geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Πίνω ελάχιστα, ουσιαστικά θα πίνω τα απαραίτητα ώστε να κάθομαι σε κάποια μπαρ. Καμία κατάχρηση. Αξιοθέατα θέλω οπωσδήποτε να δω (τώρα για κάθε μέρα δε ξέρω). Σίγουρα πολλά μασάζ (τα οποία απ' όσο έχω καταλάβει δεν έχουν μεγάλο κόστος) και από εκεί και πέρα τα "ερωτικά". Αν, όπως τα έχω υπολογίσει, για ένα long time τη μέρα θες περίπου 50€-60€ τη μέρα, με άλλα 40-50 δεν είσαι καλυμένος για τα υπόλοιπα?
Όσο για το ξενοδοχείο θέλω να μείνω σε κάποιο καλό και προτιμώ να μην κάνω εκπτώσεις σε αυτό το θέμα.
Edit : Να προσθέσω ότι εισιτήριο έχω βρει για Μάρτιο με Εgypt Air 615€ τελική τιμή.
Γειά σου φίλε.
Απο την μικρή μου εμπειρία σε τέτοια ταξίδια μπορώ να σου δώσω κάποιες πληροφορίες αν και θα σε βοηθούσε πολύ και το άλλο θρεντάκι με τις χρηστικές πληροφορίες ...
- Τα ξενοδοχεία στη Ταυλάνδη γενικά παρέχουν πολύ καλή ποιότητα, σίγουρα δεν σου προτείνω κάτι στα 20€, αλλά με ένα ποσό 25-30€ στη πατάγια και 40€ στη ΒΚΚ θα είσαι αξιοπρεπέστατα ! Μία πρόταση μου είναι το Pattaya Bay Resort, ευρύχωρο, πενακάθαρο, τέλεια εξυπηρέτηση, σε πολύ καλό σημείο και λιγότερο απο 30€ !
- Αν πηγαίνεις με 1 γυναίκα/μέρα ένα μπάτζετ στα 40-60 ευρώ είναι πολύ ρεαλιστικό για καλή σχετικά ποιότητα !
- Αν δεν είσαι του ποτού και βολεύεσαι με μπυρίτσες, μπορείς να γλυτώνεις κάποια λίγα χρήματα παραγγέλνωντας τη "προσφορά" που πάντα υπάρχει σχεδόν όλες τις ώρες 1,5-2€ και στα μπαρ αλλά και στα gogo . Άρα και 5-6 μπύρες τη βραδιά να πίνεις δεν ξεφεύγεις απο τα 15€ .
- Απο φαγητό μπορείς να βρεις τα πάντα και σε ότι τιμές μπορείς να φανταστείς, αν είσαι του καλού φαγητού ένα μπατζετ 10-15€/μέρα είναι πολύ ρεαλιστικό χωρίς καθόλου "τσιγκουνιές" !
- Έξοδα μεταφοράς δεν θα έχεις σχεδόν καθόλου αν το ξενοδοχείο που θα επιλέξεις θα είναι σε βολικό σημείο, για μένα είναι σημαντικό !
Υπ`οψιν όλα αυτά ισχύουν κυρίως για Παττάγια , υπολόγισε ένα 15-20% επι πλέον για ΒΚΚ απ`οπυ δεν έχω καθόλου εμπειρία !