Νέα

Τελικά πας να γαμήσεις τσάμπα και χαλάς και περισσότερα......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το  γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........

φίλε ΜΑΚΡΙΑ!!! σου μιλάει παθών! :headbang:

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Εμ ... ο ψαγμενος μίλησε ορθος , τα ειπε ολα σε μια φραση !!!!!  :rockon:
χαχαχαχαχαχα ρε παιδια σορυ τωρα αλλα ειχα πανω μου πενηνταρικο και οταν τησ το αφησα μου ειπε η γκομνα πολλυ ευγενικα οτι δεν εχει να μου το χαλασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχα ρε παιδια σορυ τωρα αλλα ειχα πανω μου πενηνταρικο και οταν τησ το αφησα μου ειπε η γκομνα πολλυ ευγενικα οτι δεν εχει να μου το χαλασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια βλαχα δικία μου εψαχνε να μου δώσει ρεστα !!!!  Αλλα της τα αφησα μπουρμπουαρ και για το παρκινγ :2funny: :2funny: :2funny:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Η οικονομική κρίση δημιουργεί ευκαιρίες όπως λένε οι πολιτικοί  :fuck1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ω θεοι με τις αγαπουλιες σας και το δραμα σας! μετα φταιει ο φονιας.
ρε καλο μου, τι ακριβως σ'αρεσει απο αυτη περα απο το σεξ? οτι κερατωνει τον γκομενο της συστηματικα? οτι θελει να την πληρωνεις για να τη γαμας? τι διαολο λιμπιστηκες απο δαυτην?
κ μετα απο το στραπατσο θα κλαιγεται για τις ελλεεινιδες. :headbang:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα .........

Ρε παιδια ο Πετρος αν και κανουργιος στην παρέα ειναι

μεγάλη καρδιά , μεγάλη ψυχή και ειναι και Large  μπαγασας  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι μορφη ρε Πετρο , με συγκινησες  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
εμενα ηταν σαν τσοχα οποτε ειναι κοντογειτονακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορει να ειναι και πρωτες ξαδερφες ομως, οπωτε με 2χ50Ε  θα σου κατσει και τζακ ποτ παρτουζιτσα ... απο λυπηση ολα αυτα βεβαια  :2funny: :2funny:

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Εμ ... ο ψαγμενος μίλησε ορθος , τα ειπε ολα σε μια φραση !!!!!  :rockon:

σε ευχαριστω πολυ

μια δικαιη τιμη αν ηταν οπως αυτη ελεγε (και καλα τα λεφτα του ξενοδοχειου) θα ηταν το πολυ 20
ποση ωρα θα επρεπε να δουλεψει ο νεος για να τα βγαλει και ποσο δουλεψε μαζι της  :zfuck:  :knockinb:  :pipa1: και ποσο υδρωτα εχυσε  :headbang:

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ω θεοι με τις αγαπουλιες σας και το δραμα σας! μετα φταιει ο φονιας.
ρε καλο μου, τι ακριβως σ'αρεσει απο αυτη περα απο το σεξ? οτι κερατωνει τον γκομενο της συστηματικα? οτι θελει να την πληρωνεις για να τη γαμας? τι διαολο λιμπιστηκες απο δαυτην?
κ μετα απο το στραπατσο θα κλαιγεται για τις ελλεεινιδες. :headbang:
γιατι τα βαζεισ με τουσ θεουσ τη σου φταινε και υστερα γιατι με κατηγορεισ επειδη αγαπησα???????ναι αγαπηασα και θα πληρωσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom