κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Καλα αλκοτεστ κανουνε δεν ειναι πια και τοσο σπουδαιο. Φανταζεσαι να κανανε σεξοτεστ, να σου βαζανε τη καποτα στο πουλι και να σου λεγανε ''χυσε'';
δρομους υπερυψωμενους και γεφυρες φτιαχνουν, γραμμες MRT επεκτεινονται σε ολα τα μηκη και πλατη, λεωφορους φαρδαινουν αλλα η κινηση αντι να μειωνεται αυξανεται
πως γινεται αυτο?
εχει αυξηθει κατακορυφα το μεσο Ταυλανδικο εισοδημα, οι τραπεζες δινουν ευκολα δανεια με αποτελεσμα και η κουτση Μαρια εχει καρο
Νομιζω οτι η Ταυλανδη ειναι η πιο πουριτασνη χωρα, απο τις 8 χωρες που επισκευτομαι σχεδον καθε χρονο.
Και αυτο μπορεις να το καταλαβεις απο τις πρωτες μερες πουθα πας στη Μπανγκοκ παρατηρωντας τη συμπεριφορα
τωννεων ζευγαριων στο δρομο. Καθως επισης και απο το ντυσιμο ακομα και των κοριτσιων του επαγγελματος.
Στις 180 μερες που εχω επισκευθει τη χωρα εχω παει με καμμια 130αρια 150αρια διαφορετικες κοπελες συνολικα. Απο αυτες μονο μια (και αυτο γιατι της το ζητησα εγω-ειχε εναν υπεροχο κωλο) φοραγε στρινγκακι.
Ολες οι αλλες με κυλοτες 2 νουμερα μεγαλυτερες απο το κανονικο.
Σε παλιοτερο μου ποστ πριν απο 2 χρονια εξηγουσα με νουμερα οτι το ποσοστο των εμπλεκομενων συτξη βιομηχανια του σεξ (κοριτσιων αγαπητικων τουκτουκτζιδων ταξιτζιδων και λοιπων πατατρεχαμενων) ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το συνολικο πληθυσμο της χωρας.
Αυτης της αποψης ειμαι Αλλα με παρεξηγησες.Αλλοι ειναι αυτοι που βγαζουν μια χωρα ολοκληρη μπουρδελο και δεν κοιτουν παραπερα.Σε όλους αυτούς που θέλουν να περάσουν εδώ μεγαλύτερο διάστημα του ενός μηνός η ακόμη και αυτοί .
Όταν έρχεστε αφήστε στο Αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος τους εξυπνακισμούς και την νοοτροπία του αποικιοκράτη.
Ελάτε επισκεφτείτε την χώρα σεβαστείτε τους εδώ γραπτούς και άγραπτους νόμους.
Αφήστε τα καλάμια πίσω στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη η όπου αλλού μένετε.
Περάστε τις διακοπές σας συντροφιά με μια ωραία κυρία δείτε την χώρα όχι μόνο της γαμιστρώνες της.
Θα κερδίζεται περισσότερα έτσι ίσως αλλάξετε και λίγο φιλοσοφία ζωής έχοντας μετά από χρόνια κάτι να πείτε στα παιδιά η εγγόνια σας πέρα από το βάθος της NONG την περιφέρεια της FON η τα κουνήματα της AOM.
Οι Ταΐλανδοί είναι υπομονετικός λαός μέχρι δουλοπρέπειας.
Χαμογελούν ως άμυνα ούτε χαζοχαρούμενοι ούτε αναίσθητοι είναι.
Μην περάσεις όμως τη νοητή γραμμή γίνονται λύκοι και δύσκολα γλυτώνεις.
Κάποιες επισημάνσεις στα παραπάνω σχόλια σου.Σε όλους αυτούς που θέλουν να περάσουν εδώ μεγαλύτερο διάστημα του ενός μηνός η ακόμη και αυτοί .
Όταν έρχεστε αφήστε στο Αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος τους εξυπνακισμούς και την νοοτροπία του αποικιοκράτη.
Ελάτε επισκεφτείτε την χώρα σεβαστείτε τους εδώ γραπτούς και άγραπτους νόμους.
Αφήστε τα καλάμια πίσω στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη η όπου αλλού μένετε.
Περάστε τις διακοπές σας συντροφιά με μια ωραία κυρία δείτε την χώρα όχι μόνο της γαμιστρώνες της.
Θα κερδίζεται περισσότερα έτσι ίσως αλλάξετε και λίγο φιλοσοφία ζωής έχοντας μετά από χρόνια κάτι να πείτε στα παιδιά η εγγόνια σας πέρα από το βάθος της NONG την περιφέρεια της FON η τα κουνήματα της AOM.
Οι Ταΐλανδοί είναι υπομονετικός λαός μέχρι δουλοπρέπειας.
Χαμογελούν ως άμυνα ούτε χαζοχαρούμενοι ούτε αναίσθητοι είναι.
Μην περάσεις όμως τη νοητή γραμμή γίνονται λύκοι και δύσκολα γλυτώνεις.
Έχεις δίκιο περί τραπεζών.
Το κακό είναι όπως το έχω ξαναπεί ότι.
Επειδή πολλοί φίλοι μέσα από εδώ η ακόμη και μέσω προσωπικών γνωριμιών με ρωτούν για το άνοιγμα μιας επιχείρησης εδώ να πω δυο λόγια.
Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η ραγδαία ανάπτυξη θα σταματήσει και μάλιστα βίαια.
Θα βρεθεί η χώρα με ένα μεγάλο δημοσιονομικό κενό καθώς και ένα υπέρογκο ποσό κόκκινων δανείων ήδη το πρόβλημα είναι μεγάλο.
Κάτι που θα συμπαρασύρει το νόμισμα και πολύ φοβάμαι ότι το 1997 θα είναι φωτοβολίδα προς το άνοιγμα το τωρινό.
Τότε δεν υπερέβαινε τα 17 δισ,
Έφερε 50% υποτίμηση νομίσματος και ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη.
Δεν αποτρέπω κανένα.
Επειδή όμως κάποιοι από εδώ Έλληνες και μη όταν το μπάτ βρέθηκε στο 53 προς ένα έναντι του ευρώ έκαναν μεγάλες αγορές Μπατ.
Ξέροντας ότι αυτό ήταν και το ταβάνι.
Να πω σε οποίον ενδιαφέρετε να έρθει τις όποιες καταθέσεις του εδώ, να τις κάνει σε άλλο νόμισμα και μακρυά από τις εγχώριες τράπεζες.
Κατά προτίμηση τράπεζες του Χόνγκ Κόνγκ η της Σιγκαπούρης
Ειρήσθω εν παρόδω :
Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο.
Το να μπορεσεις να αγοράσεις και να πουλήσεις οποιοδήποτε αγαθό στους σωστούς χρόνους είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος πλουτισμού.
Νομίζω όμως ότι οι ευκαιρίες πια στη Ταιλάνδη μαλλόν τεινουν να ελαχιστοποιηθούν μια και δεν είναι πλεον υπανάπτυκτη χώρα.
εγω εγω ! χαχαχαχαχααχα οχι μωρε δεν ειναι και ολη αλλα καλη ιδεα δε εχω ρε μαλακα ...ειδικες τιμουλες σε μπατοκτωνους πατριωτες και ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΥΣ που ηθελαν να ειναι κατι αλλο αλλα δεν ειναι χεχεχεΑυτης της αποψης ειμαι Αλλα με παρεξηγησες.Αλλοι ειναι αυτοι που βγαζουν μια χωρα ολοκληρη μπουρδελο και δεν κοιτουν παραπερα.
Να κανω μια αφελεστατη ερωτηση? Ποσο ελευθερο χρονο μπορει να διαθεσει ενας σοβαρος επιχειρηματιας στην Los ωστε να μπορει να γραφει τοσες αναλυσεις και συμβουλες προς τους νεους ταξιδιωτες? Φυσικα χωρις με αυτο να υπονοω οτι δεν λενε την πραγματικοτητα και μεγαλες αληθειες! Καθε αλλο μαλιστα! Γιατι εγω απο χρονο? Ανυπαρκτο χαχα..
δηλαδη εσεις εκει σαν να λεμε ξυνετε τάρχιδια σας και κονοματε και εμεις εδω big poutsa...xaxaΑρκετό αγαπητέ.
Τα καράβια μπορεί να χρειαστούν και μια και δυο μέρες η και 3 μέρες για να φορτώσουν.
Στο διάστημα λοιπόν που αναγκαστικά βρίσκομαι εκτός γραφείου μια και φροντίζω να τσεκάρω πανταχόθεν την δουλεία μου, παρηγορούμαι μαζί σας.
Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντηση μου
Τυχαίως αυτήν την ώρα φορτώνουν τα παιδιά κάρβουνο για μια εταιρεία στον Ασπρόπυργο.
Όσο για του γκεμπελιστές μόνο κάτι από μια Ελληνική ταινία και αυτό παραφρασμένο:
Όχι άλλη λάσπη.
¨Έτσι και αλλιώς είμαι θιασώτης του γνωμικού :
Μην παλεύεις με γουρούνια. Θα γεμίσεις λάσπες και τα γουρούνια θα την καταβρούν.
Χαιρετισμούς από τα παιδιά του BULK ORION και του HELIOS HIGHWAY.