Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω παλι επειδη εχω να παω καιρο Ταιλανδη πηγαινω σε κατι κινεζικα ρουχαδικα china town ετσι να παρω καμια τζουρα απο μυρωδια κινεζων να δω κανα σχιστοματικο τους λεω ενα sawadee krap και φευγω παλι.
Ειμαι σε ανησυχητικη φαση?  :idiot:
εδω πηγαμε να παρουμε σημαιακι ταυλανδεζικο και πηρες κοσταρικανο , θα αρχησεις να παιρνεις την τριχρωμια σε βρακια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Μα και αυτοι μαλακες που μου το δωσαν για ταιλανδεζικο και εγω που μπερδεψα τις ριγες.Ειπαμε η μεσαια ειναι μπλε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ευχαριστώ,
Αυτό διαβάζω ήδη. Και είναι τεράστιο !!!
Η χώρα έχει σίγουρα ενδιαφέρον απο όλες τις απόψεις αλλά πρώτον θέλει γαλλικά, και δεύτερον πρέπει να προσέχεις γιατί είναι σχετικά επικίνδυνη. Οι τιμές εξαιρετικά χαμηλές όμως  !!
δες και world sex guide

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν θελω να προμοταρω τη Βαρκελωνη αλλα εγω αν δεν ειμουν παντρεμενος :headbang: :headbang: :headbang:εκει θα ειμουν για κινεζικο πραμμα. Παντως καμμια σχεση Κινεζα με Ταυλανδεζα. Εχω ξαναγραψει οτι το gfe της Ταυλανδεζας ειναι μοναδικο. Η Κινεζα ειναι αξεπεραστη στις τεχνικες.Ασε που θελει να εχει το πανω χερι σε ολα τα ζητηματα. Το μονο κοινο ειναι το στενο μουνακι.
βαρκελωνη ????? το σημειωνουμε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ναι τα views εννοώ. Τελικά οι έλληνες είμαστε όλοι, η πολύ τραβελόλαγνοι, η πολύ περίεργοι, η μάλλον και τα δύο !!!

:rockon: :rockon: :hi: :hi:
εγω απλα να ειμαι απεντι πεζοδρομιο να σας βλεπω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εγω απλα να ειμαι απεντι πεζοδρομιο να σας βλεπω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Την sirina bell το ladyboy στο Fb ομως ξερεις να το κανεις like!
Εχεις παρει αβερτα τις φωτο και τις likeΙζεις.
Aσε μην ερχεσε μαζι μου thai θα σε χαλασω εαν δεν χαλεσες ηδη.  :boobies:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω πηδηξει συνολικα καμια 55 ταιλανδες,Χωρια τα χαμουρεματα σε gogo,club ktl.
Και εχω δωσει πιπα σε 7 ladyboy.
Τα 2 απο phuket τα 4 απο pattaya και 1 απο Bangkok που το ψωνισα απο τα macdonalts πρωινιατικα μετα απο clubing στην silom Κοντα στην patpong που εμενα στο soi 2 το δρομακι μεσα .
Ηταν μια παρεα 7 ατομων με Ladyboy και τρωγανε μεσα.
Αν με βλεπατε απο μια γωνια θα σκαγατε στα γελια με τις διαπραγματευσεις που εκανα.
Τελικα πηραμε ενα πολυ καλο με το φιλο μου και την δωσαμε πιπα.Οι φιλες/φιλοι της ζηλεψαν αλλα ολες οι αλλες ηταν σαν αδροειδες βαρβατοειδη που δε μαρεσουν.
Το τραβηξαμε και video ριξαμε το γελιο αλλα χτυπησε η SD ΚΑΡΤΑ και το χασα το βιντεακι.
σπαλιαρα , οι θνητοι σε χαιρετουνε!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
  Πραγματικά  η ζωή  είναι καμιά  φορά από μόνη της ανέκδοτο.
  Το Βιετνάμ  πρέπει να  ξέρετε  διαθέτει  ένα από τα  καλύτερα λευκά μάρμαρα στον κόσμο.
  Μετά    από παράκληση  φίλου και πελάτη Ιταλού  οποίος αποφάσισε να  δημιουργήσει μια  τέτοια δραστηριότητα εισαγωγής  από εκεί    τηλεφώνησα λοιπόν    με  κάποιον γνωστό  στο Ανόι  για να με φέρει εκείνος  σε επαφή με κάποιους που  θα μπορούσα  να δω ποιότητες ποσότητες τιμές  και να εξυπηρετήσω τον Ιταλό φίλο  με  το αζημίωτο φυσικά.
  Αναγκαστικά λοιπόν ταξίδευσα επί τόπου  για  να τα δω και να κλείσω την συμφωνία  μετά την αποστολή δειγμάτων. Η υποδοχή  και  η ευγένεια τους  πραγματικά υποδειγματική όποτε τη τρίτη ημέρα  μετά την υπογραφή της συμφωνίας  η οποία έγινε μεταξύ της βιετναμέζικης  και της 
ιταλικής εκ μέρους μου εταιρείας.
Με πλησίασε  ένα  νεαρό παιδί  που μιλούσε κάποια αγγλικά  και  βοηθούσε στα πάντα  εκ μέρους της  Βιετναμέζικης  εταιρείας και μου είπε ότι ήθελαν το βράδυ να με ευχαριστήσουν  με  φαγητό και μια  έκπληξη.
Αφού  φάγαμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο με  το αυτοκίνητο κατευθυνθήκαμε  κανένα 25 λεπτό  από το κέντρο  προς ποια κατεύθυνση πραγματικά δεν έδωσα σημασία εκείνη την  στιγμή. 
Με ένα θα έλεγα  διστακτικό  ύφος ο νεαρός  με ενημέρωσε  ότι θα  πάμε σε κάτι,  που  με τα λίγα του αγγλικά μου έδωσε να καταλάβω, ότι θεωρείτο  ο κορυφαίος  προορισμός ενός άνδρα  εκεί  με  πάσης φύσεως  τρόπους ικανοποίησης.

Φτάσαμε λοιπόν εξωτερικά  έμοιαζε με μια πολυτελή    παλαιάς αρχιτεκτονικής  τεράστια κατοικία  με μεγάλο κήπο  και τεράστιους φράκτες.,
Μέσα  τεράστια σαλόνια  και πολλοί  private χώροι.
Μας  καλοδέχτηκε  μια      πανέμορφη  παρόλη την ηλικία της  κυρία και μας    οδήγησε σε  ένα χώρο που είχε  προετοιμαστεί για μας  ήρθαν τα γκαρσόνια πήραν παραγγελίες  και μετά από ένα  10 λεπτό  έκαναν την  παρουσία τους  καμιά    15αρια κορίτσια  (ήμασταν 7 άτομα)  η αίσθηση    εκείνη την στιγμή  ήταν ότι  ήμουν στον παράδεισο.
  Όλες ήταν  όχι απλώς διαλεγμένες  αλλά  κάτι πολύ περισσότερο.

Το ανέκδοτο  θα μου πείτε που είναι;

Στο ότι η 10 από της  15 ήταν Ταΐλανδές.
Από την κουβέντα  που ακολούθησε  όλες  από τον βορρά  Chang Mai, Leoi,  Lampang, η ομορφότερη  μάλιστα  μακράν όλων των κοριτσιών από την περιοχή του Sukhothai.
Πραγματικά όμως ήταν ότι ποιό λευκή  ποιό ψήλη και ποιό προσεγμένη επιλογή  έχω δει σε ομάδα κοριτσιών.
  Λόγο  ότι  η  εταιρεία  ήταν ιταλική  και  εγώ Ευρωπαίος δεν είχαν ιδέα  ότι  έμενα πολλά χρόνια στην Ταΐλάνδη  και προ στιγμήν πίστεψαν ότι με  απογοήτευσαν.
Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά  μου ήταν αδύνατον    να αρνηθώ    την  ευγενή προσφορά  των  οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε  τα πάντα δεόντως
ενδιαφερον
δηλαδη προσιτο σε ολους η μονο αν εχεις καποιο γνωστο? απο τιμες παροχες ?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Συναδελφε Στεφαν μεγάλα προβλήματα
Το  εργαλείο βγήκε από ένα μαλακισμένο που έβαζε δόντια στην πίπα. Σε λίγες ώρως πήρα και ένα στενόμουνο και το κακό έγινε. Κάθε 5 λεπτά τον κοιτάω δεύτερη μέρα μπας και ξεπρηστεί. Θα τρελλαθώωωωωω
Αυτά είναι βάσανα. Να είσαι thai,να έχεις χοντρα λεφτά και να μένεις στο looking.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Την sirina bell το ladyboy στο Fb ομως ξερεις να το κανεις like!
Εχεις παρει αβερτα τις φωτο και τις likeΙζεις.
Aσε μην ερχεσε μαζι μου thai θα σε χαλασω εαν δεν χαλεσες ηδη.  :boobies:
ρε αφου βγηκε ειδηση οτι δεν ειναι
οκ εχω μιλησει δεν θα με δαγκωσουν κιολας , απλα περαν λιγης πλακας και φιλοφρονησεων αν εχουν πεσει 3-4 μπυρες , τελος

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Like εκανες πριν την ειδηση.  Αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρακι :hi:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συναδελφε Στεφαν μεγάλα προβλήματα
Το  εργαλείο βγήκε από ένα μαλακισμένο που έβαζε δόντια στην πίπα. Σε λίγες ώρως πήρα και ένα στενόμουνο και το κακό έγινε. Κάθε 5 λεπτά τον κοιτάω δεύτερη μέρα μπας και ξεπρηστεί. Θα τρελλαθώωωωωω
Αυτά είναι βάσανα. Να είσαι thai,να έχεις χοντρα λεφτά και να μένεις στο looking.
το φανταστηκα...ειχε γινει ιδη αιματωμα......τουμπανιασε ε ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Like εκανες πριν την ειδηση.  :hi:
ασε τωρα...δεν
ουτε ηξερα οτι παιζοταν κατι τετοιο
ελα ρε μαλακα αφου ξερεις δεν ειμαι και τοσο ''αντιρατσιστης'' ....απο φουμπου κανεις λαικ ειδικα αν δεν ξερεις οτι υπαρχη υποψια..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δοκιμασε παγο τυλιγμενο σε καθαρη πετσετα αλλα οχι μονο 1 λεπτο και τελος.
Και βαζε αν καθε ωρα πως θα παει.Ελενξτε το εσυ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
απο εμφανιση γκαυλα ειναι τι να κανουμε .αν ειναι και φωτο κιολας χωρις να βλεπεις τα φεικ των πουστηδων...τσιμπας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom