TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.487
71 πι-εμς ???Άντε και μία κριτική ....
Μιας και πήρα απόφαση να ανοίξω όλα αυτά τα μηνύματα
αλλά κρυφή είναι πάρα πολλές αυτές . Δεν ξέρω γιατί δεν γράφουν δημόσια αλλά είναι okay.. όπως επιθυμεί ο καθένας σεβαστό.
Καλημέρα για πρωί Καλά δεν είναι??71 πι-εμς ???
αμα δεν εχει βερικοκα, μην πας πουθενα και μην κανονισεις τιποταΚαλημέρα για πρωί Καλά δεν είναι??
Έλα Viber να σου δείξω τι έχει μέσα για ραντεβού σημερινά στο viber μήνυματα
Πόσες τηλεφωνικές κλήσεις ρε μ***** Messenger και What's Up τώρα δεν κάνω πλάκα απλά δεν το ανοίγω δεν γίνεται δεν υπάρχει περίπτωση ..πίνω καφέ..
Και μετά λένε.. δεν σε βρίσκουμε ποτέ δεν μπορούμε να σε βρούμε δεν κάνεις ραντεβού δουλεύεις επιλεκτικά Άντε βγάλε άκρη ρε μ*****
Και ένα σωρό PM στο μπου Εντάξει okay...
πίνω καφέ
καφέ πίνω
μπορώ??
Δεν μπορώ την γκρίνια ρε δεν μπορώ την γκρίνια
Καλέ Εννοείται αυτό ...αμα δεν εχει βερικοκα, μην πας πουθενα και μην κανονισεις τιποτα
κατευθειαν απο τη λαϊκη με τις σακουλεςΚαλέ Εννοείται αυτό ...
Το έχω κάνει εικόνα και κλαίω τώρα να έρχονται σε συνεδρίες λέει με μία σακούλα βερίκοκα
ειναι σε προεκλογικο αγωνα τωρα η σφουγγαριστρα...Δες τώρα κάτι που έχω να το κάνω καιρό και μου αρέσει.
@barock !!!!
Καριόλη που είσαι Βγες έξω ξέρω ότι παρακολουθείς βγες
!!!
Έλα ρε Μη μιλάς τώρα έτσι είναι ο καθαριστής μου είναι ο άρπα-κόλλα μου είναι ο μπαίνω μπροστά για αυτήν είναι ο καλύτερος ματάκιας που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου βλέπει τα πάντα είναι το μάτι του θεού από πάνω μας Πού στο διάολο είναι τώρα μπορείς να μου πειςειναι σε προεκλογικο αγωνα τωρα η σφουγγαριστρα...
θα σαλιωνει κανα πομολο, που αλλου ?Έλα ρε Μη μιλάς τώρα έτσι είναι ο καθαριστής μου είναι ο άρπα-κόλλα μου είναι ο μπαίνω μπροστά για αυτήν είναι ο καλύτερος ματάκιας που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου βλέπει τα πάντα είναι το μάτι του θεού από πάνω μας Πού στο διάολο είναι τώρα μπορείς να μου πεις
Μαλακά Γιατί μου πειράζεις τον κολλητόθα σαλιωνει κανα πομολο, που αλλου ?
μαλλον ειναι μπουκωμενος σε καμια γωνια τωρα και δε θα μπορει να μιλησειΜαλακά Γιατί μου πειράζεις τον κολλητό
?
Είναι ο καλύτερος και ο μακρύτερος πάει βαθιά και μακριά, και Σε σημεία που δεν φτάνει Τίποτα άλλο παρά μόνο αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πιάσει κάπως σκόνη και να μην το βρει...
Τώρα έχει θυμώσει γιατί δεν του έχω πάρει ακουστικό ενδοεπικοινωνίας ...Κάτσε να βγάλω ξανά Αναγγελία δεν ακούει το κέρατο
@barock
!!!
Βγες Το ξέρω ότι παρακολουθείς Είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου αλλά βγες
Τι κακιά βγάζεις πρωί-πρωί ρε άντρα ?μαλλον ειναι μπουκωμενος σε καμια γωνια τωρα και δε θα μπορει να μιλησει
#37,272Τι κακιά βγάζεις πρωί-πρωί ρε άντρα ?
είναι κούκλος
Πίστεψέ με πηδάει τις καλύτερες
ξέρω την κοπέλα του δηλαδή έλεος..
Και επειδή κάνει και μασάζ και με τα δικά μου κορίτσια και ξέρουμε κ ξέρω ακριβώς για ποιον μιλάμε δηλαδή... είναι το καλύτερο παιδί ever μη βγάζετε συμπεράσματα από τις περσόνες που προβάλλουν στο μπου χαβαλέ είναι το περισσότερα τρόλ..
Ο συγκεκριμένος για να τα λέμε όπως είναι δεν είναι μόνο πελάτες είναι και πολύ καλός φίλος και έξω από αυτό Οπότε μην μπερδεύεσαι με τις μαλακίες που γράφουμε εδώ μέσα
Σε ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σου και την τοποθέτησή σου Κυκλοφορούν πολλά περισσότερα ανάμεσά μας δυστυχώς..Λυπάμαι πάρα πολύ για το κορίτσι και το οποιαδήποτε κορίτσι....
Και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που κυκλοφορουν και αυτά τα πλαγκτον, γιατί ούτε απανθρωποι είναι γιατί για να είσαι απανθρωπος πρώτα πρέπει να ήσουν καααποια στιγμή άνθρωπος
Έχω να σου στείλω τέτοια Από Ελλάδα από εξωτερικό Από οπουδήποτε θέλεις άπειρα σε τοίχους και όχι μόνο
ποτε εγινε ιδερνασιοναλ η τσουπρα ???Έχω να σου στείλω τέτοια Από Ελλάδα από εξωτερικό Από οπουδήποτε θέλεις άπειρα σε τοίχους και όχι μόνο
Αγαπητή Τέα,Καλημέρα και σήμερα κοντά σας σε τιμή προσφοράς .
Με καινούργιο χορευτικό καλωσορίσματος Welcome είναι.
Σας στέλνω και το βίντεο πρόμο για να μας γνωρίσετε και να μας επιλέξετε.
Όπως βλέπετε το βίντεο αριστερά Αλεξάνδρα, στη μέση Τέα Έτσι για να φαίνομαι και δεξιά πήρε και ωραίο φόρεμα η Ίριδα μας.. η διώνη δεν χώραγε στο βίντεο και λόγω όγκου Και γιατί τραβάει κάμερα είμαστε μικρη παραγωγή...
Αλλά με εσάς δίπλα μας να μας στηρίζετε θα γίνουμε μεγάλη παραγωγή σύντομα.
Παρακαλώ πολύ με σειρά προτεραιότητας και μόνο με γραπτό μήνυμα στο
Viber
6979398952
Robert on Instagram: "Los challenge están pegao en todas las edades! Jaja! Bailan mejor que yo las doñitas! "
345K likes, 17K comments - fantacucapr on January 24, 2023: "Los challenge están pegao en todas las edades! Jaja! Bailan mejor que yo las doñitas! ".www.instagram.com
Καλημέρα αλλά τις έκλεισε άλλος Ρίο κ τρίο και τριήμερο κιόλας οπότε...Αγαπητή Τέα,
Εγώ θέλω να μου κανονίσεις τριο.
Ωρα και μέρα πες μου.