συναντηση με την ζωη πριν λιγο καιρο..
σημειο με δυσκολη προσβαση,κ ακομη ποιο δυσκολο παρκαρισμα(αν βρεισ παιξε κ τζοκερ)
ευκολη συνενοηση απο το τηλεφωνο αλλά...
λιγη ωρα πριν το ραντεβου μου ζητησε να επισπευσουμε το ραντεβου...λαθοσ μου που δεχτηκα(θα καταλαβετε παρακατω..(οταν σου ζητανε κατι τετοιο προφανωσ εχει στριμωξει κ αλλο ραντεβου οποτε ξεκινανε τα προβληματα).
αφιξη λοιπον..
η ζωη ,ειναι μια πολυ ομορφη κοπελα (για τα δικα μου γουστα),πολυ ωραιο σωμα,θα ελεγα στα ορια του FIT.
ηλικια γυρω στα 35,στηθοσ φτιαγμενο,3αρακι..
μπαινοντασ μεσα ,με χαιρετησε εγκαρδια,κ με χαμογελο..πηγαμε να μιλησουμε για λιγο αλλα μου ελεγε να μην μιλαω δυνατα,για να μην μασ ακουν απο το διπλανο διαμερισμα...μου προσφερε ενα νερακι,που δεν προλαβα καλα καλα να πιω μια γουλια,κ μου ζητησε να ξεκινησουμε...μπανακι κ ξαπλωμα στον παγκο(που διαθετει τρυπα για το κεφαλι)..με ρωτησε τι μασαζ θελω,τησ ειπα ερωτικο,αισθησιακο,αλλα αυτη με πεθανε ..μποντυ το μποντυ υποτιθεται,αλλα μου εκανε κατι λαβεσ ζιου ζιτσου,πηγε να με ξεκανει...κατα την διαρκεια του μασαζ μιλαγε για κατι περιεργα,κ ασυναρτητα...υποψιν οτι σου ριχνει 2 κιλα λαδι κ γινεσαι σαν λαδοποντικασ...
στο δευτερο μεροσ πηγαμε στον καναπε,οπου εκανε για πολυ λιγο πιπα ανευ,πολυ καλη,αλλα για δευτερολεπτα..ξεκινουσε την πιπα κ μετα ελεγε παλι κατι χαζα κ αντε ξανα μανα....μου προτεινε το μουνι τησ για γλυψιμο,αλλα τι να γλυψεισ,που ηταν μεσα στα λαδια απο το μποντυ το μποντυ..
κατα την διαρκεια του πηδηματοσ,πανω στον παγκο του μασαζ,ενω την γαμουσα,ελεγε παλι κατι περιεργα,αδειασε το κεφαλι σου,ασε τισ σκεψεισ σου κ αλλα τετοια...απο την μια μου ερχοταν να γελασω,κ απο την αλλη με πιανανε τα νευρα μου..τελοσ παντων εχυσα,δεν θυμαμαι που κ πωσ,πραγματικα..ηρθε λιγο στο μπανιο κ καλα για να μου κθαρισει τα λαδια απο την πλατη,αλλα τι να καθαρισει ετσι οπωσ με ειχε κανει..βενζινη χρειαζοταν..(προσοχη λοιπον οι παντρεμενοι)..πληρωσα κ εφυγα..
γενικα υπηρχε μια διαχυτη ,διακριτικη βιασυνη,που ομωσ την καταλαβαινα.
σιγουρα δεν θα ξαναπηγαινε,διοτι δεν εμεινα ευχαριστημενοσ,παρολουσ τουσ διθυραμβουσ που εχω διαβασει εδω μεσα.