εγω παντως ειμαι φουλ ειρηνη αδερφεΕιρήνη Υμίν αδέλφια.
Ποστάρω τοπίο προς αποφόρτιση του κλίματος
και φουλ καυλωμενος για ταυλανδες πουτανιτσες
εγω παντως ειμαι φουλ ειρηνη αδερφεΕιρήνη Υμίν αδέλφια.
Ποστάρω τοπίο προς αποφόρτιση του κλίματος
ωχ ο πρωτος επανω τον κοβω να ηταν προεδρικη φρουρα φιλεεε χαχαχαχαχαΑντε και δυο καλύτερα ''τοπία'' !!!
οκ μη το τραβαμε , θεωρησα την τελευταια σου παραγραφο ερωτηση και απαντησα , αφου δεν ειναι ερωτηση λεω αλλαζω την απαντση σε δηλωση-σκεψη-ποστΔεν σε καταλαβαινω .
Στο κείμενο μου ανέφερα παραδείγματα και το κείμενο σου το θεώρησα σκωπτικό.
Δεν θεωρώ ότι λες πράγματα ελαφρά την καρδιά έτσι για να λέγονται,εκτός και αν το κάνεις.
Τώρα ποια απάντηση αποσύρεις και ποια κάνεις δήλωση κάνεις, δεν το κατάλαβα.
Όταν απομονώνουμε μια ενότητα από ένα κείμενο, χάνει πολλές φόρες το νόημα της.
Εκτός εάν όλο το κείμενο μας αφορά, αλλά εμείς επιλέγουμε να απαντήσουμε εκεί που Θέλουμε και δεν μας πονά.
Τέλος πάντων υγεία πάνω από όλα και καλές θάλασσες στα παιδιά που πριν από λίγο σάλπαραν.
Μιάς που θα μείνω κάνα 2 μέρες ακόμη εδώ μέχρι να μπεί και το επόμενο πλοίο, θα δώσω μια μικρή ανταπόκριση από τα ορεινά και τα παραθαλάσσια της Παττάγια.
ολα μωρε τα εχω και ΦΡΑΓΚΑ και βιζες και ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
που ειναι το προβλημα
ωχ ο πρωτος επανω τον κοβω να ηταν προεδρικη φρουρα φιλεεε χαχαχαχαχα
θα το κανωΦυσικά και είναι ερωτήσεις προς όλους όχι προσωπικά σε εσένα.
Απλώς δεν είδα αυτό ως ειρηνική απάντηση.
Μιας και στο παρελθόν είχες επιδιώξει την δημιουργία μιας επένδυσης εδώ η βρισκόσουν στην φάση έρευνας.
Καλό θα ήταν εάν μπορούσες να βοηθήσεις και εσύ οποίον σκέπτεται να κάνει το βήμα με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απεκόμισες.
ΟΥΚ σρχικά φίλε.
Μετά επελέγη για προεδρική φρουρά !!
Της πηγαιναν τα τσαρούχια περισσότερο απο τα βατραχοπέδιλα.
Να δεις πως τον φρουρουσε τον "πρόεδρο" ??
Μολις πηγαινε να πεσει, τον σήκωνε στο τσακ μπαμ !!
ρε μεγαλε τι το τραβας τι προβλημα εχεις ? δουλιτσα δεν εχεις ? αμα δε σαρεσει μη διβαζεις τι λεωΚαλώς γιατί 3 πράγματα δεν συγχωρώ την κακία την κουτοπονηριά και την ειρωνεία.
αντε ρε ΑΓΟΡΑΚΙΕγώ κανένα εσύ αγοράκι άρχισες την ειρωνεία και την μαλακία.
Τι θα γίνει τίποτα απλώς θα ασχοληθούμε με το πότε λες αλήθεια.
Μην το ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ.
ενα πραγμα δε μαρεσειΡε παιδια κοφτε το και οι δυο. Με το ζορι παρεξηγηση χωρις λογο;
χω μπορεσει να μεινο μεχρι 2μηνο σε πατταγια,πουκετ στα 7 χρονια που παω και νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω..μιλω αγγλικα και νομιζω οτι θα καταφερω να μαθω και τα ντοπια
[/quote
2010 -7 = 2003
μοναδικη φορα απο το 97 που παω ηταν περσυ που ενας σουρομενος-φτιαγμενος την επεσε στο φιλαρακι μου
σιγουρα ...μονο που ερχομαι στην ταυλανδη απο το 98 πολυ πριν γραφτω μελος στο φορουμ και ειχα καταλαβει πολλα χωρις βοηθεια
Eγω το λεω για να εχουμε γνωση...πηγαινω απο το 99 στην ταυλανδη και παρακολουθω δυστυχως μια φθινουσα πορεια οχι και σε τοσο μεγαλο βαθμο παραλληλη
Και κατι αλλο στα συγκεκριμενα μαγαζια (Χ-ΖΙΤΕ, OCEAN 10,FASHION κλπ)αν εισαι καλος πελατης(δεν τη βγαζεις με 1 μπυρα κερνας κανενα ποτο δεν εισαι αραβοτουρκος ,γενικα εχεις μια καλη παρουσια)σου δινουν καρτα V.I.P πελατη με εκτωση 25% στην καταναλωση που κανεις και εχεις και σιγουρη επιτυχεια με γκομενες(αν κλεισεις ραντεβου χωρις bar-fine)
το ξερω προσωπικα αυτο γιατι εκανα τα γενεθλια μου το καλοκαιρι σε τετοιο μαγαζι
Φιλε george το X-ZITE το ξερω ειναι στη σεκοντ ροαντ στο υψος του νεου εμπορικου κεντρου αν δεν κανω λαθος.
x-zone προφανως ηθελα να πω και ocean 10 απο εκει και περα δε θυμαμε φιλαρακο δεν πολυασχολουμε με ονοματαΔεν μας λέτε αγαπητέ stefan00 εδώ ξέρετε τα πάντα για VIP καρτες εκπτώσεων αλλά αποδεικνύετε ότι δεν ξέρετε ούτε που πέφτει το μαγαζί.