Άλλη μια θετική προσθήκη στην πετυχημένη ομάδα Diamonds!
Γεια σου βρε άντρα μου όμορφε Μου λείπεις πολύ να ξέρεις..
Είναι ευκαιρία να πω κάποια πράγματα και ίσως να είναι και η τελευταία ανακοίνωση που βγάζω πάνω σε αυτό το θέμα τουλάχιστον..
Τόσο καιρό Λοιπόν λέτε συνέχεια όλοι
Τέα
Θέλουμε καινούργιο αίμα... Τεα.... Δεν θέλουμε μεταγραφές από άλλα γραφεία ούτε με άλλα ονόματα...
Τεα... όχι αρπακτικά και φόλες ...
Τεακι να ξέρουν μασάζ και να Παρέχουν έστω εκτόνωση με χέρι.
Τεα.... όχι Photoshop.
TEA..... Να μην πετάμε τα λεφτά μας σε υπηρεσίες που δεν υπάρχουν γιατί τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα.
Και πολλά πολλά τέτοια τα οποία έχετε σε όλα δίκιο και εγώ είμαι μαζί σας και κάνω αυτό που λέμε ρε παιδιά και σας φέρνω στο γραφείο ένα κοριτσάκι λοιπόν μόλις 26 χρόνων την Αλεξάνδρα η οποία και μασάζ ξέρει πρόσεξτε ξέρει όμως... και κορμάρα είναι και κανονική θεραπεύτρια είναι με σπουδές φυσιοθεραπεύτρια και ξέρει να σας βάλει κάτω να σας διαλύσει και ξέρει αθλητικό δυνατό και ξέρει και αποκατάστασης και δίνει και απλό χαλαρωτικό και κάνει και εκτόνωση με χέρι happy ending/ handjob
σε ξεφτίλα τιμή που έχουμε συμφωνήσει εγώ και το κορίτσι
15 ευρώ όσες φορές θέλει ο πελάτης ..
όχι τίποτα άλλο για να μην μείνουν τα μέλη παραπονεμένα το κέρατό μου..
Εμφάνιση απίστευτη σώμα απίστευτο γλυκύτατη ευγενική συναισθηματικό πλάσμα έχει το 1000%... πανέμορφη Πραγματικά όμως
Και αντί να το εκτιμήσετε...
Εγώ της στέλνω ραντεβού σε εσάς και αρχίζετε το έργο το οποίο το σιχαίνομαι να την πιέζετε. . να πάρει πίπες να την ακυρώνεται ...γιατί δεν παίρνει πίπες να την ακυρώνεται Γιατί δεν προσφέρει σεξουαλική επαφή. .
Να ακούει το κοριτσάκι ένα σωρό μαλακίες ενώ εγώ σας το κάνω ξεκάθαρο από το Viber Τι είναι αυτό που ακριβώς προσφέρει ..
και τι αποτέλεσμα έχουμε Τώρα θέλετε να σας πω?
Το κοριτσάκι να φεύγει απλήρωτο και να την ακυρώνουν γιατί απλά δεν κάνει γούστα αλλά κάνει όλα τα άλλα ρε παιδί μου αλλά αυτό δεν το βλέπει κανείς το γεγονός ότι ξέρει μασάζ πραγματικά περνάει απαρατήρητο δεν έχει να κάνει το ότι είναι μικρούλα πανέμορφη 26 χρόνων και αυτό στα α****** σας...
το ότι δεν πρέπει να τρομάζετε τα κορίτσια και ότι πρέπει να έχετε τρόπο δεν περνάει από το μυαλό σας...
Το να σεβόμαστε ή να μπείτε στη διαδικασία να κερδίσετε κάτι με σεβασμό και χαρακτήρα ούτε αυτό περνάει από το μυαλό σας... το να σεβόμαστε ένα κορίτσι 26 χρόνων που μόλις μπήκε στο χορό και να σεβόμαστε το όριο του ούτε αυτό περνάει κατά διάνοια....
Οπότε καταλαβαίνετε Γιατί δεν φέρνω κοπέλες?
Καταλαβαίνετε ότι αν φέρνω καινούργιες... Θα τις κρατήσω εγώ τελικά σε πολύ στενό κύκλο για να προστατεύσω αυτά τα παιδάκια?
Εσείς γνωρίζετε ότι είχα κοπέλα από την Αιθιοπία Επί δύο χρόνια στο γραφείο έκανε μασάζ έκανε και χέρι και ήταν μόλις 22 ετών τότε και ήταν ανέγγιχτη παρθένα και δεν είχε πάει ποτέ με άντρα και την προστάτεψα....
Εδώ λοιπόν παρθένα και Μασέζ... Γιατί έπρεπε να μαζέψει λεφτά και να πάει στη χώρα της να παντρευτεί παρθένα γιατί έτσι το έχουν στην Αιθιοπία...
Και εγώ έκανα τα αδύνατα δυνατά να χει επιστρέψει και με χρήματα και όπως την παρέλαβα.
Οπότε μη μου ξανά ζητήσετε να φέρω καινούργιες κοπέλες και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα ξανανοίξω ξανά από Σεπτέμβρη.
αυτά