04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
To spicy ειναι ισως το χειροτερο φριλανσεραδικο που εχω μπει ποτε...λιγες επιλογες και πολυ σαβούρα...πηγα 5 συνεχόμενες νύχτες και κατάφερα να φύγω και τις 5 σόλο...μονο μια νυχτα επεσα σε ενα καλο πιπινι απο την μυανμαρ που χε ερθει απο μαε σαι αλλα βιαζόταν να φυγει το πρωι και δεν κάθισε η φαση...γνώμη μου θα περάσεις καλυτερα μπαινοντας μεσα αν εχεις κανει κεφάλι αλλου απο πριν...απεναντι απο το spicy μεσα σε ενα απο τους κάθετους δρόμους εχει μια αλλη μαλακια to Zoe in yellow πως σκατα το λενε τελειως σουρεάλ δεν ξερεις τι να κανεις οταν το δεις να γελάσεις η να κλάψεις μαλλον εκει θα ψηνες την Αμερικάνα χαχαChiang mai τώρα και δη spicy..Μην ξανακούσω κανέναν να γκρινιάζει για το insomnia. Το spicy μιλάμε είναι μία τρύπα (ούτε το 1/3 tou insomnia). Απο κόσμο της πουτάνας τόσο που γίνεται εκνευριστικό και είναι και non smoking!!!!! WTF?
Τεσπα η τσιανγκ μαι δε λεει για τετοια αλλου ειναι τα καλα οπως πανεπιστιμιουπολη, περιοχή νιμαν και τα διασπαρτα καραοκε αν και θελουν προσοχή...και φυσικα η βόρεια κουζίνα που ειναι απο τις αγαπημένες μου...σε ζηλεύω λιγο θα ηθελα να μεινω εκει για καποιο διάστημα, θα εκανα καλο παιχνιδι πιστευω με το online dating και οχι μονο...την εχω βαρεθει την βκκ πολλες γυναικες αλλα σε τρώνε οι αποστάσεις και η κινηση που στο τελος βαριέσαι να πας ακομη και μεχρι το παραδιπλανό τετράγωνο να μαμησεις που λεει ο λογος...