tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πλάκα στην πλάκα μάγκες ρίχνει μια βροχή απιστευτη έξω.
Βλέπω από τον 10ο όροφο τον δρόμο κάτω και είναι άδειος.
Κλαιει και ο θεός μαζί μου.
[/quote. Στο sira grande μενεις?
Πλάκα στην πλάκα μάγκες ρίχνει μια βροχή απιστευτη έξω.
[/quote. Στο sira grande μενεις?
sorry επαναλαμβανω... στο Sira grande μενεις?Πλάκα στην πλάκα μάγκες ρίχνει μια βροχή απιστευτη έξω.
Στο sira grande μενεις?
Για παμε ενα Flashback λιγο με moments και λιγο δοση αγαπουλη
Ibar λουλουδια και ερωτες
να χεσω το καλσον μανικι σου.....αχρειεΓια παμε ενα Flashback λιγο με moments και λιγο δοση αγαπουλη
Ibar λουλουδια και ερωτες
του ταπα και πριν , πες του τα να ξυπνησει νομιζει πλακα τον κανωΦιλε lyst,
Περα απο τη πλακα, απο αυτά που διάβασα μαλλον βαλανιτιδα εχεις παθει.
Σε αυτή τη περίπτωση ο γιατρός προσπαθει βασει συμπτωμάτων να καταλαβει αν η αιτία ειναι μικρόβιο δηλαδή λοιμωξη η αν η αιτια ειναι κακωση δηλαδή κακη χρηση του εργαλειου.
Στη πρωτη περίπτωση χρειαζεται αντιβιωση, στη δευτερη περιπτωση σου δινει καταπραυντικη αλοιφή με κορτιζόνη συνηθως, για να ξεπρηστείς.
Σε αντίστοιχη φαση πριν 11 χρόνια ( οπου το παραγαμησα κυριολεκτικώς και μετσφορικως ) ο γιατρος μου εξηγησε αυτα που γραφω πσραπανω και μου εδωσε μια αλοιφή.
Μου πηρε περιπου 5 μερες να ξεπρηστώ τελειως.Αλλα φανταζομαι αυτο εξαρταται και απο το μεγεθος του πρηξιμστος.
Οπως λεμε του κωλου τα εννιαμερα, ετσι τωρα του πουτσου τα πενθημερα.
Περα απο τη πλακα αν δεν πας σε γιατρο ισως πρεπει να βρεις καποια αλοιφη, αλλα παλι πως να τη ζητησεις τωρα εκει.
παρε τα φαρμακια σου και ασε τον προλογο , δεν εισαι καθε βδομαδα εκει , καθε μερα που χανεις ειναι χασουρα μεγαληΜήπως είναι ματιασμένος?
Στεφαν βρες μια καλή Σαλονικιά ξεματιάστρα για τα δέοντα.
Μήπως είναι ματιασμένος?
Στεφαν βρες μια καλή Σαλονικιά ξεματιάστρα για τα δέοντα.
του ταπα και πριν , πες του τα να ξυπνησει νομιζει πλακα τον κανω
fucicort lipid αλοιφι με λιγο κορτιζονη και μια ελαφρια αντιβιωση , κλαρισιντ ξερω γω , και σε 2-3 μερες θα εχει γινει περδικι , βαλανιτιδα ειχα παθει κιεγω , πρησμενη ηταν και με ετρωγε γιατι με ειχε κολλησει λοιμοξη η πρωην μου Η ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ απο σπιτι με αρχες κλπ κλπ
Τα γάμησα. Δύο μέρες μείνανεαν ειναι να φυγεις τωρα γαμα τα
και κατουρλιαΤα γάμησα. Δύο μέρες μείνανε
τι να χάσω που τα έχασα.
Θα τη βγάλω με μασαζακια, shopping και κανα κορίτσι που ντρέπεται να γαμηθεί με την πρώτη.
Η καριόλα που μου έκανε πίπα με δόντια τι είχε φάει? Σομταμ με σκατά?
Τα γάμησα. Δύο μέρες μείνανε
τι να χάσω που τα έχασα.
Θα τη βγάλω με μασαζακια, shopping και κανα κορίτσι που ντρέπεται να γαμηθεί με την πρώτη.
Η καριόλα που μου έκανε πίπα με δόντια τι είχε φάει? Σομταμ με σκατά?