Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ακόμα  και το πεζοδρόμιο διαφέρει από χώρα σε  χώρα έχει και  εκείνο   δικούς του  άγραφους  νόμους  -  κανόνες  και  δική του  ηθική.
Εάν ο Μιμίκος  είναι αυτός  που πιστεύω    άστοχο και φαιδρό το σχόλιο  σου STEFAN   μιάς και  λέω εάν είναι αυτός  μιλάμε  για άτομο με πείρα  και ιστορία  προγενέστερη πολλών άλλων εδώ μέσα η ακόμη και εάν είναι μεταγενέστερος έχει γνωρίσει πολλά.

ναι

τα σεβη μου newfan !!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Mango  στο dark side με  ένα  ψηλό τον Νίκο;

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μια κουβεντα για τον Μιμικο.
Επειδη τον ξερω προσωπικα αυτος πηγαινε Ταυλανδη οταν οι ποιο πολλοι απο εσας ησαστε μικροι να μπειτε σε αστικο λεωφορειο ασυνοδευτοι.
Το μονο του ελαττωμα ειναι οτι του αρεσουν τα πολυ καυτερα φαγητα! :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Επειδη τον ξερω προσωπικα αυτος πηγαινε Ταυλανδη οταν οι ποιο πολλοι απο εσας ησαστε μικροι να μπειτε σε αστικο λεωφορειο ασυνοδευτοι.

τα σεβη μου στον μεγα δασκαλο !!!!!

υ.γ. χθες εφαγα σε ενα γευμα ανω των 100γρ. καυτερων πιπεριων ταυλανδης !  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε Μιμικο,ποτε ηταν που ειχαμε παει για φαι και ειχαμε παραγγειλει κατι ρυζια...και μας ειχανε φερει αυτα τα μπωλακια με εκεινο το ζουμι και τη ψιλοκομμενη φρεσκια καυτερη πιπερια..και αντι να το χρησιμοποιησεις για ντιπ,το αδειασες ολο μεσα στο πιατο με το ρυζι??
Και πηρες και το δικο μου και το εριξες κι αυτο???ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ???!!
Αχαχαχαχαχα!!
Ρε για ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΟ μιλαμε!..Ταυλανδος ΔΕΝ το τρωει αυτο το πραμα!

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Στην  πρώτη  το σώμα είναι  φύλακας  και φυλακή της  ψυχής  και στην δεύτερη  το σώμα  είναι φορέας και  αντικείμενο τέρψης  της  ψυχής.
Τα ειπες ολα τωρα.....και οποιος καταλαβε καταλαβε!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
asiafun αστους να λενε τα γατακια....Δεν ξερουν τι χανουν  :pipa2: :pipa2:
Stefan που χαθηκες?
Συνωμοσιες βλεπω εδω μεσα.... :grouphug:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρε Μιμικο,ποτε ηταν που ειχαμε παει για φαι και ειχαμε παραγγειλει κατι ρυζια...και μας ειχανε φερει αυτα τα μπωλακια με εκεινο το ζουμι και τη ψιλοκομμενη φρεσκια καυτερη πιπερια..και αντι να το χρησιμοποιησεις για ντιπ,το αδειασες ολο μεσα στο πιατο με το ρυζι??
Αχαχαχαχαχα!!

τα σεβη μου !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Mango  στο dark side με  ένα  ψηλό τον Νίκο;
Μιμίκο Μιχάλης το πραγματικό;

εσυ μαλλον εννοεις τον σολφεζ τον μιχαλη .... εναν τυπο γυρω στα 50 με κοιλια σχετικα ψηλο ...

μαθητευομενος μου ειναι !!!!

τον θυμαμαι πρωτη φορα που τον συναντησα ... που ψαχνοταν κατεβει ταυλανδη ... και του εξιστορουσα καποια βασικα πραγματα και απλα δεν πιστευε !!!!!! μεχρι που πηγε !!!!

αααα ρε dark side τι μου θυμισες τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
θυμαμαι την πρωτη φορα που πηγα εκει σε μαγαζι ... δεν ειχα καταλαβει ακριβως τι παιζει .... (ολα στην γειτονια εκει ειναι ιδια φαση) .... καθομαι στο μπαρ .... παραγγελνω κατι ... και οπως ειναι τετραγωνη η μπαρα .... απεναντι ενας χοντρος με μουσια γκριζομαλλης .... καποια στιγμη τον βλεπω να ηδονιζεται σε τρελους ρυθμους καθημενος ... με τα χερια πανω στην μπαρα ..... προς στιγμην νομιζα οτι τον παιζει ... αλλα βλεπω οτι τα χερια του ακουμπουν την μπαρα .... μετα απο ενα λεπτο τρομερης ηδονης ο τυπος που σπαρταρουσε .... σηκωνεται η ιερεια του ερωτα .... η οποια μολις ειχε ολοκληρωσει την πεολειχια της !!!!!!!

ωραιο μερος !!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τι να περιγραψεις και τι να πεις ... αυτη ειναι η αληθεια .... οσο και να προσπαθεις να αναπαραστησεις με γραφομενα ειτε προφορικα αυτα που γινονται εκει !!!!

Τα σεβη μου !!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Προσεχε μην τον δεις αλλιως μονο  :fuck2:
ΜΕ Τετοια βυζγια να κυκλοφορει στο μπαξε σου και να σταζει ιδρωτα και να μπαινει μετα για ντουζ σε φοβαμαι. :erection:
χαχαχαχαχα μωρε αυτον να φοβασαι μετα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
asiafun αστους να λενε τα γατακια....Δεν ξερουν τι χανουν  :pipa2: :pipa2:
Stefan που χαθηκες?
Συνωμοσιες βλεπω εδω μεσα.... :grouphug:
τι συνωμοσιες μωρε? καμια πλακα κανουμε να περασει η ωρα.....καμια φορα σε τρωει να κανεις πλακα με ....τεσπα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ακόμα  και το πεζοδρόμιο διαφέρει από χώρα σε  χώρα έχει και  εκείνο  δικούς του  άγραφους  νόμους  -  κανόνες  και  δική του  ηθική.
Εάν ο Μιμίκος  είναι αυτός  που πιστεύω    άστοχο και φαιδρό το σχόλιο  σου STEFAN  μιάς και  λέω εάν είναι αυτός  μιλάμε  για άτομο με πείρα  και ιστορία  προγενέστερη πολλών άλλων εδώ μέσα η ακόμη και εάν είναι μεταγενέστερος έχει γνωρίσει πολλά.
ναι ναι οκ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγεινε μεγαλε , οτι πεις :thumbsup: *P

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αχαχαχαχαχα!!

Ρε πιπιν εαν αναφερεσαι στη συναντηση που ειχαμε κανει παληα στον Πειραια δεν μπορω να σε θυμιθω!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom