Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και μια σοβαρή ερώτηση για γνώστες της Bangkok
Σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο τι μπορεί να κάνει κάποιος με 700  ευρώ στην τσέπη για 3 μέρες εκτός σεξουαλικών δραστηριοτήτων ?   :headbang: :headbang: :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ηθελα να σου κανω λιγη πλακα να σου πω να πας εκει στο σοι 7 στο ντοκτωρ Μπι τζει να βρεις καμμια θεραπευτρια(ενιοτε ειναι ντυμενες και νοσοκομες αλλα ξερω οτι η κατασταση δεν ειναι για πλακα.
Αν το τραυμα ειναι εξωτερικο μηπως να δοκιμαζες αλοιφη κενακομπ;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Αν πηδας καθε μερα και διαφορετικη γκομενα για μερες συνεχομενες λογικο ειναι να εχεις θεμα.
Εγω στην 20 μερα ειχα βγει I3 Ορθοπεδικο και λεφτα να ειχα δεν θα μπορουσα να πηδηξω αλλο.
Αν εχεις μια γκομενα συνηθιζει η τσουτσου σου.Ειναι οπως και ταμαξια που μοιραζεσε με το μπαμπα αλλιως το μεταχιριζετε ο ενας αλλιως ο αλλος και μετα να χαλαει το κιβωτιο ταχυτητων,δισκο πλατο κτλ.
Ετσι η καθε μια εχει και διαφορετικο μουνι,σταση,περιποιηση.Πουτσα ειναι οχι ταχυδακτυλουργος!!!  :cum:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κάθε  τρεις μέρες,προληπτική συντήρηση μέσω μονοήμερης αγαμίας, φυσιολατρίας, ηλιοθεραπείας και μασάζ ( ανευ happy end εννοείται ).

Δοκιμασμένη η συνταγή.

Αποδίδεις καλύτερα τις υπόλοιπες μέρες.
Εκτός απο ευεργετικές συνέπειες στο εργαλείο, έχει και ευεργετικές συνέπειες στο πορτοφόλι.

Πέραν του ότι όσο αντιστέκεσαι σε ένα πειρασμό τόσο περισσότερο το απολαμβάνεις όταν τελικά ενδίδεις !!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Εγω ο κακομοιρης που κανω συντηρηση 11 μηνες πως να το φαρμοσω αυτο; :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγω ο κακομοιρης που κανω συντηρηση 11 μηνες πως να το φαρμοσω αυτο; :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην ανησυχείς φίλαράκο !! Ο παραπάνω κανόνας δεν ισχύει για παλιά σιδερένια σκαριά σαν εσένα  !!!
Αυτά είναι παντός καιρού !!!

Το ξανάπαμε. Το μοτο  είναι "Μαλλί Μπαμπάκι, Ψωλή Φαρμάκι !!!"  :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Εξ αλλου εμενα πλησιαζει και η ημερομηνια ληξης, δεν με παιρνει να χανω μερες. :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ΕΙδικα την επιβαρυνεις εαν περνεις καθε μερα βιαγκρα.
Εμενα το αιμα μου πχ ειχε γινει μπλε απο την καθημερινη ληψη.
Εμ μετα ερχονται η κραμπες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω παλι επειδη εχω να παω καιρο Ταιλανδη πηγαινω σε κατι κινεζικα ρουχαδικα china town ετσι να παρω καμια τζουρα απο μυρωδια κινεζων να δω κανα σχιστοματικο τους λεω ενα sawadee krap και φευγω παλι.
Ειμαι σε ανησυχητικη φαση?  :idiot:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΕΙδικα την επιβαρυνεις εαν περνεις καθε μερα βιαγκρα.
Εμενα το αιμα μου πχ ειχε γινει μπλε απο την καθημερινη ληψη.
Εμ μετα ερχονται η κραμπες.

Τεκίλα εσύ νέος άντρας ''γαλαζοαίματος'' ???

Μήπως μας δουλεύεις πάλι ??

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
  Πραγματικά  η ζωή  είναι καμιά  φορά από μόνη της ανέκδοτο.
  Το Βιετνάμ  πρέπει να  ξέρετε  διαθέτει  ένα από τα  καλύτερα λευκά μάρμαρα στον κόσμο.
  Μετά    από παράκληση  φίλου και πελάτη Ιταλού  οποίος αποφάσισε να  δημιουργήσει μια  τέτοια δραστηριότητα εισαγωγής  από εκεί    τηλεφώνησα λοιπόν    με  κάποιον γνωστό  στο Ανόι  για να με φέρει εκείνος  σε επαφή με κάποιους που  θα μπορούσα  να δω ποιότητες ποσότητες τιμές  και να εξυπηρετήσω τον Ιταλό φίλο  με  το αζημίωτο φυσικά.
  Αναγκαστικά λοιπόν ταξίδευσα επί τόπου  για  να τα δω και να κλείσω την συμφωνία  μετά την αποστολή δειγμάτων. Η υποδοχή  και  η ευγένεια τους  πραγματικά υποδειγματική όποτε τη τρίτη ημέρα  μετά την υπογραφή της συμφωνίας  η οποία έγινε μεταξύ της βιετναμέζικης  και της 
ιταλικής εκ μέρους μου εταιρείας.
Με πλησίασε  ένα  νεαρό παιδί  που μιλούσε κάποια αγγλικά  και  βοηθούσε στα πάντα  εκ μέρους της  Βιετναμέζικης  εταιρείας και μου είπε ότι ήθελαν το βράδυ να με ευχαριστήσουν  με  φαγητό και μια  έκπληξη.
Αφού  φάγαμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο με  το αυτοκίνητο κατευθυνθήκαμε  κανένα 25 λεπτό  από το κέντρο  προς ποια κατεύθυνση πραγματικά δεν έδωσα σημασία εκείνη την  στιγμή. 
Με ένα θα έλεγα  διστακτικό  ύφος ο νεαρός  με ενημέρωσε  ότι θα  πάμε σε κάτι,  που  με τα λίγα του αγγλικά μου έδωσε να καταλάβω, ότι θεωρείτο  ο κορυφαίος  προορισμός ενός άνδρα  εκεί  με  πάσης φύσεως  τρόπους ικανοποίησης.

Φτάσαμε λοιπόν εξωτερικά  έμοιαζε με μια πολυτελή    παλαιάς αρχιτεκτονικής  τεράστια κατοικία  με μεγάλο κήπο  και τεράστιους φράκτες.,
Μέσα  τεράστια σαλόνια  και πολλοί  private χώροι.
Μας  καλοδέχτηκε  μια      πανέμορφη  παρόλη την ηλικία της  κυρία και μας    οδήγησε σε  ένα χώρο που είχε  προετοιμαστεί για μας  ήρθαν τα γκαρσόνια πήραν παραγγελίες  και μετά από ένα  10 λεπτό  έκαναν την  παρουσία τους  καμιά    15αρια κορίτσια  (ήμασταν 7 άτομα)  η αίσθηση    εκείνη την στιγμή  ήταν ότι  ήμουν στον παράδεισο.
  Όλες ήταν  όχι απλώς διαλεγμένες  αλλά  κάτι πολύ περισσότερο.

Το ανέκδοτο  θα μου πείτε που είναι;

Στο ότι η 10 από της  15 ήταν Ταΐλανδές.
Από την κουβέντα  που ακολούθησε  όλες  από τον βορρά  Chang Mai, Leoi,  Lampang, η ομορφότερη  μάλιστα  μακράν όλων των κοριτσιών από την περιοχή του Sukhothai.
Πραγματικά όμως ήταν ότι ποιό λευκή  ποιό ψήλη και ποιό προσεγμένη επιλογή  έχω δει σε ομάδα κοριτσιών.
  Λόγο  ότι  η  εταιρεία  ήταν ιταλική  και  εγώ Ευρωπαίος δεν είχαν ιδέα  ότι  έμενα πολλά χρόνια στην Ταΐλάνδη  και προ στιγμήν πίστεψαν ότι με  απογοήτευσαν.
Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά  μου ήταν αδύνατον    να αρνηθώ    την  ευγενή προσφορά  των  οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε  τα πάντα δεόντως

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οχι αληθεια λεω.Οταν πηδουσα παντα επερνα.
mindreader εγω μιλαω στα ισια παντα να ξερεις.
Ποιος αλλος εδω θα βαζε φωτο απο LB που πηρε?
Εχω παραδεχομαι ολα οσα κανω και τα λεω.Δεν εχω να μασησω τπτ.και ουτε να το παιξω ιστορια.
Eδω φυσικα ελλαδα αν εχω γκομενα δεν περνω μονο θα παρω την πρωτη φορα.Μετα δεν χρειαζομαι.
Mindreader που αλλου σας δουλεψα?Εκτος το οτι καποιες φορες κανω χαβαλε και πιστευω το καταλαβενετε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ναί. Αν έχεις πληροφορίες στείλε pm.Το σχετικό thread είναι μικρό και οι πληροφορίες που έχει απο το 2012.
Προσπαθώ να ''πάρω πρέφα'' απο ξένα site !!
Οχι, με ενδιαφερει ομως υπο προυποθεσεις. Κοιτα στο international sex guide μπας και βρεις πληροφοριες απο εκει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οχι, με ενδιαφερει ομως υπο προυποθεσεις. Κοιτα στο international sex guide μπας και βρεις πληροφοριες απο εκει.
Ευχαριστώ,
Αυτό διαβάζω ήδη. Και είναι τεράστιο !!!
Η χώρα έχει σίγουρα ενδιαφέρον απο όλες τις απόψεις αλλά πρώτον θέλει γαλλικά, και δεύτερον πρέπει να προσέχεις γιατί είναι σχετικά επικίνδυνη. Οι τιμές εξαιρετικά χαμηλές όμως  !!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Εγω παλι επειδη εχω να παω καιρο Ταιλανδη πηγαινω σε κατι κινεζικα ρουχαδικα china town ετσι να παρω καμια τζουρα απο μυρωδια κινεζων να δω κανα σχιστοματικο τους λεω ενα sawadee krap και φευγω παλι.
Ειμαι σε ανησυχητικη φαση?  :idiot:
Δεν θελω να προμοταρω τη Βαρκελωνη αλλα εγω αν δεν ειμουν παντρεμενος :headbang: :headbang: :headbang:εκει θα ειμουν για κινεζικο πραμμα. Παντως καμμια σχεση Κινεζα με Ταυλανδεζα. Εχω ξαναγραψει οτι το gfe της Ταυλανδεζας ειναι μοναδικο. Η Κινεζα ειναι αξεπεραστη στις τεχνικες.Ασε που θελει να εχει το πανω χερι σε ολα τα ζητηματα. Το μονο κοινο ειναι το στενο μουνακι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οχι αληθεια λεω.Οταν πηδουσα παντα επερνα.
mindreader εγω μιλαω στα ισια παντα να ξερεις.
Ποιος αλλος εδω θα βαζε φωτο απο LB που πηρε?
Εχω παραδεχομαι ολα οσα κανω και τα λεω.Δεν εχω να μασησω τπτ.και ουτε να το παιξω ιστορια.
Eδω φυσικα ελλαδα αν εχω γκομενα δεν περνω μονο θα παρω την πρωτη φορα.Μετα δεν χρειαζομαι.
Mindreader που αλλου σας δουλεψα?Εκτος το οτι καποιες φορες κανω χαβαλε και πιστευω το καταλαβενετε.
Δεν παραδέχτηκες ότι με δούλευες λιγο πριν όταν κοίταζες τη πατούσα της τύπισας που πόσταρα !!!

Μη κολάς !!!

Πλάκα κάνω και εγώ. !!!

Πάντως τα LBs που πόσταρες απο πλευράς θέασης στο thread είναι μακράν μπροστά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ,
Αυτό διαβάζω ήδη. Και είναι τεράστιο !!!
Η χώρα έχει σίγουρα ενδιαφέρον απο όλες τις απόψεις αλλά πρώτον θέλει γαλλικά, και δεύτερον πρέπει να προσέχεις γιατί είναι σχετικά επικίνδυνη. Οι τιμές εξαιρετικά χαμηλές όμως  !!
Γαλλικα τα ψιλοκαταφερνω. Το σχετικα επικινδυνη με βολευει γιατι δεν θα ερθει ο ''εισαγγελεας'' μαζι μου. Δεν ξερω ομως αν θα εβρισκα αντικειμενο σχετικα με τη δουλεια μου ωστε να εχω μια δικαιολογια για να παω.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Την γνωμη μου για σενα πιστευω την ξερεις εδω και καιρο.
Ολους τους συμπαθω εδω μεσα και αυτος που θα με θιξει ακομη.
Το οτι τρωγωμαστε καποιες φορες δεν σημαινει και κατι.Σκοπος ειναι να γνωρισεις τον αλλον απο κοντα για να κρινεις.
Εγω με stefan ειμαστε φιλοι αλλα πολλες φορες δεν συνφωνουμε μεταξυ μας σε θεματα ταιλανδης.
Απο δω μεσα ειμαστε απλα μαγκες του πληκτρολογιου πολλες φορες και κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμία μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom