Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τα views ενοεις? Τοσα views ουτε κανονικη γκομενα δεν πηρε.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Δεν θελω να προμοταρω τη Βαρκελωνη αλλα εγω αν δεν ειμουν παντρεμενος :headbang: :headbang: :headbang:εκει θα ειμουν για κινεζικο πραμμα. Παντως καμμια σχεση Κινεζα με Ταυλανδεζα. Εχω ξαναγραψει οτι το gfe της Ταυλανδεζας ειναι μοναδικο. Η Κινεζα ειναι αξεπεραστη στις τεχνικες.Ασε που θελει να εχει το πανω χερι σε ολα τα ζητηματα. Το μονο κοινο ειναι το στενο μουνακι.

Ρε γέρο σκέψου κωλοφαρδία που είχα την πρώτη μέρα στην Πατονγκ.
Ταιλανδή αγαμητη επί τεραμήνου με γονείς κινέζους.
Σαν να λέμε πήρε ο Πλατανιάς πρωτάθλημα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα views ενοεις? Τοσα views ουτε κανονικη γκομενα δεν πηρε.

Ναι τα views εννοώ. Τελικά οι έλληνες είμαστε όλοι, η πολύ τραβελόλαγνοι, η πολύ περίεργοι, η μάλλον και τα δύο !!!

Την γνωμη μου για σενα πιστευω την ξερεις εδω και καιρο.
Ολους τους συμπαθω εδω μεσα και αυτος που θα με θιξει ακομη.
Το οτι τρωγωμαστε καποιες φορες δεν σημαινει και κατι.Σκοπος ειναι να γνωρισεις τον αλλον απο κοντα για να κρινεις.
Εγω με stefan ειμαστε φιλοι αλλα πολλες φορες δεν συνφωνουμε μεταξυ μας σε θεματα ταιλανδης.
Απο δω μεσα ειμαστε απλα μαγκες του πληκτρολογιου πολλες φορες και κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμία μας.

:rockon: :rockon: :hi: :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά  μου ήταν αδύνατον    να αρνηθώ    την  ευγενή προσφορά  των  οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε   τα πάντα δεόντως
Θα ηταν μεγαλη αγενεια εκμερους σου αν αρνιοσουν. Και μπορει να χαλαγε και η δουλεια. :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω πηδηξει συνολικα καμια 55 ταιλανδες,Χωρια τα χαμουρεματα σε gogo,club ktl.
Και εχω δωσει πιπα σε 7 ladyboy.
Τα 2 απο phuket τα 4 απο pattaya και 1 απο Bangkok που το ψωνισα απο τα macdonalts πρωινιατικα μετα απο clubing στην silom Κοντα στην patpong που εμενα στο soi 2 το δρομακι μεσα .
Ηταν μια παρεα 7 ατομων με Ladyboy και τρωγανε μεσα.
Αν με βλεπατε απο μια γωνια θα σκαγατε στα γελια με τις διαπραγματευσεις που εκανα.
Τελικα πηραμε ενα πολυ καλο με το φιλο μου και την δωσαμε πιπα.Οι φιλες/φιλοι της ζηλεψαν αλλα ολες οι αλλες ηταν σαν αδροειδες βαρβατοειδη που δε μαρεσουν.
Το τραβηξαμε και video ριξαμε το γελιο αλλα χτυπησε η SD ΚΑΡΤΑ και το χασα το βιντεακι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ρε γέρο σκέψου κωλοφαρδία που είχα την πρώτη μέρα στην Πατονγκ.
Ταιλανδή αγαμητη επί τεραμήνου με γονείς κινέζους.
Σαν να λέμε πήρε ο Πλατανιάς πρωτάθλημα.
Καλη αναρωση φιλε κι να περνας καλα. (το μονο προβλημα που εχουμε στη Ταυλανδη ειναι οτι δεν υπαρχει δευτερο εργαλειο)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φτάσαμε λοιπόν εξωτερικά  έμοιαζε με μια πολυτελή    παλαιάς αρχιτεκτονικής   τεράστια κατοικία  με μεγάλο κήπο  και τεράστιους φράκτες.,
Μέσα  τεράστια σαλόνια  και πολλοί  private χώροι.
Μας  καλοδέχτηκε   μια      πανέμορφη  παρόλη την ηλικία της  κυρία και μας    οδήγησε σε  ένα χώρο που είχε  προετοιμαστεί για μας  ήρθαν τα γκαρσόνια πήραν παραγγελίες  και μετά από ένα   10 λεπτό  έκαναν την  παρουσία τους   καμιά    15αρια κορίτσια  (ήμασταν 7 άτομα)  η αίσθηση    εκείνη την στιγμή  ήταν ότι   ήμουν στον παράδεισο.
 Όλες ήταν  όχι απλώς διαλεγμένες   αλλά  κάτι πολύ περισσότερο.

Το ανέκδοτο  θα μου πείτε που είναι;

Στο ότι η 10 από της  15 ήταν Ταΐλανδές.
Από την κουβέντα  που ακολούθησε  όλες  από τον βορρά  Chang Mai, Leoi,  Lampang, η ομορφότερη  μάλιστα  μακράν όλων των κοριτσιών από την περιοχή του Sukhothai.
Πραγματικά όμως ήταν ότι ποιό λευκή  ποιό ψήλη και ποιό προσεγμένη επιλογή  έχω δει σε ομάδα κοριτσιών.
  Λόγο  ότι  η  εταιρεία   ήταν ιταλική  και  εγώ Ευρωπαίος δεν είχαν ιδέα  ότι   έμενα πολλά χρόνια στην Ταΐλάνδη  και προ στιγμήν πίστεψαν ότι με   απογοήτευσαν.
Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά  μου ήταν αδύνατον    να αρνηθώ    την  ευγενή προσφορά  των  οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε   τα πάντα δεόντως

Βιετναμέζικο FKK δηλαδή έτσι όπως το περιγράφεις !!!
Εξαιρετικά ενδιαφέρον !!

Τη προτιμηση των ασιατών στο λευκό δέρμα στις κοπέλες την καταλαβαίνω, γιατί για αυτούς το λευκό  είναι το διαφορετικό, και το σχετικά ασυνήθιστο.

Ισχύει όμως και για τους ευρωπαίους ?? Οι ευρωπαίοι έχοντας το λευκό δέρμα σαν κάτι συνηθισμένο για αυτούς, δεν είναι λογικό να βλέπουν το κίτρινο η τέλος πάντων το όχι λευκό σαν κάτι το εξωτικό για αυτούς ??

Ο χώρος πιστεύεις απευθυνόταν πιο πολύ σε ξένους ?? η στους ντόπιους φραγκάτους ??

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ναι τα views εννοώ. Τελικά οι έλληνες είμαστε όλοι, η πολύ τραβελόλαγνοι, η πολύ περίεργοι, η μάλλον και τα δύο !!!

:rockon: :rockon: :hi: :hi:

Φιλε να σε πω κατι?Εχω ενα φιλο κολητο που πηγα τις 2 πρωτες φορες μαζι του το 2005-2007 στο phuket.
Aυτος ο φιλος μου απεχθανετε τους γκει τους βλεπει και φτηνει σε τετοια φαση.
Και ομως στο Phuket αυτο το lb Που πηρα μετα το πηρε και αυτος.
Δεν εχει να κανει εαν εισαι γκει,αν εισαι γκει θα πηγαινες με γκει αλλα ουτε την ταση ειχα ποτε να παω με γκει.
Τα ασιατικα ladyboy εχουν αυτο το εκφυλο και δεν εχουν σχεση με τα ευρωπαικα.
Τα ladyboy απο ευρωπη δεν θελω καν να τα βλεπω και δεν θα πηγαινα ποτε με ευρωπαικο και ουτε καν ελληνικο.Οπως και πολλοι αηδιαζετε με ladyboy ετσι και γω αηδιαζω με τα ευρωπαικα η ελληνικα.
Εαν και πιστευω οτι ολους σας θα σας περασε σαν ιδεα να παρετε ενα να το τσιμπουκωσετε αλλα φοβαστε να κανετε την αρχη για χιλιους δυο λογους.
Ας μιλαμε και λιγο ανοιχτα.Δεν το θεωρω καθολου ντροπη να πας με ενα lb εφοσον ομως μην σε γαμησει.Εκει αλλαζει το πλανο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω παντως προτιμω το λευκο δερμα σε γυναικα αλλα οχι του γαλακτος.
με καβλωνει πιο πολυ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε να σε πω κατι?Εχω ενα φιλο κολητο που πηγα τις 2 πρωτες φορες μαζι του το 2005-2007 στο phuket.
Aυτος ο φιλος μου απεχθανετε τους γκει τους βλεπει και φτηνει σε τετοια φαση.
Και ομως στο Phuket αυτο το lb Που πηρα μετα το πηρε και αυτος.
Δεν εχει να κανει εαν εισαι γκει,αν εισαι γκει θα πηγαινες με γκει αλλα ουτε την ταση ειχα ποτε να παω με γκει.
Τα ασιατικα ladyboy εχουν αυτο το εκφυλο και δεν εχουν σχεση με τα ευρωπαικα.
Τα ladyboy απο ευρωπη δεν θελω καν να τα βλεπω και δεν θα πηγαινα ποτε με ευρωπαικο και ουτε καν ελληνικο.Οπως και πολλοι αηδιαζετε με ladyboy ετσι και γω αηδιαζω με τα ευρωπαικα η ελληνικα.
Εαν και πιστευω οτι ολους σας θα σας περασε σαν ιδεα να παρετε ενα να το τσιμπουκωσετε αλλα φοβαστε να κανετε την αρχη για χιλιους δυο λογους.
Ας μιλαμε και λιγο ανοιχτα.Δεν το θεωρω καθολου ντροπη να πας με ενα lb εφοσον ομως μην σε γαμησει.Εκει αλλαζει το πλανο.

Φιλαράκο οι προτιμήσεις του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση. ''Περί ορέξεως, ουδείς λόγος ""

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα LBs ούτε με αυτούς που τα γουστάρουν και τα τιμάνε.

Αν τη βρίσκουν μαζί τους μαγκιά τους !!!

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα LBs που είδα στη Ταιλάνδη είναι εντελώς διαφορετικά απο τα τραβέλια που βλέπουμε στην ευρώπη.

Σε ποιο παλιό μου ποστ έγραφα αν θυμάσαι ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο θηλυκά και απο γυναίκες.

Μόνο στη Βραζιλία έχω δεί κάτι ανάλογο σε θηλυκότητα σε τραβέλια.

Να τα ψάχνεις δηλαδή απο τη κορυφή ως τα νύχια, δάκτυλα, πατούσες, μήλο του αδάμ, φωνή, περπάτημα, δόντια, αυτιά, πλάτες, μηρούς κλπ και να μην καταλαβαίνεις αν είναι άντρας.

Το μόνο που με τσαντίζει με αυτά είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις στην πέφτουν και δεν στο λένε ότι ειναι LBs.

Και απο αυτά που ακούω, και διαβάζω αλλά και απο προσωπική εμπειρία αν αμφιβάλεις και  τα ρωτήσεις τι είναι, πολλά απο αυτά πάνε να σε κοροιδέψουν και σου απαντούν όλο έκπληξη ''Lady off course'' !!!! Μερικά σου δείχνουν και ταυτότητα ξέροντας απο πριν ότι 99,9 % δεν ξέρεις να διαβάζεις ταιλανδέζικα. Και μετά ανακαλύπτουν στο ξενοδοχείο ότι η γκόμενα που φόρτωσαν διαθέτει λεβιέ ταχυτήτων.

Είναι άσχημο να σε εξαπατούν.

Αν όμως ξέρεις και γουστάρεις μαγκιά σου.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
θελει λιγο προσοχη.Αλλα και να ξερεις που ψαχνεις και αν περνεις μην παρεις κανα σταλονε και σε αρχισει στις φαπες εαν νευριασει και μετα σε βγαζουν στο pattaya adiict μεστα αιματα απο τακουνια.
  :lheel: :lheel:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Εγω συνεργαζομαι με λειντι μποι εδω και χρονια. Το ξερω απο μικρο παιδι, τωρα ειναι κοτζσμ γυναικαρα, σε πολυ υπευθυνη θεση καποιας εταιρειας.  Τα σεβομαι λοιπον σαν προσωπικοτητες  αλλα δεν μπορωνα παω μαζι τους. Και επειδη ειπαμε να ειμαστε ειλικρινεις, πως μπορω να παω με ενα λειντι μποι οταν εχω 2 γιους που θα μπορουσαν να ειναι στη θεση τους αν ειμουν Ταυλανδος; Ειμαι πολυ πουριτανος για να το δεχτω αυτο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αντε αφού το γυρίσαμε πάλι στα LBs ρίξτε μια ματιά σε δυο top απο Moulin Rose στη Πατόνγκ

Συνημμένα

• 20150426_010415.jpg
    20150426_010415.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 20150426_010735.jpg
    20150426_010735.jpg
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δεν μαρεσουν τα ψηλα καταρχην.1,65 υψος το πολυ,να μοιαζει πολυ για κοριτσι και να εχει γυναικειο σωμα.
Αλλιως ουτε καν.
Εχω καποια παραδειγματα αλλα αλλη φορα θα στειλω φωτος.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Tekilla  αγορι μου χρειάζεσαι σύντομα Ταιλάνδη 
:helpplea:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτο κάνω που να μην έσωνα.
Το παίζω υπεράνω  και έχει τσιμπήσει.
Γαμώ την τύχη μου γαμώ
Ασε που έχασα και το χθεσινό ραντεβού μου .
Πηδηγμένη γκόμενα από το προηγούμενο ταξίδι.
Τι να της πω?
Μύρισε ο πουτσος μου λουλούδια και ήταν αλλεργικός στην γύρη και πρήστηκε?
δηλαδη τι ατυχημα παιχτηκε? walking dead δαγκωμα ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρρε λόρδε μόνο εσύ με νοιώθεις :headbang:

Παρεπιπτόντος 13 μέλη και 16 επίσκέπτες  παρακολουθούν το προβλημα της πούτσας μου.
Ποτέ δεν είχα μοιραστεί ένα προβλημα μου με τόσο κόσμο.
παρακάλω τις προσευχές σας για ταχεια ανάρρωση  :effemine:
ενοειτε οτι τις εχεις

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και μια σοβαρή ερώτηση για γνώστες της Bangkok
Σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο τι μπορεί να κάνει κάποιος με 700  ευρώ στην τσέπη για 3 μέρες εκτός σεξουαλικών δραστηριοτήτων ?  :headbang: :headbang: :headbang:
στα τρωω σε 2 μερες μη φοβασε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν πηδας καθε μερα και διαφορετικη γκομενα για μερες συνεχομενες λογικο ειναι να εχεις θεμα.
Εγω στην 20 μερα ειχα βγει I3 Ορθοπεδικο και λεφτα να ειχα δεν θα μπορουσα να πηδηξω αλλο.
Αν εχεις μια γκομενα συνηθιζει η τσουτσου σου.Ειναι οπως και ταμαξια που μοιραζεσε με το μπαμπα αλλιως το μεταχιριζετε ο ενας αλλιως ο αλλος και μετα να χαλαει το κιβωτιο ταχυτητων,δισκο πλατο κτλ.
Ετσι η καθε μια εχει και διαφορετικο μουνι,σταση,περιποιηση.Πουτσα ειναι οχι ταχυδακτυλουργος!!!  :cum:
χε χε σωστη η προσομοιωση

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Lol  :2funny:
Oτι χρειαζομαι χρειαζομαι.
Αλλα δεν αφορα και τοσο το γαμησι,το τελευταιο εξαμηνο πηδηξα 6 ελληνιδες και σκεφτομαι να κανω και σχεση στα κοντα.
Μην το βλεπεις σαν φαση απελπισιας απλα θελω να παω ενα ταξιδι ας ειναι και οπουδηποτε και ας μην γαμησω.
Ισα ισα να ξεσκασω γιατι πλεον μονο τα ταξιδια με γεμισουν και οι εικονες που περνω απο το καθε ταξιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom