dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
40.ποσο χρονων ειναι ο φιλος σου?
40.ποσο χρονων ειναι ο φιλος σου?
Oλη η 'Μαγκια' για να ριξεις ενα Μουνι Αξιολογο η μη',ειναι να εχεις ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ!!Αν καταφερεις να της Γαμησεις πρωτα το 'Μυαλο'..μετα την εχεις Δικια σου και την Ξεμουνιαζεις ανετα και την κανεις οτι Γουσταρεις!!!!
Καλα τα λες τύπε.Oλη η 'Μαγκια' για να ριξεις ενα Μουνι Αξιολογο η μη',ειναι να εχεις ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ!!Αν καταφερεις να της Γαμησεις πρωτα το 'Μυαλο'..μετα την εχεις Δικια σου και την Ξεμουνιαζεις ανετα και την κανεις οτι Γουσταρεις!!!!
Χριστός και Παναγια!!!!
γιατι δεν εχεις ξανακουσει για 40 αρη ανεργο?Χριστός και Παναγια!!!!
εγω κανω καφε σπιτι μου
40αρης και καθεται να του τρεχουν τα σαλια, αντι να γαμεί ό,τι κινειται?γιατι δεν εχεις ξανακουσει για 40 αρη ανεργο?
τα θελει οπως τα θελει.για αυτο. ;)40αρης και καθεται να του τρεχουν τα σαλια, αντι να γαμεί ό,τι κινειται?
ειναι ανεργος 24 μηνες,αλλα επισης δεν συμφωνει να πληρωνει για μπουρδελικο γαμησι....τρεχα γυρευε....εχουν βουλωσει οι βαλβιδες....τα λεω,αλλα δεν με ακουει.
Σαν γεροντοκορη του 1950 δηλαδη. Καταλαβα. Καταδικασμενος.τα θελει οπως τα θελει.για αυτο. ;)
40αρης και καθεται να του τρεχουν τα σαλια, αντι να γαμεί ό,τι κινειται?
Σαν γεροντοκορη του 1950 δηλαδη. Καταλαβα. Καταδικασμενος.
τα θελει οπως τα θελει.για αυτο. ;)
είναι και αυτό, οτι οι πολλές τσόντες και η πορνογραφία μας εθίζουν σε συγκεκριμένο είδος γυναίκας, δεν γουστάρουμε το μουνάκι της διπλανής πόρτας.
και εδώ μέσα μόνο για μουνάρες μιλάμε.
μπυρα Αλφα τυπε παγωμενη κατεβαινει γαργαρα...ωραιος μαν...επισης οι ασκοποι καφεδες-μπυρες-σαπια Γκουντυς με ψωλαροπαρεες δν εχουν κανενα νοημα μονο αν βγεις με θυληκο
εγω παιρνω μπυρα ΠΙΡΙΝΣΚΟ 2.5 ΛΙΤΡΑ με 1.3 ευρω απο βουλγαρια
ωραιος μαν...επισης οι ασκοποι καφεδες-μπυρες-σαπια Γκουντυς με ψωλαροπαρεες δν εχουν κανενα νοημα μονο αν βγεις με θυληκο
εγω παιρνω μπυρα ΠΙΡΙΝΣΚΟ 2.5 ΛΙΤΡΑ με 1.3 ευρω απο βουλγαρια