Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Τα views ενοεις? Τοσα views ουτε κανονικη γκομενα δεν πηρε.
Δεν θελω να προμοταρω τη Βαρκελωνη αλλα εγω αν δεν ειμουν παντρεμενος εκει θα ειμουν για κινεζικο πραμμα. Παντως καμμια σχεση Κινεζα με Ταυλανδεζα. Εχω ξαναγραψει οτι το gfe της Ταυλανδεζας ειναι μοναδικο. Η Κινεζα ειναι αξεπεραστη στις τεχνικες.Ασε που θελει να εχει το πανω χερι σε ολα τα ζητηματα. Το μονο κοινο ειναι το στενο μουνακι.
Τα views ενοεις? Τοσα views ουτε κανονικη γκομενα δεν πηρε.
Την γνωμη μου για σενα πιστευω την ξερεις εδω και καιρο.
Ολους τους συμπαθω εδω μεσα και αυτος που θα με θιξει ακομη.
Το οτι τρωγωμαστε καποιες φορες δεν σημαινει και κατι.Σκοπος ειναι να γνωρισεις τον αλλον απο κοντα για να κρινεις.
Εγω με stefan ειμαστε φιλοι αλλα πολλες φορες δεν συνφωνουμε μεταξυ μας σε θεματα ταιλανδης.
Απο δω μεσα ειμαστε απλα μαγκες του πληκτρολογιου πολλες φορες και κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμία μας.
Θα ηταν μεγαλη αγενεια εκμερους σου αν αρνιοσουν. Και μπορει να χαλαγε και η δουλεια.
Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ την ευγενή προσφορά των οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε τα πάντα δεόντως
Καλη αναρωση φιλε κι να περνας καλα. (το μονο προβλημα που εχουμε στη Ταυλανδη ειναι οτι δεν υπαρχει δευτερο εργαλειο)Ρε γέρο σκέψου κωλοφαρδία που είχα την πρώτη μέρα στην Πατονγκ.
Ταιλανδή αγαμητη επί τεραμήνου με γονείς κινέζους.
Σαν να λέμε πήρε ο Πλατανιάς πρωτάθλημα.
Φτάσαμε λοιπόν εξωτερικά έμοιαζε με μια πολυτελή παλαιάς αρχιτεκτονικής τεράστια κατοικία με μεγάλο κήπο και τεράστιους φράκτες.,
Μέσα τεράστια σαλόνια και πολλοί private χώροι.
Μας καλοδέχτηκε μια πανέμορφη παρόλη την ηλικία της κυρία και μας οδήγησε σε ένα χώρο που είχε προετοιμαστεί για μας ήρθαν τα γκαρσόνια πήραν παραγγελίες και μετά από ένα 10 λεπτό έκαναν την παρουσία τους καμιά 15αρια κορίτσια (ήμασταν 7 άτομα) η αίσθηση εκείνη την στιγμή ήταν ότι ήμουν στον παράδεισο.
Όλες ήταν όχι απλώς διαλεγμένες αλλά κάτι πολύ περισσότερο.
Το ανέκδοτο θα μου πείτε που είναι;
Στο ότι η 10 από της 15 ήταν Ταΐλανδές.
Από την κουβέντα που ακολούθησε όλες από τον βορρά Chang Mai, Leoi, Lampang, η ομορφότερη μάλιστα μακράν όλων των κοριτσιών από την περιοχή του Sukhothai.
Πραγματικά όμως ήταν ότι ποιό λευκή ποιό ψήλη και ποιό προσεγμένη επιλογή έχω δει σε ομάδα κοριτσιών.
Λόγο ότι η εταιρεία ήταν ιταλική και εγώ Ευρωπαίος δεν είχαν ιδέα ότι έμενα πολλά χρόνια στην Ταΐλάνδη και προ στιγμήν πίστεψαν ότι με απογοήτευσαν.
Το εναντίον θα έλεγα
Και φυσικά μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ την ευγενή προσφορά των οικοδεσποτών μου εκείνη την νύχτα τιμήσαμε τα πάντα δεόντως
Ναι τα views εννοώ. Τελικά οι έλληνες είμαστε όλοι, η πολύ τραβελόλαγνοι, η πολύ περίεργοι, η μάλλον και τα δύο !!!
Φιλε να σε πω κατι?Εχω ενα φιλο κολητο που πηγα τις 2 πρωτες φορες μαζι του το 2005-2007 στο phuket.
Aυτος ο φιλος μου απεχθανετε τους γκει τους βλεπει και φτηνει σε τετοια φαση.
Και ομως στο Phuket αυτο το lb Που πηρα μετα το πηρε και αυτος.
Δεν εχει να κανει εαν εισαι γκει,αν εισαι γκει θα πηγαινες με γκει αλλα ουτε την ταση ειχα ποτε να παω με γκει.
Τα ασιατικα ladyboy εχουν αυτο το εκφυλο και δεν εχουν σχεση με τα ευρωπαικα.
Τα ladyboy απο ευρωπη δεν θελω καν να τα βλεπω και δεν θα πηγαινα ποτε με ευρωπαικο και ουτε καν ελληνικο.Οπως και πολλοι αηδιαζετε με ladyboy ετσι και γω αηδιαζω με τα ευρωπαικα η ελληνικα.
Εαν και πιστευω οτι ολους σας θα σας περασε σαν ιδεα να παρετε ενα να το τσιμπουκωσετε αλλα φοβαστε να κανετε την αρχη για χιλιους δυο λογους.
Ας μιλαμε και λιγο ανοιχτα.Δεν το θεωρω καθολου ντροπη να πας με ενα lb εφοσον ομως μην σε γαμησει.Εκει αλλαζει το πλανο.
δηλαδη τι ατυχημα παιχτηκε? walking dead δαγκωμα ?Αυτο κάνω που να μην έσωνα.
Το παίζω υπεράνω και έχει τσιμπήσει.
Γαμώ την τύχη μου γαμώ
Ασε που έχασα και το χθεσινό ραντεβού μου .
Πηδηγμένη γκόμενα από το προηγούμενο ταξίδι.
Τι να της πω?
Μύρισε ο πουτσος μου λουλούδια και ήταν αλλεργικός στην γύρη και πρήστηκε?
ενοειτε οτι τις εχειςΡρε λόρδε μόνο εσύ με νοιώθεις
Παρεπιπτόντος 13 μέλη και 16 επίσκέπτες παρακολουθούν το προβλημα της πούτσας μου.
Ποτέ δεν είχα μοιραστεί ένα προβλημα μου με τόσο κόσμο.
παρακάλω τις προσευχές σας για ταχεια ανάρρωση
στα τρωω σε 2 μερες μη φοβασεΚαι μια σοβαρή ερώτηση για γνώστες της Bangkok
Σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο τι μπορεί να κάνει κάποιος με 700 ευρώ στην τσέπη για 3 μέρες εκτός σεξουαλικών δραστηριοτήτων ?
χε χε σωστη η προσομοιωσηΑν πηδας καθε μερα και διαφορετικη γκομενα για μερες συνεχομενες λογικο ειναι να εχεις θεμα.
Εγω στην 20 μερα ειχα βγει I3 Ορθοπεδικο και λεφτα να ειχα δεν θα μπορουσα να πηδηξω αλλο.
Αν εχεις μια γκομενα συνηθιζει η τσουτσου σου.Ειναι οπως και ταμαξια που μοιραζεσε με το μπαμπα αλλιως το μεταχιριζετε ο ενας αλλιως ο αλλος και μετα να χαλαει το κιβωτιο ταχυτητων,δισκο πλατο κτλ.
Ετσι η καθε μια εχει και διαφορετικο μουνι,σταση,περιποιηση.Πουτσα ειναι οχι ταχυδακτυλουργος!!!