Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Να κανω μια ερωτηση που ισως ανατρεπει τα στερεοτυπα που εχετε για τις ελληνιδες και τις γυναικες γενικοτερα.

Μια 23χρονη σχετικα εμφανισημη που γαμιεται μ΄εναν 46χρονο(εμενα), αφραγκο, μπεκρα, χασιλκη, που εχει ηδη σχεση, γιατι το κανει ? Τι της προσφερω παραπανω απο εναν 30χρονο ας πουμε ?
Γιατί είσαι πότης ρε φίλε εσύ ;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Να κανω μια ερωτηση που ισως ανατρεπει τα στερεοτυπα που εχετε για τις ελληνιδες και τις γυναικες γενικοτερα.

Μια 23χρονη σχετικα εμφανισημη που γαμιεται μ΄εναν 46χρονο(εμενα), αφραγκο, μπεκρα, χασιλκη, που εχει ηδη σχεση, γιατι το κανει ? Τι της προσφερω παραπανω απο εναν 30χρονο ας πουμε ?
μαν εσυ εισαι ειδικη περιπτωση μην υποτιμας τον εαυτο σου....

παντως αν δεν σε ηξερα (απ δω μεσα), και με βαση μονο την ηλικια (δηλαδη τη συσχετηση 23-46) θα ελεγα η εμπειρια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.188
Πόντοι
2.356
Σωστός ο Σαούλ:

Η μεγαλυτερη δυναμη αυτου του πλανητη μετα την ηδονη ειναι η ανασφαλεια για μενα.Εχουν ανασφαλεια για το πως θα δειχνουν...το τι θα σκευοντε οι αλλοι για εκεινες...για το αν θα μεινουν στο ραφι..για το αν οι φιλες τους θα βρουν πιο καλο αντρα( ναι η γυναικεια ζηλια μπορει να κατεδαφησει και ουρανοξυστες)...η ανασφαλεια τις τρεφει,τις τρελενει και τις καθοδηγει.Ακομα και τα πολλα λευτα πολλες τα κυνηγανε απο ανασφαλεια.Αποψη μου παντα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 485236_10151470264096427_470348886_n.jpg
    485236_10151470264096427_470348886_n.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 13

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366

α επισης οτι εχεις σχεση, την τραβαει ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Γαμας καλα ή γενικως την κανεις να μην βαριεται. Πού το περιεργο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ταχτηκα πηγαινα σε στουντιο αλλα τα εχω σταματησει εδω και καιρο, λογου συμπεριφορα τσατσας-τσατσου  και στουντιοκοριτσων και ο χρονος παραμονης μεσα στο δωματιο ειναι μικρος. Πληρωνεις 100 ευρω και καθεσαι στο δωματιο 20- 30 λεπτα ασε που δεν τελειωνεις για να χυσεις ,δεν αξιζει καθολου αγαπητοι φιλοι μου να πεταμε τα λεφτα μας σε αυτους τους καραγκιοζηδες να γελανε οι τσατσοι και τα στουντιοκοριτσα πισω απο την πλατη μας. Ετσι λοιπον πηρα την οριστικη αποφαση να βγαινω μονο με call-girls με τα ιδια λεφτα και θα καθομαι μαζι της στο ξενοδοχειο για αρκετη ωρα.

καλα ρε με 100 ευρω γαμας 10 διαφορετικες στο μεταξουργειο και συ τα δινεις για 20λεπτα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406

Μηπως ερχεται για το "τσιγαρο" μετα τυπε? :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε οι μονοι που αποδεδειγμενα πηδαμε ειμαστε εμεις στο σαιτ.....οι μπουρδελιαρηδες....τους αλλους τους εχει φαει η μαλακια στο υπογραφω εγω
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δν εχεις κ αδικο μαν,η βρισκουν μια γκομενα και τους βλεπεις μετα απο 2 χρονια εξω να τη κρατανε χερακι χερακι μη  τους φυγει  :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656

Δηλώνω το εξής: όπου βλέπεις μια μεγάλη ακρότητα, πάντα, μα πάντα κάτι βαρύ κρύβεται πίσω της. Στην περίπτωσή σου, ναι είναι δυνατόν μια θεά να απορρίψει ένα κούκλο, φουσκωτό 30άρη, που οποιαδήποτε άλλη θα έκοβε φλέβες για την πάρτη του και να μπλέξει με ένα καράφλα με κοιλιά που όταν τον βλέπουν μαζί της όλοι θα νομίζουν ότι την πληρώνει, ενώ αυτή είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του. Έχω βρεθεί σε τέτοιο γάμο, όχι απλά σχέση, κοπέλα σαν τα κρύα νερά να παντρευτεί έναν πανάθλιο φτωχομπινέ, ο οποίος είχε την τιμιότητα να τη διώξει, αλλά αυτή τον κυνήγαγε και τον παρακάλαγε. Ε, δεν ήταν και μαλάκας, τελικά την παντρεύτηκε, ας είχαν 30 χρόνια διαφορά. Γιατί? Η απάντηση είναι το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας, το αντίστοιχο του Οιδιπόδειου συμπλέγματος στους άντρες με τη μάνα τους. Ο τύπος της θύμιζε τον πατέρα που δεν την πλησίασε ποτέ και για αυτό ήταν ακαταμάχητος στα μάτια της. Εσύ τι νομίζεις?

Επισκέπτης
Οχι δεν γαμαω και τοσο καλα, τουλαχιστον οχι οπως γαμαγα πριν 10 χρονια. Εχουμε κατι θεματατια λογο της ζωης και των καταχρησεων που εχω κανει. Ουτε πιστευω οτι η μικρη ψαχνει τον εμπειρο. Που ξερει αυτη τι εχω κανει στη ζωη μου, τωρα της τα λεω. Θα μεινω σε αυτο που ειπε ο alex, "την κανεις να μην βαριεται". Ισως αυτο ειναι το μυστικο μαγκες, να καταφερετε να μην σας βαριονται οι γυναικες. Αυτο ομως δεν ξερω αν ειναι κατι που εχουμε απο τη φυση μας καποιοι ή μπορουμε να το αποκτησουμε με τις εμπειριες. Και ο καθενας πρατει αναλογα με τις δυνατοτητες του.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Οχι δεν γαμαω και τοσο καλα, τουλαχιστον οχι οπως γαμαγα πριν 10 χρονια. Εχουμε κατι θεματατια λογο της ζωης και των καταχρησεων που εχω κανει. Ουτε πιστευω οτι η μικρη ψαχνει τον εμπειρο. Που ξερει αυτη τι εχω κανει στη ζωη μου, τωρα της τα λεω. Θα μεινω σε αυτο που ειπε ο alex, "την κανεις να μην βαριεται". Ισως αυτο ειναι το μυστικο μαγκες, να καταφερετε να μην σας βαριονται οι γυναικες. Αυτο ομως δεν ξερω αν ειναι κατι που εχουμε απο τη φυση μας καποιοι ή μπορουμε να το αποκτησουμε με τις εμπειριες. Και ο καθενας πρατει αναλογα με τις δυνατοτητες του.
Τώρα που γράφεις που την έχεις στα χωράφια να μαζεύει κεράσια ;

Επισκέπτης
Βουλγαρα δν μας ελεγε οτι ειναι η γκομενα του ο Παραλιμνιος? :grin:

Βουλγαρα ειναι η "επισημη" ας πουμε και δουλευει σε bar κι οχι στα χωραφια που εγραψε ο denexwnonoma. Η μικρα ειναι ελληνιδα και την εχω γκομενα εδω και 4 μερες.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ,ΑΠΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ.
Δεν την προσφερεις τιποτα απλα επειδη δεν βλεπεται εχει χαμηλα στανταρτς.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ργω δεν ξερω αν μπορω να την κανω να μεινει σε εγρηγωρση..παντος οταν θελω να ξεκουμποιστει για να παιξω playstation μια χαρα ξερω να την κανω να βαριεται  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ,ΑΠΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ.
Δεν την προσφερεις τιποτα απλα επειδη δεν βλεπεται εχει χαμηλα στανταρτς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όπως έλεγε και ένας φίλος τις προάλλες, όταν τα φτιάχνεις με κάποια σου λέει ήσουν ο δευτερος,  το πολύ ο τριτος. Επειδή όμως τα νούμερα δεν βγαίνουν ( οι γυναικες είναι περισσότερες από τους άντρες), νομίζω ότι γενικά οι γυναίκες πηδιουνται περισσότερο από ότι νομίζουμε. Απλώς δεν βγαίνουν να το πουν. Και οι αντρες πηδάνε πολύ λιγότερο από ότι λένε στις παρέες τους.
Και τα επτά σημεία που παραθέτεις περιέχουν ψυγματα αλήθειας. Περισσότερο συμφωνώ με το 2ο το 6ο και το 7ο

Αν φτάσεις σε σημείο να λές ψέματα στην παρέα σου για το πόσο πηδάς, τότε μάλλον η παρέα σου δεν αποτελείται από πραγματικούς φίλους. Όσο για τις γυναίκες, τώρα το συζητούσα με μια φίλη, μετά που θα φύγουν φοιτήτριες κοιτάνε να σπάσουν όσο περισσότερα παλούκια γίνεται. Οι ολίγιστες ψάχνουν κάτι σταθερό. ΝΟΜΟΣ  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ργω δεν ξερω αν μπορω να την κανω να μεινει σε εγρηγωρση..παντος οταν θελω να ξεκουμποιστει για να παιξω playstation μια χαρα ξερω να την κανω να βαριεται  :2funny: :2funny: :2funny:

xbox360 UFC 3 UNDISPUTED  & GTA V   :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom