Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν  σε καταλαβαινω .
Στο κείμενο μου ανέφερα παραδείγματα  και το κείμενο σου το  θεώρησα σκωπτικό.
Δεν θεωρώ ότι  λες πράγματα  ελαφρά την καρδιά  έτσι για να λέγονται,εκτός  και αν το κάνεις.
Τώρα ποια απάντηση αποσύρεις και ποια κάνεις  δήλωση  κάνεις, δεν το κατάλαβα.
Όταν απομονώνουμε  μια  ενότητα  από ένα  κείμενο, χάνει πολλές φόρες το νόημα  της.
Εκτός  εάν όλο το κείμενο μας αφορά, αλλά εμείς  επιλέγουμε να απαντήσουμε εκεί  που Θέλουμε και δεν μας  πονά.

Τέλος πάντων  υγεία  πάνω από όλα και καλές θάλασσες στα παιδιά  που  πριν από λίγο  σάλπαραν.
Μιάς που  θα μείνω  κάνα  2 μέρες ακόμη εδώ μέχρι να μπεί και το επόμενο πλοίο,  θα  δώσω μια μικρή ανταπόκριση  από τα  ορεινά και τα παραθαλάσσια  της Παττάγια.
οκ μη το τραβαμε , θεωρησα την τελευταια σου παραγραφο ερωτηση και απαντησα , αφου δεν ειναι ερωτηση λεω αλλαζω την απαντση σε δηλωση-σκεψη-ποστ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φυσικά  και είναι ερωτήσεις προς  όλους  όχι προσωπικά σε εσένα.
Απλώς δεν  είδα αυτό ως ειρηνική απάντηση.

ολα μωρε τα εχω και ΦΡΑΓΚΑ και βιζες και ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
που ειναι το προβλημα

Μιας  και στο παρελθόν είχες επιδιώξει την  δημιουργία μιας  επένδυσης εδώ  η  βρισκόσουν στην φάση έρευνας.
Καλό θα ήταν  εάν μπορούσες να  βοηθήσεις  και εσύ οποίον σκέπτεται να κάνει το βήμα με τις  γνώσεις  και τις εμπειρίες  που απεκόμισες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ωχ ο πρωτος επανω τον κοβω να ηταν προεδρικη φρουρα φιλεεε χαχαχαχαχα

ΟΥΚ σρχικά φίλε.  :2funny:

Μετά επελέγη για προεδρική φρουρά !!

Της πηγαιναν τα τσαρούχια περισσότερο απο τα βατραχοπέδιλα.  :2funny:

Να δεις πως τον φρουρουσε τον "πρόεδρο" ??
 :2funny:

Μολις πηγαινε να πεσει, τον σήκωνε στο τσακ μπαμ !!  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φυσικά  και είναι ερωτήσεις προς  όλους  όχι προσωπικά σε εσένα.
Απλώς δεν  είδα αυτό ως ειρηνική απάντηση.

Μιας  και στο παρελθόν είχες επιδιώξει την  δημιουργία μιας  επένδυσης εδώ  η  βρισκόσουν στην φάση έρευνας.
Καλό θα ήταν  εάν μπορούσες να  βοηθήσεις  και εσύ οποίον σκέπτεται να κάνει το βήμα με τις  γνώσεις  και τις εμπειρίες  που απεκόμισες.
θα το κανω
ειρηνικη ηταν , τα κφαλαια στο γουσταρω απο λαθος μπηκαν κατα τα αλλα ετσι λαικα ξερω να εκφραζομαι δεν εβρισα και κανενα απο δω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΟΥΚ σρχικά φίλε.  :2funny:

Μετά επελέγη για προεδρική φρουρά !!

Της πηγαιναν τα τσαρούχια περισσότερο απο τα βατραχοπέδιλα.  :2funny:

Να δεις πως τον φρουρουσε τον "πρόεδρο" ??
:2funny:

Μολις πηγαινε να πεσει, τον σήκωνε στο τσακ μπαμ !!  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Καλώς  γιατί 3  πράγματα δεν συγχωρώ την κακία την κουτοπονηριά και την ειρωνεία.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλώς  γιατί 3  πράγματα δεν συγχωρώ την κακία την κουτοπονηριά και την ειρωνεία.
ρε μεγαλε τι το τραβας τι προβλημα εχεις ? δουλιτσα δεν εχεις ? αμα δε σαρεσει μη διβαζεις τι λεω
και τι δε συγχωρεις δε μας νοιαζει κιολας
δηλαδη αν δεν συγχωρεις τι θα γινει

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Η βροχή  δεν βοήθησε την βραδινή μας  βόλτα  λίγα πράγματα  με τα  καλύτερα σε  HAPPY και  LIGHTHOUSE.
Ο κόσμος αρκετός  πάρα την βροχή αλλά οι περισσότεροι μάλλον για να προφυλαχτούν από την βροχή είχαν μπει  πάρα για  να ψωνίσουν.

Αν δεν είχα την μικρή μαζί μου  θα έπαιρνα ένα πολύ  ωραίο κομμάτι από το  crazy house στην έξοδο  από το  soi  happy  απέναντι  φυσικά έγινε το κονέ αλλά  αναβλήθηκε  για αύριο που  η μικρή θα  γυρίσει   Μπανγκόκ.

Η βόλτα στα   ορεινά   μάλλον αύριο,  η βροχή μας  χάλασε το πρόγραμμα.
Καταπληκτικό  φαγητό στον Γερμανό    φεύγοντας  από την  South  μέσω   Buakao  για την   Klang  στο προηγούμενο   στενό  πριν από το Rcon Hotel  soi  19.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Εγώ κανένα  εσύ αγοράκι άρχισες την ειρωνεία  και την μαλακία.
Τι θα γίνει    τίποτα  απλώς  θα ασχοληθούμε  με το πότε λες αλήθεια.
Μην το ΤΡΑΒΑΣ  ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Ρε παιδια κοφτε το και οι δυο. Με το ζορι παρεξηγηση χωρις λογο; :s&m_2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγώ κανένα  εσύ αγοράκι άρχισες την ειρωνεία  και την μαλακία.
Τι θα γίνει    τίποτα  απλώς  θα ασχοληθούμε  με το πότε λες αλήθεια.
Μην το ΤΡΑΒΑΣ  ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ.
αντε ρε ΑΓΟΡΑΚΙ
πρωτα προσεχε πως μιλας
2ον ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΞΥΝΕΙΣ
εσυ το τραβας και οχι εγω , σου ειπα και πριν οτι κανενα δε βριζω εκτως και αν με βρισει
φροντισε ΕΣΥ να μου βγει σε κακο να σε δουμε με ποιο τροπο θα το κανεις

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν μας λετε αγαπητε  stefan00  ποτε ακριβως  λετε αληθεια:

χω μπορεσει να μεινο μεχρι 2μηνο σε πατταγια,πουκετ στα 7 χρονια που παω και νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω..μιλω αγγλικα και νομιζω οτι θα καταφερω να μαθω και τα ντοπια

[/quote

2010 -7 = 2003

μοναδικη φορα απο το 97 που παω ηταν περσυ που ενας σουρομενος-φτιαγμενος την επεσε στο φιλαρακι μου

σιγουρα ...μονο που ερχομαι στην ταυλανδη απο το 98 πολυ πριν γραφτω μελος στο φορουμ και ειχα καταλαβει πολλα χωρις βοηθεια

Eγω το λεω για να εχουμε γνωση...πηγαινω απο το 99 στην ταυλανδη και παρακολουθω δυστυχως μια φθινουσα πορεια οχι και σε τοσο μεγαλο βαθμο παραλληλη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα

• slide_53.jpg
    slide_53.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 15

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν μας λέτε αγαπητέ  stefan00  εδώ ξέρετε τα πάντα για  VIP  καρτες εκπτώσεων αλλά  αποδεικνύετε ότι δεν ξέρετε  ούτε  που  πέφτει το  μαγαζί.

Και κατι αλλο στα συγκεκριμενα μαγαζια (Χ-ΖΙΤΕ, OCEAN 10,FASHION κλπ)αν εισαι καλος πελατης(δεν τη βγαζεις με 1 μπυρα κερνας κανενα ποτο δεν εισαι αραβοτουρκος ,γενικα εχεις μια καλη παρουσια)σου δινουν καρτα V.I.P πελατη με εκτωση 25% στην καταναλωση που κανεις και εχεις και σιγουρη επιτυχεια με γκομενες(αν κλεισεις ραντεβου χωρις bar-fine)
το ξερω προσωπικα αυτο γιατι εκανα τα γενεθλια μου το καλοκαιρι σε τετοιο μαγαζι

Φιλε george το X-ZITE το ξερω ειναι στη σεκοντ ροαντ στο υψος του νεου εμπορικου κεντρου αν δεν κανω λαθος.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα ντετεκτιβ εχεις πλακα
και τι εγινε τωρα? σιγα μη μετραω τις μερες κιολας και μη θυμαμαι ποτε πρωτοπηγα ταυλανδη λες και ειναι η μερα που ανακαλυψε ο ανθρωπος τον τροχο
12-14 χρονια η και 15 χρονια παω , ε σιγα το πραγμα
μπραβο παντος εισαι καλος σαυτο που ξερεις να κανεις μαλλον ευγε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν μας λέτε αγαπητέ  stefan00  εδώ ξέρετε τα πάντα για  VIP  καρτες εκπτώσεων αλλά  αποδεικνύετε ότι δεν ξέρετε  ούτε  που  πέφτει το  μαγαζί.
x-zone προφανως ηθελα να πω και ocean 10 απο εκει και περα δε θυμαμε φιλαρακο δεν πολυασχολουμε με ονοματα
ακου
για να το κλεινουμε αν θες
αν δεν θες εχω και εγω χρονο
μην ασχολησε μαζι μου αλλο δεν καταλαβαινω εγω απο τετοια , μην με δαβαζεις και μη δινεις τοση σημασια σε οτι λεω η γραφω γιατι εγω θα λεω οτι μου αρεσει χωρις να απευθηνομαι σε καποιον η να τον βριζω
να εισαι σιγουρος οτι ουτε εμενα με ενδιαφερει ποιος εισαι αν λες αληθειες τι κανεις τι δεν κανεις και τι μπορεις να κανεις
αυτα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
¨Όχι ρε φίλε  απλώς δεν είμαι μαλάκας  και δεν μου αρέσει το δούλεμα.
Τι έγινε το εκατομμύριο ευρώ, δεν σου έφτασε  για τις επενδύσεις.
Κάτσε Security μια χαρά είσαι   τίμια δουλειά είναι δεν είναι κακό.
580   ε τι να κάνουμε 580  ασχολήσου και με την Χρύση Αυγή
Μην το παίζεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι.
Άσε μας εμάς εδώ κάτω με τα δικά μας  προβλήματα.
Όπως  μου είπες,  εάν δεν σου αρέσει ότι γράφω προσπέρασε το,  εάν διαφωνείς,  γράψε την άποψη σου,  χωρίς  ειρωνείες , χωρίς μαγκιές και χωρίς εξυπνάδες.
Με επιχειρήματα εάν έχεις  και εάν ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom