Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Καλα αλκοτεστ κανουνε δεν ειναι πια και τοσο σπουδαιο. Φανταζεσαι να κανανε σεξοτεστ, να σου βαζανε τη καποτα στο πουλι και να σου λεγανε ''χυσε''; :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και περα απο αυτα φιλε newfun εγω δεν ειμαι ανωνυμος εδω μεσα και δεν κρυβομαι οπως πολλοι πολλοι.
Το καλυτερο ηταν να ξεραμε και με ποιους μιλαμε.
Αλλα εδω γινετε διαγωνισμος ποιος θα κρυφτει πιο καλα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πουθενά  στο κείμενο μου δεν σε έθιξα  η  υπονόησα κάτι άλλο από αυτά που εσύ αναφέρεις.

Εκτος απο phuket που γυρνουσα καθημερινα ολο το νησι με το μηχανακι tours στα phiphi,phang nga,Pattaya,Bangkok οχι δεν πηγα πουθενα αλλου στην Ταιλανδη.
Διαφώνησα, νομίζω ότι έχω το δικαίωμα  να  διατηρώ την διαφωνία  μου, στο ευφυολόγημα σου περί αματρωλής πόλης  και σου εξήγησα τούς  λόγους.  
Δεν άφησα  ούτε  ικμάδα  υποψίας ότι λες  ψέματα  ούτε  περί καλαμιού ανέφερα  όπως εσύ  έπραξες :

Κατεβητε λιγο το καλαμι για καποιους που μενετε εκει περα λεω εγω.
Εαν μενετε φυσικα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Εάν  αναφέρεστε  ότι είστε επώνυμος  πίσω από το nickname  σας εδώ, άτυχης  έκφραση.
Εάν  πάλι  θεωρείται  ότι  είστε επώνυμος  γιατί σας γνωρίζουν κάποιοι  φίλοι  και συνταξιδιώτες σας πάλι ατυχής,
Καθείς έχει τον κύκλο του.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
περα απο ολα αυτα σκεφτικα τελικα τι θα κανω αν αποφασισω να παω ταυλανδη
θα αγορασω 5-6 πιτογυραδικα 3-4 τυροπιταδικα , καμια 6 σπιτια απο τα οποια τα μισα θα τα γεμισω με ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΜΠΑΓΚΟΓΚΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ  θα βαλω και λιγες χοντρες για τα πακια και αλλους που γουσταρουν ετσι , τα αλλα μισα θα τα γεμισω με ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΥΖΓΙΑ για ατομα με τετοια γουστα , και ολα θα τα προωθω σε ΔΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥΣ , ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΑΚΟΥΣ και υπολοιπη φαρα ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ
νομιζω ουι μια χαρα θα πανε οι μπιζνες

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Σε όλους  αυτούς  που θέλουν να περάσουν εδώ μεγαλύτερο διάστημα  του ενός  μηνός  η  ακόμη και αυτοί .
Όταν  έρχεστε αφήστε στο Αεροδρόμιο  ΕΛ. Βενιζέλος  τους εξυπνακισμούς και την  νοοτροπία  του αποικιοκράτη.
Ελάτε επισκεφτείτε την χώρα σεβαστείτε τους εδώ γραπτούς και άγραπτους  νόμους.
Αφήστε τα καλάμια  πίσω στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη  η  όπου αλλού μένετε.
Περάστε τις διακοπές σας  συντροφιά με μια ωραία  κυρία  δείτε την χώρα  όχι μόνο  της  γαμιστρώνες της. 
Θα κερδίζεται περισσότερα έτσι  ίσως αλλάξετε και λίγο φιλοσοφία  ζωής  έχοντας μετά από χρόνια κάτι να πείτε στα παιδιά η  εγγόνια σας πέρα από το βάθος της NONG  την  περιφέρεια  της FON  η  τα κουνήματα της AOM.
Οι Ταΐλανδοί είναι υπομονετικός λαός μέχρι δουλοπρέπειας.
Χαμογελούν ως άμυνα  ούτε  χαζοχαρούμενοι  ούτε  αναίσθητοι  είναι.
Μην περάσεις όμως τη νοητή γραμμή γίνονται λύκοι και δύσκολα  γλυτώνεις.

δρομους υπερυψωμενους και γεφυρες φτιαχνουν, γραμμες MRT επεκτεινονται σε ολα τα μηκη και πλατη, λεωφορους φαρδαινουν αλλα η κινηση αντι να μειωνεται αυξανεται
πως γινεται αυτο?
εχει αυξηθει κατακορυφα το μεσο Ταυλανδικο εισοδημα, οι τραπεζες δινουν ευκολα δανεια με αποτελεσμα και η κουτση Μαρια εχει καρο

Έχεις δίκιο  περί τραπεζών.
  Το κακό  είναι  όπως το έχω ξαναπεί  ότι. 
  Επειδή  πολλοί φίλοι μέσα  από εδώ  η  ακόμη  και  μέσω προσωπικών  γνωριμιών με ρωτούν  για το άνοιγμα  μιας επιχείρησης εδώ να πω δυο λόγια.
  Το πιθανότερο είναι  ότι αυτή η  ραγδαία ανάπτυξη    θα σταματήσει  και μάλιστα βίαια. 
  Θα βρεθεί η χώρα με  ένα  μεγάλο  δημοσιονομικό  κενό καθώς  και  ένα  υπέρογκο ποσό    κόκκινων δανείων ήδη το πρόβλημα είναι μεγάλο.
  Κάτι που θα συμπαρασύρει  το  νόμισμα  και πολύ  φοβάμαι    ότι το 1997  θα είναι  φωτοβολίδα  προς  το άνοιγμα το τωρινό.
  Τότε δεν υπερέβαινε τα  17 δισ,
  Έφερε 50%  υποτίμηση νομίσματος και  ανεργία σε δυσθεώρητα  ύψη.
  Δεν αποτρέπω  κανένα.
  Επειδή όμως  κάποιοι από εδώ Έλληνες  και μη  όταν το μπάτ βρέθηκε  στο 53 προς  ένα  έναντι του ευρώ έκαναν μεγάλες αγορές  Μπατ.
  Ξέροντας ότι  αυτό ήταν και το ταβάνι.   
  Να πω σε οποίον ενδιαφέρετε να έρθει  τις  όποιες καταθέσεις  του εδώ,  να τις κάνει σε άλλο νόμισμα  και μακρυά από τις  εγχώριες τράπεζες.
  Κατά προτίμηση τράπεζες  του  Χόνγκ Κόνγκ η της Σιγκαπούρης

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Νομιζω οτι η Ταυλανδη ειναι η πιο πουριτασνη χωρα, απο τις 8 χωρες που επισκευτομαι σχεδον καθε χρονο.
Και αυτο μπορεις να το καταλαβεις απο τις πρωτες μερες πουθα πας στη Μπανγκοκ παρατηρωντας τη συμπεριφορα
τωννεων ζευγαριων στο δρομο. Καθως επισης και απο το ντυσιμο ακομα και των κοριτσιων του επαγγελματος.
Στις 180 μερες που εχω επισκευθει τη χωρα εχω παει με καμμια 130αρια 150αρια διαφορετικες κοπελες συνολικα. Απο αυτες μονο μια (και αυτο γιατι της το ζητησα εγω-ειχε εναν υπεροχο κωλο) φοραγε στρινγκακι.
Ολες οι αλλες με κυλοτες 2 νουμερα μεγαλυτερες απο το κανονικο.

Σε παλιοτερο μου ποστ πριν απο 2 χρονια εξηγουσα με νουμερα οτι το ποσοστο των εμπλεκομενων συτξη βιομηχανια του σεξ (κοριτσιων αγαπητικων τουκτουκτζιδων ταξιτζιδων και λοιπων πατατρεχαμενων) ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το συνολικο πληθυσμο της χωρας.

Και  οι περισσότερες σορτσάκι  κάτω  από το φόρεμα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Σε όλους  αυτούς  που θέλουν να περάσουν εδώ μεγαλύτερο διάστημα  του ενός  μηνός  η   ακόμη και αυτοί .
Όταν  έρχεστε αφήστε στο Αεροδρόμιο  ΕΛ. Βενιζέλος  τους εξυπνακισμούς και την  νοοτροπία  του αποικιοκράτη.
Ελάτε επισκεφτείτε την χώρα σεβαστείτε τους εδώ γραπτούς και άγραπτους  νόμους.
Αφήστε τα καλάμια  πίσω στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη  η  όπου αλλού μένετε.
Περάστε τις διακοπές σας  συντροφιά με μια ωραία  κυρία  δείτε την χώρα  όχι μόνο   της  γαμιστρώνες της. 
Θα κερδίζεται περισσότερα έτσι  ίσως αλλάξετε και λίγο φιλοσοφία   ζωής  έχοντας μετά από χρόνια κάτι να πείτε στα παιδιά η  εγγόνια σας πέρα από το βάθος της NONG   την  περιφέρεια  της FON  η  τα κουνήματα της AOM.
Χαμογελούν ως άμυνα  ούτε  χαζοχαρούμενοι  ούτε  αναίσθητοι  είναι.
Μην περάσεις όμως τη νοητή γραμμή γίνονται λύκοι και δύσκολα  γλυτώνεις.

Αυτης της αποψης ειμαι Αλλα με παρεξηγησες.Αλλοι ειναι αυτοι που βγαζουν μια χωρα ολοκληρη μπουρδελο και δεν κοιτουν παραπερα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν  νομίζω διάβασε καλύτερα τα κείμενα σου. Εσύ αφήνεις αιχμές.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Μαλλον δεν θες να με καταλαβεις φιλε newfun.
Δεν εχω την ετοιμολογια οπως εσυ για να σε δωσω να καταλαβεις συγγνωμη κιολας.
Την αποψη μου την εχω πει εδω και καιρο για την χωρα και ακομη και σε φιλους μου που δεν εχουν παει και τους λεω να πανε δεν την παρουσιαζω σαν μπουρδελοχωρα.
Αλλα και στο παραπανω κειμενο που εγραψα το τι θελω να κανω στο επομενο ταξιδι δεν βλεπω να συνφωνεις οτι ναι τετοιου ειδους ταξιδια πρεπει να κανουμε και να τα συνδιαζουμε ολα και οχι μονο το γαμησι.Νομιζεις λεω μπαρουφες και κολας σε μια λεξη που ειπα ΑΜΑΡΤΩΛΗ και δεν θες να καταλαβεις την ενοια που το λεω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε όλους  αυτούς  που θέλουν να περάσουν εδώ μεγαλύτερο διάστημα  του ενός  μηνός  η   ακόμη και αυτοί .
Όταν  έρχεστε αφήστε στο Αεροδρόμιο  ΕΛ. Βενιζέλος  τους εξυπνακισμούς και την  νοοτροπία  του αποικιοκράτη.
Ελάτε επισκεφτείτε την χώρα σεβαστείτε τους εδώ γραπτούς και άγραπτους  νόμους.
Αφήστε τα καλάμια  πίσω στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη  η  όπου αλλού μένετε.
Περάστε τις διακοπές σας  συντροφιά με μια ωραία  κυρία  δείτε την χώρα  όχι μόνο   της  γαμιστρώνες της.  
Θα κερδίζεται περισσότερα έτσι  ίσως αλλάξετε και λίγο φιλοσοφία   ζωής  έχοντας μετά από χρόνια κάτι να πείτε στα παιδιά η  εγγόνια σας πέρα από το βάθος της NONG   την  περιφέρεια  της FON  η  τα κουνήματα της AOM.

Κάποιες επισημάνσεις στα παραπάνω σχόλια σου.

Δεν νομίζω ότι ως ελληνες  ''μας παίρνει'' πλεον να το παίξουμε αποικιοκράτες, είτε στην Ταιλάνδη είτε οπουδήποτε.

Ασφαλώς και πρέπει να σέβεσαι τη  χώρα που επισκέπτεσαι. Απλά όπως έχεις συμφωνήσει και εσύ σε παλιό μου σχόλιο, η συγκεκριμένη χώρα παρουσιάζει αντιθέσεις σε σημείο οξύμωρο. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος ξένος να καταλάβει τη κουλτούρα τους και να μπει στη φιλοσοφία της ζωής τους. Το κλειδί πιστεύω είναι η γλώσσα. Και η γλώσσα είναι πολύ δύσκολη για ένα ευρωπαίο.

Εσένα αλήθεια πόσο χρόνο σου πήρε για να αρχίσεις να ''παίρνεις πρέφα'' απο τη γλώσσα τους και τη κουλτουρα τους ?? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ακόμη και σήμερα μετά απο πολυετή παραμονή συνεχίζεις να ανακαλύπτεις καινούργια στοιχεία και να απορείς που δεν τα είχες πιο πριν αντιληφθεί.

Και το γράφω γιατί και εγώ για επαγγελματικούς λόγους ταξίδευα επι 11 χρόνια στο εξωτερικό και είχα σε διαφορετικά περιβάλοντα παρόμοιες εμπειρίες.

Αρα σωστή η συμβουλή σου, και προσωπικά πάνω απο το 50% του χρόνου που πέρασα στη χώρα  ταξίδεψα σε μη τουριστικά μέρη στη Ταιλάνδη. Κάτι πήρα μυρωδιά, αλλά απέχω πολύ απο το να πώ ότι μπήκα στη κουλτούρα τους. Σίγουρα όμως μου άρεσε και θα το συνεχίσω.

Οσον αφορά τα καλάμια. Ο κανόνας είναι απλός. Οσοι τα καβαλάνε, σε κάποια φάση τους γυρίζουν απο οριζόντια σε κατακόρυφη διεύθυνση και τους χώνονται εκεί που τους πρέπει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Χαμογελούν ως άμυνα  ούτε  χαζοχαρούμενοι  ούτε  αναίσθητοι  είναι.
Μην περάσεις όμως τη νοητή γραμμή γίνονται λύκοι και δύσκολα  γλυτώνεις.

Ακούγοντας συζήτηση μεταξύ δυο  Αγγλων  τη δεύτερη φορά που ταξίδεψα στη Ταιλάνδη.

Αναφερόμενοι στο LOS ( Land of Smile ) επιχειρηματολογούσαν  για το γεγονός ότι οι Ταιλανδοί συχνά χαμογελούν, ως εξής.

Αν εχεις αμφιβολία σχετικά με το τι προσπαθούν να πετύχουν οι Ταιλανδοί χαμογελώντας, δηλαδή

Η να σε κοροιδέψουν

Η ότι απλά είναι ηλίθιοι,

Τότε να είσαι σίγουρος ότι μάλλον συμβαίνουν και τα δύο.

Αυτό είναι για μένα φίλε η επιτομή της αποικιοκρατικής αντίληψης.
Και μάλιστα δωσμένη απο τους πρώτους παγκοσμίως διδάξαντες.

Ο σεξορουρίστας τι αποικιοκρατική αντίληψη να έχει και πως να την εφαρμόσει ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Έχεις δίκιο   περί τραπεζών.
 Το κακό  είναι  όπως το έχω ξαναπεί  ότι.  
 Επειδή  πολλοί φίλοι μέσα  από εδώ  η  ακόμη  και  μέσω προσωπικών  γνωριμιών με ρωτούν  για το άνοιγμα  μιας επιχείρησης εδώ να πω δυο λόγια.
 Το πιθανότερο είναι   ότι αυτή η  ραγδαία ανάπτυξη     θα σταματήσει   και μάλιστα βίαια.  
 Θα βρεθεί η χώρα με   ένα  μεγάλο  δημοσιονομικό  κενό καθώς  και  ένα  υπέρογκο ποσό    κόκκινων δανείων ήδη το πρόβλημα είναι μεγάλο.
 Κάτι που θα συμπαρασύρει  το  νόμισμα  και πολύ  φοβάμαι    ότι το 1997  θα είναι  φωτοβολίδα  προς  το άνοιγμα το τωρινό.
 Τότε δεν υπερέβαινε τα   17 δισ,
 Έφερε 50%  υποτίμηση νομίσματος και  ανεργία σε δυσθεώρητα  ύψη.
 Δεν αποτρέπω  κανένα.
 Επειδή όμως  κάποιοι από εδώ Έλληνες  και μη   όταν το μπάτ βρέθηκε   στο 53 προς  ένα  έναντι του ευρώ έκαναν μεγάλες αγορές  Μπατ.
 Ξέροντας ότι  αυτό ήταν και το ταβάνι.    
 Να πω σε οποίον ενδιαφέρετε να έρθει   τις  όποιες καταθέσεις  του εδώ,  να τις κάνει σε άλλο νόμισμα  και μακρυά από τις  εγχώριες τράπεζες.
 Κατά προτίμηση τράπεζες  του  Χόνγκ Κόνγκ η της Σιγκαπούρης

Ειρήσθω εν παρόδω :
Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο.

Το να μπορεσεις να αγοράσεις και να πουλήσεις οποιοδήποτε αγαθό στους σωστούς χρόνους είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος πλουτισμού.

Νομίζω όμως ότι οι ευκαιρίες πια στη Ταιλάνδη μαλλόν τεινουν να ελαχιστοποιηθούν μια και δεν είναι πλεον υπανάπτυκτη χώρα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Mindreader

Η αλήθεια  ότι πέρασα ένα  εξάμηνο  μέχρι να καταλάβω  ότι εδώ δεν είναι Ελλάδα  η  Ηνωμένες  πολιτείες  που σπούδασα. Χωρίς την γλώσσα η  οποία παραδόξως  εάν δώσεις σημασία είναι  εύκολη  φυσικά ακόμα και μετά από τόσα  χρόνια το λεξιλόγιο μου  χρειάζεται συνεχή  βελτίωση.
  Όσο για το Αποικιοκρατική  τονίζει τον Ελληνικό ρητό “ με τον παρά μου και την κυρα  μου” με αυτήν την φιλοσοφία  ξεκινούν δυστυχώς πολλοί  από εκεί.
  Έχοντας το Ευρώ στην π τσέπη πιστεύουν ότι η  χώρα τους ανήκει.
Ναι  εγώ μίλησα  για  δυο  παράλληλους  κόσμους και ένα οξύμωρο σχήμα.  Όταν  όμως συναναστρέφεσαι και  ζεις  το ένα κομμάτι του κόσμου  αυτού  δεν μπορείς αφοριστικά να  ομιλείς  για το σύνολο και την χώρα.

Tekillas Boom Boom
Όταν σοβαρά αποφασίσεις να επισκεφτείς  τον Βορρά  μετά  χαράς να σε  βοηθήσω σε ότι χρειαστείς  για ένα αξέχαστο ταξίδι σε ένα άλλο κόσμο από αυτά που έχεις δει.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ειρήσθω εν παρόδω :
Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο.

Το να μπορεσεις να αγοράσεις και να πουλήσεις οποιοδήποτε αγαθό στους σωστούς χρόνους είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος πλουτισμού.

Νομίζω όμως ότι οι ευκαιρίες πια στη Ταιλάνδη μαλλόν τεινουν να ελαχιστοποιηθούν μια και δεν είναι πλεον υπανάπτυκτη χώρα.

Αυτό  συμβουλεύω και εγώ τους φίλους    ήταν μια πολύ κερδοφόρα κίνηση η αγορά των Μπατ  εκείνη την εποχή.
Με μια  όμως δυστυχώς αναμενόμενη υποτίμηση,  η παραμονή της  επένδυσης αυτής σε Μπατ  η δημιουργία μιας νέας, θα  φέρει  σε πολλούς από αυτούς συνθήκες χρεωκοπίας  η σοβαρής απώλειας εισοδήματος.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Να κανω μια αφελεστατη ερωτηση? Ποσο ελευθερο χρονο μπορει να διαθεσει ενας σοβαρος επιχειρηματιας στην Los ωστε να μπορει να γραφει τοσες αναλυσεις και συμβουλες προς τους νεους ταξιδιωτες? Φυσικα χωρις με αυτο να υπονοω οτι δεν λενε την πραγματικοτητα και μεγαλες αληθειες! Καθε αλλο μαλιστα! Γιατι εγω απο χρονο? Ανυπαρκτο χαχα..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτης της αποψης ειμαι Αλλα με παρεξηγησες.Αλλοι ειναι αυτοι που βγαζουν μια χωρα ολοκληρη μπουρδελο και δεν κοιτουν παραπερα.
εγω εγω ! χαχαχαχαχααχα οχι μωρε δεν ειναι και ολη αλλα καλη ιδεα δε εχω ρε μαλακα ...ειδικες τιμουλες σε μπατοκτωνους πατριωτες και ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΥΣ που ηθελαν να ειναι κατι αλλο αλλα δεν ειναι χεχεχε

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Να κανω μια αφελεστατη ερωτηση? Ποσο ελευθερο χρονο μπορει να διαθεσει ενας σοβαρος επιχειρηματιας στην Los ωστε να μπορει να γραφει τοσες αναλυσεις και συμβουλες προς τους νεους ταξιδιωτες? Φυσικα χωρις με αυτο να υπονοω οτι δεν λενε την πραγματικοτητα και μεγαλες αληθειες! Καθε αλλο μαλιστα! Γιατι εγω απο χρονο? Ανυπαρκτο χαχα..

Αρκετό  αγαπητέ.
Τα  καράβια  μπορεί να  χρειαστούν  και μια  και δυο  μέρες  η και 3 μέρες για να φορτώσουν.
Στο  διάστημα   λοιπόν  που αναγκαστικά  βρίσκομαι  εκτός γραφείου  μια  και φροντίζω να τσεκάρω πανταχόθεν την δουλεία  μου,   παρηγορούμαι  μαζί σας.
Ελπίζω να σε  κάλυψε  η  απάντηση μου
Τυχαίως αυτήν την ώρα φορτώνουν τα παιδιά κάρβουνο για  μια εταιρεία στον Ασπρόπυργο.

Όσο  για του γκεμπελιστές  μόνο κάτι από  μια  Ελληνική ταινία και αυτό παραφρασμένο:  
Όχι άλλη λάσπη.

¨Έτσι και αλλιώς  είμαι  θιασώτης του  γνωμικού :

Μην παλεύεις με γουρούνια. Θα γεμίσεις λάσπες και τα γουρούνια θα την καταβρούν.

Χαιρετισμούς από τα παιδιά  του BULK ORION και του HELIOS HIGHWAY.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε που ειναι ο κωλογερος να φαει αυτο το "milf" με το μαύρο ο θεός και ο Βούδας να το κανουν μιλφ. :fuck1: :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 28

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αρκετό  αγαπητέ.
Τα  καράβια  μπορεί να  χρειαστούν  και μια  και δυο  μέρες  η και 3 μέρες για να φορτώσουν.
Στο  διάστημα   λοιπόν  που αναγκαστικά  βρίσκομαι  εκτός γραφείου  μια  και φροντίζω να τσεκάρω πανταχόθεν την δουλεία  μου,   παρηγορούμαι  μαζί σας.
Ελπίζω να σε  κάλυψε  η  απάντηση μου
Τυχαίως αυτήν την ώρα φορτώνουν τα παιδιά κάρβουνο για  μια εταιρεία στον Ασπρόπυργο.

Όσο  για του γκεμπελιστές  μόνο κάτι από  μια  Ελληνική ταινία και αυτό παραφρασμένο:  
Όχι άλλη λάσπη.

¨Έτσι και αλλιώς  είμαι  θιασώτης του  γνωμικού :

Μην παλεύεις με γουρούνια. Θα γεμίσεις λάσπες και τα γουρούνια θα την καταβρούν.

Χαιρετισμούς από τα παιδιά  του BULK ORION και του HELIOS HIGHWAY.
δηλαδη εσεις εκει σαν να λεμε ξυνετε τάρχιδια σας και κονοματε και εμεις εδω big poutsa...xaxa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom