House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πέτρο 21 είσαι παίχτη ή τον έχεις 21?ρε ντονπενιορν σορυ αλλα εχω ανοιξει ενα θεματακι και μου το χεισ γαμησει για χαλαρωσε και συνγκετρωσου
Πέτρο 21 είσαι παίχτη ή τον έχεις 21?ρε ντονπενιορν σορυ αλλα εχω ανοιξει ενα θεματακι και μου το χεισ γαμησει για χαλαρωσε και συνγκετρωσου
απο τη καταλαβαινω εχεισ πολλα κομπλεξ.....απο τα λεγομενα σουΟσο αληθεια ειναι το σκηνικο με το γκομενακι που κλασε ο πουτσαρας και εφυγε
αλλο τοσο αληθεια ειναι οτι κυκλοφορει και με χρημα
ε ρε καρπαζες που πανε χαμενες :'(
ο Βλαχος ειναι πειστικος στη διαφημιση παιχτη
οπωσ το παρει κανεισ house of artΠέτρο 21 είσαι παίχτη ή τον έχεις 21?
Χαιρω πολυ αυτη τη στιγμη μια κιντερ σοκολατα εεχει 1.10 στο σουπερ μαρκετ...
1.30 σε φθηνο ψιλικατζιδικο.... 1.40 σε κανονικο
και ενας μαλακας που πηγα προχθες μου την εδινε 1.60 του λεω φατην μονος σου. ;)
καπως ετσι την επαθες και εσυ
ετσι παιχτη..οπωσ το παρει κανεισ house of art
απο τη καταλαβαινω εχεισ πολλα κομπλεξ.....απο τα λεγομενα σου
Ρε παίχτη αν είσαι 21 τα πιο πολλά που σου έτυχαν είναι "λογικά" ως ένα σημείο,αν πρόκειται για cm είναι αδικαιολόγηταοπωσ το παρει κανεισ house of art
πηγαινε να κοψεισ το πετσακι σου ρε βλαξ που κοντευεισ να παθεισ φιμωση απο την αγαμιαελα ελα Πληρωνε εκει ταλιρακια τις αδηλωτες και μην μιλας
Τυπε εκτορ εγω δεν παω σε ξενοδοχεια για να πηδαω δικιε μου
δεν με κυνηγαει η μανα μου με το σκουποξυλο αμα φερω γκομενα σπιτι
μονο το παραδειγμα με τις κιντερ εχω....
(Οταν πηγαινα σε ξενοδοχεια τις μισες φορες τις πληρωνε και αυτη) ;)
πηγαινε να κοψεισ το πετσακι σου ρε βλαξ που κοντευεισ να παθεισ φιμωση απο την αγαμια
ναι αλλα για πεσ οτι εσυ το ξεκινησεσ και γιατι να στο δωσω ρε στο χρωσταω?συνάδελφοι ο petran21 όχι μόνο δεν δίνει κινητό του πορνιδίου αλλά με έβρισε κιόλας στο PM
Τοστάκια τους κάνει καλέφερνεις γκομενες στο σπιτι με τη μαμα σου? φτιαχνει και σαντουιτσακι να κολατσισετε τα παιδια μετα?
παιχτη...σιγα σιγα φτιαχνω ολοκληρωμενη εικονα για σενα
ρε πληρωνε εκει τις αδηλωτες λεμε και μην λες πολλα
ακου 50αρικο σε γκομενα
εδω με το ζορι δινω 20αρικα δικιε μου
ακου 1.60 η κιντερ μου ηρθε να τον σκοτωσω
αλητεια παιχτη. δε βλεπεις και ποσες κιντερ ζητανε σε λεφτα οι ποτανες? κανεις τετζερη τη κοιλια σου για ενα τριμηνο λεμε
ναι αλλα για πεσ οτι εσυ το ξεκινησεσ και γιατι να στο δωσω ρε στο χρωσταω?