jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
άνδρας.
να υποθέσω πως η κυρία εκτίμησε την ευγενικά σας χειρονομία ??
Εγω παντος γουσταρω τα γκομενακια που πινουν ουζα ρακομελα και τσιπουρα
Αγόρια πάντως πολύ κλαιγεστε και κατινιάζετε
Ε πολλες δε τα σηκωνουν αυτα τους φενοντε βαρια.Εγω θελω με την γκομενα να κανω και παρεα και να τα πινουμε και να γελαμε.Ειναι μερικες που με 2 ποτιρια κρασι πηγαινουν για υπνο.ο,τι πίνουν καλό είναι.
Ειναι επειδη εισαι σε αντροκρατουμενο φορουμ.Αν πας σε φορουμ που συζητανε γυναικες θα δεις τα ιδια παραπωνα με διαφορετικη εκφραση....Αγόρια πάντως πολύ κλαιγεστε και κατινιάζετε
ποιος κλαιγεται?
Ε πολλες δε τα σηκωνουν αυτα τους φενοντε βαρια.Εγω θελω με την γκομενα να κανω και παρεα και να τα πινουμε και να γελαμε.Ειναι μερικες που με 2 ποτιρια κρασι πηγαινουν για υπνο.
ακριβώς, ποιός κλαίγεται?
εδώ κερνάμε προσέκκα ναούμ.
ένα προσέκκο για την μαμζέλ.
Ε πολλες δε τα σηκωνουν αυτα τους φενοντε βαρια.Εγω θελω με την γκομενα να κανω και παρεα και να τα πινουμε και να γελαμε.
Ειναι ολα θεμα περιστασεων.Παντος νταξυ με το σαμπανιζε κρασι δεν μπορει να κανει κεφαλι.Βλατην να πιει 1 κιλο ρακομελο και θα δεις πως θα κουδουνιζει...ακριβώς.
δεν τα μπορώ αυτά τα καλέ μη καλέ όχι καλέ.
χθες αυτή το προσέκκο το ρούφηξε πάντως, δεν είχε ξαναπιεί κιόλας.
πόσο μου αρέσει να τα εκπαιδεύω τα θηλυκά.
ζυμαράκι.
Οχι μαρεσει και το χαλαρο μπαρακι με κρασι και ωραια μουσικη και τα σχετικα.Αρκει μετα να παμε για αληθηνα ποταμερακλης ο σαουλ
Απο αλκοολ ο,τι θελετε παιδια, πίνω τα παντα (no pun intended).
Ε κλαιγεστε, κλαιγεστε! Για ολα φταινε οι γυναικες. Οι γυναικες αυτο, οι γυναικες εκεινο, πουτανες γυναικες, πουτανα κενωνία κλπ.
μαρκελ εχεις δικιο ολοι γκρινιαζουν δεν φταινε οι γυναικες φταινε και οι γυναικες αλλα πρωτα απο ολα φταινε οι αντρες που ειναι μαλακακιδες .Απο αλκοολ ο,τι θελετε παιδια, πίνω τα παντα (no pun intended).
Ε κλαιγεστε, κλαιγεστε! Για ολα φταινε οι γυναικες. Οι γυναικες αυτο, οι γυναικες εκεινο, πουτανες γυναικες, πουτανα κενωνία κλπ.