για δωσε το πορισμα , γιατι εγω λαιβ δεν την εχω συναντησει
Αλλο να σου λεω κι αλλο να εβλεπες τι εγινε..
Ειναι μεσα στο μπαρ και χορευει στο στυλο..Της κανω μια κινηση να κατεβει για ποτο..Της κανω μια κινηση με το χερι με σφιγμενη τη γροθια,οτι μου τον εχει κανει τουμπανο..
Κατεβαινει απο το στυλο και περνει ποτο..Καθεται απεναντι μου,με κοιταζει στα ματια απο κοντα κι αρχιζει να χαιδευεται..
Στο καπακι βγαινει απεξω και μου τον χουφτωνει..Αφου καταλαβε δια της αφης του λογου το αληθες καθεται πανω μου και αρχιζει να τριβεται..κατεβαζει το μπλουζακι που φορουσε και μου δινει τα βυζια στο στομα..
Ολα αυτα βεβαια σε πληρη θεα των θαμωνων του μπαρ,αλλα και των παρακειμενων,που πηραν χαμπαρι το σκηνικο κι ειχαν τα ματια τους πανω μας!!!
Μετα μου ξεκουμπωνει τη βερμουδα,τον βγαζει εξω και αρχιζει να μου τον παιζει!!Μου παιρνει το χερι και μου το βαζει στη κωλοτρυπιδα της..Και ταυτοχρονα να μου λεει στο αυτι you have sweet cock,i want you to fuck my ass !!
Της λεω ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ..Αχαχχαχχα!!..Μου λεει not today..i have customer..come tomorrow 9 to take me..
Εγω δυστυχως εμπλεξα την επομενη και δεν πηγα..παω τελικα μετα απο 2 μερες και ειχε ρεπο...Ε,μετα εμπλεξα με κατι αλλα πορνιδια και δε ξαναπηγα..
Εχει μεινει βεβαια απωθημενο για το επομενο ταξιδι..Μιλαμε για μεγαλη ΚΑΒΛΩΣΤΡΑ..