Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις όταν αρχίσεις να κυκλοφορείς πραγματικά είναι ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι άλλα λένε και άλλα εννοούν. Δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι όταν οι γυναίκες λένε eligible εννοούν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις εσύ ότι εννοούν? Στα λόγια, ειδικά οι χωρισμένες, λένε ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να βρουν ένα καλό άνθρωπο. Ψεύδονται ασύστολα. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ότι όλες δίνουν τεράστια ποσά και δαπανούν πολύ χρόνο προσπαθώντας να ΔΕΙΧΝΟΥΝ όσο το δυνατόν καλύτερες. Δεν είναι μόνο το αίσθημα της φιλαρέσκειας που το έχουμε όλοι μας. Πάνε κομμωτήριο (οκ) βάφονται (οκ) βάζουν κρέμες ημέρας, νύχτας, προσώπου, κατά κυτταρίτιδας (οκ) κάνουν ολική αποτρίχωση με Laser (αρχίζουν τα κονδύλια), παρά φύσιν μαύρισμα με solarium, πλαστικές εγχειρίσεις σε κάθε σημείο του σώματός τους, πλαστικές για να φαίνονται πιο όμορφα τα γεννητικά τους όργανα (εδώ κόβουν και αισθητήρια νεύρα, μαζί με την περιττή σάρκα), στενεύουν τον κόλπο τους με εγχειρίσεις και ακόμα βάζουν τοξίνες (bottox) στο πρόσωπό τους. Δεν είναι απλά η αίσθηση του ωραίου που την έχουμε όλοι μας. Είναι μια ΕΠΕΝΔΥΣΗ για να χτυπήσουν όσο το δυνατόν πιο φραγκάτο χορηγό. Αλλά πως είναι δυνατόν να το παραδεχτούν? Πως είναι δυνατόν σε κύκλο με συναδέλφους ή φίλους να πουν στα ίσια ότι εγώ νοιάζομαι μόνο για τα φράγκα? Θα που το απίστευτο ότι δεν υπάρχουν πια άντρες. Και θα εννοούν ότι δεν με κοιτάει αυτός που εγώ θεωρώ σωστό για μένα. Κι ας είναι κάτω από 1,60 με μέτρια φάτσα, μέτριο καλούπι και χωρίς να ξέρει πώς να ικανοποιήσει σεξουαλικά έναν άντρα. Αυτές που διαφέρουν από εμφάνιση και σεξουαλικότητα, ποτέ δεν θα πιάσουν τέτοια συζήτηση ότι δεν υπάρχουν άντρες. Γιατί αυτές θα τις κυνηγάνε τα πραγματικά Α αρσενικά και θα επιλέγουν. Ούτε θα λένε τις απίστευτες παπαριές ότι εγώ θέλω τον άντρα ευαίσθητο, να είναι σε επαφή με την θηλυκή του φύση που βλέπουν στα έργα του Χόλυγουντ. Απλά θα απολαμβάνουν τη ζωή τους, γιατί είναι Α θηλυκά. Το πρόβλημα είναι ότι ο μεγάλος όγκος των μέτριων θηλυκών κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και θεωρεί ότι είναι μοντέλο.