Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ψυγειο με ολα τα ειδη απο μπυρονια στον κηπο με ψησταρια και μπριζολιδια και στο καπακι να καταφθανει πουλμαν με ουκρανες και ρουμανες ''φοιτητριες''... πορνιδια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Ναι αλλα πηδας μαστουρωμενες πουτανες που μπορει να τις εχουν υποχρεωσει να εκδιδοντε σε ενα βρομερο μικρο δοματιο με τα χυσια του καθενως στο κρεβατι που ακουμπας τον κολο σου και 2 λοχους απεξω να περημενουν να τελειωσεις.Ενω αλλη φαση ειναι να πιεις cocktails (η πρωτιμοτερα ουισκαρες :rockon:) βλεποντας την αθηνα και μετα να πας να γαμησεις στο σπιτι σου...κωστιζει παραπανω...αλλα ειναι καλυτερο.

Τελικά αποκλείεται να είσαι Εβραίος, τουλάχιστον πολιτιστικά, όπως δηλώνει το όνομα που διάλεξες. Εβραίος ταυτίζεται με παζάρι. Αν είχες κάνει έρευνα αγοράς στο τρίγωνο, θα είχες ανακαλύψει όχι μαστουρωμένες, όχι μεθυσμένες, κοπέλες όλων των ηλικιών από 25χρονες ως γκράνια, όλων των εθνικοτήτων που με 20€ ή και φθηνότερα θα σου δώσουν όλες τις τρύπες τους, δεν θα σου σπάσουν τα αρχίδια με μαλακοσυζητήσεις, δεν θα σου γκρινιάξουν, δεν θα σε πρήξουν με τις ανασφάλειές τους, δεν θα πρέπει να είσαι στην τσίτα για να τους κάνεις καλή εντύπωση και αν έχουν υστερίες δεν θα τις μοιραστούν μαζί σου, εκτός κι αν εσύ τους δώσεις το δικαίωμα. Τελικά, ακόμα σπουδαιότερο, δεν θα σου προσποιηθούν πονοκέφαλο ή ότι έχουν περίοδο. Φυσικά, αν όλα αυτά στη ζυγαριά δεν μετράνε για σένα, οκ, μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Αν στη συνέχεια τα φάει μόνη της ή τα δώσει σε κάποιον προστάτη, γιατί να με νοιάξει?  Όπως δεν νοιάζει τον εργοδότη μου που θα χαλάσω το μισθό μου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τελικά αποκλείεται να είσαι Εβραίος, τουλάχιστον πολιτιστικά, όπως δηλώνει το όνομα που διάλεξες. Εβραίος ταυτίζεται με παζάρι. Αν είχες κάνει έρευνα αγοράς στο τρίγωνο, θα είχες ανακαλύψει όχι μαστουρωμένες, όχι μεθυσμένες, κοπέλες όλων των ηλικιών από 25χρονες ως γκράνια, όλων των εθνικοτήτων που με 20€ ή και φθηνότερα θα σου δώσουν όλες τις τρύπες τους, δεν θα σου σπάσουν τα αρχίδια με μαλακοσυζητήσεις, δεν θα σου γκρινιάξουν, δεν θα σε πρήξουν με τις ανασφάλειές τους, δεν θα πρέπει να είσαι στην τσίτα για να τους κάνεις καλή εντύπωση και αν έχουν υστερίες δεν θα τις μοιραστούν μαζί σου, εκτός κι αν εσύ τους δώσεις το δικαίωμα. Τελικά, ακόμα σπουδαιότερο, δεν θα σου προσποιηθούν πονοκέφαλο ή ότι έχουν περίοδο. Φυσικά, αν όλα αυτά στη ζυγαριά δεν μετράνε για σένα, οκ, μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Αν στη συνέχεια τα φάει μόνη της ή τα δώσει σε κάποιον προστάτη, γιατί να με νοιάξει?  Όπως δεν νοιάζει τον εργοδότη μου που θα χαλάσω το μισθό μου.

τυχεροι Αθηναιοι Θεσσαλονικη ξεκινανε με 30ευρω  :-

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.563
Πόντοι
1.720
τυχεροι Αθηναιοι Θεσσαλονικη ξεκινανε με 30ευρω  :-

Ναι φιλε αλλα το θετικο ειναι οτι δε σε περιμενουν 2 λοχοι απ'εξω να τελειωσεις. ;)
Κι αμα εισαι ψαγμενος και τυχερος εχεις ανεση χρονου

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σιγουρα δεν ειμαι ευραιος ουτε πολιστικα ουτε απο καταγωγη..αλλα ουτε και ειχα σκοπο να περασω αυτο με το νικνειμ μου.Οταν εφτιαξα τον λογαριασμο εβλεπα μια ταινια,αυτο το ονομα πεταγοταν συχνα στην ταινια,ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν εκανα τον λογαριασμο,το εβαλα.Εχω κανει την ερευνα αγωρας μου στο τριγωνο και εχω δει οτι δουλευουν κοπελες απο ολα τα ειδη.Ολα αυτα που περιεγραψες ειναι τα οφελη του πληρωμενου ερωτα.Γιατι μου τα εξηγησες δεν τα ξερω? Το οτι δεν τα πρωτιμω απλα ειναι δικη μου επιλογη.Εχεις δικιο μιλαμε διαφορετικη γλωσσα (πλεον...παλιοτερα μπορει να μιλαγαμε την ιδια).Δεν σου ζητησε κανεις να σε νοιαζει.Εδω δεν μας νοιαζει οταν περναει ο κουτσος διπλα απο το αμαξι μας και εμεις του κλεινουμε το παραθυρο.Αυτο ομως δεν ανερει οτι υπαρχουν και καταστασεις στο μεταξουργειο και τη φυλης ακριβως οπως τις περιεγραψα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι φιλε αλλα το θετικο ειναι οτι δε σε περιμενουν 2 λοχοι απ'εξω να τελειωσεις. ;)

δηλαδη στο μεταξι 10ευρω-10λεπτα ετσι παει??

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δηλαδη στο μεταξι 10ευρω-10λεπτα ετσι παει??
Εγω σου λεω ουτε 10 λεπτα.Οι περισσοτεροι δεν γαμανε πανω απο 5 λεπτα.Και σου βαζω και το χρονο που θα κανουν να ντυθουν και να γδυθουν.Και μετα απο λιγο θα αρχισει η τσατσα να βαραει τις πορτες η να δυναμωνει τις μουσικες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Ρε άνθρωπε, δεν έγραψα για μπουρδέλο, πρόσεξε το κείμενό μου. Καθαρά για καλντερίμι έγραψα, κάνεις συμφωνία επακριβώς τι γουστάρεις από τη γκόμενα, πόση ώρα θα κάτσετε και πας σε ξενοδοχείο, ή στο σπίτι σου. Δεν περιμένει κανένας απ΄έξω να τελειώσεις. Και τη βάζεις να κάνει μπάνιο πριν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ακομα να βρειτε ποιοs πηδαει σημερα????  Αντε ρε  :grin:

Συνημμένα

• πηδηχταραs.jpg
    πηδηχταραs.jpg
    235,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε άνθρωπε, δεν έγραψα για μπουρδέλο, πρόσεξε το κείμενό μου. Καθαρά για καλντερίμι έγραψα, κάνεις συμφωνία επακριβώς τι γουστάρεις από τη γκόμενα, πόση ώρα θα κάτσετε και πας σε ξενοδοχείο, ή στο σπίτι σου. Δεν περιμένει κανένας απ΄έξω να τελειώσεις. Και τη βάζεις να κάνει μπάνιο πριν.
Εχεις δικιο.Καταλαβα λαθος.Ναι εκει δεν υπαρχουν αυτα που περιεγραψα.Παρολα αυτα μια πουτανα δεν μπορει να σου προσφερει ποτε τον χρονο που μπορεις να περασεις με μια κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει.Οσο μιλαμε καθαρα για ευκολο σεξ ναι.Αλλα το θεμα της κουβεντας που ειπα δεν ηταν το ευκολο σεξ.Βεβαια με τις πουτανες απο τον δρομο δεν παει 10% για συφιλη οπως ειπε ο φιλος...με αυτες ανεβαινει στο 50% μαλλον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom