Αγαπητή ακριβοθώρητη φίλη ΤΕΑ, χωρις παρεξήγηση, θα ήθελα να υπενθυμίσω (νομίζω οτι και οι νομικοί που τυχόν το διαβάζουν ισως να συμφωνήσουν) οτι πάνω στο καυγά και προκειμένου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ή τη σωματική ακεραιότητα άλλου που δεχεται βια, μπορεί να αμυνθείς με χρήση βιας αναλογη με αυτη που δεχεσαι χωρις να έχεις ιδιαίτερες κυρώσεις. Μετά όμως θεωρείτε αυτοδικία και τιμωρείτε ανάλογα.
ΑΡΑ κατα την άποψη μου καλά του κάνατε οτι του κάνατε εκείνη τη στιγμή. Απο σήμερα όμως προσοχή !!
Βρε και χειρότερα Έπρεπε να του κάνουν... και να του κάνουμε με κάθε νόμιμο δικαίωμά μας αλλά Χωρίς καμία νομιμότητα και στο λέω με ευθύτητα.
Όσο αφορά την προσοχή εδώ είμαι...
Και για τα πιτσιρίκια και για κάτι άλλους τύπους...όπως έχει γράψει πολύ έξυπνα και to the point μέλος παραπάνω γιατί έχει και μυαλό ...ποιοί βάζουν αυτούς..
Και τι είναι πίσω από αυτούς που τους βάζουν..
και για τους νταβατζήδες... των γραφείων εδώ είμαι... τόσα χρόνια και για τα ίδια τα γραφεία αυτούς που στέλνουν εδώ είμαι ...
όπως με έχουν απειλήσει εδώ και πολλά χρόνια και προσοχή ΤΕΑ. θα σε βρούνε στο χαντάκι Κλάιν... με μεγάλη μου ευχαρίστηση και δωρεάν σας κατουράω στο δεξί μάτι εκεί μπορώ να κεντραρω..
Τεά θα σου φυτέψουμε σφαίρα στοκεφάλι στα α****** μου εδώ είμαι...
Σας κατουράω και στο αριστερό μάτι Άμα θέλετε δωρεάν πάντα...
Δεν θα υπήρχα στο χάρτη τόσα χρόνια που είμαι ενεργή ... Εδώ είμαι να αντιμετωπίσω τα πάντα Μα τα πάντα όμως..
Δεν έχω να προσέξω τίποτα αυτοί να προσέχουν....
ενοχλεί βλέπεις μία γυναίκα πολύ την πιάτσα και το σύστημα πίσω από αυτό που δεν έχει από πίσω Αλβανό/Ρώσο ούτε νταβατζήδες Ούτε παίρνει κόκες, ούτε πρεζάκι κατάφεραν να με κάνουν... Πολύ θα το θελαν ..Αν κ βέβαια ούτε υπέκυψα στους αγαπούληδες άπειρους... όλα αυτά τα χρόνια γιατί σου λέει δεν θα ερωτευτεί ρε π***** αυτή δεν θα της φάμε τα λεφτά....
Κάποιος τρόπος θα υπάρχει δεν γίνεται.. Ή ακόμα καλύτερα να τη βγάλουμε στη βίζιτα να παίρνει 20 και να παίρνουμε 300... όπως και πολλοί εργοδότες στο παρελθόν και θα έρθει και η ώρα τους...κοριτσάκι μου θα σε κάνω εγώ την καλύτερη βίζιτα....
σώπα ρε... που θα με κάνεις εσύ..
Έλα να βγάλεις πέντε ταινίες πορνό Τώρα... είδαμε πώς γίνανε και άλλες.... δεν γίνεται Ε ...κάπου θα την πιάσουμε όταν ήρθε η ώρα.... λίγα χρόνια πριν Λοιπόν λέει η ιστορία σε ραντεβού μπαίνοντας μέσα μου κόλλησαν δύο πιστόλια στο κεφάλι... για να βγω από τη μέση Και εκεί που περίμενα ένα πελάτη... στο δωμάτιο ήταν τρεις... κ όπως μου είπαν δουλεύεις μέρα αλλά με όρους νύχτας κοριτσάκι...
Η απάντησή μου ήταν πολύ ξεκάθαρη η κάντο τώρα ή Πάρτε το απόφαση πες του αφεντικού σου..
Την επόμενη μέρα βρήκα το αυτοκίνητό μου Καμμένο ένα μικρό φιατάκι... ξέρουν το μέλη τι έγινε τότε... και ένα μήνυμα με απόκρυψη αυτό ήταν μόνο η αρχή....
Και μετά σε μένα στημένα συνεχόμενα ραντεβού με ξυλοδαρμούς.... και μετά αλλά στημένα ραντεβού no Show και τα κοριτσάκια τα δικά μου στην τρέλα..
Αυτό που δεν κατάλαβαν είναι ότι μας πείσμωσαν μας έκαναν πιο δυνατές Τουλάχιστον τη δική μου ομάδα....
τόσα χρόνια έχουμε μάθει να τα παίρνει ο ένας και όλοι θα ξέρετε Μάλλον για ποιον μιλάω ...Οπότε ποια είναι αυτή τώρα.. να βγάλουμε την τεα από το το έργο θα κουραστεί μας χαλάει την πιάτσα Όπως λένε
Αυτά τα λίγα και περίπλοκα και ότι καταλάβατε...
Δεν φοβάμαι κανέναν για αυτό είμαι και τόσα χρόνια εδώ για αυτό γράφω και εδώ δημόσια και υπάρχουν και άλλοι λόγοι που γράφω δημόσια και πρέπει να υπάρχουν και εδώ μέσα ώς γραπτά...
Κι αν σταματήσω σίγουρα δεν το κάνω για την ιστορία αυτή που καταλαβαίνετε παραπάνω.. ούτε για αυτούς δεν φοβάμαι το χω αποδείξει πραγματικά δεν έχω αίσθηση φόβου ούτε για αστείο δεν νιώθω νιώθω άλλα πράγματα όμως και το φανερώνω δημόσια σε εσάς και υπερασπίζομαι εσάς και τις κοπέλες... μόνο όσες Πραγματικά είναι έντιμες όμως κοπελίτσες και τους τίμιους ανθρώπους που μας στηρίζουν μόνο έτσι και ξεκάθαρα.
Το πρόσεχε.. Σε ευχαριστώ που το λες ...
αλλά όχι ρε συ δεν θα προσέχω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.... χίλιες φορές στο χαντάκι όπως είπαν Αρκεί να σώσω εγκληματικές τέτοιες συμπεριφορές.
Και να σου πω και το άλλο είτε νόμιμα είτε όχι τις μπουνιές θα τις φάνε το μάθημα θα το πάρουν και ας μπω και φυλακή στα α****** μου ρε θα κάνω κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους ακόμα και και σε κάποια κελιά μέσα γιατί είμαι μουρλό αλλά πρόσεξε μπορεί και να φάνε και μεγάλο πακέτο αν έμενα με βάλουν φυλακή γιατί μη μου ζητήσει πίπα κανένας μ****** και είναι κωλόπαιδο παιδεραστής τη γάμησε.. έχεις δει το Χάνιμπαλ να κάνουμε και λίγο χιούμορ γιατί δεν παλεύεται φιλιά