Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ,ΑΠΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ.
Δεν την προσφερεις τιποτα απλα επειδη δεν βλεπεται εχει χαμηλα στανταρτς.

Κι ομως εισαι λαθος. Μια χαρα ειναι η μικρη. Εγω γαμισει πιο μπαζολες που μπροστα τους η μικρη ειναι μοντελο. Χωρις να θελω να στο παιξω ο μεγας μπηχτης, οτι γραφω το γραφω μπας και δειτε τη φαση γυναικες ορισμενοι χωρις τα στεροτυπα, οτι ολες θελουν τον πλουσιο, τον καλοντυμενο, με τις γνωριμιες κτλ.κτλ. Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ναι μετρανε αυτα, αλλα αμα μπορει να πεις δυο κουβεντες στη γυναικα, θα σου κατσει κι ας μην εισαι ολα αυτα που θα ηθελες να εισαι.

Κι εγω saul οταν εχουμε βραδια P.E.S. φροντιζω να μην υπαρχει γυναικα σπιτι, μονο οι κολητοι μου.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ολοι πηδανε στην ελλαδα αν το θελουν,ορεξη να χεις να κολας πατσαβουρες,τα 5αρια γαμιουνται ανετα απο τον μεσο αντρα,τωρα αν δεν βλεπεσαι γινεσαι πουα,και ξεσκιζεσαι στο γαμησι  :grin:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κι ομως εισαι λαθος. Μια χαρα ειναι η μικρη. Εγω γαμισει πιο μπαζολες που μπροστα τους η μικρη ειναι μοντελο. Χωρις να θελω να στο παιξω ο μεγας μπηχτης, οτι γραφω το γραφω μπας και δειτε τη φαση γυναικες ορισμενοι χωρις τα στεροτυπα, οτι ολες θελουν τον πλουσιο, τον καλοντυμενο, με τις γνωριμιες κτλ.κτλ. Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ναι μετρανε αυτα, αλλα αμα μπορει να πεις δυο κουβεντες στη γυναικα, θα σου κατσει κι ας μην εισαι ολα αυτα που θα ηθελες να εισαι.

Κι εγω saul οταν εχουμε βραδια P.E.S. φροντιζω να μην υπαρχει γυναικα σπιτι, μονο οι κολητοι μου.
Ναι ειναι μουναρα για τα δικα σου στανταρντ για αλουνου ειναι πατσαβουρα,με βαση την στατιστικη,το πως λες οτι εισαι ειναι 90% σιγουρο αυτο που λεω,δεν ειπε κανεις οτι εισαι μεγας μπηχτης,αν θες δειξε μας καμια φοτο της να με διαπσευσεις ειμαι 100% σιγουρος οτι θα κρεμονται οι κιταριτιδες και τα πατσια

Υ.Γ Και μην αρχισεις ειναι μεσογειακη,ολες εχουν κυταριτιδα και τα κλασσικα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος στην ερωτηση τελικα ποιος πηδαει σημερα δεν καταφεραμε να δωσουμε μια τελικη απαντηση...

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παντος στην ερωτηση τελικα ποιος πηδαει σημερα δεν καταφεραμε να δωσουμε μια τελικη απαντηση...
Μολις την εδωσα......ολοι πηδανε στην ελλαδα αν το θελουν,ορεξη να χεις να κολας ,τα 5αρια γαμιουνται ανετα απο τον μεσο αντρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
αλλιως οποιος διαθετει χρημα και δεν θελει να "κουραστει"...επι χρημασι  :fuck2:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μολις την εδωσα......ολοι πηδανε στην ελλαδα αν το θελουν,ορεξη να χεις να κολας ,τα 5αρια γαμιουνται ανετα απο τον μεσο αντρα
Το θεμα δεν ειναι ποσο διαθεσημες ειναι οι γκομενες αλλα ποσο διατεθημενοι ειμαστε εμεις να τις κυνηγησουμε...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Παράθεση από: gl στις σήμερα στις 11:40
τυπε οι μονοι που αποδεδειγμενα πηδαμε ειμαστε εμεις στο σαιτ.....οι μπουρδελιαρηδες....τους αλλους τους εχει φαει η μαλακια στο υπογραφω εγω

:grin: :grin: :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σημερα δεν γαμανε οι ωραιοι,γαμανε οι γενναιοι.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
1 Ολοι λενε οτι οι γυναικες εχουν ξεφυγει και πηδιονται αβερτα.
Αυτο το λενε κυριως για τα μικρα.. για τη νεα γενια ρε αδερφε! πχ οταν πηγαινες εσυ σχολειο τα κοριτσακια ηταν σα γαμω το δια μου κ φορουσαν κατι μουσταρδι κοτλε παντελονακια!
Τωρα αν πας σε ενα σχολιο ολες (οι καλες τουλαχιστον) ειναι στην τριχα και ντυμενες ξεκωλα! Αρα εχουν ξεφυγει!

3 ολοι λενε οτι εχει πολλες γυναικοπαρεες εξω και παρα πολλες γυναικες  που ειναι μονες τους.
Οι γυναικες το λενε αυτο! Εγω οπου παω ψωλες βλεπω!!

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.566
Πόντοι
206
Παιδια το αλλο σαβατοκυριακο θελουμε να παμε σε παραλια γυμνιστων με την κοπελα μου στην αθηνα.επειδη δεν ξερουμε πολλα απο αθηνα οποιος μπορει ας με κανει αντ στο skype ouaoux@hotmail.gr να μου πει λεπτομερειες για την παραλια και πως να παμε.ευχαριστω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παιδια το αλλο σαβατοκυριακο θελουμε να παμε σε παραλια γυμνιστων με την κοπελα μου στην αθηνα.επειδη δεν ξερουμε πολλα απο αθηνα οποιος μπορει ας με κανει αντ στο skype ouaoux@hotmail.gr να μου πει λεπτομερειες για την παραλια και πως να παμε.ευχαριστω
Πηγαινε στα αστερια στη γλυφαδα....θα το εκτιμησουν αν τα πεταξεις ολα μπροστα τους...μπορει να σε κερασουν και ξαπλωστρα πρωτη μουρη στο κυμα.. :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Δε μας χεζεις ρε καυλιαρη? Εχεις γεμισει το φορουμ μ αυτη τη βλακεια να ουμε!!  :tickedoff:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αυτο το λενε κυριως για τα μικρα.. για τη νεα γενια ρε αδερφε! πχ οταν πηγαινες εσυ σχολειο τα κοριτσακια ηταν σα γαμω το δια μου κ φορουσαν κατι μουσταρδι κοτλε παντελονακια!
Τωρα αν πας σε ενα σχολιο ολες (οι καλες τουλαχιστον) ειναι στην τριχα και ντυμενες ξεκωλα! Αρα εχουν ξεφυγει!
Οι γυναικες το λενε αυτο! Εγω οπου παω ψωλες βλεπω!!

μηπως επειδη εισαι πουσταλεκος? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βαριέμαι να διαβάσω τα προηγούμενα. Θα πω κατευθείαν την άποψή μου:

Κατ αρχήν πρέπει να διαχωρίσουμε το γαμήσι σε 2 είδη. Το διεκπεραιωτικό και το απολαυστικό.

Διεκπεραιωτικό γαμήσι κάνουν σχεδόν όλοι οι παντρεμένοι. Επί βδομάδες, μήνες, χρόνια, την ίδια γυναίκα, το ίδιο μουνί, τα ίδια βυζιά, τις ίδιες ατέλεις,

Επίσης διεκεπραιωτικό γαμήσι είναι όσο ανήκει στο αγοραίο σεξ, σχεδόν στο σύνολό του, πλην λίγω περιπτώσεων cg, tours, συνοδών σε νησιά, κλπ

Στις δύο παραπάνω κατηγορίες, ανήκει σχεδόν το 80% των ανδρών.

Ένα 20 % δε γαμάει σχεδόν καθόλου ή γαμάει ελάχιστα (κάτω από 20 φορές το χρόνο)

Ένα ποσοστό από αυτούς τους άνδρες είναι σε φάση που δεν τους ενδιαφέρει το μουνί για χψ λόγους στη συγκεκριμένη φάση (άπειρη δουλειά, διαβάσματα, προσωπικά τρεξίματα, κ.α.) άλλοι περνάν ψυχολογικά με καψούρες, έντονους χωρισμούς, κ.α. και τέλος ένα σεβαστό ποσοστό, δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ κυρίως λόγω σωματικών προβλημάτων αλλά και προβλημάτων πέους (μέγεθος, φίμωση, πόνοι, άμεση εκσπερμάτωση, παχυσαρκία, προβλήματα στύσης, προβλήματα υγείας, αλκοολισμός, ναρκωτικά, άλλες θεραπείες, κλπ)

Αυτά περί του κοινού σεξ. Όσο αφορά ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΣΕΞ, (όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει) δυστυχώς παρά το γεγονός ότι όλοι το αναζητούνε (ακόμη κι αυτούς που τους έχει η γυναίκα στο ένα πόδι) λίγοι είναι αυτοί που τελικά το βρίσκουν και το βιώνουν και φυσικά όχι για πάντα...

αυτά... :cool2:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το πρώτο πράγμα...  

το περιεχόμενο της μονογραφίας σου είναι σωστό αλλά μη συναφές με την συζήτηση που προηγείται με τον έτερο συναγωνιστή.

αν ήταν Πανελλήνιες θα έπαιρνες κάτω από την βάση (εκτός θέματος).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βαριέμαι να διαβάσω τα προηγούμενα. Θα πω κατευθείαν την άποψή μου:

Κατ αρχήν πρέπει να διαχωρίσουμε το γαμήσι σε 2 είδη. Το διεκπεραιωτικό και το απολαυστικό.

Διεκπεραιωτικό γαμήσι κάνουν σχεδόν όλοι οι παντρεμένοι. Επί βδομάδες, μήνες, χρόνια, την ίδια γυναίκα, το ίδιο μουνί, τα ίδια βυζιά, τις ίδιες ατέλεις,

Επίσης διεκεπραιωτικό γαμήσι είναι όσο ανήκει στο αγοραίο σεξ, σχεδόν στο σύνολό του, πλην λίγω περιπτώσεων cg, tours, συνοδών σε νησιά, κλπ

Στις δύο παραπάνω κατηγορίες, ανήκει σχεδόν το 80% των ανδρών.

Ένα 20 % δε γαμάει σχεδόν καθόλου ή γαμάει ελάχιστα (κάτω από 20 φορές το χρόνο)

Ένα ποσοστό από αυτούς τους άνδρες είναι σε φάση που δεν τους ενδιαφέρει το μουνί για χψ λόγους στη συγκεκριμένη φάση (άπειρη δουλειά, διαβάσματα, προσωπικά τρεξίματα, κ.α.) άλλοι περνάν ψυχολογικά με καψούρες, έντονους χωρισμούς, κ.α. και τέλος ένα σεβαστό ποσοστό, δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ κυρίως λόγω σωματικών προβλημάτων αλλά και προβλημάτων πέους (μέγεθος, φίμωση, πόνοι, άμεση εκσπερμάτωση, παχυσαρκία, προβλήματα στύσης, προβλήματα υγείας, αλκοολισμός, ναρκωτικά, άλλες θεραπείες, κλπ)

Αυτά περί του κοινού σεξ. Όσο αφορά ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΣΕΞ, (όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει) δυστυχώς παρά το γεγονός ότι όλοι το αναζητούνε (ακόμη κι αυτούς που τους έχει η γυναίκα στο ένα πόδι) λίγοι είναι αυτοί που τελικά το βρίσκουν και το βιώνουν και φυσικά όχι για πάντα...

αυτά... :cool2:

οι γκει απολαμβανουν πιο πολυ το σεξ.....οι γυναικες παπαρια  :grin: :grin:
εχω φιλο γκει που εχει μουναρες φιλες ανυπαντρες ανοργασμικες  που κυνηγανε το πολυ χρημα(γιατι χρημα αρκετο εχουν κ αυτες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom