Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
H θαλασσα είναι στα 400 μέτρα μακρυα, το ξενοδοχείο βρίσκεται  στην προέκταση στης Bangla road. Αρα δεν βλέπει θαλασσα.
Μόνο φρεντάκι στην βεραντούλα και χάζι τα άπειρα γκομενάκια που περνάνε από κάτω.
ο.κ καλο ακουγεται , θανκς
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
λυστ εισωραιος ρε....και κακος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ενα δακρυ κυλισε..... :2funny: :2funny: :2funny:δωσε περιγραφη που θα κανει ο ελληναρας για την θεια που καβαντζωσε με την αξια του....εχω κατι στο νου μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
1000+1 Nυχτες στη patong,εγω πιστευω οτι εαν αρχισεις να γραφεις βιβλιο θα πουλησει πολλα αντιτυπα παγκοσμοιος σε πολλες γλωσσες μεταφρασμενο.ηδη τα αρχεια σου ειναι καταγεγραμενα.
Βλεπε εδω 
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
1000+1 Nυχτες στη patong,εγω πιστευω οτι εαν αρχισεις να γραφεις βιβλιο θα πουλησει πολλα αντιτυπα παγκοσμοιος σε πολλες γλωσσες μεταφρασμενο.ηδη τα αρχεια σου ειναι καταγεγραμενα.
Βλεπε εδω 
Ναι θα κάνω καριέρα στην κατηγορία Romance ή άρλεκιν που έλεγε και εκείνη η ψυχή o γάτος ο Αdiso..........
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα
Ημέρα τρίτη και πρώτη γκέλα. Το περσινό μασαζοκόριτσο με το εξωτικό προσωπάκι δεν μου είχε φύγει από το μυαλό. Τον Φλεβάρη δεν κατάφερα να την δω γιατί μπηκε στο νοσοκομείο για εγχείρηση και έτσι είχε γίνει ένα από τα must του φετινού ταξιδιού. Οι δύο όμορφες βραδιές που πέρασα μαζί της και το γεγονός ότι φαινόταν να μην έχει σχέση με την σεξ σκηνή της Πατόνγκ με έκαναν να μην σκεφτώ πολύ να σχηματίσω τον αριθμό του τηλεφώνου της και να την καλέσω. Χεσμένη από την χαρά της που δεν την ξέχασα μόλις  τέλειωσε την δουλειά της και αφού παρφουμαρίστηκε και έβαλε τα καλά της μου έσκασε στην ρεσεπτιόν του ξενοδοχείου. Ο κολλητός με τον οποίο πίναμε καφέ δίπλα από την ρεσεπτιόν αφού ενέκρινε με τα χίλια το εξωτικό μωρό με άφησε και του έδωσα έδωσα ραντεβού για αργότερα.Δεν προλάβαμε να μπούμε στο δωμάτιο και με άρπαξε σαν λυσασμένο αρπακτικό.Σε δευτερόλεπτα βρεθήκαμε στο κρεββάτι για ένα καταπληκτικό γύρο με φινάλε τα υγρά της να πλημυρίζουν τα σεντόνια. Ω είναι ωραία στον παράδεισο καθένας βρίσκει ότι πάντοτε ποθούσε ήταν ο στίχος από το παλιό τραγούδι που έφτασε στα χείλη μου. Το μώρό με το καταπληκτικό αλλά δυστυχώς άβυζο κορμί τυλιχτηκε πάνω μου και 'αρχισε μου λέει για όλα όσα πέρασε και έκανε όλο αυτό τον χρόνο. Της πρότεινα να πάμε έξω για φαγητό και κανα ποτάκι μετά στην Tiger για να χορτάσει και μένα τουλάχιστον το ματάκι μου. Αντιπρότεινε να μείνουμε στο δωμάτιο να δούμε τηλεόραση και να κάνουμε ζουζουνιές γιατί ήταν κουρασμένη από την δουλειά και είχε φοβερό πονοκέφαλο. Επέμεινα και επέμεινε και αυτή Όλες ίδιες τελικά για να τους περάσει το δικό τους βάζουν μπροστά τους πονοκεφάλους και λοιπές μαλακίες. Με πιάνει η τρέλα του buterfly, ήρθαμε από την άλλη άκρη του κόσμου και δεν μπορέσουμε  ούτε μάτι να πάρουμε; My friend is alone της λέω he is first time here what will he do? της είπα και ας έχει οργώσει ο κολλητός την Bangla για πάνω από δέκα ταξίδια. Λύγισε και αντιπρότεινε να πάω για ένα ποτό με τον φίλο μου έξω και αυτή θα με περίμενε στο δωμάτιο. Δεν το σκέφτηκα καν της είπα οκ και μια ξυνίλα διαγράφτηκε στο γλυκό μουτράκι της. Δεν γαμιέται σκέφτομαι πλήρωσε και συ ένα χιλιάρικο ευρώ εισιτήριο να έρθεις Ελλάδα και κάνε τα ίδια.
Σε λιγότερο από δέκα λεπτά ανηφορίζαμε με τον κολλητό τα σκαλιά της πουτατοντίσκο αν και ήμουν με κομμένα τα φτερά γιατί σιγουρα θα έφευγα αφόρτωτος. Το μάτι τουλαχιστον θα χόρταινε με τους πανέμορφους αγγέλους να λυκνίζονται τριγύρω. Μπαίνουμε μέσα. Κακός χαμός, ατελείωτο μουνί για όλο τον κόσμο λόγω και του Σαββάτου φυσικά. Πιάνουμε την συνηθισμένη θέση παραγγέλνουμε ποτάκι και ο φίλος αρχίζει να τσεκάρει στόχους. Όλες οι γυναίκες μου φαίνονταν σήμερα ομορφότερες από ποτέ. Και ήταν πολλές, πάρα πολλές, γαμώ την τρέλα μου η μία καλύτερη από την άλλη. Ένα θεϊκό μωρό με ένα απίστευτο λευκό φορεματάκι να κάνει αντίθεση με το σοκολατένιο κορμί της από απέναντι με τσεκάρει με επιμονή. Την είχα βάλει στο μάτι τις δύο προηγούμενες μέρες αλλά συνοδευόταν από Ιταλό μεσήλικα οπότεν δεν.... Τι λές να χτυπήσω αυτό μου λέει ο δικός μου δίχνοντάς μου ένα τρελλόμουνο παραδίπλα.Τι να του πω τώρα;
Περνάνε δέκα λεπτά και το θεικό μωρό κάνει την κίνηση του και πηγαίνοντας για τουαλέτα περνάει δίπλα μου  με πιάνει από τα αχαμνά και συνεχίζει τον δρόμο του.
Έμεινα μαλάκας. Γύρισε στην θέση της και συνεχίζει να με παίζει. Κάνω τον αδιάφορο.... Να πέρασε άραγε για καμιά παλιοαδελφή; H ώρα περνάει και το μωρό εννοείται ότι φορτώνει. Όχι θα καθόταν να περιμένει τον μαλάκα. Παραγγέλνω ποτό και συνεχίζω το looking ενώ ο δικός μου έχει ξεσαλώσει παίζοντας με ότι περνάει δίπλα του. Και τότε εμφανίζεται Εκείνη.... Αυτή που ο Βοσκόπουλος την τραγούδάει σαράντα χρόνια. Ψηλή 1.70, λευκή επιδερμίδα σαν το γάλα,πόδι ατελείωτο θεϊκό.Φοράει ένα κίτρινο υπέροχο φόρεμα που τονίζει μέχρι και τον τελευταίο πόντο το απίστευτο κορμί της. Η απόλυτη θεά του έρωτα. Μου πέφτουν τα σαγόνια τόσο εμένα όσο και όσων ήταν δίπλα και την χαζεύανε. Κάθησε δύο τραπέζια πίσω. Το μυαλό μου χάζεψε. Θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου σκεφτόμουν κάθε λίγο. Με κατάλαβε ότι κόλλησα... και χαμογέλασε. Μαλάκα τι κάνουμε τώρα σκέφτηκα; Eκανα τον δήθεν αδιάφορο αλλά σταθερά κολλημένος απάνω της.
Η ώρα περνάει Εκείνη τελειώνει το ποτό της. Μου κάνει νεύμα να πάω κοντά της. Τα πόδια μου λυγίζουν το μυαλό μου θολώνει και με μιά βιαστική κίνηση της λέω αύριο. Τι αύριο ρε μαλάκα που τέτοιο μουνί δεν βλέπεις ούτε στον ύπνο σου; Mου στέλνει ένα φιλί μαζεύει την τσάντα της και την φίλη της και την κάνουν για αλλού. Είμαι ο μαλάκας της βραδιάς.
Τα μαζεύω και εγώ και την κάνω για το δωμάτιο.Η ζωή δεν έχει νόημα πιά. Γουρουνίαζω δύο χάμπουργκερ από το βρώμικο στο δρόμο μπας και συνέλθω αλλά τίποτα.Είμαι ο μαλάκας της βραδιάς. Μπαίνω στο δωμάτιο. Το μασσαζοκόριτσο μισοκοιμάται. Κάνω ντουζ στα γρήγορα και την πέφτω. Τυλίγεται πάνω μου αλλά δεν έχω καμία όρεξη. Do you like to stay all days together? μου ψιθιρίζει ναζιάρικα. Με πιάνει κρύος ιδρώτας.
BUTERFLY ή ΘΑΝΑΤΟΣ αυτή είναι η μόνη λύση τουλάχιστον για μένα.......


 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.408
Κριτικές
36
Like
37.917
Πόντοι
18.565
Το κακο με εμας τους ανδρες ειναι οτι δεν εχουμε καμμια δικαιολογια οπως εχουν
οι γυναικες του τυπου "ειμαι αδιαθετος" "εχω τα ρουχα μου" :grin:.
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.732
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
όσοι μεταβένετε στην Ταϊλάνδη, καλό ειναι να έχετε κατα νου οτι αυτη την περίοδο στην Ταϊλάνδη υπάρχει έξαρση του Δάγκειου Πυρετού (ο οποίος είναι ιος που μεταδίδεται άπο τα κουνούπια) και μπορεί να ειναι θανατηφόρος
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Ας την πηγαινες σε κανα αλλο κολοξενοδοχειο να tην ξεπατωνες  :knockinb: κανα 2 ωριτσες ρε συ Lyst.
Eνα γαμηστρωνα που ειχα το 2005 ηταν αυτος ουτε 5 ευρω τοτε για ολη νυχτα ,επηδει νοικιαζαμε και καλο ξενοδοχειο τοτε που δεν αφηναν girlfriends . Τοτε βεβαια πηγαμε πρωτη φορα χωρις να ξερουμε καν που βρισκεται η χωρα και δεν ξεραμε τπτ.


 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
πιστευω ειναι αλλη η χαρη το να πας patong πρωτη φορα στη ζωη σου χωρις να εχεις ακουσει τπτ χωρις να εχεις διαβασει τπτ.
Το μονο πραμα που ακουσα το 2005 ηταν ο φιλος μου να μου λεει:Παμε ενα εξωτικο ταξιδι στη ΤΑυλανδη?
Τον κοιταω για λιγο...Του λεω και δεν παμε ΚΑΛΟ μου ακουγετε.που Πεφτει?
Μαρεσε η ιδεα το να παω σε ενα εξωτικο νησι.
Αυτον τον ειχαν πει κατι φιλοι του που ειχαν παει οτι εκει εχει πολλα ευκολα κοριτσια και ειναι ωραιο μερος.
Πρωτη μερα του Σεπτεμβρη 2005 μονοι μας στη παραλια της Patong εγω και ο φιλος μου μονο μαζι με λιγους ταυλανδους με τα jet ski.
Κατα μηκος της παραλιες περνουν 2 ξεχασμενες ταυλανδεζες απτο τσουναμι μας χαμογελουν και ερχονται στη παρεα μας.
Καθομαστε μιλαμε και η μια αρχιζει να πιανει το πουτσο του φιλου μου.EXΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ.
Η δικια μου ξαπλωνει στη παραλια και το παιζει κ καλα ιστορια.
Ο φιλος μου συνχρονος φωναζει μια ταυλανζεζα να του κανει tattoo χενα σε ολοκληρο το χερι.
Τα πειραγματα στο πουτσο του φιλου μου απο την ταυλανδεζα συνεχιζονται και δεν δυσταζω να βγαλω την φωτογραφικη μηχανη και να τραβαω καμερα.
Ηταν το πρωτο βιντεακι που τραβηξα με την ταυλανδεζα να την μαθαινουμε την λεξη μαλαπερδα..Τα βλεπω ακομη και γελαω.
Εγω τοτε 26 αλλα αυτες μιλφονια γυρω στα 33 αλλα δεν ειχα εμπηρο ματι και δεν μπορουσα να τις καταλαβω.
Το βραδυ κανονιζουμε για φαι..Το φαι φερνει το Γαμησι.
Το πρωτο πηδημα μου με το 33 μιλφονι τοτε ηταν φανταστικοτατο και απτο τα καλύτερα μερχι στιγμης που εχω κανει ταυλανδη.
Ειχε βυζαρες βογγουσε σαν σπουργιτι και τα επινε ολα μεσα...Δεν χορτενε η σκυλα.Τις αρεζε να την φωναζω μαμα,γκαυλωνε ασχημα.
Αυτο ηταν δεν ηθελε να μεινω και πολυ μαλακας την πρωτη μερα στη patong.Απο κει και περα τις συναντουσαμε στο BaNANA CLUB Καθημερινος τοτε που ηταν στα high του και εκανες απτα καλυτερα παιχνιδια εκει.(τωρα ουτε για πλακα)
1000 μπατ τοτε οι περισσοτερες για ολο το βραδυ και δε ξεκολουσαν.
Ειχα παρει και μια χορευτρια απο το tiger με 1000ρικο τοτε.Δεν ειχε πολλες χορευτριες και δεν ειχα καρτελακια.Με παιζε στο κλαμπ και οταν σχολασε απλα την φωρτοσα.Δεν ηταν πολυ ωραια αλλα το σωμα και το κουνημα που εριχνε στο χωρο δεν ηθελε και πολυ να την ξεκανω.
Στη tiger του 2005-2007 με το που εμπαινες στην εισοδο οι γκομενες ηταν σαν κροκοδειλοι.Δεν προλαβενες να πας στο κεντρο της disco σε αρπαζαν σαν ο αετος τον λαγο.μονο ξυλο δεν επεφτε μεταξυ τους πια θα σε προτοπαρει.Πραμα που δεν το ειδα στη pattaya 2012-2013.
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Στη tiger του 2005-2007 με το που εμπαινες στην εισοδο οι γκομενες ηταν σαν κροκοδειλοι.Δεν προλαβενες να πας στο κεντρο της disco σε αρπαζαν σαν ο αετος τον λαγο.μονο ξυλο δεν επεφτε μεταξυ τους πια θα σε προτοπαρει.Πραμα που δεν το ειδα στη pattaya 2012-2013.

Περασμενα μεγαλεια και θυμωντας τα να κλαις...
Και ουτε  προκειται να τα ξαναδεις ουτε εσυ,ουτε κανενας φιλε Tekilla...
Καθε περσι και καλυτερα...
Η Ταυλανδη παραμενει παραδεισος για καποιον που πρωτοπηγαινει,εστω και τωρα...Γι αυτους ομως που εχουν "κολλησει ενσημα" και πριν το 2007-(αντε το πολυ μεχρι το 2008),αυτο που συναντανε σημερα,δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...
Δυστυχως... :(
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Την γνωρισα μεσο fcb.
Οταν εφτασα στo Phuket τον ιανουαριο του 2013 δεν την ειπα τπτ.
Ειδε οτι κοινοποιω στο fcb οτι βρισκομαι patong και μου στελνει μυνημα.
ΜΟυ λεει:Kαλα εισαι εδω και δεν ερχεσε να με γνωρισεις?
Περιμενα να δω αν ψαρωσει αλλιως ουτε καν θα πηγαινα να την συναντησω.
Τελικα πηγα με τους φιλους μου την ιδια μερα. Δουλευε στο Soi crocodile στο τελευταιο bar απο αριστερα απτη μερια του Αλεκου του ελληνα.
Με το που με ειδε αμεσως ηρθαν οι αγκαλιες και τα φιλια,το καλωσορισμα.
Οι φιλοι μου κατεγραφαν την συγκινητικη στιγμη μεσο ΚΑΜΕΡαΣ.
Τοσο συγκινητικη που κατεληξε σε πηδημα πρωτου ακολουθησει clubbing στο Hollywwod Club με τρελη φτιαξη.
1000 μπατ με 400 barfine αποτι θυμαμε.
Η γκομενα εχει απιστευτο χαβαλε και περνας πολυ καλα στα clubs αφου σε χορευει γκαυλιαρικα σε χαμουρευει και γενικα δεν σαφηνει σε υσηχια.Στο κρεβατι μετρια αν και την ξαναπηρα..Ηλικια 26-27.
Γνωριζει τους παντες στο hollywood και στην banlga αφου σταματουσαμε για να χαιρετησει τον καθενα.Στο hollywwod επερνε και το ποσοστο της αποτι καταλαβα.
Στο soi crocodile στο bar που δουλευε καθημερινος ερχοταν ενας τυπακος με κατι τσιρακια. Με μοιαζε και λιγο τον Βασιλια ΣΤΗν ιδια ηλικια.
Την ρωτησα ποιος ειναι αυτος ο τυπος? και μου ειπε ειναι αυτος που εχει ολο το soi crocodile και κατι αλλο δεν θυμαμε και κατευθειαν μου τον γνωρισε.
Ριγος και δεος με πιασε να γνωριζω ενα GODFaTHER της patong.XAXA
Η επομενη μερα μας βρηκε παλι μαζι να ανοιγουμε μπουκαλακι στο hollywwod ακριβως πανω απτο dj.(αφου πηραμε προτου και μια δοση απο την καινουργια tiger)
Ο ενας φιλος μου φορτωσε μια φιλη της,Αλλο τρελοπουτανακι αυτο,ΤΟ χαμουρευαν και οι 2 φιλοι μου μεσα στην Hollywοod και πανω στο dj σε θεα ολο το μαγαζι.
Show γιναμε. Τελικα την πηρε ο ενας.
Με την δικια μου ηπιαμε τοσο που καταληξαμε αντι για κρεβατι αυτη με το κεφαλι στη χεστρα και εγω στη μπανιερα να ξερναμε συνχρονος ολο το βραδυ.Μπορει να μην πηδηξα αλλα τουλαχιστον εβγαλα γελιο.Ξερνουσαμε και γελουσαμε,απιστευτη αηδιαστικη βραδια.Τα εχω πει και παλιοτερα αυτα.
Οποιος γουσταρει χαβαλε μπορει να παει να την γνωρισει αφου πιστευω οτι δουλευει ακομη εκει.Στο κρεβατι ειπαμε οχι και τοσο καλη.Πλεον δεν εχω επαφες μαυτην.Εχω ΜΟΝΟ με την φιλη της.Ειχαμε ψιλοαρπαχτη την 3 μερα και με κυνηγουσε κλαιγοντας μεσα στη bangla αλλα τα χω ξαναπει αυτα.
 

Συνημμένα

  • 1098190_459162677516196_1910303496_n.jpg
    1098190_459162677516196_1910303496_n.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 995986_506957032719923_997080737_n.jpg
    995986_506957032719923_997080737_n.jpg
    102,3 KB · Εμφανίσεις: 50

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
επισης
 

Συνημμένα

  • CAM00221.jpg
    CAM00221.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • DSC08139.JPG
    DSC08139.JPG
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 57

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
kαι εδω ειμαι κ με την φιλη της Hollywood club ,patong
 

Συνημμένα

  • DSC08108.JPG
    DSC08108.JPG
    160,2 KB · Εμφανίσεις: 59

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Και εδω τα 2 φιλαρακια μου να χαμουρευουν ο καθενας με την σειρα του την φιλη της δικια μου μεσα στο Hollywood club.
Μεγαλο ξεκολακι κ αυτο.
 

Συνημμένα

  • DSC08127.JPG
    DSC08127.JPG
    213,4 KB · Εμφανίσεις: 49

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
μια χαρα γκομενακι ,ωραιες στιγμες....
μη την ψαχνει κανεις για παλια.......το 2004 ειχα ιδεα απο ταυλανδη μονο απο περιοδικα και ελαχιστο ιντερνετ
μου πιασαν τον κωλο σε εισιτηριο με thai τοτε απευθειας απο αθηνα και μεστειλαν πατονγκ κατευθειαν σε εναν τυπο πρακτορα εκει τον αργυρη (οχι και ο ποιο φανατικλας αντρας χεχε) με μαντρωσε σε ενα παραμερο χοτελακι που το πλητωσα ακριβα
παρολα αυτα ενοιωσα οτι πραγματικα ημουν στον παραδεισο τον τζαμπα μιλαμε
οι γκομενες με καναν να αισθανωμαι το λιγοτερο σταρ του χολιγουντ και στις ντισκο ( σαρκ και μπανανα τοτε με την ταιγκερ τοτε 3τη επιλογη) δεν εμενες μονος ουτε 5λεπτο χωρις καν να ασχοληθεις
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Γαματα τοσες χυλοπιτες δεν εχω ριξει ποτε στη ζωη μου το 2005.
Στο safari after club πηγαινε κανεις?
Αλλο παρακμειακο club,οταν εκλειναν ολα και ηθελες να συνεχισεις πηγαινες εκει.
Ολη η σαρα και μαρα μαζεμενοι εκει- Γκει,Ladyboyz,Πουτανες 3 σε ενα νοικοκυρεμενα.
Ειχε τοιχο αναριχησης,ψησταρια,ειχε ενα βαρελι με νερο γεματο με ενα ladyboy μεσα,με λιγα μπατ επερνες κατι μπαλακια και εαν πετυχενες με το μπαλακι τον στοχο επεφτε μεσα στο νερο το ladyboy,Καποιες φορες το τρωγε και στη μουρη.
φορουσε και μεικ απ και ταν εβγαινε απτο νερο ηταν σαν τον alice cooper.
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Γαματα τοσες χυλοπιτες δεν εχω ριξει ποτε στη ζωη μου το 2005.
Στο safari after club πηγαινε κανεις?
Αλλο παρακμειακο club,οταν εκλειναν ολα και ηθελες να συνεχισεις πηγαινες εκει.
Ολη η σαρα και μαρα μαζεμενοι εκει- Γκει,Ladyboyz,Πουτανες 3 σε ενα νοικοκυρεμενα.
Ειχε τοιχο αναριχησης,ψησταρια,ειχε ενα βαρελι με νερο γεματο με ενα ladyboy μεσα,με λιγα μπατ επερνες κατι μπαλακια και εαν πετυχενες με το μπαλακι τον στοχο επεφτε μεσα στο νερο το ladyboy,Καποιες φορες το τρωγε και στη μουρη.
φορουσε και μεικ απ και ταν εβγαινε απτο νερο ηταν σαν τον alice cooper.
safari λες εκεινο στο τελος της μπανγκλα επανω ,δεν πηγα ποτε μου φανηκε αδερφαδικο με τοσους ξυρισμενους αγγλους που εβλεπα απεξω
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
οχι βγαινοντας απο patong και πηγαινοντας για τις παραλιες της karon πριν το Le Meridien Beach Resort
Εκλεισε τωρα. Ηταν απο τις παλιοτερες disco της patong
Απο εδω εμπαινες
 

Συνημμένα

  • safari-phuket.jpg
    safari-phuket.jpg
    358,8 KB · Εμφανίσεις: 47

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
αχα...μαλιστα κατι μου θυμιζει ...εχω να παω πουκετ απο το το '05....
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Safari...Τι μου θυμισες τωρα...Η απολυτη παρακμη...
Ειχα παει ενα βραδυ στο ελληνικο εστιατοριο,το Bellair,που τοτε το ειχε ο Νικος..Τοτε μαλιστα δεν υπηρχε ασφαλτοστρωμενος ο δρομος πισω απο το Jungceylon (ενας χωματοδρομος-μονοπατι της κακιας ωρας ηταν) και για να πας στο Νικο επρεπε να κανεις το γυρο...να παρεις τον κατω δρομο που βγαινει απο τη Πατονγκ και στη διασταυρωση για Karon,να πας αριστερα ολο επανω..Ο δρομος λεγοταν Soi Tan τοτε αν θυμαμαι καλα πριν ενωθει με το δρομο πισω απο το Jungceylon...

Ειδα λοιπον στη διασταυρωση πριν στριψουμε τη ταμπελα Safari Disco και ρωτησα τον Νικο τι παιζει εκει..
Το ιδιο βραδυ,παιρνουμε ενα τουκτουκατζη απο την αρχη της Bangla και βουρ κατα τις 3 για Safari..Ειχα μεινει και αφορτωτος,για να εχω ελευθερια κινησεων...Τι το ηθελα τρομαρα μου???
Παω και τι να δω...ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ...Η απολυτη παρακμη... :headbang:
Μας την επεσε εντωμεταξυ και ενας τυπος με ραστα μαλλι για να μας πουλησει χορτο...!!
Στο 15λεπτο φυγαμε τρεχωντας!!! :2funny:
Ευτυχως προλαβαμε τη Baya στο τερμα πανω της Bangla ανοιχτη και βρηκα να φορτωσω...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom