Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσυ νιωθεις δυστιχισμενος που ξερεις οτι αν δεν ειχες 20 ευρω οι πουτανες δεν θα σου καθονταν τζαμπα? Το ιδιο δεν ειναι?

Εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου, αυτοί το κάνουν. Εγώ ξέρω, ας πούμε, ότι αν έπιανα μια δουλειά ως DJ, σε λίγες μέρες θα είχα ένα κάρο γκόμενες να με γυροφέρνουν. Να σου πω κάτι? Δεν θα μου άρεσε αυτό, θα είχα πλήρη επίγνωση ότι αυτό συμβαίνει γι' αυτό που κάνω και όχι γι' αυτό που πραγματικά είμαι. Η πραγματική ευτυχία θα ήταν να είσαι άνεργος, άσχημος, φτωχός και ειλικρινής και να σου κάτσει η γυναίκα των ονείρων σου. Από όλα τα υπόλοιπα προτιμώ να είμαι μπουρδελιάρης.  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φίλοι Saul και Picker. Ολη η ιστορία βασίζεται σε ηθελημένες ψευδαισθήσεις.

Ο πλούσιος έχει την ηθελημένη  ψευδαίσθηση ότι η μουνάρα του κάθεται γιατί τον γουστάρει παρόλο που βαθύτερα ξέρει πολύ καλά ότι στη τσέπη τον κοιτάει.

Ο μπουρδελιάρης έχει την ηθελημένη  ψευδαίσθηση ότι γαμάει καλά  και η άλλη τη βρίσκει μαζί του ( για αυτό και δεν γουστάρει να γαμάει έπιπλα ) παρόλο που ξέρει πολύ καλά ότι η πουτάνα μόνο να τον ξεπετάξει θέλει.

Ο θαμώνας του κωλόμπαρου δίνει μεγάλα ποσά μόνο και μόνο για να έχει τη ψευδαίσθηση του και καλά γκομενο πεσίματος παρόλο που θα μπορούσε να γαμίσει με λιγότερα λεφτά.

Η ψευδαίσθηση παίζει κεντρικό ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία του σεξ, πληρωμένου, απλήρωτου , η και εμμέσως πληρωμένου.

Είναι μια ψυχολογική άμυνα η καλλιέργεια αυτών των ψευδαισθήσεων. Ολοι οι άνθρωποι την έχουν ανάγκη. Και αυτός είναι και ο λόγος που δέχονται και την πληρώνουν.
Αρα οι μοναδικοι μαγκες ειμαστε εμεις οι πτωχοι που γαμαμε καμια ωραια μουναρα που και που επειδη εχουμε ωραια ματια. :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Ο πλούσιος έχει την ηθελημένη  ψευδαίσθηση ότι η μουνάρα του κάθεται γιατί τον γουστάρει παρόλο που βαθύτερα ξέρει πολύ καλά ότι στη τσέπη τον κοιτάει.

Ο μπουρδελιάρης έχει την ηθελημένη  ψευδαίσθηση ότι γαμάει καλά  και η άλλη τη βρίσκει μαζί του ( για αυτό και δεν γουστάρει να γαμάει έπιπλα ) παρόλο που ξέρει πολύ καλά ότι η πουτάνα μόνο να τον ξεπετάξει θέλει.

Ο θαμώνας του κωλόμπαρου δίνει μεγάλα ποσά μόνο και μόνο για να έχει τη ψευδαίσθηση του και καλά γκομενο πεσίματος παρόλο που θα μπορούσε να γαμίσει με λιγότερα λεφτά.

Η ψευδαίσθηση παίζει κεντρικό ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία του σεξ, πληρωμένου, απλήρωτου , η και εμμέσως πληρωμένου.

Είναι μια ψυχολογική άμυνα η καλλιέργεια αυτών των ψευδαισθήσεων. Ολοι οι άνθρωποι την έχουν ανάγκη. Και αυτός είναι και ο λόγος που δέχονται και την πληρώνουν.

:rockon:

Επισκέπτης
Απορρία...πιστευετε ότι το σεξ είναι το ιδιο σε αυτές τις περιπτώσεις???

Όχι, με τις πουτάνες είναι πολύ καλύτερο και πιο συγκινητικό. Ξέρεις τι είναι για 10 ευρώ να κάθονται στον κάθε απόκληρο της ζωής 20-χρονα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά? Αυτό για εμένα είναι πραγματική αγάπη και με συγκινεί πάρα πολύ. Τις λατρεύω!   :rockon:  :smitten:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Όχι, με τις πουτάνες είναι πολύ καλύτερο και πιο συγκινητικό. Ξέρεις τι είναι για 10 ευρώ να κάθονται στον κάθε απόκληρο της ζωής 20-χρονα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά? Αυτό για εμένα είναι πραγματική αγάπη και με συγκινεί πάρα πολύ. Τις λατρεύω!   :rockon:
Με αυτή την οπτική αν σου σηκώνεται, τι να πω!!!!  :huh:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου, αυτοί το κάνουν. Εγώ ξέρω, ας πούμε, ότι αν έπιανα μια δουλειά ως DJ, σε λίγες μέρες θα είχα ένα κάρο γκόμενες να με γυροφέρνουν. Να σου πω κάτι? Δεν θα μου άρεσε αυτό, θα είχα πλήρη επίγνωση ότι αυτό συμβαίνει γι' αυτό που κάνω και όχι γι' αυτό που πραγματικά είμαι. Η πραγματική ευτυχία θα ήταν να είσαι άνεργος, άσχημος, φτωχός και ειλικρινής και να σου κάτσει η γυναίκα των ονείρων σου. Από όλα τα υπόλοιπα προτιμώ να είμαι μπουρδελιάρης.  :sunglasses:
Ειπες οτι νιωθουν δυστιχισμενοι επειδη ξερουν οτι αν δεν ειχαν φημη λευτα και στατους δε θα τους καθονταν οι γκομενες.Μα και εσυ αν δεν ειχες 20 ευρω να δωσεις παλυ δε θα σου καθονταν οι πουτανες.Την ιδια δουλεια δηλαδη κανετε...απλα εσυ την κανεις με λιγοτερα λευτα και χειρωτερες γκομενες.Πιστευεις οτι ο κοντομηνας κοροιδευει τον εαυτο του οτι η σπυροπουλου τον θελει για το κορμι η τον χαρακτηρα του?

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Όποιος θέλει να πηδήξει, πηδάει..

Οι μόνες που μένουν αγάμητες είναι οι ελεϊνίδες του fb και του twitter που ικανοποιούνται με τα likes και τα thumbs up... Που για να τους πιάσεις το βύζο πρέπει τουλάχιτον να έχεις ξοδέψει 300 ευρώ σε καφέδες και καλοπέραση... Ενώ με ένα 100άρι ρίχνεις έναν περιποιημένο φούτσο σε μοντελάκια που ξέρουν πώς να σε βάλουν κάτω να σου πετάξουν τα μάτια έξω...

Όπως ίσχυε πάντα, ισχύει και τώρα. Και το σεξ είναι δούναι και λαβειν..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όχι, με τις πουτάνες είναι πολύ καλύτερο και πιο συγκινητικό. Ξέρεις τι είναι για 10 ευρώ να κάθονται στον κάθε απόκληρο της ζωής 20-χρονα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά? Αυτό για εμένα είναι πραγματική αγάπη και με συγκινεί πάρα πολύ. Τις λατρεύω!   :rockon:  :smitten:
Σε συγκινει η δυστιχια των 20χρονων κοριτσιων? Περιεργα γουστα εχεις ρε πικερ... :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ντροπη σου αμαρτωλε να πηδας εναν συνναθρωπο σου για 10 ευρω.....στην κολαση θα καεις μαζι με τον μπωκολο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συμφωνω οτι ολα ειναι ψευδεσθηση.Αλλοστε οταν γουσταρεις μια κοπελα..στην ουσια γουσταρεις την εικονα που εχεις φτιαξει εσυ γιαυτην..οχι την πραγματικοτητα...συνηθως η πραγματικοτητα απεχει χιλιομετρα...καθοτι ολοι κρατανε τα περισσοτερα για τον εαυτο μας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Όποιος θέλει να πηδήξει, πηδάει..

Οι μόνες που μένουν αγάμητες είναι οι ελεϊνίδες του fb και του twitter που ικανοποιούνται με τα likes και τα thumbs up... Που για να τους πιάσεις το βύζο πρέπει τουλάχιτον να έχεις ξοδέψει 300 ευρώ σε καφέδες και καλοπέραση... Ενώ με ένα 100άρι ρίχνεις έναν περιποιημένο φούτσο σε μοντελάκια που ξέρουν πώς να σε βάλουν κάτω να σου πετάξουν τα μάτια έξω...

Όπως ίσχυε πάντα, ισχύει και τώρα. Και το σεξ είναι δούναι και λαβειν..

εγω τυπε απο φειςμπουκ κ φατσα εχω πηδηξει τσαμπα αυτες με κερασαν  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Με αυτή την οπτική αν σου σηκώνεται, τι να πω!!!!  :huh:

Μα ειδικά με ΑΥΤΗ την οπτική μου σηκώνεται. Και μόνο που σκέφτομαι ότι η άλλη κάθεται στον κάθε φτωχό και άμοιρο ανθρωπάκο με 10 ευρώ, η πούτσα μου γίνεται κάγκελο.  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ντροπη σου αμαρτωλε να πηδας εναν συνναθρωπο σου για 10 ευρω.....στην κολαση θα καεις μαζι με τον μπωκολο

εσυ εχεις πιο ακριβα γουστα απο 60ευρα κ πανω πηδας   :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αρα οι μοναδικοι μαγκες ειμαστε εμεις οι πτωχοι που γαμαμε καμια ωραια μουναρα που και που επειδη εχουμε ωραια ματια. :rockon:

Δεν είναι μοναδική μαγκιά, αλλά μαγκιά είναι. Το να ανατρέπεις τα προγνωστικά της απόλυτης χυλόπιτας και να καταφέρνεις μια γυναίκα που αντικειμενικά ''σου πέφτει πολλή'' εμφανισιακά είναι μαγκιά ρε φίλε.

Ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά είναι όμως να μην παίρνει ο κώλος σου αέρα και να καταλαβαίνεις ότι ''δεν θα είναι κάθε μέρα του αι γιαννιού''.

Το έχω προσωπικά  βιώσει αυτό που σου γράφω. Και είναι πολύ ωραίο.  

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γιαυτο σας λεω...να κυνηγατε παντρεμενες και μαμαδες!!!! Δε θελουν ουτε τα λευτα σας ουτε τον χαρακτιρα σας!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν είναι μοναδική μαγκιά, αλλά μαγκιά είναι. Το να ανατρέπεις τα προγνωστικά της απόλυτης χυλόπιτας και να καταφέρνεις μια γυναίκα που αντικειμενικά ''σου πέφτει πολλή'' εμφανισιακά είναι μαγκιά ρε φίλε.

Ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά είναι όμως να μην παίρνει ο κώλος σου αέρα και να καταλαβαίνεις ότι ''δεν θα είναι κάθε μέρα του αι γιαννιού''.

Το έχω προσωπικά  βιώσει αυτό που σου γράφω. Και είναι πολύ ωραίο.  
Μαγκια ειναι να κρατας το χαρακτηρα και την αξιοπρεπεια σου ειτε συναναστρεφεσαι με την μεγκαν φοξ ειτε συναναστρεφεσαι με την ασχημοτερη ολων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom