petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
τρπλη να ειμαι μεσα γιατι το μωρακι εχει εξοδα και πρεπει να κανο και αλλη δουλειαΤι το ειχες παιξει στο στοιχημα ????![]()
τρπλη να ειμαι μεσα γιατι το μωρακι εχει εξοδα και πρεπει να κανο και αλλη δουλειαΤι το ειχες παιξει στο στοιχημα ????![]()
φιλε μας δουλευεις;ξερεις τι τιμες παιζουν στον αγοραιο και μη ερωτα;
εσυ βρηκες το μηνα που θρεφει τους 11 και παραπονιεσαι;
αμα σε καβλωνει κιολας οπως λες;εκανες την τυχη σου!
ο τσαμπας πεθανε!το θέμα είναι ότι δεν θα μείνει στην αρχική τιμή, θα αρχίσει σταδιακά να του πουλάει έρωτα και μετά βλέπω τον φίλο τον Πέτρο να ξοδεύει πολλαπλάσια ποσά που αν τα ξόδευε αλλού θα είχε γαμήσει τα μισά μοντέλα και πορνοστάρ της πιάτσας
Κυριακη βραδυ βγαινω με μια πιτιρικα που εχω γνωρισει λιγες μερες πριν.μπουρναζι για καφε 15 ευρω.φαγητο 70 ευρω.ποτα σε μπαρακι 50 ευρω.μετα ξενοδοχειο τις κακιας ωρας 70 ευρω.Συνολο 205 ευρω.Αστα να πανε στο διαολο.Αυτη φοιτητρια βεβαια στεγνη απο λευτα.
ο τσαμπας πεθανε!
το vfm ειναι το ζητουμενο πλεον!
Μπορει να εχεις δικιο αδερφε.Εγω πιστευω και κατι αλλο΄΄ Σου λεει η αλλη κερετα θα γαμησεις αλλα θα το πληρωσεις ακριβα.φίλε καμια γυναίκα δεν είναι στεγνή από λεφτά, απλά αυτό πουλάνε για να μην ξοδεύουν τα δικά τους ;)
σαν πρωτη παρατηρηση σε ενημερωνω οτι τσαμπα γαμησι δεν υπαρχει!
στο προκειμενο τωρα...
Πετρο δεν σε ξερω αλλα θα σου φαει πολλα και εσυ θα φας πολλυ ψεμα και ψευτικες υποσχεσεις.αυτό λέω και εγώ και συμβουλεύω τον Πέτρο να μην κολλήσει στη ίδια πουτάνα γιατί θα του φάει μεσοπρόθεσμα χοντρά λεφτά, καλύτερα να τα φάει με πολλές πουτάνες παρά με μία που θα του πουλάει παραμύθια για έρωτες.
Κυριακη βραδυ βγαινω με μια πιτιρικα που εχω γνωρισει λιγες μερες πριν.μπουρναζι για καφε 15 ευρω.φαγητο 70 ευρω.ποτα σε μπαρακι 50 ευρω.μετα ξενοδοχειο τις κακιας ωρας 70 ευρω.Συνολο 205 ευρω.Αστα να πανε στο διαολο.Αυτη φοιτητρια βεβαια στεγνη απο λευτα.
γιαααα στειλε και απ'εδω το τηλεφωνο της....Παιδεσ καλημερα θα ηθελα σασ παρακαλω πολλυ την βοηθεια σασ λοιπον εχω γνωρισει ενα πιτσιρικη 19 χρονων εμφανιση σουπερ για τα γουστα παντα τα δικα μου ,λοιπον μου ξηγηθηκε οτι εχει σχεση απο την αρχη με καποιον και η φαση οδηγησε κατευθειαν στο γαμησι (εγινε και η ουσια πιο ευκολη) τελοσ παντων καθοσ το πηγαινω το μωρο ξενοδοχειο μου λεει δεν παμε σπιτι μου ?? και μενω μαλακασ!!!!!μετα απο ξεσκισμα κτλ ντυνομαι να φυγω καπακι σαν να μην την ξερω (οπωσ κανω παντα) και το μωρο μου λεει αμα μπορεισ τα λεφτα που θα δινεσ στο ξενοδοχειο να μου τα δωσεισ να τα βαλω στο νοικι και αμα μπορεισ να με γαμασ 3 με 4 φορεσ τον μηνα να μπορω να τα βγαζω περα γιατι δεν εχω και μεγαλο εισοδημα.....τελοσ παντων απο λυπηση και μονο τησ αφησα μια 50αρα και λεω δεν γαμιεται απο το να πηγαινω στουντιο καλυτερα στο ετσι!!!! το μωρο ομωσ παιρνει συνεχεια τηλ και με ρωταει πωτε θα με ξαναγαμησεισ? τωρα ρε παιδεσ μπερδευομαι πολλυ να την γαμαω θελει η την γλυκανε η 50αρα και θελει να με κανει μεροκαματο? γιατι ενταξει ενα μισθο παιρνουμε μην το γαμησουμε στο ετσι ? λεγετε αδελφια τη να κανω???? Α και χωρια οτι το μωρο με εχει κανει με την παρτη τησ καψουρη.........
Ειναι πολλα το καταλαβα την αλλη μερα.Δεν ξανα εχει τετοια Και αν της αρεσει.Αν δεν θελει ας παει να βρει αλλο κοροιδοΚαλύτερα να τα έτρωγες με κανένα σιτι τουρ που είναι άπαξ. Τώρα οι διακοσάρες θα πέφτουν βροχή για την "αγάπη".
Μπορει να εχεις δικιο αδερφε.Εγω πιστευω και κατι αλλο΄΄ Σου λεει η αλλη κερετα θα γαμησεις αλλα θα το πληρωσεις ακριβα.
με ενα 50αρικο δεν προκειται να βρει καλυτερο πακετο στον αγοραιο ή μη ερωτα...αν θελει μονο τα λεφτα του ξενοδοχειου μια χαρα το ιδιο πραμα ειναι. αρκει να μην εχει απαιτησεις πενταστερου.
Ειναι πολλα το καταλαβα την αλλη μερα.Δεν ξανα εχει τετοια Και αν της αρεσει.Αν δεν θελει ας παει να βρει αλλο κοροιδο
Και εγω στεγνος ειμαι θα της ελεγα....
Αφου σας βρισκουν μαλακες τυπε![]()
![]()
Ηθελε και φαγητο 70 ευρω? που πηγατε τυπε στο χιλτον? και φαγατε οι 2 σας 70 ευρω?
Μπαρακι λεει 50 ευρω.... και ξενοδοχειο 70 ευρω? τι λες ρε ψευτη? εδω σε πολυτελες ξενοχοδειο πανω στην παρνηθα δινεις για 4 ωρες 40 ευρω και εχει και τζακουζι μεσα...![]()
![]()
εισαι ψευτης πρωτον
αλλα και ψεμματα να μην ελεγες και οι γκομενες οντως μερικες ετσι θελουν....
σιγα μην την παω και για φαγητο... σουβλακια με 5 ευρω... ενα καφεδακι αλλα 5 και σπιτι μου Δεν λεω ψεματα ηθελε να φαει ψαρι και το ξενοδοχειο ειναι ενα στην οδο Τροιας στην κυψελη και μειναμε εκει 4 ωρες
συνολο 10 ευρω. Αντε και ενα 10αρικο μετα να την παω βενζινη σπιτι της... αν θελει καλως αλλιως παιρνεις το 20ευρο και βγαινεις γυροβολια φυλησ χαχαχα