iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Έχουν σηκώσει χέρι επάνω σου τύπε ;;;
Θα φταίει το ... ύψος ....
Δεν έχω ακούσει ποτέ σε κανέναν πάνω από ... 1,80
να του έχει σηκώσει χέρι γυνή ....
Έχουν σηκώσει χέρι επάνω σου τύπε ;;;
Θα φταίει το ... ύψος ....
Δεν έχω ακούσει ποτέ σε κανέναν πάνω από ... 1,80
να του έχει σηκώσει χέρι γυνή ....
ποιο υψος ρε μαλακα χοντρε ηλιθιε. ξερεις ποσες μαλακισμενες υπαρχουν που νομιζουν οτι λογω του φυλου δεν θα τις χτυπησεις και σηκωνουν τα κουλαδια τους και σε γρατσουνανε ή σε σπρωχνουνε?
Ε μην το λες, καμια φορα βγαζουν νυχακια...
Nαι ρε, το θυμαμαι, το εχεις ξαναπει. Γι αυτο αναφερθηκα σε νυχια. Θυμαμαι ειχε φαει γροθια στην κοιλια που εκανε κανενα τεταρτο να αναπνευσει.ενα βρωμοσκυλο καποτε μου κατεβασε το μπρατσο πεντε σειρες νυχια. αυτη και να πεθανει θα με θυμαται στον αλλο κοσμο.
της εκανες καφακολ;ενα βρωμοσκυλο καποτε μου κατεβασε το μπρατσο πεντε σειρες νυχια. αυτη και να πεθανει θα με θυμαται στον αλλο κοσμο.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=201162.0;attach=563846;image[/img[/URL]]
ασσος του ΝΒΑ?
[/quote]ναι τον καρφωναν οι συμπαικτες του μαζι με την μπαλα στο στεφανι
Γι αυτο αναφερθηκα σε νυχια.
Nαι ρε, το θυμαμαι, το εχεις ξαναπει. Γι αυτο αναφερθηκα σε νυχια. Θυμαμαι ειχε φαει γροθια στην κοιλια που εκανε κανενα τεταρτο να αναπνευσει.
Εχω δει εγω κατι οδοντιατρους....που σου φευγει η μακγια....Τα γουστάρουμε τα νύχια όμως , έτσι δικηγόρε τρόμπα ;;;
Αν μη τι άλλο , δείχνουν ότι η γκόμενα δεν είναι ... λατζέρα .....
ή οδοντίατρος ....
της εκανες καφακολ;
Οχι δεν γουσταρω καθολου νυχια. Εχω απαγορευσει γενικως νυχιες, ρουφηγματα, σημαδια, μελανιες. Επισης απαγορευω αρωματα για ευνοητους λογους και βαψιματα (εντονα τουλαχιστον).Τα γουστάρουμε τα νύχια όμως , έτσι δικηγόρε τρόμπα ;;;
Αν μη τι άλλο , δείχνουν ότι η γκόμενα δεν είναι ... λατζέρα .....
ή οδοντίατρος ....
τυπε επρεπε να την σημαδεψεις να ξερουν ολοι το εργο σουεκανα κοινωνικο εργο. δε νομιζω να ξανασηκωσε κουλαδι σε αντρα εκτοτε. οι επομενοι γκομενοι θα πρεπει να προσευχονται στον αγνωστο πρωτοδασκαλο.