Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
Για να ξεκινήσουμε την απάντηση στο ερώτημά σου ας αρχίσουμε από την ακόλουθη γενική παραδοχή.
Ολοι αυτοί που παριστάνουν τους  πολυγαμιάδες ( με εξαίρεση  τους μπουρδελιάρηδες )  είναι αερογαμιάδες.

Εξηγούμαι. Οταν κάποιος παριστάνει το πολυγαμιά, το κάνει για να το ακούσει και να το αισθανθεί ο ίδιος για να πείσει δηλαδή τον εαυτό του και να τονώσει την αυτοπεποίθησή του.

Αυτός που πιστεύει ότι γαμάει αρκετά η πολύ, δεν έχει ανάγκη να το πει πουθενά. Για τη πάρτη του γαμάει και για κανένα άλλο.

Αυτά από παλαιότερη θητεία μου στα νιάτα μου ως εργαζόμενος σε μπαρ όπου είδαν πολλά τα μάτια μου.

Οι άνθρωποι που γαμάνε πολύ είναι οι τακτικοί μπουρδελιάρηδες που απλά αγοράζουν μια υπηρεσία και δεν χρειάζεται να αφιερώσουν για το σκοπό τους ούτε χρόνο ούτε προσπάθεια παρά μόνο λεφτά.

Υπάρχει μια άλλη κατηγορία ανδρών που λόγω καλής αντικειμενικά εμφάνισης έχουν πέραση στις γυναίκες και τους είναι εύκολο να κάνουν σύντομες ''σχέσεις'' όπως το λένε politically correctly οι γυναίκες. Ακόμη όμως και αυτού του είδους οι ''σχέσεις'' θέλουν προσπάθεια και χρόνο. Δεν έχουν την αμεσότητα της προσφοράς υπηρεσίας έναντι χρήματος της πρώτης κατηγορίας. Το συνηθισμένο μοτίβο είναι οι άντρες αυτής της κατηγορίας να έχουν μια κανονική σχέση, και να ξενοπηδάνε κρυπτόμενοι κάποιες περιπτώσεις που τους κάθονται σχετικά εύκολα.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους επώνυμους, έχουν και αυτοί πέραση. Απλά αυτοί έχουν  τον επιπλέον φόβο να τους κάνουν τσακωτούς στο ξενοπήδημα ( είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση ) και να έχουν έμμεσες συνέπειες στη δουλειά τους λόγω δημοσιότητας. Εχουν δηλαδή ένα φόβο παραπάνω. Ιδίως οι πολύ επώνυμοι που έχουν κολλημένους πάνω τους τους παπαράτσι, Παραδείγματα πολλά. Όμως τα ξεκολάκια που τους κάθονται ζητάνε ανταλλάγματα για αυτό που δίνουν και τελικά πιστεύω ότι και αυτές ακόμη οι περιπτώσεις εμμέσως στην πορνεία με την ευρύτερη έννοια της κατατάσσονται. Δηλαδή σου κάθομαι αλλά θέλω αυτό σαν αντάλλαγμα. Παραδείγματα επίσης πολλά. Ο μέγας Woody Allen όντας γέρος κακάσχημος και 1.65 σε ύψος, έχει γαμήσει γυναικάρες όπως η  Scarlet Johanson, η Julia Roberts, η Sarliz Theron και αναρίθμητες άλλες λιγότερο γνωστές, περισσότερες από τις οποίες το έχουν δημοσίως παραδεχθεί ( τη ''σχέση'' τους δηλαδή ).

Η τρίτη κατηγορία είναι οι αδέσμευτοι λεφτάδες. Τα περισσότερα ξεκωλάκια κολλάνε πάνω τους όπως οι μύγες στα σκατά. Ιδίως αν είναι και σχετικά νέοι και εμφανίσιμοι τα έχουν όλα εύκολα. Οι εμφανίσιμοι λεφτάδες πιστεύω ότι είναι οι πλέον πολυγαμικοί τύποι εφόσον βέβαια το επιδιώκουν. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι επειδή έχουν συνηθίσει να τα έχουν όλα στη ζωή τους εύκολα συχνά δεν γουστάρουν να πάρουν ούτε καν τη μικρή προσπάθεια που χρειάζονται για να ρίξουν μια όμορφη γυναίκα. Επιπλέον οι όμορφες δεν τους πολυκάνουν αίσθηση. Θέλουν τις θεές. Αυτός είναι ο λόγος που είναι και οι πιο ταχτικοί πελάτες των call girls των 500 και των 1000 ευρώ μια και το μπορούν κιόλας  από οικονομικής απόψεως.

Συμπερασματικά Ομορφοι, επώνυμοι, πλούσιοι, και ασφαλώς οποιοδήποτε συνδυασμός αυτών των επιθέτων, είναι οι πλεον πολυγαμικοί τύποι.
Ακόμη όμως και αυτοί οι τύποι δίνουν ανταλλάγματα οπότε εμμέσως κατά κάποιο τρόπο, τόσο αυτές που γαμάνε είναι με την ευρύτερη έννοια πουτάνες όσο και αυτοί είναι μπουρδελιάρηδες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Στις εξαιρέσεις να αναφέρω κάποιους όμορφους  rock stars που συνδυάζουν τις παραπάνω ιδιότητες ( ομορφιά, επωνυμία και πλούτη ) σε υπερθετικό βαθμό, και είναι και επιπλέον τρομερά cool τύποι από την άποψη ότι και να μην τους κάτσει κάποια δεν δίνουν δεκάρα. Αυτοί πιστεύω ότι είναι είναι οι πλεον αυθεντικοί πολυγαμικοί τύποι.

Ολοι οι άλλοι είμαστε υπό την ευρεία έννοια  πουτανιάρηδες, μπουρδελιάρηδες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιοι λοιπόν γαμούν πολύ. Κυρίως οι μπουρδελιάρηδες υπό την κλασική αλλά και την  ευρύτερη όπως περιέγραψα  παραπάνω έννοια με ολίγες εξαιρέσεις.

Ζήτω λοιπόν οι μπουρδελιάρηδες.  :2funny: :2funny: :2funny:

Εξαίσια ανάλυση, δεν έχω λόγια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
χωρίς πλάκα, η ανακούφιση της σωματικής ανάγκης από τις γυναίκες αυτές εμπεριέχει έναν βαθύτατο ανθρωπισμό και αίσθηση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

η δουλειά των γυναικών αυτών δεν διαφέρει πολύ από αυτή της νοσοκόμας.
Μονο που η νοσοκομα αισθανεται καλα με τον εαυτο της και οχι ξεφτιλισμενη και γαμημενη κυριολεκτικα....επισης απολαμβανει το κοιωνικο σεβασμο και οχι το χλεβασμο και την απαξιωση.

Επισκέπτης
Το ιδιο ομως μπορει να σου πει και εσενα μια γυναικα.Να σε γαμαει κανας αραπης υποχρεωτικα απο τον κωλο,
για να ξεφτιλιζεσαι και εσυ το ιδιο. :2funny:

Αυτό είναι παρά φύση βρε μαλάκα. Εγώ μιλάω για κολπικό σεξ. Πρέπει όλες οι γυναίκες να μάθουν ότι είναι στη φύση τους να ξεφτιλίζονται.   :rockon:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Φιλαράκι, σήμερα πηδάει μόνο όποιος έχει θάρρος-θράσος, χρήμα, εξουσία, γνωριμίες, ομορφιά(οχι πάντα) και τρόπους συμπεριφοράς. Όποιος διαθέτει κάποια από αυτά περνάει καλά. Γενικώς αν η γυναίκα πιστέψει οτι μαζί σου θα περάσει καλά, οτι δεν θα της χαλάς χατίρι σου ανοίγει τα πόδια στο πι και φι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
ντροπη σου αμαρτωλε να πηδας εναν συνναθρωπο σου για 10 ευρω.....στην κολαση θα καεις μαζι με τον μπωκολο

Βέβαια η κόλαση υπάρχει μόνο στη Βίβλο. Η μέση Γη στον άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Τα ρυπαρά έθνη στα βιβλία του Λιακόπουλου. Οργιάζει η ανθρώπινη φαντασία.

Επισκέπτης
Σωστο και δεν βγαινει ενα αρχιδι να κανει ενα δημοψηφισμα για να διαχωριστει η εκλησια,που ειναι πανω απο μισο δις τον χρονο στην πλατη του φορολογουμενου.

Να γίνει και ένα δημοψήφισμα για το ποιός θέλει τζαμιά στην ελλάδα ...
και ποιός θέλει μουσουλμάνους στην ελλάδα ....
και ποιός θέλει μοναρχία στην ελλάδα ....

και ποιός θέλει νόμιμο το ΚΚΕ στην ελλάδα ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Με τη σεσουλα?Ποσοι απο εδω μεσα το φωναζουν ανοιχτα και ακομπλεξαριστα οτι πανε με πουτανες?? Ενας? Δυο? Θα εκανες σχεση με πουτανα,θα την πηγενες σπιτι σου στην οικογενια σου και θα ελεγες η κοπελα μου επαγκελετε πορνη?? Με κοροιδευεις μαν?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μονο που η νοσοκομα αισθανεται καλα με τον εαυτο της και οχι ξεφτιλισμενη και γαμημενη κυριολεκτικα....επισης απολαμβανει το κοιωνικο σεβασμο και οχι το χλεβασμο και την απαξιωση.

προσωπικά, για να μην παραταυτισθώ με τον picker και παρεξηγηθώ,

και επειδή έχω μιλήσει εκτός Ελλάδας με πουτάνες για την δουλειά τους (Γερμανίδες, με μυαλό και συνειδητοποίηση, όχι τα πολλαπλά βιασμένα Ρουμανάκια του Μεταξουργείου που γαμάει ο φουκαράς Picker)

αρκετές έχουν την δύναμη να δουν την αξία που προσφέρει η δουλειά τους μέσα από την προσφορά χαράς σε έναν άλλο άνθρωπο, δεν αισθάνονται χλευασμό και απαξίωση και ούτε θέλουν κάτι τέτοιο.

ούτε βέβαια ήταν η δουλειά αυτή και dream job για αυτές.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να γίνει και ένα δημοψήφισμα για το ποιός θέλει τζαμιά στην ελλάδα ...
και ποιός θέλει μουσουλμάνους στην ελλάδα ....
και ποιός θέλει μοναρχία στην ελλάδα ....

και ποιός θέλει νόμιμο το ΚΚΕ στην ελλάδα ....
ΠΡωτα να απολογουμε απο την εκκλησια και οποιος πιστευει στα παραμυθια του χριστιανισμου,
να δινει εκει τον οβολο του,και οχι ο ελληνας φορολογουμενος για να ζουνε οι παπαδες που χουφτωνουν
και βιαζουν παιδακια,πλουσιοπαροχα,και βλεπουμε μετα για τα υπολοιπα.
Δεν ειπαμε να καταργηθει ο χριστιανισμος,να σταματησουμε να τον πληρωνουμε ειπαμε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σε κάποιους  αρχαίους νοτιοαμερικανικούς  πολιτισμούς παρακλάδια των Αζτέκων δεν υπήρχε ο θεσμός του γάμου. Οι γυναίκες δεν είχαν ένα άντρα, αλλά είχαν πολλούς  άντρες από κοινού. Για τα δε παιδιά ήταν υποχρέωση του κράτους να βοηθήσει στην ανατροφή τους διότι απλούστατα σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν γνωστός ο πατέρας. Εξαίρεση αποτελούσαν οι βασιλιάδες λόγω κληρονομικού δικαίου στην διαδοχή της μοναρχίας. Ετσι δεν υπήρχε σε αυτές τις κοινωνίες και ο θεσμός της πορνείας.

Υπο μια άλλη έννοια όλες οι γυναίκες ήταν κοινές τόσο με την ειδική όσο και τη μεταφορική έννοια του όρου.

Με άλλα λόγια ήταν όλες πουτάνες όπως ο Picker οραματίζεται  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σε κάποιους  αρχαίους νοτιοαμερικανικούς  πολιτισμούς παρακλάδια των Αζτέκων δεν υπήρχε ο θεσμός του γάμου. Οι γυναίκες δεν είχαν ένα άντρα, αλλά είχαν πολλούς  άντρες από κοινού. Για τα δε παιδιά ήταν υποχρέωση του κράτους να βοηθήσει στην ανατροφή τους διότι απλούστατα σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν γνωστός ο πατέρας. Εξαίρεση αποτελούσαν οι βασιλιάδες λόγω κληρονομικού δικαίου στην διαδοχή της μοναρχίας. Ετσι δεν υπήρχε σε αυτές τις κοινωνίες και ο θεσμός της πορνείας.

Υπο μια άλλη έννοια όλες οι γυναίκες ήταν κοινές τόσο με την ειδική όσο και τη μεταφορική έννοια του όρου.

Με άλλα λόγια ήταν όλες πουτάνες όπως ο Picker οραματίζεται  :2funny: :2funny: :2funny:
Ε αυτο ισχυε και στους νεαντερνταλ ρε τυπε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ειναι Αζτεκος Ο Πικερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
προσωπικά, για να μην παραταυτισθώ με τον picker και παρεξηγηθώ,

και επειδή έχω μιλήσει εκτός Ελλάδας με πουτάνες για την δουλειά τους (Γερμανίδες, με μυαλό και συνειδητοποίηση, όχι τα πολλαπλά βιασμένα Ρουμανάκια του Μεταξουργείου που γαμάει ο φουκαράς Picker)

αρκετές έχουν την δύναμη να δουν την αξία που προσφέρει η δουλειά τους μέσα από την προσφορά χαράς σε έναν άλλο άνθρωπο, δεν αισθάνονται χλευασμό και απαξίωση και ούτε θέλουν κάτι τέτοιο.

ούτε βέβαια ήταν η δουλειά αυτή και dream job για αυτές.
Μιλησα για τις πουτανες στην Ελλαδα και μονο για τα μπουρδελα...οχι για πολλα στουντιο και σιγουρα οχι για τα κολ γκιρλς. Οπως το ειπες.ξυλοφορτομενα και βιασμενα κοριτσακια που τις φερνουν απο τη καθε γωνια του πλανητη για να εκμεταλευτουν την χαζομαρα η την αναγκη τους. Και μετα μεγαλωνουν και μαθαινουν σε αυτη τη ζωη.Οπως μαθει ειναι ο ανθρωπος.Τα μαυρακια στην αφρικη μαθαινουν να πυροβολουν και να σκοτωνουν απο τα 10 τους.Και μετα αναρωτιουντε μερικοι γιατι οι πουτανες τα μασανε σε οποιον μπορεσουνε.Γιατι αυτο ειναι το μονο που ειδανε τα ματια τους.Αρα λοιπον για πιο κοινωνικο εργο και για πια αξια μιλαμε?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και μετα αναρωτιουντε μερικοι γιατι οι πουτανες τα μασανε σε οποιον μπορεσουνε.

όχι όλες. εγώ είχα στανταράκι στο Βερολίνο που ενώ είχε καταλάβει οτι το γούσταρα δεν μου έκανε ποτέ upselling, να μου πουλήσει ακριβότερα προγράμματα για να με μαδήσει.

της το είχα πει και μου είπε, με εσένα περνάω ωραία έτσι, δεν θέλω κάτι άλλο.

Γερμανίδα, μπέσα, αξιοπρέπεια.

όταν σταμάτησε με πήρε τηλέφωνο να μου το πει.

είναι περίπλοκος ο κόσμος τους και οι ίδιες, μην το ψάχνετε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
όχι όλες. εγώ είχα στανταράκι στο Βερολίνο που ενώ είχε καταλάβει οτι το γούσταρα δεν μου έκανε ποτέ upselling, να μου πουλήσει ακριβότερα προγράμματα για να με μαδήσει.

της το είχα πει και μου είπε, με εσένα περνάω ωραία έτσι, δεν θέλω κάτι άλλο.

Γερμανίδα, μπέσα, αξιοπρέπεια.

όταν σταμάτησε με πήρε τηλέφωνο να μου το πει.

είναι περίπλοκος ο κόσμος τους και οι ίδιες, μην το ψάχνετε.
Επαναλαμβανω,μιλαω για τις πουτανες στην Ελλαδα και μονο για αυτες που υποχρεωθηκαν η αναγκαστηκαν να κανουν αυτη τη δουλεια.Δεν ειναι ολλες ετσι.Αλλα πιστευω οτι οταν μιλαμε για μπουρδελα οι περισσοτερες ειναι ετσι.Οχι οτι στις ξενες χωρες δεν υπαρχουν τετεια φαινομενα αλλα στην Ελλαδαρα της δημοκρατιας ειναι πολυ αυξημενο το θεμα.Το trafficking ειναι ενα παγκομσιο φαινομενο για το οποιο εμεις τουλαχιστον οι ''δυτικες'' χωρες δεν δινουμε δεκαρα γιατι δεν μας ενδιαφερει.Αυτο δεν σημαινει οτι το κοριτσακι που πηδηξες (οχι εσυ..γενικα μιλαω) χτες το βραδυ δεν εχει βιαστει-κακοποιηθει και ποτιστει ουσιες παρα πολλες φορες πριν πας και το δεις να σαλοναρει για να διαλεξεις αν αξιζει το 20ρικο σου η οχι.Τελος παντον αυτο δεν ειναι το καταληλο σαιτ για να κανουμε μια τετεια κουβεντα ειναι σα να συζητας γιατι τα αυτοκινητα ειναι ακριβα στο φορουμ της φεραρι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom