BMF21031981
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ανοιξα λογαριασμο, μονο και μονο επειδη εχω σκασει με την κατασταση εδω περα και επρεπε καπου να τα πω.
Μια μονο φραση : χορτασε η ψειρα και βγηκε στον γιακα!
Ξεκινησα να ερχομε πριν απο πεντε χρονια διαβαζωντας τις αφηγησεις των παιδιων που υπαρχουν στις εκατο
πρωτες σελιδες,και πραγματικα ηταν ωραιοτερα απο οτι περιεγραφαν.
Σημερα, πρεπει να κρατηθει ολο το θρεντ σε αρχειο και να το διαβαζουμε σαν παραμυθι.
Αλλος για Χιο τραβηξε και αλλος για Μυτηληνη.Απο του χρονου θα κανω μια εξορμηση στις Φιλλιπινες
και εαν η κατασταση ειναι ιδια με εδω,(που δεν το νομιζω) θα αρχισω να φλερταρω με την ιδεα να ακουμπαω
τα ωραια μου ευρωπουλακια στον ταβερνιαρη τον κυρ Μπαμπη που οταν μου φερνει τον λογαριασμο μου κανει και κοπλιμεντα
για την περικεφαλαια μου τετοιοσ μαλ..ας που ειμαι και τρωω στο μαγαζι του.
Αντε και εις αλλα με υγεια.
Τα ειπα και ξελαφρωσα
Μια μονο φραση : χορτασε η ψειρα και βγηκε στον γιακα!
Ξεκινησα να ερχομε πριν απο πεντε χρονια διαβαζωντας τις αφηγησεις των παιδιων που υπαρχουν στις εκατο
πρωτες σελιδες,και πραγματικα ηταν ωραιοτερα απο οτι περιεγραφαν.
Σημερα, πρεπει να κρατηθει ολο το θρεντ σε αρχειο και να το διαβαζουμε σαν παραμυθι.
Αλλος για Χιο τραβηξε και αλλος για Μυτηληνη.Απο του χρονου θα κανω μια εξορμηση στις Φιλλιπινες
και εαν η κατασταση ειναι ιδια με εδω,(που δεν το νομιζω) θα αρχισω να φλερταρω με την ιδεα να ακουμπαω
τα ωραια μου ευρωπουλακια στον ταβερνιαρη τον κυρ Μπαμπη που οταν μου φερνει τον λογαριασμο μου κανει και κοπλιμεντα
για την περικεφαλαια μου τετοιοσ μαλ..ας που ειμαι και τρωω στο μαγαζι του.
Αντε και εις αλλα με υγεια.
Τα ειπα και ξελαφρωσα