Ελπιζω να προλαβω την Αλεξανδρα, να μην την καψουν!
Μεγάλο μου Αρχίδι... Συγνώμη λάθος .
Μεγάλα μου κρεμαστά αρχιδια..
μεγάλα μου καμπαναριά...
Σε πρώτη φάση θέλω να ξέρεις ότι μου λείπεις πολύ.
Και δεν ντρέπομαι ρε να το πω και δημόσια εσύ ήσουν ο ένας αυτός πριν 5-6 χρόνια όταν είχα το χώρο στην Πεύκη ήσουν άνθρωπος ήσουν:
" Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ "
Όπου εγώ τότε ήμουν ένα κορίτσι που δεν ήξερα το χώρο ούτε καν φανταζόμουν τι με περιμένει .....
ήμουν ένα κορίτσι που σας υπόδεχόμουν με ένα κολάν και ένα μπουστάκι τα θυμάσαι....
τρεμαμενη κάθε φορά όταν θα ανοίξω την πόρτα τι θα υπάρχει πίσω από αυτήν...
Ήσουν αυτός που ποτέ δεν ζήτησες μα ποτέ τίποτα από μένα παρά μόνο μία μέρα που μου είπες ΤΕΑ...
Με έχουν φάει οι δρόμοι και τα χιλιόμετρα να κάνω ραντεβού και συναντήσεις πονάνε τα πόδια μου αυτό μου ζήτησες... να σου ξεκουράσω τα πόδια....
Κάπως έτσι γεννήθηκε μέσα μου η γκέισα...
σίγουρα υπήρχε μέσα μου αλλά τότε αναδύθηκε ...
θυμάμαι τα πάντα...
δεν μου ζήτησες τίποτα παραπάνω ποτέ, ήσουν ευγενικός ήσουν κύριος, ήσουν άνθρωπος ,είσαι άνθρωπος!!!
Δεν άφησες κανένα ερωτικό σεξουαλικό υπονοούμενο δεν πιέσες καμία κατάσταση Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ήθελες να με βγάλεις γκόμενα, μου είπες κάνε μου ότι νομίζεις Είμαι πολύ κουρασμένος και πονάνε τα πόδια μου...
και έτσι όμορφα ανθρώπινα ήπιαμε ένα καφέ μέσα στο χώρο ,με συμβούλεψες,
ήσουν εκεί , Με προστάτεψες από τις άσχημες καταστάσεις και τα πεσίματα εκείνων των χρόνων.... και πολλά πολλά άλλα που έκανες για μένα χωρίς ποτέ να ζητήσεις κανένα αντάλλαγμα .....
Ακόμα δεν είναι ώρα να μιλήσω δημόσια για αυτά...
αυτό Όχι απλά είναι ανθρωπιά αυτό Με κάνει να αγαπάω και να λατρεύω και να συνεχίζω να αποζητώ τέτοιους ανθρώπους στη δουλειά μου και στη ζωή μου....
ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Anthonypos.... Παράδειγμα σου λέω, και κάποια άλλα παλιά μέλη μόνο καταλαβαίνουν πως πρέπει να προσεγγίζουν, καταλαβαίνουν τις περίπλοκες και πολύ ιδιαίτερες δικές μας ανάγκες και για αυτούς τους ανθρώπους εμείς τα κορίτσια του μασάζ μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μπορούμε να τους αγαπήσουμε πραγματικά... Βγαίνοντας εντελώς από το ρόλο και την εργασία της μασέζ..
Και παρόλο που κάποιες φορές υπάρχει απόσταση μεταξύ μας Πάντα θα με πάρετε τηλέφωνο να δείτε πως είμαι ...Αν Είμαι καλά.... είστε οι πρώτοι άνθρωποι που λαμβάνω μηνύματα Χρόνια πολλά καλή χρονιά.....
Πώς είσαι τεα ,ζεις? πέθανες? πονάς?
είσαι άρρωστη ?
έχεις χρήματα ?είσαι μόνη σου...
χρειάζεσαι κάτι Τέα ?
Και όλα αυτά χωρίς να θέλετε ποτέ κανένα αντάλλαγμα χωρίς να ζητάτε πίπες χωρίς να έχετε καν αφήσει υπονοούμενο για πήδημα ....
Οπότε σε σας και το λέω δημόσια δεν με νοιάζει καθόλου Όχι απλά ότι υπάρχει σας το δίνω ...
Όχι απλά δεν έχει να κάνει με χρηματικό αλισβερίσι και υπηρεσία ,όχι Αν προλάβεις εσύ την Αλεξάνδρα,την τεα,την Δίωνη,την Ίριδα η οποιαδήποτε κοπέλα που έρχεται στο γραφείο να εργαστεί...
Αυτές οι κοπέλες αναζητούν εσάς αυτές οι κοπέλες Σας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να βρουν δύναμη να συνεχίσουν για να νιώσουν, να βγούμε έξω από τη μοναξιά που είναι το μεγαλύτερο τίμημα να πάρουν μία αληθινή αγκαλιά από αυτούς που μπορεί να λέγονται μπουρδέλιαριδες αλλά ξέρουν και έχουν διάκριση έχουν καρδιά ρε και βοηθούν όλες εμάς να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα και να βγούμε στην αγορά εργασίας πάλι δυνατές και να βιώσουμε αξιοπρέπεια...ότι εκεί έξω υπάρχουν και κάποιοι λίγοι άνθρωποι όπως λέω και για σένα πολλές φορές με πάρα πολύ μεγάλα ΑΡΧΙΔΙΑ.
Οπότε είτε υπάρχουμε επίσημα είτε όχι για σας πάντα θα υπάρχουμε.
Σ αγαπάω πολύ.
ΤΕΑ.