Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μαγκια ειναι να κρατας το χαρακτηρα και την αξιοπρεπεια σου ειτε συναναστρεφεσαι με την μεγκαν φοξ ειτε συναναστρεφεσαι με την ασχημοτερη ολων.
Εχω αρχίσει να σε συμπαθώ πολύ εσένα  :)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Φίλοι Saul και Picker. Ολη η ιστορία βασίζεται σε ηθελημένες ψευδαισθήσεις.

Ο πλούσιος έχει την ηθελημένη  ψευδαίσθηση ότι η μουνάρα του κάθεται γιατί τον γουστάρει παρόλο που βαθύτερα ξέρει πολύ καλά ότι στη τσέπη τον κοιτάει.

Ο μπουρδελιάρης έχει την ηθελημένη  ψευδαίσθηση ότι γαμάει καλά  και η άλλη τη βρίσκει μαζί του ( για αυτό και δεν γουστάρει να γαμάει έπιπλα ) παρόλο που ξέρει πολύ καλά ότι η πουτάνα μόνο να τον ξεπετάξει θέλει.

Ο θαμώνας του κωλόμπαρου δίνει μεγάλα ποσά μόνο και μόνο για να έχει τη ψευδαίσθηση του και καλά γκομενο πεσίματος παρόλο που θα μπορούσε να γαμίσει με λιγότερα λεφτά.

Η ψευδαίσθηση παίζει κεντρικό ρόλο σε όλη αυτή τη διαδικασία του σεξ, πληρωμένου, απλήρωτου , η και εμμέσως πληρωμένου.

Είναι μια ψυχολογική άμυνα η καλλιέργεια αυτών των ψευδαισθήσεων. Ολοι οι άνθρωποι την έχουν ανάγκη. Και αυτός είναι και ο λόγος που δέχονται και την πληρώνουν.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση. Ξέρουν τι θέλουν και δε θέλουν να κουραστούν. Υπάρχουν παντρεμένοι που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και δεν έχουν όρεξη για γκόμενες και αγάπες ή στην τελική περιττά έξοδα για κάποια που μπορεί να μην ξέρει στο σεξ που πάνε τα τέσσερα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι μια μερα θα ηπευσεις προς τη φυλης με το ασπρο σου αλογο και θα σωσεις μια πουτανα απο την κακη της μοιρα θα την παρεις να ζησεται μαζι στη βενεζουελα η κατι τετιο κλισεδιαρικο  :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μαγκια ειναι να κρατας το χαρακτηρα και την αξιοπρεπεια σου ειτε συναναστρεφεσαι με την μεγκαν φοξ ειτε συναναστρεφεσαι με την ασχημοτερη ολων.
Και αυτό που γράφεις μαγκιά είναι. Αλλού είδους όμως. Εχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Επιπλέον είναι απαραίτητη προυπόθεση για να σε κοιτάξει η όμορφη. Διότι απλούστατα η όμορφη είναι συνηθισμένη να ρίχνει χυλούς σε πειναλέους σεξουαλικά που κάνουν κρα μια ώρα δρόμο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω παντος πικερ πιστευω οτι μια μερα θα ηπευσεις προς τη φυλης με το ασπρο σου αλογο και θα σωσεις μια πουτανα απο την κακη της μοιρα θα την παρεις να ζησεται μαζι στη βενεζουελα η κατι τετιο κλισεδιαρικο  :rockon:

η καμια σλοβακια τυπε  :grin:

Επισκέπτης

Το πιστεύεις ότι πλέον δεν μπορώ να ερωτευτώ άλλη γυναίκα εκτός από πουτάνα? Αν κάποια δεν έχει περάσει μέσα από μπουρδέλο, δεν μου κάνει πλέον κανένα κλικ.  :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και αυτό που γράφεις μαγκιά είναι. Αλλού είδους όμως. Εχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Επιπλέον είναι απαραίτητη προυπόθεση για να σε κοιτάξει η όμορφη. Διότι απλούστατα η όμορφη είναι συνηθισμένη να ρίχνει χυλούς σε πειναλέους σεξουαλικά που κάνουν κρα μια ώρα δρόμο.
Ολα σχετικα ειναι.Ο καθενας φτιαχνεται με κατι διαφορετικο...η ομορφη μπορει να ψαχνει τον ομορφο...μπορει να ψαχνει τον εντιμο..η μπορει να ψαχνει τον λευτα...το ιδιο και η ασχημη.Αλλοστε εδω μιλαμε καθαρα για σεξ και πρωτες εντυπωσεις στην ουσια.Δεν μπορεις να βαλεις μεσα τον χαρακτηρα και την ψυχολογια του καθενως γιατι εκει μπλεκοντε τα πραγματα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το πιστεύεις ότι πλέον δεν μπορώ να ερωτευτώ άλλη γυναίκα εκτός από πουτάνα? Αν κάποια δεν έχει περάσει μέσα από μπουρδέλο, δεν μου κάνει πλέον κανένα κλικ.  :S
Δηλαδη εχεις ερωτευτει πουτανα?????  :o :o :o :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση. Ξέρουν τι θέλουν και δε θέλουν να κουραστούν. Υπάρχουν παντρεμένοι που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και δεν έχουν όρεξη για γκόμενες και αγάπες ή στην τελική περιττά έξοδα για κάποια που μπορεί να μην ξέρει στο σεξ που πάνε τα τέσσερα.
Ρε φιλαράκο περιπέτεια χωρίς κούραση γίνεται ?? Περιπέτεια χωρίς το άγνωστο, χωρίς το αβέβαιο του αποτελέσματος επίσης γίνεται ??
Δεν νομίζω.
Επίσης ακόμη και με τη πουτάνα το μόνο βέβαιο είναι ότι τελικά θα χύσεις, όχι ότι θα ευχαριστηθείς  σεξ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Λεγε ρε πικερ...προχωρησε το ειδηλιο? Ειχατε σχεση?  :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδη εχεις ερωτευτει πουτανα?????  :o :o :o :rockon:

Πολλές φορές. Με συγκινεί πολύ αυτό το πράγμα, ότι δίνονται τόσο εύκολα στον κάθε κακόμοιρο ανθρωπάκο για 10 ευρώ. Κάποιοι σιχαίνονται που οι πουτάνες πάνε π.χ. με Πακιστανούς. Εμένα αυτό με συγκινεί, με κάνει κομμάτια όλος αυτός ο αυτοεξευτελισμός στον οποίον υπόκεινται οι πουτάνες. Και όταν βλέπω και λίγο στεναχωρημένο προσωπάκι, τότε είναι που τρελαίνομαι κανονικά.  :sunglasses:  

Αγάπες μου όμορφες, τα γαμάνε όλη μέρα μωρέ τα καημένα!   :smitten:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και? Το προχωρησατε? τους εξεφρασες το ενδιαφερον σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom