Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
..... Πάντως να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σχετικά με τις υπηρεσίες των ανεξάρτητων σε σχέση με αυτές των καταστημάτων. Εκτιμώ ότι οι ανεξάρτητες προσφέρουν -στο μέσο όρο πάντα- πληρέστερες υπηρεσίες και καλύτερο vfm. Επίσης με τις ανεξάρτητες είναι πιο ζεστά τα πράγματα γιατί η σχέση είναι 1 προς 1, και όχι όπως σαν σε πανηγύρι που συχνά γίνεται στους οίκους. Αυτό για πολλούς από εμάς μετράει. Περί ορέξεως φυσικά...

Συμφωνούμε αγαπητέ. Οι ανεξάρτητες διαχειρίζονται κυρίως καλύτερα τον χρόνο και δεν είναι με το ρολόι στο χέρι όπως συμβαίνει στα περισσότερα μαγαζιά. Απλά να διευκρινήσω ότι δεν αναφέρομαι σε cg αλλά σε μασάζ girls. Και το μασάζ για να γίνει σωστά χρειάζεται μασαζοκρέβατο. Η Ζωή όπως και αρκετές άλλες (π.χ Ελένη) έχουν τον χώρο τους σωστά εξοπλισμένο και το μασάζ είναι απόλαυση. Σε ξενοδοχείο πάνω στο κρεβάτι καλό μασάζ δεν μπορεί να γίνει. Δεν βολεύει ούτε τον πελάτη ούτε την κοπέλα. 

aris 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα καινουργιος ειμαι και θα ηθελα το τηλεφωνο της ζωης

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
καλώς τον.για να αποφύγεις το κράξιμο απο κάποιους και επειδή έχει καταντήσει ανέκδοτο η συγκεκριμένη ερώτηση, διάβασε μερικές σελίδες πίσω όπου έχει αναλυτικά πληροφορίες για το πως σου δίνει η ίδια και μόνο το τηλέφωνο της.πάντως αξίζει να μπεις στην διαδικασία φίλε μου...Σου εύχομαι να απολαύσεις την επίσκεψη σου στην Ζωή!!

aris 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
καλώς τον.για να αποφύγεις το κράξιμο απο κάποιους και επειδή έχει καταντήσει ανέκδοτο η συγκεκριμένη ερώτηση, διάβασε μερικές σελίδες πίσω όπου έχει αναλυτικά πληροφορίες για το πως σου δίνει η ίδια και μόνο το τηλέφωνο της.πάντως αξίζει να μπεις στην διαδικασία φίλε μου...Σου εύχομαι να απολαύσεις την επίσκεψη σου στην Ζωή!!
καλησπερα φιλε σε ευχαριστο της εστειλα μυνημα στο mail της περιμενο απαντηση

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
καλησπερα φιλε σε ευχαριστο της εστειλα μυνημα στο mail της περιμενο απαντηση
σωστός!!μην ανησυχείς δε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ.φρόντισε να το διασκεδάσεις!!

gr777

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Συμφωνούμε αγαπητέ. Οι ανεξάρτητες διαχειρίζονται κυρίως καλύτερα τον χρόνο και δεν είναι με το ρολόι στο χέρι όπως συμβαίνει στα περισσότερα μαγαζιά. Απλά να διευκρινήσω ότι δεν αναφέρομαι σε cg αλλά σε μασάζ girls. Και το μασάζ για να γίνει σωστά χρειάζεται μασαζοκρέβατο. Η Ζωή όπως και αρκετές άλλες (π.χ Ελένη) έχουν τον χώρο τους σωστά εξοπλισμένο και το μασάζ είναι απόλαυση. Σε ξενοδοχείο πάνω στο κρεβάτι καλό μασάζ δεν μπορεί να γίνει. Δεν βολεύει ούτε τον πελάτη ούτε την κοπέλα. 
Ελένη πια Ελένη ?

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
672
Πόντοι
311
Λοιπον πειγα πριν μερικες μερες με την Ζωη και ακομη ρεπλαι κανο. Αλλη εμπειρια, το σεκς σε αλλη διασταση. Ειχα επιφυλαξεις στην σρχη αλλα αξιζει ειναι  vfm.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Λοιπον πειγα πριν μερικες μερες με την Ζωη και ακομη ρεπλαι κανο. Αλλη εμπειρια, το σεκς σε αλλη διασταση. Ειχα επιφυλαξεις στην σρχη αλλα αξιζει ειναι  vfm.

Σινεμαγκούγκου ναγκάγκα...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
όπως και να έχει η ζωή είναι μία υπέροχη γυναίκα που σεξάρεται υπέροχα...για το δε μασάζ σε άληλ διάσταση...αν φιλούσε με πάθος στο στόμα και έδινε και πίσω τρύπα θα έπρεπε να κλωνοποιήσει τον υπέροχο εαυτό της εις δεκαπλούν γιατί η ζήτησε θα είχε φτάσει όπως είχε φτάσει στις ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές εταιρείες στην αρχή του κατασκευαστικού οργασμού στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

G7s

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0
μπορει να ενημερωσει καποιος για τιμες ?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
τι στο καλο βρε παιδια,μονο εγω δεν περασα καλα μαζι της? Μου ερχοταν να γελασω με τις παπαριες που ελεγε,αυτη νομιζε οτι μου εκανε πετυχημενο ταντρα και εγω απλα δεν μπορουσα να χυσω απο τις μαλακιες που ακουγα.Το πιο κουφο βεβαια ειναι, οτι ο χωρος της ειναι ενα στενο κατω απο πολυκατοικια, στην οποια πριν καμια δεκαρια χρονια,ειχε διαμερισμα γκομενα που ειχα και εμενα εκει 4-5 μερες τη βδομαδα για σχεδον δυο χρονια.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
τι στο καλο βρε παιδια,μονο εγω δεν περασα καλα μαζι της? Μου ερχοταν να γελασω με τις παπαριες που ελεγε,αυτη νομιζε οτι μου εκανε πετυχημενο ταντρα και εγω απλα δεν μπορουσα να χυσω απο τις μαλακιες που ακουγα.Το πιο κουφο βεβαια ειναι, οτι ο χωρος της ειναι ενα στενο κατω απο πολυκατοικια, στην οποια πριν καμια δεκαρια χρονια,ειχε διαμερισμα γκομενα που ειχα και εμενα εκει 4-5 μερες τη βδομαδα για σχεδον δυο χρονια.

συναντηση με την ζωη πριν λιγο καιρο..

σημειο με δυσκολη προσβαση,κ ακομη ποιο δυσκολο παρκαρισμα(αν βρεισ παιξε κ τζοκερ)
ευκολη συνενοηση απο το τηλεφωνο αλλά...
λιγη ωρα πριν το ραντεβου μου ζητησε να επισπευσουμε το ραντεβου...λαθοσ μου που δεχτηκα(θα καταλαβετε παρακατω..(οταν σου ζητανε κατι τετοιο προφανωσ εχει στριμωξει κ αλλο ραντεβου οποτε ξεκινανε τα προβληματα).
αφιξη λοιπον..
η ζωη ,ειναι μια πολυ ομορφη κοπελα (για τα δικα μου γουστα),πολυ ωραιο σωμα,θα ελεγα στα ορια του FIT.
ηλικια γυρω στα 35,στηθοσ φτιαγμενο,3αρακι..
μπαινοντασ μεσα ,με χαιρετησε εγκαρδια,κ με χαμογελο..πηγαμε να μιλησουμε για λιγο αλλα μου ελεγε να μην μιλαω δυνατα,για να μην μασ ακουν απο το διπλανο διαμερισμα...μου προσφερε ενα νερακι,που δεν προλαβα καλα καλα να πιω μια γουλια,κ μου ζητησε να ξεκινησουμε...μπανακι κ ξαπλωμα στον παγκο(που διαθετει τρυπα για το κεφαλι)..με ρωτησε τι μασαζ θελω,τησ ειπα ερωτικο,αισθησιακο,αλλα αυτη με πεθανε ..μποντυ το μποντυ υποτιθεται,αλλα μου εκανε κατι λαβεσ ζιου ζιτσου,πηγε να με ξεκανει...κατα την διαρκεια του μασαζ μιλαγε για κατι περιεργα,κ ασυναρτητα...υποψιν οτι σου ριχνει 2 κιλα λαδι κ γινεσαι σαν λαδοποντικασ...
στο δευτερο μεροσ πηγαμε στον καναπε,οπου εκανε για πολυ λιγο πιπα ανευ,πολυ καλη,αλλα για δευτερολεπτα..ξεκινουσε την πιπα κ μετα ελεγε παλι κατι χαζα κ αντε ξανα μανα....μου προτεινε το μουνι τησ για γλυψιμο,αλλα τι να γλυψεισ,που ηταν μεσα στα λαδια απο το μποντυ το μποντυ..
κατα την διαρκεια του πηδηματοσ,πανω στον παγκο του μασαζ,ενω την γαμουσα,ελεγε παλι κατι περιεργα,αδειασε το κεφαλι σου,ασε τισ σκεψεισ σου κ αλλα τετοια...απο την μια μου ερχοταν να γελασω,κ απο την αλλη με πιανανε τα νευρα μου..τελοσ παντων εχυσα,δεν θυμαμαι που κ πωσ,πραγματικα..ηρθε λιγο στο μπανιο  κ καλα για να μου κθαρισει τα λαδια απο την πλατη,αλλα τι να καθαρισει ετσι οπωσ με ειχε κανει..βενζινη χρειαζοταν..(προσοχη λοιπον οι παντρεμενοι)..πληρωσα κ εφυγα..

γενικα υπηρχε μια διαχυτη ,διακριτικη βιασυνη,που ομωσ την καταλαβαινα.
σιγουρα δεν θα ξαναπηγαινε,διοτι δεν εμεινα ευχαριστημενοσ,παρολουσ τουσ διθυραμβουσ που εχω διαβασει εδω μεσα.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Μάγκες κάποιος συναδελφος πιο πανω ειπε οτι η Ελενη το γκιλφ εχει δικό της χώρο.. μπορείτε να ενημερωσετε γιατι ρωτησα σε PM αλλά δεν πήρα απάντηση... αν ξερει καποιος που το εχει και τι τιμες παιζουν; Ευχαριστω!

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
σημερινο ραντεβου με το κοριτσαρο δεν υπαρχει γι τα δικα μου γουστα ειναι πολυ ομορφη καταπληκτικο σωμα απιστευτο μασαζ απιστευτη πιπα τι να πω! σε ευχαριστω ζωη θα τα πουμε συντομα

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Η Αλίνα από Μπακνανα είναι στο επίπεδο της Ζωής? Ενδιαφέρον για την επόμενη επίσκεψη για Αλίνα στην Μπακνανά.. ωραίο στυλακι στην παρουσίαση,αλλά άλλη ήταν στον στόχο την δεδομένη ημέρα.

Ε οχι και η Αλινα στο επιπεδο της Ζωης.....Η Αλινα ειναι ενα πανεμορφο νεαρο κοριτσι που το βλεπεις και σου τρεχουν τα σαλια!!!!!Και δουλευει σε ενα χωρο προσεγμενο που σε κανει να νοιωθεις πως δινεις τα λεφτα σου και πιανουν τοπο!!!! Μην τη συγκρινουμε με τη σιτεμενη κοπελια και το βρωμερο χωρο της.....ασε το σπασαρχιδιασμα με τις κουλτουροθεωριες.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν εχει η Ζωή φυσικά αναγκη απο υπεράσπιση,αλλωστε το 90% όσων την έχουν επισκεφθεί έχει εκφρασθεί θετικά γι' αυτην.Το μασαζ της ειναι καταπληκτικό και το πρόγραμμα της πολύ αισθησιακό.
Η Αλίνα πάλι είναι μία κοπέλλα με αλλο σωματότυπο,κανει καλό μασαζ και πρόγραμμα,αποστειρωμενο μεν αλλά καλό.....τουλάχιστον εγω αυτη την εμπειρία είχα.Σε γενικές γραμμές κινείται στον μεσο ορο υπηρεσιων των μαγαζιων αυτού του είδους.

Τώρα,το να χαρακτηρίζεται η Ζωή ως "σιτεμένη" και ο χώρος της "βρωμερός",δείχνει μεγάλη εμπάθεια......αντικειμενικά είναι μία ωραία γυναίκα,ο χώρος πολύ ζεστός και πεντακάθαρος,αν και μικρός,η δε προσέγγισή της πάντοτε πολύ φιλική,ανθρώπινη,και υπό κάποιες συνθήκες πολύ ερεθιστική.Πάντοτε υπάρχει ανεση χρόνου,διακριτικότητα και η αίσθηση ότι βρίσκεσαι με μία γυναίκα που ξερει τι θέλει και γνωρίζει αριστα πως να ικανοποιήσει εναν αντρα.
Αυτή είναι η δική μου άποψη,που μπορεί ασφαλώς να μην βρίσκει σύμφωνους κάποιους...αλλωστε τα γούστα διαφέρουν........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom