Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Λεγε ρε πικερ...προχωρησε το ειδηλιο? Ειχατε σχεση?   :2funny:

Μη το κοροϊδεύεις. Και οι πουτάνες ερωτεύονται και οι γυναικολόγοι ερωτεύονται.
Και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο.
Γιατί όχι και ο Picker.

Το ερώτημα είναι το αντίθετο. Εχει πουτάνα ερωτευθεί τον Picker ??

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μη το κοροϊδεύεις. Και οι πουτάνες ερωτεύονται και οι γυναικολόγοι ερωτεύονται.
Και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο.
Γιατί όχι και ο Picker.

Το ερώτημα είναι το αντίθετο. Εχει πουτάνα ερωτευθεί τον Picker ??
Φυσικα και ερωτευοντε.Ανθρωποι ειναι.Αλλα σιγουρα δεν ερωτευοντε καπιον που χερεται με τη δυστιχια τους...

Επισκέπτης
Και? Το προχωρησατε? τους εξεφρασες το ενδιαφερον σου?

Τι να προχωρήσω? Αφού τις γαμάω ήδη. Εννοείς να κάνουμε παρέα εκτός μπουρδέλου? Αυτό δεν με αφορά καθόλου, όσο έχω τη δυνατότητα να τις γαμάω εκεί μέσα.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τι να προχωρήσω? Αφού τις γαμάω ήδη. Εννοείς να κάνουμε παρέα εκτός μπουρδέλου? Αυτό δεν με αφορά καθόλου, όσο έχω τη δυνατότητα να τις γαμάω εκεί μέσα.  :sunglasses:
Ειρωνικα το λεω ρε πικερ.Για το θεο ρε φιλε.Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι τρολαρεις σα να μην υπαρχει αυριο.Απλα σταματα ρε φιλε να λες οτι χεραισε με τις δυστιχισμενες πουτανες και οτι γουσταρεις που τα κοριτσακια πανε με βρομιαρηδες και τα λοιπα.Δεν ειναι ωραια πραγματα.

Επισκέπτης
Ειρωνικα το λεω ρε πικερ.Για το θεο ρε φιλε.Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι τρολαρεις σα να μην υπαρχει αυριο.Απλα σταματα ρε φιλε να λες οτι χεραισε με τις δυστιχισμενες πουτανες και οτι γουσταρεις που τα κοριτσακια πανε με βρομιαρηδες και τα λοιπα.Δεν ειναι ωραια πραγματα.

Δεν τρολάρω φίλε. Αν ήταν στο χέρι μου όλες οι γυναίκες θα γίνονταν πουτάνες.  :sunglasses:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν τρολάρω φίλε. Αν ήταν στο χέρι μου όλες οι γυναίκες θα γίνονταν πουτάνες.  :sunglasses:
Κι εμένα αν ήταν στο χέρι μου θα σε μπαναρα να μην βλέπω τις μαλακιες που γράφεις..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φυσικα και ερωτευοντε.Ανθρωποι ειναι.Αλλα σιγουρα δεν ερωτευοντε καπιον που χερεται με τη δυστιχια τους...
Μη το βλέπεις αρνητικά. Απλά εκτιμά το κοινωνικό έργο που προσφέρουν μέσω ενός εξαιρετικά δύσκολου επαγγέλματος που όμως το επιλέγουν.
Το ερώτημα επαναλαμβάνω είναι πως το βλέπει η άλλη πλευρά ( οι πουτάνες  ) ??

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Τα διαζυγια και η καυση των νεκρων σας πειραζει και οχι οτι διαχειριζεται μια τεραστια περιουσια και αντι να δωσει μεχρι και το τελευταιο ευρω στους αδυναμους και στους ανυμπορους κανει επιλεκτικες φιλανθρωπιες ενω σαν σκληροπηρινικοι χριστιανοι θα επρεπε να ζουν με ενα κοματι ψωμι και νερο αυτοι τεντωνουν τις κοιλιες τους και κυκλοφωρουν με 20 κιλα χρυσαφι πανω τους.

Καλά ρε Saul, αυτά κατάλαβες από όλα όσα είπα? Μίλησα για ένα σύστημα κυριαρχίας που δεν σου δένει με αλυσίδες τα χέρια, αλλά σου βάζει αλυσίδες στο μυαλό. Οι αλυσίδες στα χέρια σπάνε, όσο δύσκολο κι αν είναι. Οι αλυσίδες του μυαλού, κρατάνε πολύ περισσότερο. ότι κι αν κάνει η εκκλησία, δεν το κάνει επειδή έτσι πιστεύει, αλλιώς κανένας παπάς δεν θα ήταν ομοφυλόφιλος, ούτε θα είχε 2.000.000 € στο λογαριασμό του. Το κάνει γιατί ξέρει ότι έτσι σε γονατίζει και κρατάει το γονατισμένο κάτω.

Επισκέπτης
Μη το βλέπεις αρνητικά. Απλά εκτιμά το κοινωνικό έργο που προσφέρουν μέσω ενός εξαιρετικά δύσκολου επαγγέλματος που όμως το επιλέγουν.

Γι' αυτό έπρεπε να γίνονται υποχρεωτικά ΟΛΕΣ οι γυναίκες πουτάνες, έτσι ώστε να μη νιώθουν μόνο λίγες αυτόν τον εξευτελισμό. Τις θέλω ξεφτιλισμένες ΟΛΕΣ!   :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
μαν γιατί λες να μην το κάνουν οι πολιτικοί?

Η Θρησκεία είναι για το Σοφό ψέμα, για τον απλό άνθρωπο Αλήθεια και για ους κυβερνήτες χρήσιμη. Σενέκας, Ρωμαίος Φιλόσοφος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το ερώτημα επαναλαμβάνω είναι πως το βλέπει η άλλη πλευρά ( οι πουτάνες  ) ??
Ουτε το επιλεγουν ολες οπως θελουμε να νομιζουμεμε για να δικαιολογουμε το οτι πηγαινουμε ουτε προσφερουν κανενα κοινωνικο εργο.Θα μπορουσαν να προσφερουν..αλλα στην Ελλαδα που δε λειτουργει τιποτα σωστα δεν επιτελουν τιποτα.Τωρα αμα θελουμε να βαφτιζουμε το οτι εκμεταλευομαστε την ανακγη και τον πονο τους για να γαμαμε ευκολα και φτηνα...ενταξυ.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι το 19χρονο κοριτσακι που το εφεραν απο τη ρωσια οταν πευτει το βραδυ να κοιμηθει σκετεται το κοινωνικο της εργο.Μιλαω μονο για τα μπουρδελα και οχι για τα κολ γκιρλ η πολλα απο τα στουντιο.Στα κολ κγιρλ ειδικα πιστευω παιζει αλλη φαση με τις γυναικες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γι' αυτό έπρεπε να γίνονται υποχρεωτικά ΟΛΕΣ οι γυναίκες πουτάνες, έτσι ώστε να μη νιώθουν μόνο λίγες αυτόν τον εξευτελισμό. Τις θέλω ξεφτιλισμένες ΟΛΕΣ!   :rockon:
Το ιδιο ομως μπορει να σου πει και εσενα μια γυναικα.Να σε γαμαει κανας αραπης υποχρεωτικα απο τον κωλο,
για να ξεφτιλιζεσαι και εσυ το ιδιο. :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Hello, σου εχω νεα. Τα διαζυγια τα βγαζουν τα δικαστηρια, οχι η εκκλησια.

Κι εγώ σου έχω νέα. Το διαζύγιο σε θρησκευτικό γάμο αν δεν το υπογράψει ο παπάς δεν είναι έγκυρο. Τώρα ο παπάς αναγκάζεται να το υπογράψει αμέσως μόλις βγεί από τ πολιτικά δικαστήρια. Μέχρι το 1980 δεν το υπογράφανε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Με συγκινεί πολύ αυτό το πράγμα, ότι δίνονται τόσο εύκολα στον κάθε κακόμοιρο ανθρωπάκο για
Ε
μένα αυτό με συγκινεί, με κάνει κομμάτια όλος αυτός ο αυτοεξευτελισμός στον οποίον υπόκεινται οι πουτάνες.

χωρίς πλάκα, η ανακούφιση της σωματικής ανάγκης από τις γυναίκες αυτές εμπεριέχει έναν βαθύτατο ανθρωπισμό και αίσθηση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

η δουλειά των γυναικών αυτών δεν διαφέρει πολύ από αυτή της νοσοκόμας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καλά ρε Saul, αυτά κατάλαβες από όλα όσα είπα? Μίλησα για ένα σύστημα κυριαρχίας που δεν σου δένει με αλυσίδες τα χέρια, αλλά σου βάζει αλυσίδες στο μυαλό. Οι αλυσίδες στα χέρια σπάνε, όσο δύσκολο κι αν είναι. Οι αλυσίδες του μυαλού, κρατάνε πολύ περισσότερο. ότι κι αν κάνει η εκκλησία, δεν το κάνει επειδή έτσι πιστεύει, αλλιώς κανένας παπάς δεν θα ήταν ομοφυλόφιλος, ούτε θα είχε 2.000.000 € στο λογαριασμό του. Το κάνει γιατί ξέρει ότι έτσι σε γονατίζει και κρατάει το γονατισμένο κάτω.
Δεν καταλαβα αυτο.Αλλα δεν συμφωνω και με την αποψη αυτη.Δεν ειμαστε προβατα επι σφαγη (αν θελουμε).Μυαλο εχει ο καθενας να μην αφησει την εκκλησια και τους λαμογιοπαπαδες να του βαλουν αλυσιδες στο μυαλο.Αλλοστε οι περισσοτεροι ανθρωποι πιστευουν σε κατι περισσοτερο για την ασφαλεια που τους προσφερει αυτη η σκεψη και μαλιστα ουτε που ξερουν τι πρεσβευει αυτο που πιστευουν.Δεν τους αδικω.Πιστευω οτι ο ανθρωπος εχει αναγκη να πιστευει σε κατι,και στην χειρωτερη και υστατη στιγμη σου παντα θα στηριζεις τις ελπιδες σου σε μια ανωτερη δυναμη για να σε σωσει.Τυχερος οποιος μπορει να πιστευει χωρις δευτερη σκεψη σε κατι τετειο.Ολοι χρειαζοντε ενα ''θεο'' να πιστεψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom