Πραγματικά η ζωή είναι καμιά φορά από μόνη της ανέκδοτο.
Το Βιετνάμ πρέπει να ξέρετε διαθέτει ένα από τα καλύτερα λευκά μάρμαρα στον κόσμο.
Μετά από παράκληση φίλου και πελάτη Ιταλού οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει μια τέτοια δραστηριότητα εισαγωγής από εκεί τηλεφώνησα λοιπόν με κάποιον γνωστό στο Ανόι για να με φέρει εκείνος σε επαφή με κάποιους που θα μπορούσα να δω ποιότητες ποσότητες τιμές και να εξυπηρετήσω τον Ιταλό φίλο με το αζημίωτο φυσικά.
Αναγκαστικά λοιπόν ταξίδευσα επί τόπου για να τα δω και να κλείσω την συμφωνία μετά την αποστολή δειγμάτων. Η υποδοχή και η ευγένεια τους πραγματικά υποδειγματική όποτε τη τρίτη ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας η οποία έγινε μεταξύ της βιετναμέζικης και της
ιταλικής εκ μέρους μου εταιρείας.
Με πλησίασε ένα νεαρό παιδί που μιλούσε κάποια αγγλικά και βοηθούσε στα πάντα εκ μέρους της Βιετναμέζικης εταιρείας και μου είπε ότι ήθελαν το βράδυ να με ευχαριστήσουν με φαγητό και μια έκπληξη.
Αφού φάγαμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο με το αυτοκίνητο κατευθυνθήκαμε κανένα 25 λεπτό από το κέντρο προς ποια κατεύθυνση πραγματικά δεν έδωσα σημασία εκείνη την στιγμή.
Με ένα θα έλεγα διστακτικό ύφος ο νεαρός με ενημέρωσε ότι θα πάμε σε κάτι, που με τα λίγα του αγγλικά μου έδωσε να καταλάβω, ότι θεωρείτο ο κορυφαίος προορισμός ενός άνδρα εκεί με πάσης φύσεως τρόπους ικανοποίησης.
Φτάσαμε λοιπόν εξωτερικά έμοιαζε με μια πολυτελή παλαιάς αρχιτεκτονικής τεράστια κατοικία με μεγάλο κήπο και τεράστιους φράκτες.,
Μέσα τεράστια σαλόνια και πολλοί private χώροι.
Μας καλοδέχτηκε μια πανέμορφη παρόλη την ηλικία της κυρία και μας οδήγησε σε ένα χώρο που είχε προετοιμαστεί για μας ήρθαν τα γκαρσόνια πήραν παραγγελίες και μετά από ένα 10 λεπτό έκαναν την παρουσία τους καμιά 15αρια κορίτσια (ήμασταν 7 άτομα) η αίσθηση εκείνη την στιγμή ήταν ότι ήμουν στον παράδεισο.
Όλες ήταν όχι απλώς διαλεγμένες αλλά κάτι πολύ περισσότερο.
Το ανέκδοτο θα μου πείτε που είναι;
Στο ότι η 10 από της 15 ήταν Ταΐλανδές.
Από την κουβέντα που ακολούθησε όλες από τον βορρά Chang Mai, Leoi, Lampang, η ομορφότερη μάλιστα μακράν όλων των κοριτσιών από την περιοχή του Sukhothai.
Πραγματικά όμως ήταν ότι ποιό λευκή ποιό ψήλη και ποιό προσεγμένη επιλογή έχω δει σε ομάδα κοριτσιών.
Λόγο ότι η εταιρεία ήταν ιταλική και εγώ Ευρωπαίος δεν είχαν ιδέα ότι έμενα πολλά χρόνια στην Ταΐλάνδη και προ στιγμήν πίστεψαν ότι με απογοήτευσαν.
Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ την ευγενή προσφορά των οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε τα πάντα δεόντως