tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι ναι..ολοι με ενχειρισμενα πατε! Ρε δεν τ'αφηνετε αυτα?Η συγκεκριμενη εχει ενα στυλιαρι ...Οοοοοχι!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ οικογενεια!!
Εγχειρησμενο!!!
Ναι ναι..ολοι με ενχειρισμενα πατε! Ρε δεν τ'αφηνετε αυτα?Η συγκεκριμενη εχει ενα στυλιαρι ...Οοοοοχι!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ οικογενεια!!
Εγχειρησμενο!!!
Eιτε με παλαμαρι του βαρκαρη ειτε κομενο παραμενει να ειναι ladyboy.
Tι λες?
Φυσιολατρεια εγώ και συ να γαμας αμερικάνες.
Παλεύω μήπως και αύριο κάνω κάτι.
Κυριακη μεσημέρι back home
Παλαμαρι χωρις βαρκα;Εγω σε ποιά κατηγορία ανήκω τώρα?
Εγω σε ποιά κατηγορία ανήκω τώρα?
Δωσε καμμια φωτο στο λαο ρε Λυστ.
Ρε μαλάκες πραγματικά λύγισα τώρα στο λόγο της τιμής μου.
Κάθομαι με το τάμπλετ στο cafe του ξενοδοχείου μου περνάει μια θεά μπροστά μου , τεράστιος μούναρος μα το Θεό και μου κάνει σήμα να έρθει να κάτσει. Το χειρότερο βασανιστήριο.
Ρε μαλάκες πραγματικά λύγισα τώρα στο λόγο της τιμής μου.
Κάθομαι με το τάμπλετ στο cafe του ξενοδοχείου μου περνάει μια θεά μπροστά μου , τεράστιος μούναρος μα το Θεό και μου κάνει σήμα να έρθει να κάτσει. Το χειρότερο βασανιστήριο.
κανε στο φουμπου ρε να παρακολουθησουμε θεαμα....βαρεθηκ ολο καραγκιοζη με κωσταντοπουλου και μακρη στην τιβηαν προσεξες παραπανω ειπε I want to fuck my ass...
Αυτο τα λεει ολα!!!!
Συνηθως τα ladyboy ειδικα στο facebook ξεφτιλιζονται απο μονα τους βγαζοντας βυζια απεξω κανοντας τα διαφημιση και βγαινοντας προστυχες φωτο πραμα που η ιδια/ιδιος το κανει για να ψωνισει κανεναν φαλανγκ περισσοτερο και το καταφερνει μια χαρα αποτι φενεται.
Οι δε πουτανες απο τα agogo κρατανε περισσοτερο τουπε απο τα Ld.
Και επηδει το θεμα πηρε διαστασεις θα την κανω μια συζητιση να την ψαρωσω και να μου το πει η ιδια/ιδιος.
Kαι κατι have sweet cock που τον ψηθιρισε στο αυτι αυτα τα κολπα τα ξερω που κανουν.