Πρώτη μέρα Παττάγια όλα καλά. Πάμε στην δεύτερη. Πήγα στο telephone bar 2- post office bar λέγεται και είναι σόι λένκε. Χτυπάς κουδούνι, σου ανοίγει η μπαργούμαν (μάλλον μπάρμαν είναι αλλα wtf) και μέσα καμιά δεκαριά κορίτσια. Αλλά είναι θεοσκότεινα και ζόρικα βγάζεις άκρη οπότε δεν το έψαξα και πολύ και διάλεξα αυτή που μου την έπεσε. Με το που την κέρασα ποτό πετάει το τοπ και καυλαντίζαμε μέχρι τελικής πτώσεως σε κοινή θέα, Πληρώνω 300 μπατόνια για να πάμε σε δωμάτιο από πίσω (μέσα στα 300 και ένα ποτό) 42 χρονών η τύπισσα από το κοράτ. Μισή ‘ωρα σχεδόν τσιμπούκι (γαμώ τα τσιμπούκια αλλά όταν έχεις χύσει τρεις φορές τις προηγούμενες 12 ώρες και κουμπωμένος με σιάλις, ε, δυσκολεύει λίγο το τελείωμα). 500 μπατ το τσιμπούκι. Σύνολο 1000 μπατ τσιμπούκι, 2 μπύρες δικές μου και ένα ποτό δικό της.
Γυρνάω δωμάτιο τρώω, και καμιά ώρα μετά έχω στομαχικά προβλήματα….. Εμετούς, κακό και όλα τα καλά. Θα έμενα δωμάτιο αλλά τελευταία μέρα λέω όχι ρε γμτ. Βγήκα τελικά και μετά από κάμποσες μπύρες κόκα κόλες και νερά στο Windmill, Private Dancer, Sugarbabies, Baccara και Electric Blue κάπως έστρωσε το στομάχι μου. Στο μεταξύ καμία σχέση με την προηγούμενη βραδιά αφού γινόταν παντού χαμός. Βέβαια κάτι δεν μου πήγαινε καλά γενικά αλλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω. Αφού έκανα μία βόλτα από το 808 (χαμός αλλά πολύ μαυρίλα από άντρες), Pier (άδειο), Lucifer (πάνε τα μεγαλεία του, τελευταία καλή χρονιά του πρέπει να ήταν το 12) κατέληξα ibar και insomnia. O συνηθισμένος χαμός αλλά εγώ κάτι είχα. Μου την πέσανε κάμποσες, αλλά εγώ ντίβα… Στο τέλος εκεί που είχα αποφασίσει να την κάνω χωρίς να φορτώσω αφού δεν ήμουν και πολύ καλά την βλέπω.
Βούδα μου τι έφτιαξες? Ψιλούτσικο, μαλλί μέχρι τον κώλο-ποίημα, ζουμερά γεμάτα τσιμπουκόχειλα (ειδικά αυτό με κόλλησε αφού ίσως είναι τα καλύτερα φυσικά τσιμπουκόλειλα που έχω δει ποτέ). Βυζιά ποτέ δεν κοιτάω αφού δεν έχω πρόβλημα όπως και να είναι. Εκτός των πολύ μεγάλα που δεν τα μπορώ λόγω της πρώην μου.
Γίνεται το eye contact και σε 5 λεπτά είμαστε μαζί. 22χρ το ουρί του παραδείσου. Όλως περιέργως πίνω καμικάζι και θέλει να την κεράσω ένα να δει τι είναι. Την κερνάω. Λέει να κεράσεις και την φίλη μου (που ήταν μαζί παρέα). Λέω όχι. Μόνο εσένα. Σιγά σιγά πάμε στο παρασύνθημα. Μου λέει 2000. Τις λέω 1000 δίνω πάντα αλλά για σένα 1500. Μου λέει όχι. 2000. Της λέω όχι. 1500. Μου λέει 1800. Αρχίζω και στραβώνω εγώ. Κοίτα της λέω, 1500 και αν θέλεις, διαφορετικά βρίσκω εγώ άλλη και εσύ άλλο. Μου λέει 1500 και το ταξί. Της λέω γεια. Μου λέει εντάξει, πάμε να φύγουμε. Μου λέει πεινάω. Της λέω οκ, πάμε new york, μου λέει εσύ τι θέλεις, εγώ της λέω δεν θέλω τπτ. Δεν είχα σκοπό να έχω τράβαλα με το στομάχι μου πάλι. Λογαριασμός 600 μπατ. Της λέω τι έγινε και πήγε τόσο? Μου λέει πήρα και για σένα φαγητό. Αφου σου είπα όχι της κάνω. Δεν το κατάλαβα μου λέει. Βγαίνουμε έξω, μου λέει θέλω οδοντόβουρτσα. Λέω οκ. 100 μπατ στο 7/11. Εκτός από οδοντόβουρτσα πήρε και κάτι άλλες μαλακίες. Βρίσκουμε μηχανοταξί, μου λέει 150 μπατ ενώ είναι 100 κανονικά. Πάω να βρω άλλο, γκρινιάζει, δεν γαμιέται λέω, πάμε.. Έχω αρχίσει και φορτώνω άσχημα όμως. Στο δωμάτιο το ντουζάκι μας, ξεκινάμε, γλύφω γλύφω γλύφω, μου λέει θέλω και εγώ. Πάει να μου φωρέσει προφυλακτικό. ΕΕΕΠΠΠ. Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό λέω… Γκρίνια γκρίνια γκρίνα, της λέω άντε με προφυλακτικό. Αντί να αρχίσει να με γλύφει έστω και με σκουφάκι αυτή με καβαλάει!!! Παγώνω εγώ. Της λέω τσιμπούκι? Α μου λέει, δεν παίρνω τσιμπούκια. Μόνο γαμίσι. Τα παίρνω στο κράνίο και την γάμαγα όσο δυνατά μπορούσα για τρία τέταρτα τουλάχιστον. Πρέπει να έβαλε δέκα φορές αλοιφή? Άλλο ξενέρωμα. Πάει για μπάνιο, παρμένος εγώ. Βγαίνει και της λέω το πρωί που θα ξυπνήσουμε θέλω και τσιμπούκι. Μου λέει αφού φεύγεις το πρωί, δεν προλαβαίνει να με γαμήσεις. Και δεν παίρνω τσιμπούκι. Τετέλεσται. Μου γύρισε το μάτι. Σηκώνομαι, και της λέω ντύσου να φύγεις. Μου λέει θέλεις να κοιμηθείς μόνος? Της λέω ναι και της δίνω 1000 μπατ και της λέω και πολλά σου είναι. Φύγε. Μου λέει μου πες 1500. Της λέω 1500 θα έπαιρνες αν έμενες και ήξερες και να γαμιόσουν και όχι να κάνεις της πάπια. Μου λέει δώσε μου για ταξί. Της λέω φύγε πριν σου πάρω πίσω το χιλιάρικο. Φρικάρει η τύπισσα, ρίχνει ένα άλφα βρίσιμο και γουρλώνουν τα μάτια μου. Εκεί σταμάτησε να μιλάει. Αρχίζει να ντύνεται και πάει να πάρει το φαί και να φύγει. Τι κάνεις της λέω. Να πάρω το φαί μου μου λέει. Της λέω εγώ το πλήρωσα, εγώ θα το φάω, Μα αφού δεν θέλεις μου λέει. Της λέω δεν σε ενδιαφέρει, άσε το φαί και φύγε. Έριξε πάλι ένα άλφα βρίσιμο και κάμποσες προσβολές με μένα να της λέω ναι ναι μωρό μου. Δίκιο έχεις. Είμαι και άλλα πολλά. Γι αυτό φύγε μην δεις τι άλλα είμαι. Και την έκανε. Πρέπει να ήταν η χειρότερη εμπειρία μου με μία από τις ομορφότερες γυναίκες που έχω γνωρίζει. Και δεν τα πήρα τόσο για το τσιμπούκι, αλλά για τον πονηρό και γελοίο τρόπο που πήγε να μου φάει λεφτά και να φτάσει, να μην πω ξεπεράσει, το αρχικό διχίλιαρο που ζητούσε.
Μετά από λίγο μου πέρασε ο εκνευρισμός και να πω την αλήθεια όταν σκέφτομαι το περιστατικό γελάω ενθυμούμενος τις εκφράσεις του προσώπου της. Τελικά πλάκα είχε το γεγονός και θα πρέπει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Όποτε δεν το κάνω αυτά παθαίνω. Ήταν και ένα μάθημα.
Αυτά……