Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Chiang mai τώρα και δη spicy..Μην ξανακούσω κανέναν να γκρινιάζει για το insomnia. Το spicy μιλάμε είναι μία τρύπα (ούτε το 1/3 tou insomnia). Απο κόσμο της πουτάνας τόσο που γίνεται εκνευριστικό και είναι και non smoking!!!!! WTF?
To spicy ειναι ισως το χειροτερο φριλανσεραδικο που εχω μπει ποτε...λιγες επιλογες και πολυ σαβούρα...πηγα 5 συνεχόμενες νύχτες και κατάφερα να φύγω και τις 5 σόλο...μονο μια νυχτα επεσα σε ενα καλο πιπινι απο την μυανμαρ που χε ερθει απο μαε σαι αλλα βιαζόταν να φυγει το πρωι και δεν κάθισε η φαση...γνώμη μου θα περάσεις καλυτερα μπαινοντας μεσα αν εχεις κανει κεφάλι αλλου απο πριν...απεναντι απο το spicy μεσα σε ενα απο τους κάθετους δρόμους εχει μια αλλη μαλακια to Zoe in yellow πως σκατα το λενε τελειως σουρεάλ δεν ξερεις τι να κανεις οταν το δεις να γελάσεις η να κλάψεις μαλλον εκει θα ψηνες την Αμερικάνα χαχα

Τεσπα η τσιανγκ μαι δε λεει για τετοια αλλου ειναι τα καλα οπως πανεπιστιμιουπολη, περιοχή νιμαν και τα διασπαρτα καραοκε αν και θελουν προσοχή...και φυσικα η βόρεια κουζίνα που ειναι απο τις αγαπημένες μου...σε ζηλεύω λιγο θα ηθελα να μεινω εκει για καποιο διάστημα, θα εκανα καλο παιχνιδι πιστευω με το online dating και οχι μονο...την εχω βαρεθει την βκκ πολλες γυναικες αλλα σε τρώνε οι αποστάσεις και η κινηση που στο τελος βαριέσαι να πας ακομη και μεχρι το παραδιπλανό τετράγωνο να μαμησεις που λεει ο λογος...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
..την εχω βαρεθει την βκκ πολλες γυναικες αλλα σε τρώνε οι αποστάσεις και η κινηση που στο τελος βαριέσαι να πας ακομη και μεχρι το παραδιπλανό τετράγωνο να μαμησεις που λεει ο λογος...
Με το πονο μας παιζεις τωρα ετσι; :headbang: :headbang: :headbang:

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
:think: :think:

Πως ξέρεις ότι είμαι κρητίκαρος εσύ νέο μέλος?

:think: :think:
τοπανε στην tv..δεν το ειδες? Κρητικαρος για μπιζνες στην Ταυλανδη χαχαχα...το διαβασα σε παλια σου post βρε!
Nα σε ρωτησω κατι αλλο,σοβαρα τωρα,εχεις αποφασισει τι μπιζνα θα κανεις?και τι χρημα σκεφτεσαι να διαθεσεις?

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Που τον ειδες το χωρο φιλαράκο ?? Γιατι εγω δεν τον βλεπω.

Οσο για τη νοκ γιαλαντζί γυπας ειναι. Γιατί οι πραγματικοί γύπες ξερουν να ξεχωριζουν τα πιρφοροψοφιμια απο τους παλιους που ειναι σε καθε περιπτωση αλλοιώς.

Οι πραγματικοι γυπες το πρωτο πραγμα που προσπαθουν να μαντεψουν ειναι αν εισαι φρεσκος η αν εχεις ξαναπαει στη χωρα. Και δεν πιστευουν βεβαια την απαντηση σου σε αντιστοιχη ερωτηση τους.

Εσυ φιλαρακο ποσες φορες εχεις παει Ταιλανδη και κουραστηκες ??
:think: :think:?..κουραζομαι ευκολα εγω...χαχα τι να κανω!!

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Σωστός  και γνώστης.
Να  και κάποιος που έχει περπατήσει την πόλη πέρα από τα σεξομάγαζα.
Τα πάντα έχει αυτό το τετράγωνο και για όλα τα βαλάντια.

a112211.jpg
Σας ευχαριστω και τους δυο.....καταφερα και βρηκα διαμερισμα στην περιοχη οποτε ολα οκ. 1/10 θα ειμαι εκει. Οποιος παραμενει ως τοτε και θελει μπορουμε να τα πουμε και απο κοντα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μόνιμος κάτοικος εδώ και 17 χρόνια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
στο τελος βαριέσαι να πας ακομη και μεχρι το παραδιπλανό τετράγωνο να μαμησεις που λεει ο λογος...

Ετσι ειναι φιλαρακο.

Οταν γινεται η θαλασσα γιαουρτι βαριεσαι να φερεις τα κουταλια !!

Τι να πουμε και εμεις στο πιρφορισταν ??

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Happy Birthday To Me!!!  :orchestra:
Mηνας Σεπτεβριος και κλεινω 10 χρονια απο την πρωτη φορα που Γνωρισαμε την Χωρα των Θαυματων με παρθενικο ταξιδι στο phuket!!!

Συνημμένα

• P9082846.JPG
    P9082846.JPG
    185,9 KB · Εμφανίσεις: 30

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Βίντεο: Μυστηριώδης πύρινη σφαίρα σημάδεψε τον ουρανό της Μπανγκόκ
Μπανγκόκ
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά στην Ταϊλάνδη το πρωί της Δευτέρας καθώς κάτοικοι της Μπανγκόκ αναρτούσαν εικόνες μιας μυστηριώδους πύρινης σφαίρας να περνά με ταχύτητα στον ουρανό.

Το φαινόμενο έγινε ορατό από πολλές τοποθεσίες στη διάρκεια της πρωινής ώρας αιχμής. Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο φουντώνει στιγμιαία πριν εξαφανιστεί.

Το πιθανότερο είναι ότι επρόκειτο για μικρό αστεροειδή, ανέφερε στο CNN ο Σάραν Ποσιασίντα, αστρονόμος του Εθνικού Ινστιτούτου Αστρονομικής Έρευνας στην Ταϊλάνδη.

Το αντικείμενο, εξήγησε, κινήθηκε από τη δύση προς την ανατολή. Αν ήταν δορυφόρος θα έπρεπε να έρθει από την αντίθετη κατεύθυνση, είπε.

Με βάση τις διαθέσιμες εικόνες εκτίμησε ότι το μετέωρο διαλύθηκε σε ύψος 100 χιλιομέτρων.

«Μπορεί να μην ζύγιζε πολύ. Ίσως μόνο μερικά κιλά» εκτίμησε.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τετοια αμαρτωλη πολη θα ειναι η πρωτη που θα καει  :priest: :woldman: :woldman:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εσφαλμένη  γνώμη έχεις αλλά δεν σε παρεξηγώ   μιας  και γνωρίζεις  μόνο τους  χώρους  που έχεις κινηθεί.

Παντως εγω να πω την αμαρτια μου ανετα θα ζουσα BKK ειδικα καπου με θεα ποταμι αλλα εχει δικιο ο φαντομας για τη κινηση, 30 χρονια που παω δεν παλευεται, ειχα προλαβει και τη κατασκευη των υπερυψωμενων δρομων που υποτιθεται θα ελυναν το προβλημα αλλα...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
  Έχω μείνει σε πάμπολλες περιοχές  από την μέρα που ήρθα.
  Με αδυναμία και εγώ τούς  χώρους  με θέα το ποτάμι.
  Όταν  όμως αποφάσισα να  αγοράσω διάλεξα την περιοχή  του Lumpini  Παρκ  τόσο  ως κατοικία  αλλά και σαν γραφεία.
  Γιά πάμπολους λόγους.
  Μέσω MRT η  BTS μπορώ να βρίσκομαι σε  πολύ μικρό χρόνο  εκεί που χρειάζομαι. 
  Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ  για  να πάω στις  γύρω πόλεις  όταν αυτό χρειάζεται  η  σε διακοπές.
  Αργότερα  λίγο πριν την  λειτουργία  του  Suvarnabhumi  έκανα  αγορά στην Αnnvill 2 μεζονετών  αλλά μόνο  για  επενδυτικούς  λόγους,  πράγμα που πραγματικά απέδωσε. 
  Οι μετακινήσεις στην πόλη  πολλές φορές  με αυτοκίνητο είναι δύσκολες  ειδικά αν δεν εξυπηρετούνται από υπόγεια  η  εναέρια μέσα
  Έχει  όμως σημεία η πόλη που είναι πραγματικά οάσεις  για κάποιον που ξέρει να κινηθεί.
  Σαν πόλη  έχει χρώμα, χαρακτήρα,  άπειρες επιλογές  και  μια ασφαλή διαμονή φυσικά  όταν κινήσε σε λογικά πλαίσια.
  Ισχύει    και εδώ  το όποιος μπλέκει με τα πίτουρα  τον τρώνε οι κότες.
  Ειδικά  όσους έρχονται εδώ  προσπαθώντας  να διαμείνουν η  να “πλουτίσουν” με δουλειές  του ποδαριού.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εσφαλμένη  γνώμη έχεις αλλά δεν σε παρεξηγώ   μιας  και γνωρίζεις  μόνο τους  χώρους  που έχεις κινηθεί.

Το οτι εχω κινηθει στις σεξοπεριοχες τις ταιλανδης δεν σημαινει οτι ειπα ολη την χωρα μπουρδελο και οτι δεν γνωριζω τι γινεται στην υπολοιπη ταιλανδη.
Ειμαι απο τους λιγους σαν τουριστας που με ενδιαφερουν και αλλα πραματα στην χωρα εκτος απο το γαμησι που πολλοι πηγαινουν μονο και μονο γιαυτο το λογο.
Μαρεσει πολυ η παραδοσιακη Ταιλανδη τα ηθη και εθιμα.
Μαλλον δεν καταλαβες πως το λεω φιλε Newfan.
Οταν σε μια συζητηση πχ. μιλαμε για καποιες αμαρτωλες πολεις στο μυαλο μας ερχεται πχ το amsterdam,Berlin,Bangkok,las vegas και ου το καθεξης λογο πχ που ειναι και πολεις χωρις tabboo.
Συγγνωμη κιολας αλλα δεν το λεω εγω που ειναι νουμερο ενα χωρα στο σεξοτουρισμο.
Την αθηνα την θεωρω πιο μπουρδελοπολη αλλα απο αλλες αποψεις.
Κατεβητε λιγο το καλαμι για καποιους που μενετε εκει περα λεω εγω.
Εαν μενετε φυσικα....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλαμι ?? ελα μωρε πιο καλαμι και συ...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αγαπητέ   Tekillas Boom Boom ο αφοριστικός λόγος δεν ταιριάζει σε ανθρώπους  που  όπως εσύ λες:
“Είμαι από τους λιγους σαν τουριστας που με ενδιαφερουν και αλλα πραματα στην χωρα εκτος απο το γαμησι που πολλοι πηγαινουν μονο και μονο γιαυτο το λογο”.

Αν πραγματικά   σου αρέσει  η πραγματική  χώρα  εδώ  είμαι να με ρωτήσεις ότι  θες.
Εμπειρικά στο λέω ότι κακώς  υπάρχουν ποιο  αμαρτωλές  πόλεις από την Μπανγκόκ αλλά και από αυτές που ανέφερες   πχ η Λισαβόνα είναι μια από αυτές.

Όσο για το καλάμι η baboo   το έχω αφιππεύσει πολλά χρόνια τώρα η μόνη μου επαφή με αυτό είναι η εξαγωγή του.

Όσο  για το: "Εαν μενετε φυσικα.'"
Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν ψεύτη η να  αφήνουν υπόνοιες γύρω από το άτομο μου.
Εδώ μέσα  ήρθα  για  μην ξεχάσω την γλώσσα μου   και να βοηθήσω όσο μπορώ  κάποιους που έρχονται  εδώ σαν τουρίστες  η όχι.
Με την ασφάλεια όμως  της ανωνυμίας, μιας και τις προσωπικές  επαφές με   συνέλληνες λόγο καλής  καρδιάς  τις έχω πληρώσει με κόπο, χρόνο και χρήμα.
Καλάμι λοιπόν  δεν διαθέτω  ψάξε  να  το βρεις σε αυτούς που με  3-4 άντε   5 επισκέψεις  τα  ξέρουν όλα.

Τώρα όσον αφορά την πόλη έχει  8.5  - 14  εκατομμύρια με την γύρω περιοχή.
Κατοίκους   όχι τουρίστες.  
Το ποσοστό  των εργαζομένων  σε αυτό το επάγγελμα είναι πολύ μικρό για να   χαρακτηρίζει  μια πόλη η μια χώρα.

Tο τι  λέγετε άστο  ακόμα και από διεθνείς  οργανισμούς  υπάρχουν σε όλα σκοπιμότητες  η ακόμη και εσφαλμένες εύκολες  απόψεις.

Το μόνο που   έκανε την διαφορά  με  τις άλλες πόλεις που έχουν παρεμφερή “ζωή” ήταν η συναλλαγματική διαφορά   που δημιουργήθηκε από την κρίση του 1997 και η ασφάλεια που παρέχει.
Το Άνχελες, η Μανίλα, η  Τζακάρτα, περιοχές της Ινδίας,  της Καμπότζης  είχαν  αυτήν την συναλλαγματική διαφορά.
Δεν παρείχαν όμως και δεν  παρέχουν ασφάλεια για αυτό προτιμήθηκε η Ταΐλάνδη.  
Σε ποσοστό όμως  εργαζομένων στο επάγγελμα αυτό  υπερέχουν και στο λέω μετά  πείρας.

Στο διαβατήριο σου  εμφάνισες βίζα εισόδου του 2005   προς το Πουκέτ.
Θα χαιρόμουν να μάθω  ποιές άλλες περιοχές πλην   της Μπανγκόκ Της Παττάγια η του Πουκέτ έχεις επισκεφτεί

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Νομιζω οτι η Ταυλανδη ειναι η πιο πουριτασνη χωρα, απο τις 8 χωρες που επισκευτομαι σχεδον καθε χρονο.
Και αυτο μπορεις να το καταλαβεις απο τις πρωτες μερες πουθα πας στη Μπανγκοκ παρατηρωντας τη συμπεριφορα
τωννεων ζευγαριων στο δρομο. Καθως επισης και απο το ντυσιμο ακομα και των κοριτσιων του επαγγελματος.
Στις 180 μερες που εχω επισκευθει τη χωρα εχω παει με καμμια 130αρια 150αρια διαφορετικες κοπελες συνολικα. Απο αυτες μονο μια (και αυτο γιατι της το ζητησα εγω-ειχε εναν υπεροχο κωλο) φοραγε στρινγκακι.
Ολες οι αλλες με κυλοτες 2 νουμερα μεγαλυτερες απο το κανονικο.
Σε παλιοτερο μου ποστ πριν απο 2 χρονια εξηγουσα με νουμερα οτι το ποσοστο των εμπλεκομενων συτξη βιομηχανια του σεξ (κοριτσιων αγαπητικων τουκτουκτζιδων ταξιτζιδων και λοιπων πατατρεχαμενων) ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το συνολικο πληθυσμο της χωρας.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
30 χρονια που παω δεν παλευεται, ειχα προλαβει και τη κατασκευη των υπερυψωμενων δρομων που υποτιθεται θα ελυναν το προβλημα αλλα...
δρομους υπερυψωμενους και γεφυρες φτιαχνουν, γραμμες MRT επεκτεινονται σε ολα τα μηκη και πλατη, λεωφορους φαρδαινουν αλλα η κινηση αντι να μειωνεται αυξανεται
πως γινεται αυτο?
εχει αυξηθει κατακορυφα το μεσο Ταυλανδικο εισοδημα, οι τραπεζες δινουν ευκολα δανεια με αποτελεσμα και η κουτση Μαρια εχει καρο

κατα τη γνωμη μου η ζωη στην Ταυλανδη δεν παλευεται χωρις μηχανακι...MRT/BTS/minivan/λεωφορεια δεν τα γουσταρω καθολου τα χρησιμοποιουσα συνεχεια τα πρωτα χρονια αλλα τωρα εχω χρονια να μπω σε ολα...
χωρις μηχανακι δεν αντεχω ουτε μια μερα...και μονο η αισθηση της ελευθεριας των μετακινησεων που σου δινει δε συγκρινεται με τιποτα
το καρο μονο για μακρινες αποστασεις εντος η εκτος ΒΚΚ
τωρα με τα μπλοκα που κανουν οι μπατσοι σε ολην την ΒΚΚ τις νυχτερινες ωρες για αλκοτεστ ουτε αυτο συμφερει για νυχτερινες τσαρκες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Mε την χθεσινη σου παρατηρηση απλα με ειπες ανιδεο και οτι θεωρω ολη την Ταιλανδη ενα μπουρδελο πραμα που πολλες φορες λεω το αντιθετο εδω μεσα ακομη και για τα κοριτσια που καποιοι τις θεωρουν ΟΛΕΣ πουτανες εγω λεω το αντιθετο.
Οπως καλα ξερουμε εκτος απο Την Patong (παραλια) Pattaya,Patpong,Nana,Cowboy και κανα club Που πανε οι φαλανγκς πχ insanity,climax κτλ. η υπολοιπη Ταιλανδη ειναι πολυ διαφορετικη.

Εγω μπορει να μην πηγα πολλες φορες αλλα απο το 2005 εως τωρα διαβαζω,ασχολουμε εχω Βιβλια για την Ταιλανδη και με χει συνεπαρει η κουλτουρα,ο Βουδισμος και οι υπολοιπες ομορφιες που εχει η οποιες δεν ειναι και λιγες.

Μην ξεχνας και το εχω ξαναπει το 2005 που πηγα δεν ηξερα καν τι παιζει στο phuket και στην  patong και δεν ειχα διαβασει τπτ.Ουτε ο φιλος μου ηξερε,το μονο που ειχε ακουσει ηταν οτι ειχε κοριτσια και σαυτο δεν εδωσα σημασια γιατι καταλαβα οτι ηταν κατι σαν τα δικα μας νησια και κανεις καμακι και αντε βγαλε γκομενα τωρα.

Εκτος απο phuket που γυρνουσα καθημερινα ολο το νησι με το μηχανακι tours στα phiphi,phang nga,Pattaya,Bangkok οχι δεν πηγα πουθενα αλλου στην Ταιλανδη.
Αλλα κοιτουσα καθημερινα σε οποιο μερος να ημουνα να εκανα δραστηριοτητες και να εβλεπα αξιοθεατα γιατι ακομη και στην pattaya δεν ειναι λιγα.
Δεν κοιμομουνα ολη μερα και το βραδακι πηγαινα ενα ibar φορτωνα και αντε παλι τα ιδια απο αυριο.
Ακομη και στην Bangkok προτιμουσα club με ντοπιους ταιλανδους παρα με φαλανγκς να ψαχνοντε καθε τρεις και λιγο.

Το επομενο μου ταξιδι αν θα μπορουσε να γινει θα ξεκινουσα απο Βορεια Ταιλανδη καποιες μερες να εβλεπα καποια Αξιοθεατα οπως την φυλη Padaung με τις μακρυλεμες γυναικες να πηγαινα στο χρυσο τριγωνο να εβλεπα καποιους ναους που εχω τσεκαρει και μετα να κατεβενα νοτια katchanaburi στην γεφυρα kwai και τα τριγυρω να πηγαινα ayyutaya να κατεβαινα μετα σε κανα νησακι οπως το Koh kood και μετα για σβησιμο να την εβγαζα Bangkok για το Nightlife αλλα και για καποια μνημεια που δεν ειδα.
Pattaya το εχω ξαναπει ισως να μην ξαναπηγαινα και εαν πηγαινα μονο 3-4 μερες για το χαβαλε.

Το χομπι μου εξαλλου η Φωτογραφια ταιριαζει με την δουλεια που κανω τωρα και το ξερουν πολλοι.Σε καθε μου ταξιδι εβγαζα χιλιαδες φωτογραφιες και ενα παραπανω αν κανω ενα τετοιο ταξιδι που θελω.Πιο πολυ τρελα εχω να φωτογραφισω στο επομενο ταξιδι παρα να γαμησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom