Νέα

Τελικά πας να γαμήσεις τσάμπα και χαλάς και περισσότερα......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
με ενα 50αρικο δεν προκειται να βρει καλυτερο πακετο στον αγοραιο ή μη ερωτα...

Αρκεί να παραμείνει η τιμή στο 50άρικο, και να χαλιναγωγήσει την επιθυμία του για  :fuck1:
Μην του φεύγουν αβλεπί οι πενηντάρες.....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Παιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το  γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........

το κοριτσι εχει "ριξει τον κυβο"και ηδη βρεχει τα ποδια στο ρουβικονα!!
το θεμα ειναι εσυ τι κανεις......
1. συνεχιζεις να γαμας μια στο τοσο καταθετοντας 50 μεχρι να αναπροσαρμοσε??
2.γινεσαι εταιρος λεγοντας της, οτι ξερεις ενα σαιτ με αξιολογα ατομα, που μετα χαρας θα βοηθουν στη συμπληρωση του εισοδηματος της,και θα εισφερουν 70-80 ευρα για μιαμιση ωρα.
προχωρας σιγα σιγα και ριχνεις και ενα κινητο εδω μεσα,και ετσι εσυ πηδας τσαμπα-το κοριτσι λυνει το οικονομικο-τα μελη του σαιτ συμπληρωνουν το παλμαρε τους.
every body happy!!!!!!

αυτα.................

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
205 ευρω για να παρεις μια στεγνη φοιτητρια ακου τι ειπε ο αλλος  :2funny: :2funny: :2funny:

μεχρι 25 θα δινα... αλλα οχι και 205  :grin:

Επισκέπτης

είπαμε το 50ρικο είναι η τιμή γνωριμίας, αν δαγκώσει τη λαμαρίνα ο φίλος τότε στο 50ρικο πρόσθεσε αρκετά ακόμα μηδενικά ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αρκεί να παραμείνει η τιμή στο 50άρικο, και να χαλιναγωγήσει την επιθυμία του για  :fuck1:
Μην του φεύγουν αβλεπί οι πενηντάρες.....
Το νοίκι το πληρώνει ήδη ο κανονικός "γκόμενος" ο φίλος μας πληρώνει μαλλιά,μακιγιάζ,ρούχα κλπ.Αν και τώρα που το σκέφτομαι το πιο λογικό είναι να μην έχει γκόμενο απλά 4-5-10 αγαπούληδες που τα χώνουν στο φιλικό και καλά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ετσι.

Ειναι ενα στην Οδο Τροιας στην κυψελη και εμεινα εκει 4 ωρες

χουατ? αλλαξανε τοσο οι ημιδιαμονες? 25 ευρα τις ειχα αφησει  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
 Ειναι ενα στην Οδο Τροιας στην κυψελη και εμεινα εκει 4 ωρες

Και παλι πολλα χαλασες.
Για φαγητο που πηγες και εδωσες 70 ευρω.
Για ποτο που πηγες και εδωσες 50 ευρω?

Ειστε σπαταλοι ρε φιλε... η ΤΡΟΙΚΑ 4 ΑΤΟΜΑ φαγανε με 40 ευρω ας πουμε
βλεπεις απο που ξεκιναει η μαλακια? και μετα παραπονιεσαι πως εισαι χρεωμενος
αφου εισαι βλακας... καλα να παθεις  :2funny: :2funny: :2funny:

χουατ? αλλαξανε τοσο οι ημιδιαμονες? 25 ευρα τις ειχα αφησει  :think:

πιπες λεει ρε.... εγω δεν τον πιστευω
70 ευρω για 4 ωρες?

Επισκέπτης
το κοριτσι εχει "ριξει τον κυβο"και ηδη βρεχει τα ποδια στο ρουβικονα!!
το θεμα ειναι εσυ τι κανεις......
1. συνεχιζεις να γαμας μια στο τοσο καταθετοντας 50 μεχρι να αναπροσαρμοσε??
1.γινεσαι εταιρος λεγοντας της, οτι ξερεις ενα σαιτ με αξιολογα ατομα, που μετα χαρας θα βοηθουν στη συμπληρωση του εισοδηματος της,και θα εισφερουν 70-80 ευρα για μιαμιση ωρα.
προχωρας σιγα σιγα και ριχνεις και ενα κινητο εδω μεσα,και ετσι εσυ πηδας τσαμπα-το κοριτσι λυνει το οικονομικο-τα μελη του σαιτ συμπληρωνουν το παλμαρε τους.
every body happy!!!!!!

αυτα.................

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Και εγω στεγνος ειμαι θα της ελεγα....
Αφου σας βρισκουν μαλακες τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

Ηθελε και φαγητο 70 ευρω? που πηγατε τυπε στο χιλτον? και φαγατε οι 2 σας 70 ευρω?
Μπαρακι λεει 50 ευρω.... και ξενοδοχειο 70 ευρω? τι λες ρε ψευτη? εδω σε πολυτελες ξενοχοδειο πανω στην παρνηθα δινεις για 4 ωρες 40 ευρω και εχει και τζακουζι μεσα...  :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι ψευτης πρωτον
αλλα και ψεμματα να μην ελεγες και οι γκομενες οντως μερικες ετσι θελουν....

σιγα μην την παω και για φαγητο... σουβλακια με 5 ευρω... ενα καφεδακι αλλα 5 και σπιτι μου

συνολο 10 ευρω. Αντε και ενα 10αρικο μετα να την παω βενζινη σπιτι της... αν θελει καλως αλλιως παιρνεις το 20ευρο και βγαινεις γυροβολια φυλησ χαχαχα

Εισαι βλακας ρε Πορδομωρτη.

Που ζεις ρε ?  και λίγα εβαλε το παιδι,  χόρια τα εξοδα τα γυρω γυρω , τσιγαρα βενζινες , προφυλακτικα

εκτος ρε Πορδερμορτ εαν εισαι σαν τον Τσιπη Βαλιρακη και περιμενεις να γαμισεις με ενα 10ευρο , αστο φιλε , η μπαζο θα ειναι, η αναπηρη , η ο Λιλας  :tits2: :2funny: :2funny:

εαν περιμενεις να γαμισεις με 10 ευρω , εχεις να κανεις πολλα ακομα ποστ στο μπουρδελοφορουμ..... :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
είπαμε το 50ρικο είναι η τιμή γνωριμίας, αν δαγκώσει τη λαμαρίνα ο φίλος τότε στο 50ρικο πρόσθεσε αρκετά ακόμα μηδενικά ;)
αυτος ειναι υπαρκτος κινδυνος για οποιον εξασκει το σπορ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
70 και στην Κυψελη? :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κυριακη βραδυ βγαινω με μια πιτιρικα που εχω γνωρισει λιγες μερες πριν.μπουρναζι για καφε 15 ευρω.φαγητο 70 ευρω.ποτα σε μπαρακι 50 ευρω.μετα ξενοδοχειο τις κακιας ωρας 70 ευρω.Συνολο 205 ευρω.Αστα να πανε στο διαολο.Αυτη φοιτητρια βεβαια στεγνη απο λευτα.

σα να τα στολισες λιγο παραπανω τυπε. και στο μπουρναζι κιολας. ξαναπαρτο το στορυ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπουρναζι;
ανατριχιασα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εισαι βλακας ρε Πορδομωρτη.

Που ζεις ρε ?  και λίγα εβαλε το παιδι,  χόρια τα εξοδα τα γυρω γυρω , τσιγαρα βενζινες , προφυλακτικα

εκτος ρε Πορδερμορτ εαν εισαι σαν τον Τσιπη Βαλιρακη και περιμενεις να γαμισεις με ενα 10ευρο , αστο φιλε , η μπαζο θα ειναι, η αναπηρη , η ο Λιλας  :tits2: :2funny: :2funny:

εαν περιμενεις να γαμισεις με 10 ευρω , εχεις να κανεις πολλα ακομα ποστ στο μπουρδελοφορουμ..... :jerking: :jerking:

Δικιε μου αστο... δεν μπορω να μαλωνω με παιδακια  :grin:

Μολις τελειωσεις το λυκειο , ξανα ελα.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Και παλι πολλα χαλασες.
Για φαγητο που πηγες και εδωσες 70 ευρω.
Για ποτο που πηγες και εδωσες 50 ευρω?

Ειστε σπαταλοι ρε φιλε... η ΤΡΟΙΚΑ 4 ΑΤΟΜΑ φαγανε με 40 ευρω ας πουμε
βλεπεις απο που ξεκιναει η μαλακια? και μετα παραπονιεσαι πως εισαι χρεωμενος
αφου εισαι βλακας... καλα να παθεις  :2funny: :2funny: :2funny:

πιπες λεει ρε.... εγω δεν τον πιστευω
70 ευρω για 4 ωρες?
 Σε ενα μπαρακι πλ ελευθερειας. Και ο Παππους στην ρεσεψιον μου ειπε το πρωι οτι ειναι 50 το 3ωρο.Αν δεν πιστευεις πηγεναι να δεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!