ναιιιιιΗ Sirina στην μεση και κατω φωτο με τις φιλες της.
1 εικονα 1000 πουτσοι.Δεν θελει μυαλο να καταλαβεις τι ειναι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
εδω δεν θα την επιανες αν δεν ειχε τους αλλους τους μεταλλορυχους μαζι τηςΚαι εδω η δευτερη σε σειρα.
αφου ξερεις ΔΕΝ τα παω καλα με εστω πρωην οικογενειαρχεςΟοοοοχι!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ οικογενεια!!
Εγχειρησμενο!!!
ε ναι , θελλει η συκια να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνειΚαι εδω καλυτερη.
καλα τοσο ευκολο απο bkk σε cm? σαν να λεμε τουμπα καλαμαρια δηλαδη καμια 1000 χιλιομετρα ειναι ?Αν δεν καταφέρεις τπτ έλα cm να την βγάλουμε με φυσιολατρεία τις τελευταίες μέρες σου!!!!
μια φορα οικογενειαρχης παντα οικογενειαρχης (εστω και τεως)Ναι ναι..ολοι με ενχειρισμενα πατε! Ρε δεν τ'αφηνετε αυτα?Η συγκεκριμενη εχει ενα στυλιαρι ...
στην κατηγορια αρλεκιν χαχαχαχαΕγω σε ποιά κατηγορία ανήκω τώρα?
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
στην κατηγορια αρλεκιν χαχαχαχα
Να πέσεις στον έρωτα πακιστανικού ladyboy
Γαιδούρι
tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κανεις λαθος...Με τα παλαμαρια εχουν αλλες αναζητησεις!! Μετα το fuck my ass ακολουθει το i want fuck your ass...χαχαχαEιτε με παλαμαρι του βαρκαρη ειτε κομενο παραμενει να ειναι ladyboy.
Ελα τωρα που δεν τα ξερετε αυτα..
tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσενα καποιος-καποια σε ματιασε ασχημα...να σου πρηστει η πουτσα στα καλυτερα!! Μαλλον εκεινη με το διαμαντενιο κολιε...παρτης κ συ κατι! Νατα τωρα σουκανε τα βουντου και γυρνας αγαμητος
Γαιδούρι
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Απο αυτα που πηρα καποια παρακαλουσαν να τα γαμησεις.Εδω δε γαμησα ποτε ταυλανδεζας κολο ουσττττ!!!κανεις λαθος...Με τα παλαμαρια εχουν αλλες αναζητησεις!! Μετα το fuck my ass ακολουθει το i want fuck your ass...χαχαχα
Ελα τωρα που δεν τα ξερετε αυτα..
σκοτωσε με τωρα και γρηγορα
Γαιδούρι
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Eπιστροφη στη ζωή η σχεδόν ά μλλον ο θεός με λυπήθηκε
Μίλαγα με μία στο skype τριανταπεντάρα, όχι καμιά μουνάρα αλλά γλυκιά κοπέλα. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει πουθενα ιδιαιτέρως. Της είπα για ποτό και ήρθε. Για να μην τα πολυλογώ μόλις τελειωσα ένα απίθανο handjob με μια κρέμα που είχε και χωρίς πλακα βλέπω live με thai περιγραφή τον Βύντρα στο Καραισκάκη. Από το ολότελα και μπαλίτσα και τσακουάου.
Μίλαγα με μία στο skype τριανταπεντάρα, όχι καμιά μουνάρα αλλά γλυκιά κοπέλα. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει πουθενα ιδιαιτέρως. Της είπα για ποτό και ήρθε. Για να μην τα πολυλογώ μόλις τελειωσα ένα απίθανο handjob με μια κρέμα που είχε και χωρίς πλακα βλέπω live με thai περιγραφή τον Βύντρα στο Καραισκάκη. Από το ολότελα και μπαλίτσα και τσακουάου.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Mερικά πράγματα μόνο στην Ταιλάνδη μπορουν να συμβούν και μάλιστα δεύτερη φορά. Χθες βράδυ μίλαγα με μερικά γκομενάκια στο thaifriendly και στο skype. Τελικά μια από το skype που είχαμε μιλήσει ελάχιστα και μάλιστα χωρίς κάμερα μου είπε ότι γουστάρει να έρθει για ποτάκι. Ντύνομαι και γω και χωρις καμία προσδοκία κατεβαίνω στην γωνία sukhumvit και soi 11 για να την περιμένω. Μιλησαμε στο τηλέφωνο ότι έφτασα και μου είπε ότι έρχεται σε δύο λεπτά. Σε δύο λέπτά έρχεται κατα πάνω μου η τύπισσα κοιτώντας με επίμονα κρατώντας το τηλέφωνο έτοιμη να πάρει. Της λέω . Are you belle? Μου λέει ναι , δίνουμε λοιπές συστάσεις και πάμε για ποτάκι. Καθήσαμε παραγγείλαμε και το τηλέφωνο μου χτυπάει δύο τρεις φορές και μου έρχεται μήνυμα where are you?
Το γράφω στα αρχίδια μου γιατί είχα μιλήσει πριν με αρκετές και τους είχα δώσει τηλέφωνο. Τα λέγαμε με την τύπισσα καμιά ώρα πίνοντας χαλαρά τα ποτάκια μας και αφού είδα ότι με έπαιρνε της πρότεινα να ανεβούμε στο δωμάτιο. Προς έκπληξη μου με χαρά δέχθηκε. Της είπα για να κατεβάσει τις προσδοκίες no boom boom my friend has problem. Την είδα ότι ψιλοστράβωσε αλλά παρόλα αυτά με ακολούθησε. Πέντε βήματα από το μπαρ ήταν το ξενοδοχείο. Μπήκε στο δωμάτιο με χαρακτηριστική άνεση. Ρες λέω μπας και ;
Δεν δίνω σημασία , είπαμε ότι είπαμε πινοντας μπυρίτσες και προχωράω σε επιθετικό χαμούρεμα. Αυτή γουστάρει και δεν προβάλει αντιστάσεις. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και τελείωσαν με ένα εξαιρετικό τσακουάου. Την πηρε ο ύπνος, είδα την μπαλίτσα θαυμάζοντας τον Βύντρα για άλλη μια φορά για τις εξαιρετικές σέντρες του και μόλις φάγαμε το γκολάκι την πέφτω για ύπνο. Παρεπιπτόντος έχει τρελλό γέλιο να προσπαθεί Ταιλανδός σπήκερ τα ελληνικά ονόματα.
Το πρωι ξυπνάω κατα τις 9 και η γκόμενα δεν ήταν στο κρεββάτι. Σηκώνομαι και η τύπισσα είχε γεμίσει την μπανέρα με νερό και αφρόλουτρο για να κάνουμε μαζί. Άξια.
Τελειώσαμε και είπε να πάμε για shopping. Tης λέω πάρε 2 χιλιαρικάκια για την περιποίηση και πήγαινε μόνη σου. Τα βούτηξε με χαρά. Και μου λέει " Ξέρεις δεν είμαι εγώ αυτή που περιμενες, δεν έχουμε μιλήσει στο skype ούτε πουθενά αλλού" και άφησε ένα πονηρό χαμόγελο. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί αφήνοντας με κόκκαλο.
Για άλλους τους φίλους που αναρωτιούνται τι σκατά έχει η Ταιλάνδη η απάντηση είναι μιά.
Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Το γράφω στα αρχίδια μου γιατί είχα μιλήσει πριν με αρκετές και τους είχα δώσει τηλέφωνο. Τα λέγαμε με την τύπισσα καμιά ώρα πίνοντας χαλαρά τα ποτάκια μας και αφού είδα ότι με έπαιρνε της πρότεινα να ανεβούμε στο δωμάτιο. Προς έκπληξη μου με χαρά δέχθηκε. Της είπα για να κατεβάσει τις προσδοκίες no boom boom my friend has problem. Την είδα ότι ψιλοστράβωσε αλλά παρόλα αυτά με ακολούθησε. Πέντε βήματα από το μπαρ ήταν το ξενοδοχείο. Μπήκε στο δωμάτιο με χαρακτηριστική άνεση. Ρες λέω μπας και ;
Δεν δίνω σημασία , είπαμε ότι είπαμε πινοντας μπυρίτσες και προχωράω σε επιθετικό χαμούρεμα. Αυτή γουστάρει και δεν προβάλει αντιστάσεις. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και τελείωσαν με ένα εξαιρετικό τσακουάου. Την πηρε ο ύπνος, είδα την μπαλίτσα θαυμάζοντας τον Βύντρα για άλλη μια φορά για τις εξαιρετικές σέντρες του και μόλις φάγαμε το γκολάκι την πέφτω για ύπνο. Παρεπιπτόντος έχει τρελλό γέλιο να προσπαθεί Ταιλανδός σπήκερ τα ελληνικά ονόματα.
Το πρωι ξυπνάω κατα τις 9 και η γκόμενα δεν ήταν στο κρεββάτι. Σηκώνομαι και η τύπισσα είχε γεμίσει την μπανέρα με νερό και αφρόλουτρο για να κάνουμε μαζί. Άξια.
Τελειώσαμε και είπε να πάμε για shopping. Tης λέω πάρε 2 χιλιαρικάκια για την περιποίηση και πήγαινε μόνη σου. Τα βούτηξε με χαρά. Και μου λέει " Ξέρεις δεν είμαι εγώ αυτή που περιμενες, δεν έχουμε μιλήσει στο skype ούτε πουθενά αλλού" και άφησε ένα πονηρό χαμόγελο. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί αφήνοντας με κόκκαλο.
Για άλλους τους φίλους που αναρωτιούνται τι σκατά έχει η Ταιλάνδη η απάντηση είναι μιά.
Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Γιαυτο γουσταρω αυτην την γαμημενη Bangkok city!!!!
tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[/quote ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Ρε συ ..η εκπληξη ειναι της εδωσες 50€ σε ενα πουτανακι...να κοιμηθει να μπανιαριστει και να σου παιξει κ μια chack wow... πολυ large εισαι τυπε!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
belsito ποιανιου παιδι εισαι συ?
Ποιος κλωνος εννοω......
Ποιος κλωνος εννοω......
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
[/quote ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Ρε συ ..η εκπληξη ειναι της εδωσες 50€ σε ενα πουτανακι...να κοιμηθει να μπανιαριστει και να σου παιξει κ μια chack wow... πολυ large εισαι τυπε!
Φίλε έμαθα σε κάθε καλό που μου συμβαίνει να ανταποδίδω. Μετά από 19 ταξίδια στην μαγική χώρα αισθάνομαι σαν να πηγαίνω πρώτη φορά. Πολλοί κατα καιρούς πιστεύουν ότι τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά που ταξιδεύουμε κάθε τόσο εκεί λέμε φίδια. Πως να χωρέσει ο νους ενός τύπου που φέρνει 100 γύρες με το μηχανακι ή το αυτοκίνητο την για να βρει την γριά κινέζα στην Χαλκοκονδύλη ή την πρεζοπατσαβούρα της Γερανίου οτι μπορούν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Σα συμβουλή στο λέω αντι να να κάνεις τον κουραδομαγκα της κριτικής καλύτερο για όλους είναι να μοιραστείς την δικιά σου εμπειρία με τους υπόλοιπους.
Οσον αφορά το 50αρι γουσταρα και το έδωσα. Σε όποιον πλέον ζητήσω δανεικά να μην μου δώσει.
Γαιδούρι
....... Και να μην σε θέλει κιόλας..!!!!