talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
νάτα....αυτός μας έλειπε.....θάρθει και ο μπούλ και έκλεισε το καρρέ......Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, θα με μπαναρει σε χρόνο ρεκορ!
νάτα....αυτός μας έλειπε.....θάρθει και ο μπούλ και έκλεισε το καρρέ......Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, θα με μπαναρει σε χρόνο ρεκορ!
νάτα....αυτός μας έλειπε.....θάρθει και ο μπούλ και έκλεισε το καρρέ......
έλα ντε...δεν θα τους πετύχω πουθενά.....χιχιχιχιχιχιχιΠοιοί είναι αυτοί οι 6...αλήτες που σε θεωρούν...μεγάλο????
O ένας είμαι εγώ!Ποιοί είναι αυτοί οι 6...αλήτες που σε θεωρούν...μεγάλο????
δεν πηδάω νιόπαντρους ρε.....σε κανένα χρόνο τα λέμε......O ένας είμαι εγώ!
αμα δεν φερει πισω τον παπαριωνα δεν κανει ουτε για βοηθος του βοθρου..ο σαπιοκοιλιας εχει λαλησει τελειως & μιλαει με τον εαυτο του στο μπουρδελακι που εφτιαξε..Πλεζουρααααααααααααααααααααααααα τρεμε ρε
Ηρθε η ωρα σου τομαρι
Ο Ταλος θα αποκαταστησει την τιμητων βαζελων ΚΑΙ του Φεθρυ
δεν πηδάω νιόπαντρους ρε.....σε κανένα χρόνο τα λέμε......
Εδώ με πρόσβαλες που δεν κατάλαβες ότι ο ένας είμαι εγώ!έλα ντε...δεν θα τους πετύχω πουθενά.....χιχιχιχιχιχιχι
αμα δεν φερει πισω τον παπαριωνα δεν κανει ουτε για βοηθος του βοθρου..ο σαπιοκοιλιας εχει λαλησει τελειως & μιλαει με τον εαυτο του στο μπουρδελακι που εφτιαξε..
Που είναι ο Βρασίδας να δει την αντιγραφή μας απο άλλα μέλη!λείπει η επιλογή "κάνει λόγω ηλικίας" εγώ εκεί θα έβαζα την ψήφο μου αφού τον γνωρίζω από τότε που ήμουν μισθοφόρος στον Μινωικό στρατό κι είχαμε τον Τάλω επιλοχία
το απιστευτο γελιο λεμε..κατασκευαζει συνεχως θεωριες συνωμωσιας!Για συγγραφεας παει
Λες τα κοψιδια που τον ταιζουν να ειναι χαλασμενα?
όσο και να με διαβάλλετε ρε...δεν σας απαντώ........κρα΄ταω την αξιοπρέπεια μου.......