Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε έμαθα  σε κάθε καλό που μου συμβαίνει να ανταποδίδω. Μετά από 19 ταξίδια  στην μαγική χώρα αισθάνομαι σαν να πηγαίνω πρώτη φορά.  Πολλοί κατα καιρούς πιστεύουν ότι τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά που ταξιδεύουμε κάθε τόσο εκεί λέμε φίδια. Πως να χωρέσει ο νους ενός τύπου που φέρνει 100 γύρες με το μηχανακι ή το αυτοκίνητο την για να βρει την γριά κινέζα στην Χαλκοκονδύλη ή την πρεζοπατσαβούρα της Γερανίου οτι μπορούν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Σα συμβουλή στο λέω αντι  να να κάνεις τον κουραδομαγκα της κριτικής καλύτερο για όλους είναι να μοιραστείς  την δικιά σου εμπειρία με τους  υπόλοιπους.
Οσον αφορά το 50αρι γουσταρα και το έδωσα. Σε όποιον πλέον ζητήσω δανεικά να μην μου δώσει.
ρε τυπε...large σε ειπαμε..οχι καγκουρα...κ οτι εγω προσωπικα δε θα τα'δινα!!
Μαλλον κουβαλας τα αποθημενα σου και εκει! Κ ισα ισα σου καναμε κ προσκληση στο soi4 ,αλλα εσυ ησουν to busy! χαχαχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε όποιον πλέον ζητήσω δανεικά να μην μου δώσει.

Αυτά διαβαζει ο Ντράγκι και μας κοβει τη ρευστότητα !! 2funny 2funny

Περαν του οτι ετσι και γινουν τα γαμησιατικα ττεκμηριο, εκει που πηγαιναμε για γαμησι θα βγουμε γαμημενοι !!  2funny 2funny

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ρε τυπε...large σε ειπαμε..οχι καγκουρα...κ οτι εγω προσωπικα δε θα τα'δινα!!
Μαλλον κουβαλας τα αποθημενα σου και εκει! Κ ισα ισα σου καναμε κ προσκληση στο soi4 ,αλλα εσυ ησουν to busy! χαχαχα

ok σορρυ πακετάρω και έχω ζοχάδες
την δικιά σου εμπειρία θα μας την πεις ή την κρατάς μυστικό?

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ok σορρυ πακετάρω και έχω ζοχάδες
την δικιά σου εμπειρία θα μας την πεις ή την κρατάς μυστικό?
Συμβουλη...λοιπον πακεταρε...και κατα τις 10.00 πηγαινε εκει στο casanova ή στο cascade....και θα σου φυγουν ολα...ζοχαδες ψωλιτιδες αιμοραιδες... θα σε φτιαξουν ομορφα το (κοριτσια)χαχαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Ρε παιδια ο καθενας με το καυλι του και τη τσεπη του κανει οτι θελει. Εχω ενα φιλο που κατεβαινουμε μαζι Ταυλανδη που δεν εχει δωσει ποτε ουτε ενα μπατ σε γκομενα για να τη γαμησει. Τις παει ομως σε πενταστερα ξενοδοχεια, τις ταιζει στα πιο ακριβα εστιατορια, και τις παιρνει μαζι του σε πολυτελεις διακοπες στα νησια.
Δεν  δινει ομως ουτε ενα μπατ για δωρα η αμοιβη. Ψωνιζει βεβαια σε πολυ διαφορετικους χωρους απο τους συνηθισμενους.  (Εκθεσεις, καταστηματα και χωρους του επαγγελματικου του ενδιαφεροντος). Προπερσι ειχε κτυπησει μια23χρονη γκομενα απο το Τσιανγκ μει-μια απο τις πιο πλουσιες και πιο ομορφες γυναικες στο βορρα)-
τη πη ρε μαζι του στο Χονγκ κονγκ και στη Συγκαπουρη και αφου ξοδεψε μια περιουσια καταφερε και τη πηδηξε.
Του βγηκε βεβαια κομοδινο στο κρεβατι, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Ο καθενας λοιπον μεχρι ι που τον παιρνει η τσεπη του κανει και τα γουστα του.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια ο καθενας με το καυλι του και τη τσεπη του κανει οτι θελει. Εχω ενα φιλο που κατεβαινουμε μαζι Ταυλανδη που δεν εχει δωσει ποτε ουτε ενα μπατ σε γκομενα για να τη γαμησει. Τις παει ομως σε πενταστερα ξενοδοχεια, τις ταιζει στα πιο ακριβα εστιατορια, και τις παιρνει μαζι του σε πολυτελεις διακοπες στα νησια.
Δεν  δινει ομως ουτε ενα μπατ για δωρα η αμοιβη. Ψωνιζει βεβαια σε πολυ διαφορετικους χωρους απο τους συνηθισμενους.  (Εκθεσεις, καταστηματα και χωρους του επαγγελματικου του ενδιαφεροντος). Προπερσι ειχε κτυπησει μια23χρονη γκομενα απο το Τσιανγκ μει-μια απο τις πιο πλουσιες και πιο ομορφες γυναικες στο βορρα)-
τη πη ρε μαζι του στο Χονγκ κονγκ και στη Συγκαπουρη και αφου ξοδεψε μια περιουσια καταφερε και τη πηδηξε.
Του βγηκε βεβαια κομοδινο στο κρεβατι, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Ο καθενας λοιπον μεχρι ι που τον παιρνει η τσεπη του κανει και τα γουστα του.
ειπε καποιος το αντιθετο?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε έμαθα  σε κάθε καλό που μου συμβαίνει να ανταποδίδω. Μετά από 19 ταξίδια  στην μαγική χώρα αισθάνομαι σαν να πηγαίνω πρώτη φορά.  Πολλοί κατα καιρούς πιστεύουν ότι τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά που ταξιδεύουμε κάθε τόσο εκεί λέμε φίδια. Πως να χωρέσει ο νους ενός τύπου που φέρνει 100 γύρες με το μηχανακι ή το αυτοκίνητο την για να βρει την γριά κινέζα στην Χαλκοκονδύλη ή την πρεζοπατσαβούρα της Γερανίου οτι μπορούν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Σα συμβουλή στο λέω αντι  να να κάνεις τον κουραδομαγκα της κριτικής καλύτερο για όλους είναι να μοιραστείς  την δικιά σου εμπειρία με τους  υπόλοιπους.
Οσον αφορά το 50αρι γουσταρα και το έδωσα. Σε όποιον πλέον ζητήσω δανεικά να μην μου δώσει.
σε δανειζω...με 2% το μηνα τζαμπα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δοκιμασε και σπαθελαιο.
ασχετο
μαλακα χαχαχαχα μπες στο θρεντ της ουκρανιας στην οδησσο να κοψεις φατσες ελληνων γαμωτουριστων χαχαχαχαχαχαχαχα θα κατουρηθεις στο γελιο , θα μου πεις αυτοι τουλαχιστον βαζουν και τις φατσες τους

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ασχετο
μαλακα χαχαχαχα μπες στο θρεντ της ουκρανιας στην οδησσο να κοψεις φατσες ελληνων γαμωτουριστων χαχαχαχαχαχαχαχα θα κατουρηθεις στο γελιο , θα μου πεις αυτοι τουλαχιστον βαζουν και τις φατσες τους
βαλτους εδω ρε...να δουμε τους βαρβατους

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε μπες ρε φιλε τοσο δυσκολο ειναι ?
ρουφιανος να γινω ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:pipa2:ε βαριεμαι ρε...αμα κανεις κατι καντο ολοκληρομενο..οχι μισες δουλειες
δε σε πιανω φιλαρακο υπονοεις κατι ??
οταν θα εχεις ορεξη δες δεν ειναι δα και κατι φοβερο
οι τυποι τουλαχιστον εχουν αρχιδια και βαζουν τις μουρες τους

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τελικα εδω μεσα με τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ δεν τη βρισκεις πουθενα!!
Δινεις εισαι μαλακας που τα δινεις, δεν δινεις εισαι φτηνιαρης, λες τι σου συνεβη λες φιδια, δεν λες θα στη πουνε γιατι δε γραφεις.  :argue:
ΡΕ ΓΡΑΦΤΟΥΣ στα αρχιδια σου να ησυχασεις!!!
Και πριν παρεξηγηθει κανενας υπερευαισθητος γραφω γενικα.
Αληθεια εσeiς οι βορειοι μηπως ξερετε τι εγινε αυτο το παιδι ο pagtao που εγραφε ωραια;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
οι τυποι τουλαχιστον εχουν αρχιδια και βαζουν τις μουρες τους

Αν δε λαβεις υπ ' οψιν σου πως ειναι οι φατσες τους, η συγκεκριμενη πραξη ( το οτι ποσταρουν τις μουρες τους ) αποκτα χαρακτήρα εποποιιας. Σαν κακεκτυπα του μπεου ειναι οι περισσοτεροι. Αν βεβσια ειναι original η φωτογραφία.

Αν το διαβασεις το thread ( αν και μεγαλο ) ειναι να γαμιεσαι στα γελια.

Φιδιά, μαγκιά, κλανιά, κι αποστημα.

Το θεμα είναι οτι καποιοι τους πιστεύουν.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν δε λαβεις υπ ' οψιν σου πως ειναι οι φατσες τους, η συγκεκριμενη πραξη ( το οτι ποσταρουν τις μουρες τους ) αποκτα χαρακτήρα εποποιιας. Σαν κακεκτυπα του μπεου ειναι οι περισσοτεροι. Αν βεβσια ειναι original η φωτογραφία.

χαχαχαχαχαχαχ παντα στα πλαισια της πλακας , ουτε εγω ειμαι μοντελο και μπειμπι
παντως ( εκτος και αν εγεινε παρα τη θεληση τους) το οτι δεν εχουν προβλημα να βγουν στο γυαλι αποτελει , για μενα παντα , πραξη ...θαρρους να το πω , αδιαφορια για σχολια , οτιδηποτε ..εγω τους επικροτω γιαυτο
απο εκει και περα δεν μπορω να παρω θεση για το αν λενε αληθειες η φιδιες  , δεν τους γνωριζω και δεν εχω και τιποτα μαζι τους και δεν εχω παει ποτε κατα κει ισως παω να ζησω και την εμπειρια αυτη για αλλαγη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

και ναι το θρεντ εχει τοσο πλακα που θεραπευει καταθλιπτικο ανθρωπο

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Καλημέρα..... ετοιμάζομαι να φύγω τέλος του μήνα για Bangkok λόγω δουλειάς. Η παραμονή μου εκεί θα είναι για ένα μήνα, ίσως λίγο παραπάνω. Το γραφείο είναι στην περιοχή Rama III Chong nonsi απ' ότι μου έχουν πει και αν τα γράφω σωστά. Ερώτηση προς τους φίλους που έχουν εμπειρία από το μέρος.... Είναι καλύτερα να μείνω σε ξενοδοχείο ή να ενοικιάσω διαμέρισμα? Οικονομικός περιορισμός δεν υπάρχει, πληρώνει η εταιρεία... Ποιά περιοχή είναι καλύτερη για να μείνω αλλά να είναι και κοντά στη δουλειά ώστε να μην χάνω χρόνο κάθε πρωί για να πάω στο γραφείο. Κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ώστε να προετοιμαστώ πρίν έρθω?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλημέρα..... ετοιμάζομαι να φύγω τέλος του μήνα για Bangkok λόγω δουλειάς. Η παραμονή μου εκεί θα είναι για ένα μήνα, ίσως λίγο παραπάνω. Το γραφείο είναι στην περιοχή Rama III Chong nonsi απ' ότι μου έχουν πει και αν τα γράφω σωστά. Ερώτηση προς τους φίλους που έχουν εμπειρία από το μέρος.... Είναι καλύτερα να μείνω σε ξενοδοχείο ή να ενοικιάσω διαμέρισμα? Οικονομικός περιορισμός δεν υπάρχει, πληρώνει η εταιρεία... Ποιά περιοχή είναι καλύτερη για να μείνω αλλά να είναι και κοντά στη δουλειά ώστε να μην χάνω χρόνο κάθε πρωί για να πάω στο γραφείο. Κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ώστε να προετοιμαστώ πρίν έρθω?
καλημερα φιλε
ο πιο κοντινος σταθμος σταθμος του μετρο εκει ειναι το κλονγκ τοι (khlong toei)
θα χρειαστεις ομως και λεωφορειο η ταξι-μηχανακι για να πας στα γραφεια
απο γιαν ναουα μια φορα εχω περασει
η περιοχη δεν πρεπει να εχει καμια αξιολογη ζωη
ουτε αξιολογα διαμερισματα για νοικιασμα

εγω θα εμενα καπου κοντα σε σταθμο του μετρο (MRT) πανω
σ αυτη τη γραμμη (ωστε να μη χρειαστει καν αλλαγη γραμμης)
που σε βγαζει κλονγκ τοι
προς τα βορεια απο MRT πραμ γκαο (rama 9) (ειναι και η καρδια του ναιτλαιφ της νεολαιας)
ως (MRT) λατ πραο (lat prao)  

και να ειμαι κοντα στη κεντρικη λεωφορο ρατσαντα(πισεκ)

για μολις 1 μηνα καλυτερα ξενοδοχειο
εκτος αν εχει ακρες η εταιρεια να σε βαλει σε κανα χαι κοντομινιουμ
γιατι  δεν τα νοικιαζουν για τοσο λιγο συνηθως

life, true, κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom