ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.287
- Πόντοι
- 3.656
Για να ξεκινήσουμε την απάντηση στο ερώτημά σου ας αρχίσουμε από την ακόλουθη γενική παραδοχή.
Ολοι αυτοί που παριστάνουν τους πολυγαμιάδες ( με εξαίρεση τους μπουρδελιάρηδες ) είναι αερογαμιάδες.
Εξηγούμαι. Οταν κάποιος παριστάνει το πολυγαμιά, το κάνει για να το ακούσει και να το αισθανθεί ο ίδιος για να πείσει δηλαδή τον εαυτό του και να τονώσει την αυτοπεποίθησή του.
Αυτός που πιστεύει ότι γαμάει αρκετά η πολύ, δεν έχει ανάγκη να το πει πουθενά. Για τη πάρτη του γαμάει και για κανένα άλλο.
Αυτά από παλαιότερη θητεία μου στα νιάτα μου ως εργαζόμενος σε μπαρ όπου είδαν πολλά τα μάτια μου.
Οι άνθρωποι που γαμάνε πολύ είναι οι τακτικοί μπουρδελιάρηδες που απλά αγοράζουν μια υπηρεσία και δεν χρειάζεται να αφιερώσουν για το σκοπό τους ούτε χρόνο ούτε προσπάθεια παρά μόνο λεφτά.
Υπάρχει μια άλλη κατηγορία ανδρών που λόγω καλής αντικειμενικά εμφάνισης έχουν πέραση στις γυναίκες και τους είναι εύκολο να κάνουν σύντομες ''σχέσεις'' όπως το λένε politically correctly οι γυναίκες. Ακόμη όμως και αυτού του είδους οι ''σχέσεις'' θέλουν προσπάθεια και χρόνο. Δεν έχουν την αμεσότητα της προσφοράς υπηρεσίας έναντι χρήματος της πρώτης κατηγορίας. Το συνηθισμένο μοτίβο είναι οι άντρες αυτής της κατηγορίας να έχουν μια κανονική σχέση, και να ξενοπηδάνε κρυπτόμενοι κάποιες περιπτώσεις που τους κάθονται σχετικά εύκολα.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους επώνυμους, έχουν και αυτοί πέραση. Απλά αυτοί έχουν τον επιπλέον φόβο να τους κάνουν τσακωτούς στο ξενοπήδημα ( είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση ) και να έχουν έμμεσες συνέπειες στη δουλειά τους λόγω δημοσιότητας. Εχουν δηλαδή ένα φόβο παραπάνω. Ιδίως οι πολύ επώνυμοι που έχουν κολλημένους πάνω τους τους παπαράτσι, Παραδείγματα πολλά. Όμως τα ξεκολάκια που τους κάθονται ζητάνε ανταλλάγματα για αυτό που δίνουν και τελικά πιστεύω ότι και αυτές ακόμη οι περιπτώσεις εμμέσως στην πορνεία με την ευρύτερη έννοια της κατατάσσονται. Δηλαδή σου κάθομαι αλλά θέλω αυτό σαν αντάλλαγμα. Παραδείγματα επίσης πολλά. Ο μέγας Woody Allen όντας γέρος κακάσχημος και 1.65 σε ύψος, έχει γαμήσει γυναικάρες όπως η Scarlet Johanson, η Julia Roberts, η Sarliz Theron και αναρίθμητες άλλες λιγότερο γνωστές, περισσότερες από τις οποίες το έχουν δημοσίως παραδεχθεί ( τη ''σχέση'' τους δηλαδή ).
Η τρίτη κατηγορία είναι οι αδέσμευτοι λεφτάδες. Τα περισσότερα ξεκωλάκια κολλάνε πάνω τους όπως οι μύγες στα σκατά. Ιδίως αν είναι και σχετικά νέοι και εμφανίσιμοι τα έχουν όλα εύκολα. Οι εμφανίσιμοι λεφτάδες πιστεύω ότι είναι οι πλέον πολυγαμικοί τύποι εφόσον βέβαια το επιδιώκουν. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι επειδή έχουν συνηθίσει να τα έχουν όλα στη ζωή τους εύκολα συχνά δεν γουστάρουν να πάρουν ούτε καν τη μικρή προσπάθεια που χρειάζονται για να ρίξουν μια όμορφη γυναίκα. Επιπλέον οι όμορφες δεν τους πολυκάνουν αίσθηση. Θέλουν τις θεές. Αυτός είναι ο λόγος που είναι και οι πιο ταχτικοί πελάτες των call girls των 500 και των 1000 ευρώ μια και το μπορούν κιόλας από οικονομικής απόψεως.
Συμπερασματικά Ομορφοι, επώνυμοι, πλούσιοι, και ασφαλώς οποιοδήποτε συνδυασμός αυτών των επιθέτων, είναι οι πλεον πολυγαμικοί τύποι.
Ακόμη όμως και αυτοί οι τύποι δίνουν ανταλλάγματα οπότε εμμέσως κατά κάποιο τρόπο, τόσο αυτές που γαμάνε είναι με την ευρύτερη έννοια πουτάνες όσο και αυτοί είναι μπουρδελιάρηδες !!!
Στις εξαιρέσεις να αναφέρω κάποιους όμορφους rock stars που συνδυάζουν τις παραπάνω ιδιότητες ( ομορφιά, επωνυμία και πλούτη ) σε υπερθετικό βαθμό, και είναι και επιπλέον τρομερά cool τύποι από την άποψη ότι και να μην τους κάτσει κάποια δεν δίνουν δεκάρα. Αυτοί πιστεύω ότι είναι είναι οι πλεον αυθεντικοί πολυγαμικοί τύποι.
Ολοι οι άλλοι είμαστε υπό την ευρεία έννοια πουτανιάρηδες, μπουρδελιάρηδες.
Ποιοι λοιπόν γαμούν πολύ. Κυρίως οι μπουρδελιάρηδες υπό την κλασική αλλά και την ευρύτερη όπως περιέγραψα παραπάνω έννοια με ολίγες εξαιρέσεις.
Ζήτω λοιπόν οι μπουρδελιάρηδες.
Εξαίσια ανάλυση, δεν έχω λόγια.