Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν δεν καταφέρεις τπτ έλα cm να την βγάλουμε με φυσιολατρεία τις τελευταίες μέρες σου!!!!
καλα τοσο ευκολο απο bkk σε cm? σαν να λεμε τουμπα καλαμαρια δηλαδη καμια 1000 χιλιομετρα ειναι ?

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Eιτε με παλαμαρι του βαρκαρη ειτε κομενο παραμενει να ειναι ladyboy.
κανεις λαθος...Με τα παλαμαρια εχουν αλλες αναζητησεις!! Μετα το fuck my ass ακολουθει το i want fuck your ass...χαχαχα
Ελα τωρα που δεν τα ξερετε αυτα..

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
:pipa3:
Να πέσεις στον έρωτα πακιστανικού ladyboy
Γαιδούρι
εσενα καποιος-καποια σε ματιασε ασχημα...να σου πρηστει η πουτσα στα καλυτερα!! Μαλλον εκεινη με το διαμαντενιο κολιε...παρτης κ συ κατι! Νατα τωρα σουκανε τα βουντου και γυρνας αγαμητος

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
κανεις λαθος...Με τα παλαμαρια εχουν αλλες αναζητησεις!! Μετα το fuck my ass ακολουθει το i want fuck your ass...χαχαχα
Ελα τωρα που δεν τα ξερετε αυτα..
Απο αυτα που πηρα καποια παρακαλουσαν να τα γαμησεις.Εδω δε γαμησα ποτε ταυλανδεζας κολο ουσττττ!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Eπιστροφη στη ζωή η σχεδόν ά μλλον  ο θεός με λυπήθηκε
Μίλαγα με μία στο skype τριανταπεντάρα, όχι καμιά μουνάρα αλλά γλυκιά κοπέλα. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει πουθενα ιδιαιτέρως. Της είπα για ποτό και ήρθε. Για να μην τα πολυλογώ μόλις τελειωσα ένα απίθανο handjob με μια κρέμα  που είχε και χωρίς πλακα βλέπω live με thai περιγραφή τον Βύντρα στο Καραισκάκη. Από το ολότελα και μπαλίτσα και τσακουάου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Mερικά πράγματα μόνο στην Ταιλάνδη μπορουν να συμβούν και μάλιστα δεύτερη φορά. Χθες βράδυ μίλαγα με μερικά γκομενάκια στο thaifriendly και στο skype. Τελικά μια από το skype που είχαμε μιλήσει ελάχιστα και μάλιστα χωρίς κάμερα μου είπε ότι γουστάρει να έρθει για ποτάκι. Ντύνομαι και γω και χωρις καμία προσδοκία κατεβαίνω στην γωνία  sukhumvit και  soi 11 για να την περιμένω. Μιλησαμε στο τηλέφωνο ότι έφτασα και μου είπε ότι έρχεται σε δύο λεπτά. Σε δύο λέπτά έρχεται κατα πάνω μου η τύπισσα κοιτώντας με επίμονα κρατώντας το τηλέφωνο έτοιμη να πάρει. Της λέω . Are you belle? Μου λέει ναι , δίνουμε λοιπές συστάσεις και πάμε για ποτάκι. Καθήσαμε παραγγείλαμε και το τηλέφωνο μου χτυπάει δύο τρεις φορές και μου έρχεται μήνυμα where are you?
Το γράφω στα αρχίδια μου γιατί είχα μιλήσει πριν με αρκετές και τους είχα δώσει τηλέφωνο. Τα λέγαμε με την τύπισσα καμιά ώρα πίνοντας χαλαρά τα ποτάκια μας και αφού είδα ότι με έπαιρνε της πρότεινα να ανεβούμε στο δωμάτιο. Προς έκπληξη μου με χαρά δέχθηκε. Της είπα για να κατεβάσει τις προσδοκίες no boom boom my friend has problem. Την είδα ότι ψιλοστράβωσε αλλά παρόλα αυτά  με ακολούθησε. Πέντε βήματα από το μπαρ ήταν το ξενοδοχείο. Μπήκε στο δωμάτιο με χαρακτηριστική άνεση. Ρες λέω μπας και ;
Δεν δίνω σημασία  , είπαμε ότι είπαμε πινοντας μπυρίτσες και προχωράω σε επιθετικό χαμούρεμα. Αυτή γουστάρει και δεν προβάλει αντιστάσεις. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και τελείωσαν με ένα  εξαιρετικό τσακουάου. Την πηρε ο ύπνος, είδα την μπαλίτσα θαυμάζοντας τον Βύντρα για άλλη μια φορά για τις εξαιρετικές σέντρες του και μόλις φάγαμε το γκολάκι την πέφτω για ύπνο. Παρεπιπτόντος έχει τρελλό γέλιο να προσπαθεί Ταιλανδός σπήκερ τα ελληνικά ονόματα.
Το πρωι  ξυπνάω κατα τις 9 και η γκόμενα δεν ήταν στο κρεββάτι. Σηκώνομαι και η τύπισσα είχε γεμίσει την μπανέρα με νερό και αφρόλουτρο για να κάνουμε μαζί. Άξια.
Τελειώσαμε και είπε να πάμε για shopping. Tης λέω πάρε 2 χιλιαρικάκια για την περιποίηση και πήγαινε μόνη σου. Τα βούτηξε με χαρά. Και μου λέει " Ξέρεις δεν είμαι εγώ αυτή που περιμενες, δεν έχουμε μιλήσει στο skype ούτε πουθενά αλλού" και άφησε ένα πονηρό χαμόγελο. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί αφήνοντας με κόκκαλο.
Για άλλους τους φίλους που αναρωτιούνται τι σκατά έχει η Ταιλάνδη η απάντηση είναι μιά.
Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γιαυτο γουσταρω αυτην την γαμημενη Bangkok city!!!!
[/quote ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Ρε συ ..η εκπληξη ειναι  της εδωσες 50€  σε ενα πουτανακι...να κοιμηθει να μπανιαριστει και να σου παιξει κ μια chack wow... πολυ large εισαι τυπε!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
belsito ποιανιου παιδι εισαι συ?
Ποιος κλωνος εννοω......

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Γιαυτο γουσταρω αυτην την γαμημενη Bangkok city!!!!
[/quote ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Ρε συ ..η εκπληξη ειναι  της εδωσες 50€  σε ενα πουτανακι...να κοιμηθει να μπανιαριστει και να σου παιξει κ μια chack wow... πολυ large εισαι τυπε!

Φίλε έμαθα  σε κάθε καλό που μου συμβαίνει να ανταποδίδω. Μετά από 19 ταξίδια  στην μαγική χώρα αισθάνομαι σαν να πηγαίνω πρώτη φορά.  Πολλοί κατα καιρούς πιστεύουν ότι τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά που ταξιδεύουμε κάθε τόσο εκεί λέμε φίδια. Πως να χωρέσει ο νους ενός τύπου που φέρνει 100 γύρες με το μηχανακι ή το αυτοκίνητο την για να βρει την γριά κινέζα στην Χαλκοκονδύλη ή την πρεζοπατσαβούρα της Γερανίου οτι μπορούν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Σα συμβουλή στο λέω αντι  να να κάνεις τον κουραδομαγκα της κριτικής καλύτερο για όλους είναι να μοιραστείς  την δικιά σου εμπειρία με τους  υπόλοιπους.
Οσον αφορά το 50αρι γουσταρα και το έδωσα. Σε όποιον πλέον ζητήσω δανεικά να μην μου δώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom