You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικά φτιάχνονται ή δε φτιάχνονται οι πουτάνες πριν τις συνευρέσεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 110
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.709
- Πόντοι
- 3.556
Γραφτήκανε πολλές απόψεις αλλά το ερώτημα του φίλου ήταν <<πως καταλαβαίνεις αν κάποια είναι ‘’φτιαγμένη’’>> Εγώ προσπάθησα να του απαντήσω σε αυτό και μόνο, τώρα τη την ανάγκασε, γιατί φτιάχνετε, αν έχει χαμηλό iq,αν είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, αν η οικογένεια της ήταν διαλυμένη, είναι κουβέντα που είναι εκτός θέματος και μπορούμε να γράφουμε σελίδες, επί της ουσίας από τα γραφόμενα του φίλου προφανώς δεν έχει πέσει ακόμα σε φτιαγμένη η δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία για να το καταλάβει που για να ρωτάει μάλλον αυτό συμβαίνει,άμα έχεις γράψει χιλιόμετρα στο σπορ και έχεις μεγάλο δείγμα σίγουρα καταλαβαινεις!!!!
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Οι περισσότερες που στρέφονται στην πορνεία προέρχονται είτε από φτωχές είτε από διαλυμένες οικογένειες,σύμφωνα με έρευνες.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 1.056
Γραφτήκανε πολλές απόψεις αλλά το ερώτημα του φίλου ήταν <<πως καταλαβαίνεις αν κάποια είναι ‘’φτιαγμένη’’>> Εγώ προσπάθησα να του απαντήσω σε αυτό και μόνο, τώρα τη την ανάγκασε, γιατί φτιάχνετε, αν έχει χαμηλό iq,αν είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, αν η οικογένεια της ήταν διαλυμένη, είναι κουβέντα που είναι εκτός θέματος και μπορούμε να γράφουμε σελίδες, επί της ουσίας από τα γραφόμενα του φίλου προφανώς δεν έχει πέσει ακόμα σε φτιαγμένη η δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία για να το καταλάβει που για να ρωτάει μάλλον αυτό συμβαίνει,άμα έχεις γράψει χιλιόμετρα στο σπορ και έχεις μεγάλο δείγμα σίγουρα καταλαβαινεις!!!!
το ερώτημα του φίλου είναι αν παίρνουν κάποια ουσία ή όχι. Δεν ξέρω αν συμφωνούμε σε αυτό.
Απο εκεί και πέρα, το ερώτημα είναι τόσο αόριστο όσο το αν βρέχει στην Αθήνα. Κάποιες φορές ναι, αλλά συνήθως όχι, όταν βρέχει πάλι μερικές φορές ψιχαλίζει κι άλλες φορές έχει μπόρα.
Μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να εξάγει κάποια στατιστικά από τις προσωπικές του εμπειρίες, αλλά κι αυτά δε θα είναι ακριβή. Επίσης το να προσπαθήσει να πει κάποιος ΟΛΕΣ κάνουν το Α η το Β είναι η μεγαλύτερη παγίδα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά και γενικότερα στη ζωή.
μου αρεσει που αμα καπνιζεις μαυρο θα γινεις μαυρη γυναικαΚαλο μεσημερι στους Φιλους.......μια εικονα χωρις να απορριπτει και αλλα συμπτωματα.....
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.709
- Πόντοι
- 3.556
Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, το φτιαγμένη μπορεί να οφείλετε σε πολλά πράγματα και όχι απαραίτητα σε ουσίες εγώ παλιά είχα μια γκόμενα που στο δεύτερο ποτήρι κρασί ήθελε πήδημα και το ζήταγε η ίδια γιατί είχε φτιαχτεί και το γούσταρε,τώρα αν μιλάμε για κοπέλες που προσφέρουν αγοραίο έρωτα το φτιαγμένη παραπέμπει συνήθως σε ουσίες αλλά δεν σημαίνει ότι όσες κάνουν αυτή τη δουλειά ότι σίγουρα παίρνουν όλες κάτι. Εμένα προσωπικά αν η κοπέλα που θα συνευρεθω έχει πάρει κάτι και αυτό είναι για να έχει καλύτερη διάθεση και να κάνει καλύτερο σεξ δεν με πειράζει και δεν θα το ψάξω , αν όμως αυτό είναι η αιτία να χαλάσει το ραντεβού μου θα με πειράξει .Τώρα γιατί παίρνουν αν είναι σωστό η λάθος αυτό είναι άλλη κουβέντα.Κάποτε πήγαινα το αυτοκίνητό μου σε έναν μάστορα κορυφή για να λειτουργήσει αυτός όμως έπρεπε πριν να έχει κατεβάσει δέκα μπυρες αλλά η δουλειά του ήταν άψογη. Όλα σχετικά είναι στη ζωή!!!το ερώτημα του φίλου είναι αν παίρνουν κάποια ουσία ή όχι. Δεν ξέρω αν συμφωνούμε σε αυτό.
Απο εκεί και πέρα, το ερώτημα είναι τόσο αόριστο όσο το αν βρέχει στην Αθήνα. Κάποιες φορές ναι, αλλά συνήθως όχι, όταν βρέχει πάλι μερικές φορές ψιχαλίζει κι άλλες φορές έχει μπόρα.
Μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να εξάγει κάποια στατιστικά από τις προσωπικές του εμπειρίες, αλλά κι αυτά δε θα είναι ακριβή. Επίσης το να προσπαθήσει να πει κάποιος ΟΛΕΣ κάνουν το Α η το Β είναι η μεγαλύτερη παγίδα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά και γενικότερα στη ζωή.
Zeus07
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 594
- Πόντοι
- 81
και που θες να καταληξεις φιλος? γιατι δεν βρισκεις ενα φτιαγμενο πρεζακι cg να πηδηξεις?Ανοίγω αυτό το θέμα διότι είναι ακόμα μια απορία που θα ήθελα να λύσω .. Σύμφωνα με την λογική οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι φτιαγμένες πριν από την κάθε συνεύρεση με όσους θέλουν να τις συναντήσουν . Παρόλα αυτά υπάρχουν πορνες οι οποίες είναι καθαρές και κάνουν την δουλειά τους χωρίς να πάρουν κάτι που θα τους τονώσει την ψυχολογία τους ? Η όλες κάτι παίρνουν ? Επίσης μια απορία που πάντα είχα πως καταλαβαίνεις αν κάποια είναι ‘’φτιαγμένη’’ ? Για παράδειγμα αν τύχει και περάσεις από τις πιάτσες του κέντρου τότε προφανώς και θα δεις φτιαγμένες γυναίκες που φαίνονται από χιλιόμετρα ότι είναι πρεζουδες. Από εκεί και πέρα πως καταλαβαίνεις αν πας σε ένα στούντιο ,μασατζιδικο , μπουρδελο η αν καλέσεις ένα call girl αν κάποια από αυτές τις εργαζόμενες είναι καθαρή η όχι ? Ρωτάω διότι με όσες έχω βρεθεί μέχρι σήμερα φυσιολογικές μου έχουν φανεί χωρίς κάτι περίεργο στην συμπεριφορά τους
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.709
- Πόντοι
- 3.556
Εμβόλιο έκανες??Με είχε δαγκώσει στο κάτω κεφάλι μια κοκαρισμένη στην Φυλής πριν 2 χρόνια. Ακόμα έχω το σημάδι
lostre_
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
για την λύσσα;; χαχαχα όχιΕμβόλιο έκανες??
Φίλος η με δουλεύεις για κάποιο λόγο η απλά ποσταρες χωρίς να παρακολουθήσεις η να διαβάσεις την συζήτηση .. Το μόνο που έχω να σου πω είναι :και που θες να καταληξεις φιλος? γιατι δεν βρισκεις ενα φτιαγμενο πρεζακι cg να πηδηξεις?
1) Αν θες διάβασε προσεκτικά τι ρώτησα και τι απαντήσεις έχω δώσει . Αν όμως βαριέσαι να διαβάσεις αυτά που έχω γράψει τότε μην το κανείς . Εγώ μια φορά δεν πρόκειται να ξαναγράψω τις ίδιες απαντήσεις ;)
2) Αν θες δώσε μια απάντηση σχετικά με το θέμα (σχετική η άσχετη )
Άλλωστε το νήμα είναι ανοικτό για κάθε απάντηση η σκέψη
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Οι ντελιβεράδες και οι οικοδόμοι που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα,άραγε,γιατί δεν παίρνουν κόκα ;; Συν το ότι έχουν χαμηλά ημεροκάματα.
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Σύμφωνα με τη βικιπαίδεια,οι χαμηλόμισθες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να πάρουν ναρκωτικά..
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Το 80-85% των γυναικών που εκδίδονται στο δρόμο κάνουν χρήση ουσιών
Άλλη μια θλιβερή πραγματικότητα στο σκοτεινό δρόμο της παράνομης πορνείας.
Άλλη μια θλιβερή πραγματικότητα στο σκοτεινό δρόμο της παράνομης πορνείας.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.709
- Πόντοι
- 3.556
Και αυτοί παίρνουν τυπε αλλά όχι κόκα είναι ακριβη,αυτοί ασχολούνται περισσότερο με χόρτα και φυτά!!Οι ντελιβεράδες και οι οικοδόμοι που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα,άραγε,γιατί δεν παίρνουν κόκα ;; Συν το ότι έχουν χαμηλά ημεροκάματα.
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Και αυτοί παίρνουν τυπε αλλά όχι κόκα είναι ακριβη,αυτοί ασχολούνται περισσότερο με χόρτα και φυτά!!
Λογικό φαίνεται,παίρνουν φθηνά ναρκωτικά για να αποδράσουν από τη σκληρή πραγματικότητα που τους μαστίζει..
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Βγάζοντας έξω νικοτίνη, οινόπνευμα και νόμιμα φάρμακα τύπου διαζεπάμη , αλπραζολάμη , βρωμαζεπάμη ...
ούτε 1/50 θα έλεγα.
Με μεγάλο δείγμα , για πάνω από 30 χρόνια.
ούτε 1/50 θα έλεγα.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Βγάζοντας έξω νικοτίνη, οινόπνευμα και νόμιμα φάρμακα τύπουδιαζεπάμη, αλπραζολάμη , βρωμαζεπάμη ...
ούτε 1/50 θα έλεγα.
Τους κάνεις εξετάσεις τύπε;
Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Έχει τύχει να πάρω κοπέλα με την οποία μόλις τελείωσε το ματς θα πήγαινε υποτίθεται να μπανιαριστει και καθώς αργούσε αναρωτιόμουν τι γίνεται πλησιάζω να την ρωτήσω αν όλα είναι όλα οκ ανοίγω και την πόρτα και την βλέπω να σνιφάρει το θέαμα ήταν αποκρουστικό :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 265
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127