Νέα

Τελικά φτιάχνονται ή δε φτιάχνονται οι πουτάνες πριν τις συνευρέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εγώ θα πω πως ίσως φτιάχνονται στην στάση στα 4 αν σκευτο ται κάποιον γκόμενο τους η έναν φανταστικό γκόμενο καθώς μπαίνεις μέσα τους ....

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.709
Πόντοι
3.556
Γραφτήκανε πολλές απόψεις αλλά το ερώτημα του φίλου ήταν <<πως καταλαβαίνεις αν κάποια είναι ‘’φτιαγμένη’’>> Εγώ προσπάθησα να του απαντήσω σε αυτό και μόνο, τώρα τη την ανάγκασε, γιατί φτιάχνετε, αν έχει χαμηλό iq,αν είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, αν η οικογένεια της ήταν διαλυμένη, είναι κουβέντα που είναι εκτός θέματος και μπορούμε να γράφουμε σελίδες, επί της ουσίας από τα γραφόμενα του φίλου προφανώς δεν έχει πέσει ακόμα σε φτιαγμένη η δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία για να το καταλάβει που για να ρωτάει μάλλον αυτό συμβαίνει,άμα έχεις γράψει χιλιόμετρα στο σπορ και έχεις μεγάλο δείγμα σίγουρα καταλαβαινεις!!!!      

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οι περισσότερες που στρέφονται στην πορνεία προέρχονται είτε από φτωχές είτε από διαλυμένες οικογένειες,σύμφωνα με έρευνες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι στους Φιλους.......μια εικονα χωρις να απορριπτει και αλλα συμπτωματα.....

Συνημμένα

• 8fd83c7e5cd73db0c792b68e2792c6b4.jpg
    8fd83c7e5cd73db0c792b68e2792c6b4.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 124

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
26
Γραφτήκανε πολλές απόψεις αλλά το ερώτημα του φίλου ήταν <<πως καταλαβαίνεις αν κάποια είναι ‘’φτιαγμένη’’>> Εγώ προσπάθησα να του απαντήσω σε αυτό και μόνο, τώρα τη την ανάγκασε, γιατί φτιάχνετε, αν έχει χαμηλό iq,αν είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, αν η οικογένεια της ήταν διαλυμένη, είναι κουβέντα που είναι εκτός θέματος και μπορούμε να γράφουμε σελίδες, επί της ουσίας από τα γραφόμενα του φίλου προφανώς δεν έχει πέσει ακόμα σε φτιαγμένη η δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία για να το καταλάβει που για να ρωτάει μάλλον αυτό συμβαίνει,άμα έχεις γράψει χιλιόμετρα στο σπορ και έχεις μεγάλο δείγμα σίγουρα καταλαβαινεις!!!!     

το ερώτημα του φίλου είναι αν παίρνουν κάποια ουσία ή όχι. Δεν ξέρω αν συμφωνούμε σε αυτό.

Απο εκεί και πέρα, το ερώτημα είναι τόσο αόριστο όσο το αν βρέχει στην Αθήνα. Κάποιες φορές ναι, αλλά συνήθως όχι, όταν βρέχει πάλι μερικές φορές ψιχαλίζει κι άλλες φορές έχει μπόρα.

Μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να εξάγει κάποια στατιστικά από τις προσωπικές του εμπειρίες, αλλά κι αυτά δε θα είναι ακριβή. Επίσης το να προσπαθήσει να πει κάποιος ΟΛΕΣ κάνουν το Α η το Β είναι η μεγαλύτερη παγίδα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά και γενικότερα στη ζωή.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.709
Πόντοι
3.556
το ερώτημα του φίλου είναι αν παίρνουν κάποια ουσία ή όχι. Δεν ξέρω αν συμφωνούμε σε αυτό.

Απο εκεί και πέρα, το ερώτημα είναι τόσο αόριστο όσο το αν βρέχει στην Αθήνα. Κάποιες φορές ναι, αλλά συνήθως όχι, όταν βρέχει πάλι μερικές φορές ψιχαλίζει κι άλλες φορές έχει μπόρα.

Μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να εξάγει κάποια στατιστικά από τις προσωπικές του εμπειρίες, αλλά κι αυτά δε θα είναι ακριβή. Επίσης το να προσπαθήσει να πει κάποιος ΟΛΕΣ κάνουν το Α η το Β είναι η μεγαλύτερη παγίδα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά και γενικότερα στη ζωή.
Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, το φτιαγμένη  μπορεί να οφείλετε σε πολλά πράγματα και όχι απαραίτητα σε ουσίες εγώ παλιά είχα μια γκόμενα που στο δεύτερο ποτήρι κρασί ήθελε πήδημα και το ζήταγε η ίδια γιατί είχε φτιαχτεί και το γούσταρε,τώρα αν μιλάμε για κοπέλες που προσφέρουν αγοραίο έρωτα το φτιαγμένη παραπέμπει συνήθως σε ουσίες αλλά δεν σημαίνει ότι όσες κάνουν αυτή τη δουλειά ότι σίγουρα  παίρνουν όλες κάτι. Εμένα προσωπικά αν η κοπέλα που θα συνευρεθω έχει πάρει κάτι και αυτό είναι για να έχει καλύτερη διάθεση και να  κάνει καλύτερο σεξ δεν με πειράζει και δεν θα το ψάξω , αν όμως αυτό είναι η αιτία να χαλάσει το ραντεβού μου θα με πειράξει .Τώρα γιατί παίρνουν αν είναι σωστό η λάθος αυτό είναι άλλη κουβέντα.Κάποτε πήγαινα το αυτοκίνητό μου σε έναν μάστορα κορυφή για να λειτουργήσει αυτός όμως έπρεπε πριν να έχει κατεβάσει δέκα μπυρες αλλά η δουλειά του ήταν άψογη. Όλα σχετικά είναι στη ζωή!!!      

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Ανοίγω αυτό το θέμα διότι είναι ακόμα μια απορία που θα ήθελα να λύσω .. Σύμφωνα με την λογική οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι φτιαγμένες πριν από την κάθε συνεύρεση με όσους θέλουν να τις συναντήσουν . Παρόλα αυτά υπάρχουν πορνες οι οποίες είναι καθαρές και  κάνουν την δουλειά τους χωρίς να πάρουν κάτι που θα τους  τονώσει την ψυχολογία τους ? Η όλες κάτι παίρνουν ? Επίσης μια απορία που πάντα είχα πως καταλαβαίνεις αν κάποια είναι ‘’φτιαγμένη’’ ? Για παράδειγμα αν τύχει και περάσεις από τις πιάτσες του κέντρου τότε προφανώς και θα δεις φτιαγμένες γυναίκες που φαίνονται από χιλιόμετρα ότι είναι πρεζουδες. Από εκεί και πέρα πως καταλαβαίνεις αν πας  σε ένα στούντιο ,μασατζιδικο , μπουρδελο η αν καλέσεις ένα call girl  αν κάποια από αυτές τις εργαζόμενες είναι καθαρή η όχι ? Ρωτάω διότι με όσες έχω βρεθεί μέχρι σήμερα φυσιολογικές μου έχουν φανεί χωρίς κάτι περίεργο στην συμπεριφορά τους
και που θες να καταληξεις φιλος? γιατι δεν βρισκεις ενα φτιαγμενο πρεζακι cg να πηδηξεις?

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Με είχε δαγκώσει στο κάτω κεφάλι μια κοκαρισμένη στην Φυλής πριν 2 χρόνια. Ακόμα έχω το σημάδι  :erection:

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
και που θες να καταληξεις φιλος? γιατι δεν βρισκεις ενα φτιαγμενο πρεζακι cg να πηδηξεις?
Φίλος η με δουλεύεις για κάποιο λόγο η απλά ποσταρες χωρίς να παρακολουθήσεις η να διαβάσεις την συζήτηση .. Το μόνο που έχω να σου πω είναι :
1) Αν θες διάβασε προσεκτικά τι ρώτησα και τι απαντήσεις έχω δώσει . Αν όμως βαριέσαι να διαβάσεις αυτά που έχω γράψει τότε μην το κανείς . Εγώ μια φορά δεν πρόκειται να ξαναγράψω τις ίδιες απαντήσεις ;)
2) Αν θες δώσε μια απάντηση σχετικά με το θέμα (σχετική η άσχετη )
Άλλωστε το νήμα είναι ανοικτό για κάθε απάντηση η σκέψη :hi:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οι ντελιβεράδες και οι οικοδόμοι που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα,άραγε,γιατί δεν παίρνουν κόκα ;; Συν το ότι έχουν χαμηλά ημεροκάματα.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Το 80-85% των γυναικών που εκδίδονται στο δρόμο κάνουν χρήση ουσιών :(

Άλλη μια θλιβερή πραγματικότητα στο σκοτεινό δρόμο της παράνομης πορνείας.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.709
Πόντοι
3.556
Οι ντελιβεράδες και οι οικοδόμοι που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα,άραγε,γιατί δεν παίρνουν κόκα ;; Συν το ότι έχουν χαμηλά ημεροκάματα.
Και αυτοί παίρνουν τυπε αλλά όχι κόκα είναι ακριβη,αυτοί ασχολούνται περισσότερο με χόρτα και φυτά!!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Και αυτοί παίρνουν τυπε αλλά όχι κόκα είναι ακριβη,αυτοί ασχολούνται περισσότερο με χόρτα και φυτά!!

Λογικό φαίνεται,παίρνουν φθηνά ναρκωτικά για να αποδράσουν από τη σκληρή πραγματικότητα που τους μαστίζει..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βγάζοντας έξω νικοτίνη, οινόπνευμα και νόμιμα φάρμακα τύπου διαζεπάμη , αλπραζολάμη , βρωμαζεπάμη ...
ούτε 1/50 θα έλεγα.

Με μεγάλο δείγμα , για πάνω από 30 χρόνια.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Βγάζοντας έξω νικοτίνη, οινόπνευμα και νόμιμα φάρμακα τύπου διαζεπάμη , αλπραζολάμη , βρωμαζεπάμη ...
ούτε 1/50 θα έλεγα.

Με μεγάλο δείγμα , για πάνω από 30 χρόνια.

Τους κάνεις εξετάσεις τύπε;  :2funny:

Cockamamie

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Έχει τύχει να πάρω κοπέλα με την οποία μόλις τελείωσε το ματς θα πήγαινε υποτίθεται να μπανιαριστει και καθώς αργούσε αναρωτιόμουν τι γίνεται πλησιάζω να την ρωτήσω αν όλα είναι όλα οκ ανοίγω και την πόρτα και την βλέπω να σνιφάρει το θέαμα ήταν αποκρουστικό  :S :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom