Νέα

Τελικά πας να γαμήσεις τσάμπα και χαλάς και περισσότερα......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
ω θεοι με τις αγαπουλιες σας και το δραμα σας! μετα φταιει ο φονιας.
ρε καλο μου, τι ακριβως σ'αρεσει απο αυτη περα απο το σεξ? οτι κερατωνει τον γκομενο της συστηματικα? οτι θελει να την πληρωνεις για να τη γαμας? τι διαολο λιμπιστηκες απο δαυτην?
κ μετα απο το στραπατσο θα κλαιγεται για τις ελλεεινιδες. :headbang:

Τον "ΦΤΙΑΧΝΕΙ" η όλη ατμόσφαιρα. Δηλαδή, λίγο ο "παράνομος" δεσμός, λίγο η ζήλια, λίγο το "πελατειακό" καθεστώς. (Έχει, βλέπεις και πολιτικές προεκτάσεις το θέμα).

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
ω θεοι με τις αγαπουλιες σας και το δραμα σας! μετα φταιει ο φονιας.
ρε καλο μου, τι ακριβως σ'αρεσει απο αυτη περα απο το σεξ? οτι κερατωνει τον γκομενο της συστηματικα? οτι θελει να την πληρωνεις για να τη γαμας? τι διαολο λιμπιστηκες απο δαυτην?
κ μετα απο το στραπατσο θα κλαιγεται για τις ελλεεινιδες. :headbang:
η πιο ρεαλιστικη και ψυχραιμη προσσεγγιση μεχρι στιγμης

βαλτε ρε λιγο νιονιο, χρειαζεται στις μερες μας.

:headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε φίλε επειδή είμαι και εγώ πονόψυχος , δώσ της και από εμένα ένα πενηντάρικο και στείλ την από εδώ να της ρίξω ένα πούτσο για τα λεφτά που έδωσες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Ρε παιδια ο Πετρος αν και κανουργιος στην παρέα ειναι

μεγάλη καρδιά , μεγάλη ψυχή και ειναι και Large  μπαγασας  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι μορφη ρε Πετρο , με συγκινησες  :2funny: :2funny: :2funny:
σ ευχαριστω ρε φιλε με κανεισ και αισθανομαι ανετα και οτι εχω να μιλσω με κοσμο που καταλαβαινει και μπορει να με βοηθησει σ αυτην την δυσκολη στιγμη μου

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ρε φίλε επειδή είμαι και εγώ πονόψυχος , δώσ της και από εμένα ένα πενηντάρικο και στείλ την από εδώ να της ρίξω ένα πούτσο για τα λεφτά που έδωσες.
απο σενα φιλε δεν θα παρει μια γιατι με το πουλακι που εχεισ  θα βαλει τα γελια το γκομενακι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατι τα βαζεισ με τουσ θεουσ τη σου φταινε και υστερα γιατι με κατηγορεισ επειδη αγαπησα???????ναι αγαπηασα και θα πληρωσω

καλα Ξανθοπουλε.
οταν καταλαβεις τη διαφορα καυλας και αγαπης, θα εχεις μεινει ταπι κ ψυχραιμος :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
σ ευχαριστω ρε φιλε με κανεισ και αισθανομαι ανετα και οτι εχω να μιλσω με κοσμο που καταλαβαινει και μπορει να με βοηθησει σ αυτην την δυσκολη στιγμη μου

... Μην ανχονεσαι , πες μας τον πονο σου ρε πελατακο , συγνωμη , φιλαρακο ηθελα να πω  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
καλα Ξανθοπουλε.
οταν καταλαβεις τη διαφορα καυλας και αγαπης, θα εχεις μεινει ταπι κ ψυχραιμος :2funny:
δεν θελω να τα βλεπω ολα ετσι επειδη εσυ τα εχεισ κανει δεν παει να πει οτι ειναι και ολοι σαν κι εσενα μαθε να ξεχωριζεισ τουσ ανθρωπουσ

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
δεν θελω να τα βλεπω ολα ετσι επειδη εσυ τα εχεισ κανει δεν παει να πει οτι ειναι και ολοι σαν κι εσενα μαθε να ξεχωριζεισ τουσ ανθρωπουσ

ρε Πετρακο για πες μας δηλαδη

πρωτα αγαπας και μετα γαμας

η

Πρωτα γαμας και μετα μενεις ταπι ...... :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ααααααααχαχα
αχαχαχα
:2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εεεεερωταααααα
αααχχχ ερωτααααααααα....

*ακουγονται βιολια στο μπακγκραουντ

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
εεεεερωταααααα
αααχχχ ερωτααααααααα....

*ακουγονται βιολια στο μπακγκραουντ

Ναι βιολια , και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξεγυμνωνωνται οι αραπιδες βιολιτσιδες
και σου σκανε στο κεφαλι με τις ψωλες τους σκαμπιλια  :2funny: :2funny: :2funny:

Ελεως ρε βελβυ  :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πέτρο μην ακούς κανέναν! Τζάμπα γαμάς!! Σε καλό γαμιστωνάδικο ζητάνε σχεδόν 40 ευρώ το δωμάτιο με ένα μπουκάλι νερό μόνο. Αν την πας και για ένα καφέ σε ακριβό μέρος, άλλα 15. Δεν σου λέω φαγητό που μπορεί να πάει 80-100 ή μπουζούκια που δεν έχει όριο!
Γάμα το Τσεχάκι όσο σε παίρνει, ξέχνα τους έρωτες (άμα φιάχνεσαι κι όλας, μην τους ξεχνάς!) και να περνάς καλά!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom