Επισκέπτης
Σε συγκινει η δυστιχια των 20χρονων κοριτσιων? Περιεργα γουστα εχεις ρε πικερ... :S
Όσο πιο στεναχωρημένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο καυλώνω. Αγάπες μου!
Σε συγκινει η δυστιχια των 20χρονων κοριτσιων? Περιεργα γουστα εχεις ρε πικερ... :S
το ποστ ανηκει στον πηγασιο εγω απλα το αντεγραψαεσυ εχεις πιο ακριβα γουστα απο 60ευρα κ πανω πηδας
Εχω αρχίσει να σε συμπαθώ πολύ εσέναΜαγκια ειναι να κρατας το χαρακτηρα και την αξιοπρεπεια σου ειτε συναναστρεφεσαι με την μεγκαν φοξ ειτε συναναστρεφεσαι με την ασχημοτερη ολων.
Φίλοι Saul και Picker. Ολη η ιστορία βασίζεται σε ηθελημένες ψευδαισθήσεις.
Ο πλούσιος έχει την ηθελημένη ψευδαίσθηση ότι η μουνάρα του κάθεται γιατί τον γουστάρει παρόλο που βαθύτερα ξέρει πολύ καλά ότι στη τσέπη τον κοιτάει.
Ο μπουρδελιάρης έχει την ηθελημένη ψευδαίσθηση ότι γαμάει καλά και η άλλη τη βρίσκει μαζί του ( για αυτό και δεν γουστάρει να γαμάει έπιπλα ) παρόλο που ξέρει πολύ καλά ότι η πουτάνα μόνο να τον ξεπετάξει θέλει.
Ο θαμώνας του κωλόμπαρου δίνει μεγάλα ποσά μόνο και μόνο για να έχει τη ψευδαίσθηση του και καλά γκομενο πεσίματος παρόλο που θα μπορούσε να γαμίσει με λιγότερα λεφτά.
Η ψευδαίσθηση παίζει κεντρικό ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία του σεξ, πληρωμένου, απλήρωτου , η και εμμέσως πληρωμένου.
Είναι μια ψυχολογική άμυνα η καλλιέργεια αυτών των ψευδαισθήσεων. Ολοι οι άνθρωποι την έχουν ανάγκη. Και αυτός είναι και ο λόγος που δέχονται και την πληρώνουν.
Όσο πιο στεναχωρημένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο καυλώνω. Αγάπες μου!
Διαστροφή είναι μην σε ανησυχείΌσο πιο στεναχωρημένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο καυλώνω. Αγάπες μου!
τις πολυ στεναχωρημενες μονο κωλοΌσο πιο στεναχωρημένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο καυλώνω. Αγάπες μου!
;)Εχω αρχίσει να σε συμπαθώ πολύ εσένα
τις πολυ στεναχωρημενες μονο κωλο
Και αυτό που γράφεις μαγκιά είναι. Αλλού είδους όμως. Εχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου.Μαγκια ειναι να κρατας το χαρακτηρα και την αξιοπρεπεια σου ειτε συναναστρεφεσαι με την μεγκαν φοξ ειτε συναναστρεφεσαι με την ασχημοτερη ολων.
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι μια μερα θα ηπευσεις προς τη φυλης με το ασπρο σου αλογο και θα σωσεις μια πουτανα απο την κακη της μοιρα θα την παρεις να ζησεται μαζι στη βενεζουελα η κατι τετιο κλισεδιαρικο
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι μια μερα θα ηπευσεις προς τη φυλης με το ασπρο σου αλογο και θα σωσεις μια πουτανα απο την κακη της μοιρα θα την παρεις να ζησεται μαζι στη βενεζουελα η κατι τετιο κλισεδιαρικο
Ολα σχετικα ειναι.Ο καθενας φτιαχνεται με κατι διαφορετικο...η ομορφη μπορει να ψαχνει τον ομορφο...μπορει να ψαχνει τον εντιμο..η μπορει να ψαχνει τον λευτα...το ιδιο και η ασχημη.Αλλοστε εδω μιλαμε καθαρα για σεξ και πρωτες εντυπωσεις στην ουσια.Δεν μπορεις να βαλεις μεσα τον χαρακτηρα και την ψυχολογια του καθενως γιατι εκει μπλεκοντε τα πραγματα.Και αυτό που γράφεις μαγκιά είναι. Αλλού είδους όμως. Εχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Επιπλέον είναι απαραίτητη προυπόθεση για να σε κοιτάξει η όμορφη. Διότι απλούστατα η όμορφη είναι συνηθισμένη να ρίχνει χυλούς σε πειναλέους σεξουαλικά που κάνουν κρα μια ώρα δρόμο.
Δηλαδη εχεις ερωτευτει πουτανα????? :o :o :oΤο πιστεύεις ότι πλέον δεν μπορώ να ερωτευτώ άλλη γυναίκα εκτός από πουτάνα? Αν κάποια δεν έχει περάσει μέσα από μπουρδέλο, δεν μου κάνει πλέον κανένα κλικ. :S
Ρε φιλαράκο περιπέτεια χωρίς κούραση γίνεται ?? Περιπέτεια χωρίς το άγνωστο, χωρίς το αβέβαιο του αποτελέσματος επίσης γίνεται ??Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση. Ξέρουν τι θέλουν και δε θέλουν να κουραστούν. Υπάρχουν παντρεμένοι που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και δεν έχουν όρεξη για γκόμενες και αγάπες ή στην τελική περιττά έξοδα για κάποια που μπορεί να μην ξέρει στο σεξ που πάνε τα τέσσερα.
Δηλαδη εχεις ερωτευτει πουτανα????? :o :o :o
Λεγε ρε πικερ...προχωρησε το ειδηλιο? Ειχατε σχεση?