Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
και ναι το θρεντ εχει τοσο πλακα που θεραπευει καταθλιπτικο ανθρωπο
ναι ρε τους ειδα...εχει και Ταυλανδη τετοιους...χαχα και καποιοι γραφουν και εδω! Οχι οτι ειναι κακο...αλλα γενικα εκει στα thread του πρωην ανατολικου μπλοκ χυνουνε πολυ..και πρεπει να προσεχει κανεις μην τον παρουνε τα σκαγια...χαχα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παιδια ο καθενας με το καυλι του και τη τσεπη του κανει οτι θελει. Εχω ενα φιλο που κατεβαινουμε μαζι Ταυλανδη που δεν εχει δωσει ποτε ουτε ενα μπατ σε γκομενα για να τη γαμησει. Τις παει ομως σε πενταστερα ξενοδοχεια, τις ταιζει στα πιο ακριβα εστιατορια, και τις παιρνει μαζι του σε πολυτελεις διακοπες στα νησια.
Δεν  δινει ομως ουτε ενα μπατ για δωρα η αμοιβη. Ψωνιζει βεβαια σε πολυ διαφορετικους χωρους απο τους συνηθισμενους.  (Εκθεσεις, καταστηματα και χωρους του επαγγελματικου του ενδιαφεροντος). Προπερσι ειχε κτυπησει μια23χρονη γκομενα απο το Τσιανγκ μει-μια απο τις πιο πλουσιες και πιο ομορφες γυναικες στο βορρα)-
τη πη ρε μαζι του στο Χονγκ κονγκ και στη Συγκαπουρη και αφου ξοδεψε μια περιουσια καταφερε και τη πηδηξε.
Του βγηκε βεβαια κομοδινο στο κρεβατι, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Ο καθενας λοιπον μεχρι ι που τον παιρνει η τσεπη του κανει και τα γουστα του.
για μαλακας καλος ειναι....μια περιουσια για μια γκομενα,,,,ρε μνημονιο,,ν αγιασει η μανα τους,μπας κ στρωσετε στο ελαντα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Mερικά πράγματα μόνο στην Ταιλάνδη μπορουν να συμβούν και μάλιστα δεύτερη φορά. Χθες βράδυ μίλαγα με μερικά γκομενάκια στο thaifriendly και στο skype. Τελικά μια από το skype που είχαμε μιλήσει ελάχιστα και μάλιστα χωρίς κάμερα μου είπε ότι γουστάρει να έρθει για ποτάκι. Ντύνομαι και γω και χωρις καμία προσδοκία κατεβαίνω στην γωνία  sukhumvit και  soi 11 για να την περιμένω. Μιλησαμε στο τηλέφωνο ότι έφτασα και μου είπε ότι έρχεται σε δύο λεπτά. Σε δύο λέπτά έρχεται κατα πάνω μου η τύπισσα κοιτώντας με επίμονα κρατώντας το τηλέφωνο έτοιμη να πάρει. Της λέω . Are you belle? Μου λέει ναι , δίνουμε λοιπές συστάσεις και πάμε για ποτάκι. Καθήσαμε παραγγείλαμε και το τηλέφωνο μου χτυπάει δύο τρεις φορές και μου έρχεται μήνυμα where are you?
Το γράφω στα αρχίδια μου γιατί είχα μιλήσει πριν με αρκετές και τους είχα δώσει τηλέφωνο. Τα λέγαμε με την τύπισσα καμιά ώρα πίνοντας χαλαρά τα ποτάκια μας και αφού είδα ότι με έπαιρνε της πρότεινα να ανεβούμε στο δωμάτιο. Προς έκπληξη μου με χαρά δέχθηκε. Της είπα για να κατεβάσει τις προσδοκίες no boom boom my friend has problem. Την είδα ότι ψιλοστράβωσε αλλά παρόλα αυτά  με ακολούθησε. Πέντε βήματα από το μπαρ ήταν το ξενοδοχείο. Μπήκε στο δωμάτιο με χαρακτηριστική άνεση. Ρες λέω μπας και ;
Δεν δίνω σημασία  , είπαμε ότι είπαμε πινοντας μπυρίτσες και προχωράω σε επιθετικό χαμούρεμα. Αυτή γουστάρει και δεν προβάλει αντιστάσεις. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και τελείωσαν με ένα  εξαιρετικό τσακουάου. Την πηρε ο ύπνος, είδα την μπαλίτσα θαυμάζοντας τον Βύντρα για άλλη μια φορά για τις εξαιρετικές σέντρες του και μόλις φάγαμε το γκολάκι την πέφτω για ύπνο. Παρεπιπτόντος έχει τρελλό γέλιο να προσπαθεί Ταιλανδός σπήκερ τα ελληνικά ονόματα.
Το πρωι  ξυπνάω κατα τις 9 και η γκόμενα δεν ήταν στο κρεββάτι. Σηκώνομαι και η τύπισσα είχε γεμίσει την μπανέρα με νερό και αφρόλουτρο για να κάνουμε μαζί. Άξια.
Τελειώσαμε και είπε να πάμε για shopping. Tης λέω πάρε 2 χιλιαρικάκια για την περιποίηση και πήγαινε μόνη σου. Τα βούτηξε με χαρά. Και μου λέει " Ξέρεις δεν είμαι εγώ αυτή που περιμενες, δεν έχουμε μιλήσει στο skype ούτε πουθενά αλλού" και άφησε ένα πονηρό χαμόγελο. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί αφήνοντας με κόκκαλο.
Για άλλους τους φίλους που αναρωτιούνται τι σκατά έχει η Ταιλάνδη η απάντηση είναι μιά.
Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
ωραια η ιστορια ,αλλα που ειναι το αξιοθαυμαστο
κι εγω πολλες φορες ουκρανια η μολδαβια πιο παλια μιλαγα με διαφορες σεμι προ η κανονικες κι ερχοταν αλλη απο αυτη που μιλαγα αρχικα, ειτε το καναν μονες τους ειτε το ελεγα εγω ,"αν δεν μπορεις πες καμμια φιλη σου ωραια να βγουμε εξω"
και κατα  τ αλλα τα ιδια ,ποτο γαμησι κ κανα 20ευρω  το αλλο πρωι,για την υπεροχη συντροφικη νυχτα.κ γευγαν με χαμογελο ως τ αυτια,κ διασκεδαση κ περπετεια κ ξεμουνιασμα ,,
.που ειανι το εξτρα της ται?να μην μιλησω βεβαια για την διαφορα ποιοτητας γυναικων,αλλα δεχομαι οτι καποιοι προτιμουν ασιατισες,,,το εξτρα δεν βλεπω παντως κ το μαγικο... :rolleyes:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
καλημερα φιλε
ο πιο κοντινος σταθμος σταθμος του μετρο εκει ειναι το κλονγκ τοι (khlong toei)
θα χρειαστεις ομως και λεωφορειο η ταξι-μηχανακι για να πας στα γραφεια
απο γιαν ναουα μια φορα εχω περασει
η περιοχη δεν πρεπει να εχει καμια αξιολογη ζωη
ουτε αξιολογα διαμερισματα για νοικιασμα

εγω θα εμενα καπου κοντα σε σταθμο του μετρο (MRT) πανω
σ αυτη τη γραμμη (ωστε να μη χρειαστει καν αλλαγη γραμμης)
που σε βγαζει κλονγκ τοι
προς τα βορεια απο MRT πραμ γκαο (rama 9) (ειναι και η καρδια του ναιτλαιφ της νεολαιας)
ως (MRT) λατ πραο (lat prao)  

και να ειμαι κοντα στη κεντρικη λεωφορο ρατσαντα(πισεκ)

για μολις 1 μηνα καλυτερα ξενοδοχειο
εκτος αν εχει ακρες η εταιρεια να σε βαλει σε κανα χαι κοντομινιουμ
γιατι  δεν τα νοικιαζουν για τοσο λιγο συνηθως

life, true, κτλ
Τσονκ νονσι δεν ειναι ο σταθμος του Σκαιτρεν που ειναι κοντα στη Σιλομ;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι ρε τους ειδα...εχει και Ταυλανδη τετοιους...χαχα και καποιοι γραφουν και εδω! Οχι οτι ειναι κακο...αλλα γενικα εκει στα thread του πρωην ανατολικου μπλοκ χυνουνε πολυ..και πρεπει να προσεχει κανεις μην τον παρουνε τα σκαγια...χαχα
ε η παραγωγη χυσιου παιζει απο καιρο σε καιρο στα διαφορα θρεντς αναλογα την εποχη (τσεπη)...και στανταρ εχει εδω τετοιους οκ ο αλη πασσας και ο ιμπραημ καναν καλη δουλεια 500 χρονια με τα αγαμητα ασκερια που αμολησαν εδω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ωραια η ιστορια ,αλλα που ειναι το αξιοθαυμαστο
κι εγω πολλες φορες ουκρανια η μολδαβια πιο παλια μιλαγα με διαφορες σεμι προ η κανονικες κι ερχοταν αλλη απο αυτη που μιλαγα αρχικα, ειτε το καναν μονες τους ειτε το ελεγα εγω ,"αν δεν μπορεις πες καμμια φιλη σου ωραια να βγουμε εξω"
και κατα  τ αλλα τα ιδια ,ποτο γαμησι κ κανα 20ευρω  το αλλο πρωι,για την υπεροχη συντροφικη νυχτα.κ γευγαν με χαμογελο ως τ αυτια,κ διασκεδαση κ περπετεια κ ξεμουνιασμα ,,
.που ειανι το εξτρα της ται?να μην μιλησω βεβαια για την διαφορα ποιοτητας γυναικων,αλλα δεχομαι οτι καποιοι προτιμουν ασιατισες,,,το εξτρα δεν βλεπω παντως κ το μαγικο... :rolleyes:

Φιλαράκο,

Αν θελεις καποια λεπτομερή αναλυση για τη διαφοροποιηση και τη προστιθεμενη αξια των ασιατισών κοιταξε εδω

οπου το αναλυω περισοτερο.

Για τα υπολοιπα που αναφερεις στο ποστ σου.

Πρωτον για μενα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφοροποιηση αναμεσα σε semi pro και pr ο.
Ειναι προσωπικη μου αποψη, κσποιοι το ξερω διαφωνουν, αλλα εγω επιμενω οτι δεν εχει μισοπουτανα η λιγοπουτανα. Εχει πουτανα η οχι πουτανα ο μπαξες.

Δευτερον μπορει πραγματι να ειχες και εσυ αναλογη με του lyst εμπειρια και μαγκια σου. Παντως δεν την λες και πολυ συνηθισμενη.

Τριτον. Ετυχε να περασει μια ουκρανη και 3 ρωσιδες απο την εμπειρια μου. Ιδιως η μια απο αυτες συνεχισε
την "καριερα" στριπτιζους που εδω ξεκινησε στο monte carlo γιατι ηταν θεομουνο. Η εμπειρια μου λοιπον, εχοντας κανει και το περασμα μου απο Ασια. ειναι η παρακατω

Καθε γυναικα, και καθε εθνικοτητα εχει τις χάρες της και τα στραβα της.

Νομιζω οτι οι συγκρισεις ειναι ανουσιες. Ειναι σαν να προσπαθεις με λογικα επιχειρηματα να υποστηριξεις οτι τα πσιδακια ειναι πιο νοστιμα σπο τη σφυριδα.

Απλως δοκιμαζεις και ξερεις για τον εαυτο σου και μονο.  Προσωπικα με φτιαχνει η εναλαγη και η ποικιλια αν και εφοσον μπορω να την εχω.

Ελπιζω να απαντησα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τελικα εδω μεσα με τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ δεν τη βρισκεις πουθενα!!
Δινεις εισαι μαλακας που τα δινεις, δεν δινεις εισαι φτηνιαρης, λες τι σου συνεβη λες φιδια, δεν λες θα στη πουνε γιατι δε γραφεις.  :argue:
ΡΕ ΓΡΑΦΤΟΥΣ στα αρχιδια σου να ησυχασεις!!!
Και πριν παρεξηγηθει κανενας υπερευαισθητος γραφω γενικα

Πες τα ρε λόρδε
Εδώ ερχόμαστε να κάνουμε την πλάκα μας και στο τέλος πρέπει να βγάλουμε τα μάτια μας.
ελάχιστοι σέβονται το χρόνο και μόνο που χρειάζεται να γράψει κάποιος ένα κατεβατό
Με δυό γραμμές έρχονται οι πονηροί και εμπειροι  να βάλουν τον μαλάκα σττην θέση του.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαράκο,

Αν θελεις καποια λεπτομερή αναλυση για τη διαφοροποιηση και τη προστιθεμενη αξια των ασιατισών κοιταξε εδω

οπου το αναλυω περισοτερο.

Για τα υπολοιπα που αναφερεις στο ποστ σου.

Πρωτον για μενα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφοροποιηση αναμεσα σε semi pro και pr ο.
Ειναι προσωπικη μου αποψη, κσποιοι το ξερω διαφωνουν, αλλα εγω επιμενω οτι δεν εχει μισοπουτανα η λιγοπουτανα. Εχει πουτανα η οχι πουτανα ο μπαξες.

Δευτερον μπορει πραγματι να ειχες και εσυ αναλογη με του lyst εμπειρια και μαγκια σου. Παντως δεν την λες και πολυ συνηθισμενη.

Τριτον. Ετυχε να περασει μια ουκρανη και 3 ρωσιδες απο την εμπειρια μου. Ιδιως η μια απο αυτες συνεχισε
την "καριερα" στριπτιζους που εδω ξεκινησε στο monte carlo γιατι ηταν θεομουνο. Η εμπειρια μου λοιπον, εχοντας κανει και το περασμα μου απο Ασια. ειναι η παρακατω

Καθε γυναικα, και καθε εθνικοτητα εχει τις χάρες της και τα στραβα της.

Νομιζω οτι οι συγκρισεις ειναι ανουσιες. Ειναι σαν να προσπαθεις με λογικα επιχειρηματα να υποστηριξεις οτι τα πσιδακια ειναι πιο νοστιμα σπο τη σφυριδα.

Απλως δοκιμαζεις και ξερεις για τον εαυτο σου και μονο.  Προσωπικα με φτιαχνει η εναλαγη και η ποικιλια αν και εφοσον μπορω να την εχω.

Ελπιζω να απαντησα.
με ολα συμφωνω εκτος απο το να βαλουμε το φιλετο κατα την γνωμη μου του πλανητη,ρωσσσιδες σκανδιναυες κατω απο τις ασιατισες,,,
αλλα τ αλλα σωστα ειναι..οι εμπειριες μου εχουν να κανουν με 10χρονη παραμονη μου κ βαλε εππαγγελματικα στο πρωην ανατ μπλοκ κι οχι με τις γ διαλογης ανατολικες που καταληγουν ελλαδα

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
καλημερα φιλε
ο πιο κοντινος σταθμος σταθμος του μετρο εκει ειναι το κλονγκ τοι (khlong toei)
θα χρειαστεις ομως και λεωφορειο η ταξι-μηχανακι για να πας στα γραφεια
απο γιαν ναουα μια φορα εχω περασει
η περιοχη δεν πρεπει να εχει καμια αξιολογη ζωη
ουτε αξιολογα διαμερισματα για νοικιασμα

εγω θα εμενα καπου κοντα σε σταθμο του μετρο (MRT) πανω
σ αυτη τη γραμμη (ωστε να μη χρειαστει καν αλλαγη γραμμης)
που σε βγαζει κλονγκ τοι
προς τα βορεια απο MRT πραμ γκαο (rama 9) (ειναι και η καρδια του ναιτλαιφ της νεολαιας)
ως (MRT) λατ πραο (lat prao)  

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σχετικά με το διαμέρισμα ψάχνω μέσω airbnb και βρίσκω διάφορα από 350 έως όσο θέλεις για ένα μήνα αλλά αυτό όπως είπα δεν είναι το προβλημά μου αφού άλλος πληρώνει. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό ξενοδοχείο στην περιοχή που λές που να μην έχω πρόβλημα με επισκέψεις? Εσύ είσαι μπανκοκ τώρα?

και να ειμαι κοντα στη κεντρικη λεωφορο ρατσαντα(πισεκ)

για μολις 1 μηνα καλυτερα ξενοδοχειο
εκτος αν εχει ακρες η εταιρεια να σε βαλει σε κανα χαι κοντομινιουμ
γιατι  δεν τα νοικιαζουν για τοσο λιγο συνηθως

life, true, κτλ
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σχετικά με το διαμέρισμα δεν έχω πρόβλημα σχετικά με τον χρόνο ενοικίασης αφού ψάχνω μέσω airbnb. Βρίσκω διάφορα από 350 έως όσο θέλεις... αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού άλλος πληρώνει...Κανένα καλό ξενοδοχείο στην περιοχή που αναφέρεις έχεις να προτίνεις? Βρίσκεσαι μπανγκοκ τώρα?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Πρώτη μέρα Παττάγια όλα καλά. Πάμε στην δεύτερη. Πήγα στο telephone bar 2- post office bar λέγεται και είναι σόι λένκε. Χτυπάς κουδούνι, σου ανοίγει η μπαργούμαν (μάλλον μπάρμαν είναι αλλα wtf) και μέσα καμιά δεκαριά κορίτσια. Αλλά είναι θεοσκότεινα και ζόρικα βγάζεις άκρη οπότε δεν το έψαξα και πολύ και διάλεξα αυτή που μου την έπεσε. Με το που την κέρασα ποτό πετάει το τοπ και καυλαντίζαμε μέχρι τελικής πτώσεως σε κοινή θέα, Πληρώνω 300 μπατόνια για να πάμε σε δωμάτιο από πίσω (μέσα στα 300 και ένα ποτό) 42 χρονών η τύπισσα από το κοράτ. Μισή ‘ωρα σχεδόν τσιμπούκι (γαμώ τα τσιμπούκια αλλά όταν έχεις χύσει τρεις φορές τις προηγούμενες 12 ώρες και κουμπωμένος με σιάλις, ε, δυσκολεύει λίγο το τελείωμα). 500 μπατ το τσιμπούκι. Σύνολο 1000 μπατ τσιμπούκι, 2 μπύρες δικές μου και ένα ποτό δικό της.
Γυρνάω δωμάτιο τρώω, και καμιά ώρα μετά έχω στομαχικά προβλήματα….. Εμετούς, κακό και όλα τα καλά. Θα έμενα δωμάτιο αλλά τελευταία μέρα λέω όχι ρε γμτ. Βγήκα τελικά και μετά από κάμποσες μπύρες κόκα κόλες και νερά στο Windmill, Private Dancer, Sugarbabies, Baccara και Electric Blue κάπως έστρωσε το στομάχι μου. Στο μεταξύ καμία σχέση με την προηγούμενη βραδιά αφού γινόταν παντού χαμός. Βέβαια κάτι δεν μου πήγαινε καλά γενικά αλλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω. Αφού έκανα μία βόλτα από το 808 (χαμός αλλά πολύ μαυρίλα από άντρες), Pier (άδειο), Lucifer (πάνε τα μεγαλεία του, τελευταία καλή χρονιά του πρέπει να ήταν το 12) κατέληξα ibar και insomnia. O συνηθισμένος χαμός αλλά εγώ κάτι είχα. Μου την  πέσανε κάμποσες, αλλά εγώ ντίβα… Στο τέλος εκεί που είχα αποφασίσει να την κάνω χωρίς να φορτώσω αφού δεν ήμουν και πολύ καλά την βλέπω.
Βούδα μου τι έφτιαξες? Ψιλούτσικο, μαλλί μέχρι τον κώλο-ποίημα, ζουμερά γεμάτα τσιμπουκόχειλα (ειδικά αυτό με κόλλησε αφού ίσως είναι τα καλύτερα φυσικά τσιμπουκόλειλα που έχω δει ποτέ). Βυζιά ποτέ δεν κοιτάω αφού δεν έχω πρόβλημα όπως και να είναι. Εκτός των πολύ μεγάλα που δεν τα μπορώ λόγω της πρώην μου.
Γίνεται το eye contact και σε 5 λεπτά είμαστε μαζί. 22χρ το ουρί του παραδείσου. Όλως περιέργως πίνω καμικάζι και θέλει να την κεράσω ένα να δει τι είναι. Την κερνάω. Λέει να κεράσεις και την φίλη μου (που ήταν μαζί παρέα). Λέω όχι. Μόνο εσένα. Σιγά σιγά πάμε στο παρασύνθημα. Μου λέει 2000. Τις λέω 1000 δίνω πάντα αλλά για σένα 1500. Μου λέει όχι. 2000. Της λέω όχι. 1500. Μου λέει 1800. Αρχίζω και στραβώνω εγώ. Κοίτα της λέω, 1500 και αν θέλεις, διαφορετικά βρίσκω εγώ άλλη και εσύ άλλο. Μου λέει 1500 και το ταξί. Της λέω γεια. Μου λέει εντάξει, πάμε να φύγουμε. Μου λέει πεινάω. Της λέω οκ, πάμε new york, μου λέει εσύ τι θέλεις, εγώ της λέω δεν θέλω τπτ. Δεν είχα σκοπό να έχω τράβαλα με το στομάχι μου πάλι. Λογαριασμός 600 μπατ. Της λέω τι έγινε και πήγε τόσο? Μου λέει πήρα και για σένα φαγητό. Αφου σου είπα όχι της κάνω. Δεν το κατάλαβα μου λέει. Βγαίνουμε έξω, μου λέει θέλω οδοντόβουρτσα. Λέω οκ. 100 μπατ στο 7/11. Εκτός από οδοντόβουρτσα πήρε και κάτι άλλες μαλακίες.  Βρίσκουμε μηχανοταξί, μου λέει 150 μπατ ενώ είναι 100 κανονικά. Πάω να βρω άλλο, γκρινιάζει, δεν γαμιέται λέω, πάμε.. Έχω αρχίσει και φορτώνω άσχημα όμως. Στο δωμάτιο το ντουζάκι μας, ξεκινάμε, γλύφω γλύφω γλύφω, μου λέει θέλω και εγώ. Πάει να μου φωρέσει προφυλακτικό. ΕΕΕΠΠΠ. Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό λέω… Γκρίνια γκρίνια γκρίνα, της λέω άντε με προφυλακτικό. Αντί να αρχίσει να με γλύφει έστω και με σκουφάκι αυτή με καβαλάει!!! Παγώνω εγώ. Της λέω τσιμπούκι? Α μου λέει, δεν παίρνω τσιμπούκια. Μόνο γαμίσι. Τα παίρνω στο κράνίο και την γάμαγα όσο δυνατά μπορούσα για τρία τέταρτα τουλάχιστον. Πρέπει να έβαλε δέκα φορές αλοιφή? Άλλο ξενέρωμα. Πάει για μπάνιο, παρμένος εγώ. Βγαίνει και της λέω το πρωί που θα ξυπνήσουμε θέλω και τσιμπούκι. Μου λέει αφού φεύγεις το πρωί, δεν προλαβαίνει να με γαμήσεις. Και δεν παίρνω τσιμπούκι. Τετέλεσται. Μου γύρισε το μάτι. Σηκώνομαι, και της λέω ντύσου να φύγεις. Μου λέει θέλεις να κοιμηθείς μόνος? Της λέω ναι και της δίνω 1000 μπατ και της λέω και πολλά σου είναι. Φύγε. Μου λέει μου πες 1500. Της λέω 1500 θα έπαιρνες αν έμενες και ήξερες και να γαμιόσουν και όχι να κάνεις της πάπια. Μου λέει δώσε μου για ταξί. Της λέω φύγε πριν σου πάρω πίσω το χιλιάρικο. Φρικάρει η τύπισσα, ρίχνει ένα άλφα βρίσιμο και γουρλώνουν τα μάτια μου. Εκεί σταμάτησε να μιλάει. Αρχίζει να ντύνεται και πάει να πάρει το φαί και να φύγει. Τι κάνεις της λέω. Να πάρω το φαί μου μου λέει. Της λέω εγώ το πλήρωσα, εγώ θα το φάω, Μα αφού δεν θέλεις μου λέει. Της λέω δεν σε ενδιαφέρει, άσε το φαί και φύγε. Έριξε πάλι ένα άλφα βρίσιμο και κάμποσες προσβολές με μένα να της λέω ναι ναι μωρό μου. Δίκιο έχεις. Είμαι και άλλα πολλά. Γι αυτό φύγε μην δεις τι άλλα είμαι. Και την έκανε. Πρέπει να ήταν η χειρότερη εμπειρία μου με μία από τις ομορφότερες γυναίκες που έχω γνωρίζει. Και δεν τα πήρα τόσο για το τσιμπούκι, αλλά για τον πονηρό και γελοίο τρόπο που πήγε να μου φάει λεφτά και να φτάσει, να μην πω ξεπεράσει, το αρχικό διχίλιαρο που ζητούσε.
Μετά από λίγο μου πέρασε ο εκνευρισμός και να πω την αλήθεια όταν σκέφτομαι το περιστατικό γελάω ενθυμούμενος τις εκφράσεις του προσώπου της. Τελικά πλάκα είχε το γεγονός και θα πρέπει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Όποτε δεν το κάνω αυτά παθαίνω. Ήταν και ένα μάθημα.
Αυτά……
επρεπε να τη διωξεις απο την αρχη ..αφου εδειξε οτι ειναι σπαστικια ... οσο λιγοτερο παζαρεμα τοσο πιο πολυ γουσταρει η γκομενα οποτε τοσο καλυτερα θα περασεις ..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
με ολα συμφωνω εκτος απο το να βαλουμε το φιλετο κατα την γνωμη μου του πλανητη,ρωσσσιδες σκανδιναυες κατω απο τις ασιατισες,,,
αλλα τ αλλα σωστα ειναι..οι εμπειριες μου εχουν να κανουν με 10χρονη παραμονη μου κ βαλε εππαγγελματικα στο πρωην ανατ μπλοκ κι οχι με τις γ διαλογης ανατολικες που καταληγουν ελλαδα

Εγω δεν εβαλα τις ρωσιδες κατω απο τις ασιατισες σε θεματα εμφανισης.

Ανεφερα τα δυνατα σημεια των ασιατισων ως λογο για τον οποιο παροτι με βαση τα οποια "αντικειμενικα" κριτηρια σε στατιστικα πλαισια ειναι υποδεεστερες απο τις καυκασιανες θυληκες φυλες της δυσης, οι δυτικοι "κολανε" μαζι τους σε σημειο που πολλοι ακομα και εμπειροι αντρες να γινονται χορηγοί.

Επισης εγραψα οτι το τι ειναι φιλετο και τι οχι ειναι τελικα προσωπικη προτιμηση του καθενος.

Αρα μαλλον σε ολα συμφωνουμε. :hi::rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
[quote author=asus09 link=topic=2495.msg6498035#msg6498035
date=1441560281]
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σχετικά με το διαμέρισμα δεν έχω πρόβλημα σχετικά με τον χρόνο ενοικίασης αφού ψάχνω μέσω airbnb. Βρίσκω διάφορα από 350 έως όσο θέλεις... αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού άλλος πληρώνει...Κανένα καλό ξενοδοχείο στην περιοχή που αναφέρεις έχεις να προτίνεις? Βρίσκεσαι μπανγκοκ τώρα?
[/quote]
τυπε στο μαρουσι ειμαι τωρα  :grin:
αλλα ταξιδευω συχνα κατω και εχω μεινει και μεχρι εξαμμηνο
αν αντεχει η εταιρεια (ειναι πανακριβο)
κοιτα αυτο
MRT huay kwang

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Καλημέρα..... ετοιμάζομαι να φύγω τέλος του μήνα για Bangkok λόγω δουλειάς. Η παραμονή μου εκεί θα είναι για ένα μήνα, ίσως λίγο παραπάνω. Το γραφείο είναι στην περιοχή Rama III Chong nonsi απ' ότι μου έχουν πει και αν τα γράφω σωστά. Ερώτηση προς τους φίλους που έχουν εμπειρία από το μέρος.... Είναι καλύτερα να μείνω σε ξενοδοχείο ή να ενοικιάσω διαμέρισμα? Οικονομικός περιορισμός δεν υπάρχει, πληρώνει η εταιρεία... Ποιά περιοχή είναι καλύτερη για να μείνω αλλά να είναι και κοντά στη δουλειά ώστε να μην χάνω χρόνο κάθε πρωί για να πάω στο γραφείο. Κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ώστε να προετοιμαστώ πρίν έρθω?

Θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου Αsia_Fun.
Υπάρχει  σε μικρότερη απόσταση ο σταθμός Chong nonsi   του BTS (Silom LINE) από εκεί από ότι με πληροφόρησαν τα παιδιά που δουλεύουν στο γραφείο υπάρχει λεωφορειακή γραμμή  που  καταλήγει στην Rama III  κοντά  στην δουλειά σου.
Για διαμέρισμα  είναι στη διάθεση της  εταιρείας  μπορεί εάν θέλει να σου βρει και για ένα μήνα.
Αλλιώς  υπάρχουν πολλά  ξενοδοχεία στην περιοχή του σταθμού αλλά και πίσω η κοντά στην  παλιά μας πρεσβεία.
Έτσι θα είσαι  κοντά στο κέντρο  και στο γραφείο σου.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου Αsia_Fun.
Υπάρχει   σε μικρότερη απόσταση ο σταθμός Chong nonsi   του BTS (Silom LINE) από εκεί από ότι με πληροφόρησαν τα παιδιά που δουλεύουν στο γραφείο υπάρχει λεωφορειακή γραμμή  που   καταλήγει στην Rama III  κοντά  στην δουλειά σου.
Για διαμέρισμα  είναι στη διάθεση της  εταιρείας  μπορεί εάν θέλει να σου βρει και για ένα μήνα.
Αλλιώς  υπάρχουν πολλά  ξενοδοχεία στην περιοχή του σταθμού αλλά και πίσω η κοντά στην  παλιά μας πρεσβεία.
Έτσι θα είσαι  κοντά στο κέντρο  και στο γραφείο σου.

Ευχαριστώ πολύ.... Το κακό είναι πως δεν ξέρω καθολου τις περιοχές εκεί και θα χρειαστεί πολύ διάβασμα και ψάξιμο να βρώ κάτι που να βολεύει...Ευτυχώς έχω χρόνο μπροστά μου να ψαχτώ...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ευκολάκι είναι  όπως  σου είπα  σε βολεύει ένας χώρος  κοντά στον σταθμό Chong Nonsi.
Σε  15 λεπτά στην δουλειά σε  5 λεπτά στο κέντρο.
Καλή διαμονή εάν μπορώ να βοηθήσω άλλο απλώς πες μου.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πες τα ρε λόρδε
Εδώ ερχόμαστε να κάνουμε την πλάκα μας και στο τέλος πρέπει να βγάλουμε τα μάτια μας.
ελάχιστοι σέβονται το χρόνο και μόνο που χρειάζεται να γράψει κάποιος ένα κατεβατό
Με δυό γραμμές έρχονται οι πονηροί και εμπειροι  να βάλουν τον μαλάκα σττην θέση του.
ο φτηνιαρης που δεν δινει? ειτε γιατι βαριεται ειτε δεν ξερω γιατι...φταιει κ αυτος?
Κ το βασικο..κανεις δεν παρακαλαει κανενα...
Τεσπα γυρισες Ελλαδα ή απο το αεροπλανο τα γραφεις?
Κ 2 αν ειναι αυτος που ειπες...καλα κανουν κ τον βαζουν στη θεση του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom