apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ζητω ο ταλος
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..[size=16pt]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ [/size] και να γράφει σε οπαδικά θρεντ δεν γίνεται μοντ,κανόνας του site.
Κυριακή κοντή γιορτή,ετοιμάστε τους κορνέδες να γλυκαθείτε,πικρααααααααααααααααααααααααααααα
Το 43 γεννηθείς,κάνε την σούμα να δεις πόσο είναι. ;)θα μου πει κανεις ποσο ειναι ο ταλος;
Mην τον δίνεις στεγνά ρε συ.Το 43 γεννηθείς,κάνε την σούμα να δεις πόσο είναι. ;)
Mην τον δίνεις στεγνά ρε συ.
Το 43 γεννηθείς,κάνε την σούμα να δεις πόσο είναι. ;)
65 ελα μωρε δεν ειναι και τοσο μεγαλος περιμενα κατι σε 75
Τουλάχιστον αυτός δεν κρύβεται,δηλώνει την ηλικία του όχι σαν κάτι άλλους μπεμπεκόγερους.
65 ελα μωρε δεν ειναι και τοσο μεγαλος περιμενα κατι σε 75
δεν θέλω να απογοητέυσω μερικούς αλλά πρεπει να αναφέρω οτι έφτασε στα αυτία μου πως ο pleasuregiver ετοιμαζεται να χρηστεί limited mod στα οπαδικά.....
που να τα βάλεις με την εκκλησία ρε!Ότι και να λές...στην έφαγε την θέση ο...[size=20pt]σεβάσμιος[/size]!!!!
Ααειιι σιαπέρα μωρή πατσόγρια π'θες να γέν'ς και μοντ...νάτα....αυτός μας έλειπε.....θάρθει και ο μπούλ και έκλεισε το καρρέ......
δεν θέλω να απογοητέυσω μερικούς αλλά πρεπει να αναφέρω οτι έφτασε στα αυτία μου πως ο pleasuregiver ετοιμαζεται να χρηστεί limited mod στα οπαδικά.....