gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ο λιλας.....μήπως να ξεκινούσαμε από το ποιος δεν πηδάει;
ο λιλας.....μήπως να ξεκινούσαμε από το ποιος δεν πηδάει;
μήπως να ξεκινούσαμε από το ποιος δεν πηδάει;
ο λιλας.....
οσοι δεν μπαινουν στο μπου, σιγα το δυσκολομήπως να ξεκινούσαμε από το ποιος δεν πηδάει;
.μήπως να ξεκινούσαμε από το ποιος δεν πηδάει;
Τελικα οσα νηματα και να ανοιξουν δεν προκειτε να βγαλουμε πορησμα για το ποιος γαμαει περισσοτερο.![]()
Ετσι ειναι αυτα....Στα ξενα κρατη εχουν φτασει στο διαστημα κι εμειs ακομα με την Σουλα την Τουλα και την ΚουλαΤελικα οσα νηματα και να ανοιξουν δεν προκειτε να βγαλουμε πορησμα για το ποιος γαμαει περισσοτερο.![]()
Ετσι ειναι αυτα....Στα ξενα κρατη εχουν φτασει στο διαστημα κι εμειs ακομα με την Σουλα την Τουλα και την Κουλα
Ναι γιατι εμεις εχουμε πιασει το νοημα της ζωης.Αν δεν παρουμε ποτε τιποτα στα σοβαρα δεν θα χρειαστει ποτε να κοιταξουμε τον εαυτο μας στον καθρεφτη!!....(καυλωσα με αυτο που εγραψα τωρα δεν ξερω εσειςΕτσι ειναι αυτα....Στα ξενα κρατη εχουν φτασει στο διαστημα κι εμειs ακομα με την Σουλα την Τουλα και την Κουλα
Ειδικα το τελευταιο δεν παιζει........Θα παρειs την μια η οποια εν καιρω θα γινει 3 σ ενα.........λογω κιλωνΝαι γιατι εμεις εχουμε πιασει το νοημα της ζωης.Αν δεν παρουμε ποτε τιποτα στα σοβαρα δεν θα χρειαστει ποτε να κοιταξουμε τον εαυτο μας στον καθρεφτη!!....(καυλωσα με αυτο που εγραψα τωρα δεν ξερω εσεις![]()
![]()
![]()
) . Το νοημα της ζωης ομως ειναι η σουλα η κουλα και η τουλα...ειδικα αν ειναι ωραια μουνακια και της παρεις και τις 3 μαζι
![]()
![]()
![]()
Το νοημα της ζωης ομως ειναι η σουλα η κουλα και η τουλα...ειδικα αν ειναι ωραια μουνακια και της παρεις και τις 3 μαζι![]()
![]()
![]()
Το νοημα της ζωης καυλιαρη μου, ειναι να πηδηξεις οσα περισοτερα μουνια, ως καποια ηλικια, να φας, να πιεις, να μαστουρωσεις, να ταξιδεψεις κι οταν νιωσεις πληρης ή σχεδον πληρης, τοτε να βρεις μια Σουλα, Κουλα, Τουλα ή Περσεφονη, να την παντρευτεις και να κανεις κανα δυο κουτσουβελα.
:oΤο νοημα της ζωης καυλιαρη μου, ειναι να πηδηξεις οσα περισοτερα μουνια, ως καποια ηλικια, να φας, να πιεις, να μαστουρωσεις, να ταξιδεψεις κι οταν νιωσεις πληρης ή σχεδον πληρης, τοτε να βρεις μια Σουλα, Κουλα, Τουλα ή Περσεφονη, να την παντρευτεις και να κανεις κανα δυο κουτσουβελα.
Πρωτιμω να παρω και τις 3 για 2 ωρες..και οχι την 1 για πολυ καιρο...Ειδικα το τελευταιο δεν παιζει........Θα παρειs την μια η οποια εν καιρω θα γινει 3 σ ενα.........λογω κιλων![]()
![]()
ευφορισμος ως τη σαρκικη αποσυνθεση,με τελικη υποταγη στην κοινωνικη νορμα.Το νοημα της ζωης καυλιαρη μου, ειναι να πηδηξεις οσα περισοτερα μουνια, ως καποια ηλικια, να φας, να πιεις, να μαστουρωσεις, να ταξιδεψεις κι οταν νιωσεις πληρης ή σχεδον πληρης, τοτε να βρεις μια Σουλα, Κουλα, Τουλα ή Περσεφονη, να την παντρευτεις και να κανεις κανα δυο κουτσουβελα.
Και σε τι διαφερει αυτο που ειπα εγω απο αυτο που λες εσυ? Δε μιλησα εγω για νοικοκυρες και κουτσουβελα...(φαε τη γλοσσα σου)....οταν λεω σουλα ενοω τις γυναικες γενικα.Το νοημα της ζωης καυλιαρη μου, ειναι να πηδηξεις οσα περισοτερα μουνια, ως καποια ηλικια, να φας, να πιεις, να μαστουρωσεις, να ταξιδεψεις κι οταν νιωσεις πληρης ή σχεδον πληρης, τοτε να βρεις μια Σουλα, Κουλα, Τουλα ή Περσεφονη, να την παντρευτεις και να κανεις κανα δυο κουτσουβελα.
εγω περιμενα να πηγαινει την σουλα στην οπεραευφορισμος ως τη σαρκικη αποσυνθεση,με τελικη υποταγη στην κοινωνικη νορμα.
για τα διανοητικα μετρα σου,δεν περιμενα κατι καλυτερο.