Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Είχα και γνωστό, ο οποίος ενώ δεν έπινε κόκα, πήγαινε κόκα στα βιζιτάκια όταν τα γάμαγε και μου χει πει ότι του κάνανε τρελλό γαμήσι.
οντως και πιο σημαντικο ειναι αυτο για τον καταναλωτη
ισχυει οτι οι κοκαρισμενες γκομενες κανουν φουλΕίχα και γνωστό, ο οποίος ενώ δεν έπινε κόκα, πήγαινε κόκα στα βιζιτάκια όταν τα γάμαγε και μου χει πει ότι του κάνανε τρελλό γαμήσι.
ισχυει οτι οι κοκαρισμενες γκομενες κανουν φουλ
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο στην γενικη εικονα των ιεροδουλων που εχω παει.
Κι εχω παει με πολλες.
Οι πιο πολλες δε φτιαχνονται
Εχω πετυχει ομως να βρωμοκοπαει αλκοολ καποια
Επισης εχω πετυχει σε συμπεριφορα πολυ σπανια να ειναι επιθετικη μαζι μου η ιεροδουλος
Σε βαθμο να μου σκασει χαστουκι αδικαιολογητα η αλλη να κλαιει βριζοντας.
Λες να χαν μαστουρωσει αυτες οι λιγες περιπτωσεις;
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο στην γενικη εικονα των ιεροδουλων που εχω παει.
Κι εχω παει με πολλες.
Οι πιο πολλες δε φτιαχνονται
Εχω πετυχει ομως να βρωμοκοπαει αλκοολ καποια
Επισης εχω πετυχει σε συμπεριφορα πολυ σπανια να ειναι επιθετικη μαζι μου η ιεροδουλος
Σε βαθμο να μου σκασει χαστουκι αδικαιολογητα η αλλη να κλαιει βριζοντας.
Λες να χαν μαστουρωσει αυτες οι λιγες περιπτωσεις;
Πουθενά δεν είναι το κακό , έχουν δικαίωμα να φτιαχτούν όπως αυτές θέλουν , άλλωστε όταν τις συναντάμε δεν μας νοιάζει ούτε με ποιον πήγαν πριν από εμάς ούτε αν έχουν πάρει κάτι, το μόνο που μας νοιάζει είναι να περάσουμε καλά , απλά είναι μια απορία που έχωΚια να φτιαχνονται με uppers, που ειναι το κακο?
7) Σε γενικές γραμμές δεν μου φάνηκε ότι κάποια από τις κοπέλες που συνάντησα ήταν φτιαγμένη η τουλάχιστον εγώ δεν το κατάλαβα
Οι λαϊκές πόρνες των 10 και 20 ευρώ χρησιμοποιούν περισσότερο αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά ,(εξού και η ήρεμη κατάσταση σε βαθμό απάθειας που βρίσκονται πολλές εξ αυτών, και η χρειά της φωνής τους που δεν έχει τις φυσιολογικές διακυμάνσεις τόνου)χωρίς να σημαίνει ότι δεν παίζουν και όλα τα υπόλοιπα (αλκοόλ, πρέζα, κόκα κλπ). Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουν για την παραβίαση της φύσης του σώματος τους καθώς δεν μπορεί μια σωματική λειτουργία που είναι αλληλένδετη με χημικές διεργασίες που συντελούνται στον εγκέφαλο να γίνεται κατά τον απαράδεκτο τρόπο που επιβάλουν οι κανόνες των οίκων ανοχής
Πρέπει να έχεις σφάξει πολλά κοκόρια για να το καταλάβεις μάϊ φρέντ...
Κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της. Ναι είναι ψυχοφθόρο να πιπώνεις τον κάθε πελάτη, σου αρέσει, δεν σου αρέσει. Αλλά πιστέψτε με λιγότερο ψυχοφθόρο από το να δουλεύεις εργάτης και να ακούς τις χριστοπαναγίες του εργοδότη σου, να σκύβεις το κεφάλι από ανάγκη και να το υφίστασαι αυτό κάθε μέρα για ένα πενιχρό αντίτιμο.
Συμβαίνει και το έχω δει κάμποσες φορές. Τουλάχιστον οι ιερόδουλες αμοίβονται καλά. Το κοινό σημείο τομής των χαμηλά αμοιβόμενων με τις ιερόδουλες είναι η παντελής απουσίας προοπτικής για ένα καλύτερο αύριο. Οι μεν γιατί αμοίβονται χαμηλά λόγω ανεπαρκούς εξειδίκευσης, οι δε γιατί ναι μεν αμοίβονται καλά αλλά στιγματίζονται. Φαινομενικά διαφορετικά σημεία αφετηρίας, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ίδιο σημείο αφετηρίας. Χαμηλό επίπεδο μόρφωσης. Η κατάληξη είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις όπως πολύ ωραία το περιέγραψε ο φίλος από πάνω. Χαμηλή αυτοεκτίμηση και αδυναμία δημιουργίας ελπιδοφόρων προοπτικών.
Βέβαια από την άλλη έχω δει και πολλούς ανθρώπους με πανεπιστημιακή μόρφωση, σταθερή δουλειά και καλό μισθό να είναι κάργα στα ψυχολογικά και τις φοβίες. Καθένας, όπως φαίνεται, έχει να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες.
το πραγματικό ερώτημα είναι αν τα ψυχολογικά τα έχουν πριν ή αφού ασχοληθούν με το σπορ. Η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ότι χάνεται ο αυτοσεβασμός τους στην πορεία. Τα χρήματα αν έχουν δουλειά είναι μια ανακούφιση, αλλά όπως μου έχει πει κοπέλα του χώρου "αυτά τα λεφτά δε μένουν είναι καταραμένα". Αυτό δείχνει ότι και οι ίδιες έχουν μια κακή σχέση με όσα χρήματα βγήκαν με αυτό τον τρόπο. Από εκεί και πέρα το κενό που δημιουργείται, όταν καταστρέφεται η αυτοεκτίμηση ο καθένας θα το γεμίσει με διαφορετικό τρόπο, άλλες με ουσίες, άλλες με ρούχα και αμάξια, άλλες με ταξίδια. Δεν είναι όλες πρεζάκια όπως προσπαθεί το νήμα να καταλήξει. Αρκετές από αυτές που γνωρίζω κάνουν διατροφή και ασχολούνται με γυμναστήρια κλπ.
Πάντως συμπερασματικά έχω να πω ότι όσες φορές συνευρεθηκα με κάποια παρατήρησα πως :
1) ούτε ‘κρυομενη’ ήταν , δεν έτυχε δηλαδή να πάρει ένα χαρτομάντηλο και να φυσήξει την μύτη της
2) ούτε κύκλους είχε κάτω από τα μάτια της
3)ούτε ήταν νυσταγμένη
4) ούτε ήταν με νεύρα κατά την διάρκεια της συνεύρεσης και γενικά δεν υπήρξαν (έως τώρα τουλάχιστον ) περιέργειες συμπεριφορές
5) Όσον αφορά αυτές με τις οποίες έχω βρεθεί έχω να πω ότι πάντα λέω καμία κουβέντα περί ανέμων και υδάτων μετά το τέλος του πρώτου γύρου η κατά την διάρκεια ενός μασάζ διότι δεν μπορώ να την βγάλω στην μούγκα , άσε που και αυτές μου μιλάνε μετά το τέλος του γύρου η στην διάρκεια του μασάζ . Θέλω να πω ότι ακόμα και στην επικοινωνία φυσιολογικά συμπεριφέρονται , κάνουν έναν κανονικό διάλογο , δεν λένε ασυναρτησίες κλπ
6)Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να πω είναι ότι έχω πέσει και εγώ (όπως φαντάζομαι και αρκετοί ) σε κομοδίνα . Αλλά αυτό φαντάζομαι έγινε η επειδή δεν με γούσταραν ?η επειδή βαριοντουσαν να ανταποκριθουν στις απαιτησεις του ραντεβού εκείνη την στιγμή ? Η επειδή απλά δεν ήταν αυτό που περίμενα
7) Σε γενικές γραμμές δεν μου φάνηκε ότι κάποια από τις κοπέλες που συνάντησα ήταν φτιαγμένη η τουλάχιστον εγώ δεν το κατάλαβα