apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ζητω ο ταλος 

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..[size=16pt]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ [/size] και να γράφει σε οπαδικά θρεντ δεν γίνεται μοντ,κανόνας του site.
Κυριακή κοντή γιορτή,ετοιμάστε τους κορνέδες να γλυκαθείτε,πικρααααααααααααααααααααααααααααα
![]()
![]()
![]()
Το 43 γεννηθείς,κάνε την σούμα να δεις πόσο είναι. ;)θα μου πει κανεις ποσο ειναι ο ταλος;
Mην τον δίνεις στεγνά ρε συ.Το 43 γεννηθείς,κάνε την σούμα να δεις πόσο είναι. ;)
Mην τον δίνεις στεγνά ρε συ.![]()
![]()
![]()
![]()
Το 43 γεννηθείς,κάνε την σούμα να δεις πόσο είναι. ;)
65![]()
ελα μωρε δεν ειναι και τοσο μεγαλος περιμενα κατι σε 75
![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον αυτός δεν κρύβεται,δηλώνει την ηλικία του όχι σαν κάτι άλλους μπεμπεκόγερους.![]()
65![]()
ελα μωρε δεν ειναι και τοσο μεγαλος περιμενα κατι σε 75
![]()
![]()
![]()
δεν θέλω να απογοητέυσω μερικούς αλλά πρεπει να αναφέρω οτι έφτασε στα αυτία μου πως ο pleasuregiver ετοιμαζεται να χρηστεί limited mod στα οπαδικά.....
που να τα βάλεις με την εκκλησία ρε!Ότι και να λές...στην έφαγε την θέση ο...[size=20pt]σεβάσμιος[/size]!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ααειιι σιαπέρα μωρή πατσόγρια π'θες να γέν'ς και μοντ...νάτα....αυτός μας έλειπε.....θάρθει και ο μπούλ και έκλεισε το καρρέ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θέλω να απογοητέυσω μερικούς αλλά πρεπει να αναφέρω οτι έφτασε στα αυτία μου πως ο pleasuregiver ετοιμαζεται να χρηστεί limited mod στα οπαδικά.....