You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Kαλησπέρα
Ημέρα 4η χθες και ότι και να πω είναι λίγο. AMUSING THAILAND
'Oπως λέει και το λαϊκό ρητό για τις γκόμενες πότε δεν χάνεις μια γκόμενα απλά αλλάζει η σειρά σου.
Εκείνη ήταν στην θέση της θεά όπως κάθε βράδυ και γω κέρδισα την ευκαιρία μου.
Μόνο που είχε ένα μικρό μυστικό. Πήγαινε πακέτο με την φίλη της επίσης μουνάρα με κορμί θάνατο.
Τα πάντα όλα η νύχτα, πανδαισία που λέει και ο Αλέφαντος. Απίστευτες γυναίκες (όχι Ισαανιωτάκια) με τρελή διάθεση πρώτα για καλή παρέα και μετά για κρεββάτι.
Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτή την βραδιά, μαζεύω τα κομμάτια μου θα προσπαθήσω να γράψω όταν επιστρέψω.Απόψε έχω ραντεβού πάλι μαζί τους. Ο Θεός βοηθος.
Ημέρα 4η χθες και ότι και να πω είναι λίγο. AMUSING THAILAND
'Oπως λέει και το λαϊκό ρητό για τις γκόμενες πότε δεν χάνεις μια γκόμενα απλά αλλάζει η σειρά σου.
Εκείνη ήταν στην θέση της θεά όπως κάθε βράδυ και γω κέρδισα την ευκαιρία μου.
Μόνο που είχε ένα μικρό μυστικό. Πήγαινε πακέτο με την φίλη της επίσης μουνάρα με κορμί θάνατο.
Τα πάντα όλα η νύχτα, πανδαισία που λέει και ο Αλέφαντος. Απίστευτες γυναίκες (όχι Ισαανιωτάκια) με τρελή διάθεση πρώτα για καλή παρέα και μετά για κρεββάτι.
Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτή την βραδιά, μαζεύω τα κομμάτια μου θα προσπαθήσω να γράψω όταν επιστρέψω.Απόψε έχω ραντεβού πάλι μαζί τους. Ο Θεός βοηθος.
mesa septemvriou prwtarhs solo traveler thailand meta apo kairo pou diavazw to forum . exw 14 meres kai skeftomai pws tha tis moirasw metaksy bangkok
pattaya kai patong
ksekinhma me 3 meres bankog meta patong kai telos me pattaya einai oi pretes skepseis
otidhpote plhroforia eidika gia patong tha htane xrhsimh mias kai gia bangkok kai pattaya ta pattaya addicts kai bangkok addicts einai xrysafi apo information.
pattaya kai patong
ksekinhma me 3 meres bankog meta patong kai telos me pattaya einai oi pretes skepseis
otidhpote plhroforia eidika gia patong tha htane xrhsimh mias kai gia bangkok kai pattaya ta pattaya addicts kai bangkok addicts einai xrysafi apo information.
ειναι λιγες ακομα και αν πηγενες σε ενα μονο μεροςmesa septemvriou prwtarhs solo traveler thailand meta apo kairo pou diavazw to forum . exw 14 meres kai skeftomai pws tha tis moirasw metaksy bangkok
pattaya kai patong
ειναι λιγες ακομα και αν πηγενες σε ενα μονο μερος
dystyxws einai liges ontws
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
pipinomaniac ναι και εγω απο εκει πηγαινα για τον Νικο.
Η Baya τωρα εγινε φαγαδικο,μικρο clubaki,Συμπαθητικο αλλα παντα κατι εβρισκες.
Σε βαζω μια φωτο απο safari disco patong 2005.
Hταν ανοιχτο μαγαζι αλλα εδω που βλεπεις ειναι το κλειστο.Απο καποια ωρα και μετα ξημερωματα ολους τους εβαζαν μεσα εδω σαν τα προβατα και η μουσικη να τα σπαει κανονικα ολα Τερμα.
Καλα για να σαφησουν οι γκομενες σε υσηχια εκει μεσα επρεπε να κρυφτεις σε καμια κολονα.
Ειληκρινα ηταν στιγμες που γινοταν πολυ ενοχλητικες,δεν τολμουσες να τις κοιταξεις στα ματια σαν βδελες κολουσαν.
Αλλα παρολο που ηταν παρακμη και βουρκος παλι εβρισκες κατι να λαμπει σαν τον χρυσο μες την λασπη.
2 φορες φορτωσα απο εκει.
Υ.Γ ΤΟ Στυλιστικο ντυσιμο ειναι απο το floating village αγορασμενο οταν πηγαμε στο Koh phang nga εκδρομη.Ειπαμε να πουλησουμε λιγο τρελα αλλα οι ταιλανδεζες μας κοροιδευαν.
Η Baya τωρα εγινε φαγαδικο,μικρο clubaki,Συμπαθητικο αλλα παντα κατι εβρισκες.
Σε βαζω μια φωτο απο safari disco patong 2005.
Hταν ανοιχτο μαγαζι αλλα εδω που βλεπεις ειναι το κλειστο.Απο καποια ωρα και μετα ξημερωματα ολους τους εβαζαν μεσα εδω σαν τα προβατα και η μουσικη να τα σπαει κανονικα ολα Τερμα.
Καλα για να σαφησουν οι γκομενες σε υσηχια εκει μεσα επρεπε να κρυφτεις σε καμια κολονα.
Ειληκρινα ηταν στιγμες που γινοταν πολυ ενοχλητικες,δεν τολμουσες να τις κοιταξεις στα ματια σαν βδελες κολουσαν.
Αλλα παρολο που ηταν παρακμη και βουρκος παλι εβρισκες κατι να λαμπει σαν τον χρυσο μες την λασπη.
2 φορες φορτωσα απο εκει.
Υ.Γ ΤΟ Στυλιστικο ντυσιμο ειναι απο το floating village αγορασμενο οταν πηγαμε στο Koh phang nga εκδρομη.Ειπαμε να πουλησουμε λιγο τρελα αλλα οι ταιλανδεζες μας κοροιδευαν.
Συνημμένα
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
λοιπον εκανα rip πολλες και διαφορες φωτο απο το patayya addicts κιριως απο το advanced members area και τα ανεβασα ....καλη διασκεδαση
pattaya.part5.rar
pattaya.part4.rar
pattaya.part1.rar
pattaya.part3.rar
pattaya.part2.rar
pattaya.part6.rar
pattaya.part5.rar
pattaya.part4.rar
pattaya.part1.rar
pattaya.part3.rar
pattaya.part2.rar
pattaya.part6.rar
Laidback
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Όποιο καλό παλικάρι θα βρίσκεται στην Πατάγια μετά την Κυριακή και θα ήθελε να βρεθούμε, ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ...
Μετά τις 10.09 θα βρίσκομαι στη Μπαγκόγκ.
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συναντιόμουν με κάποιον από τα θρυλικά μέλη του thread.
το ίδιο ισχύει και για `μενα απο Τρίτη 27/8 Παττάγια και 6/9 - 7/9 ΒΚΚ ....
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
καλα ταξιδια...Ψυχολογια full
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Καλησπερίζω από την βροχερή Πατόνγκ.
Το γαμημένο αιρ κοντίσιον που αφήνω ανοικτό κάθε βράδυ με ξέσκισε.Κάθομαι στο κρεββάτι ανύμπορος και καταστρώνω τα σχέδια για τις επόμενες μέρες στην ΒΚΚ βλέποντας ένα μαλάκα Ταϊλανδό στην τηλεόραση να βάζει το κεφάλι του σε αλεύρι και να κακαρίζουν όλοι σαν κότες από τα γέλια.Μήπως ο Γιώργης ο Αυτιάς είναι καλύτερη λύση από αυτή την αηδία;;;;;
Ετσι και αλλιώς η σημερινή μέρα ήταν από τις χαμένες μιας και το μασσαζοκόριτσο έχει ρεπό και μου ήρθε από το πρωϊ. Η πρωινή κωλοφαρδία με το χθεσινό φορτωμένο μωρό να φεύγει στις 11.00 και11.03 να σκάει η άλλη με γλύτωσε από αρκετές ξεγυρισμένες μπάτσες.Το κορίτσι τρίβει όλη μέρα και ως εκ τούτου έχει βαρύ χέρι. Στα μόνα καλά της ημέρας το απίστευτο μασαζάκι που έχω κάθε τόσο.
Το χθεσινό πρόγραμμα έλεγε επανάληψη της προχθεσινής απίστευτης βραδιάς με το θεϊκό ντουετάκι. Αλλά εδώ είναι Ταϊλάνδη και ότι πρόγραμμα να κάνεις είναι για τα θηρία.
Τα μωρά έβαλαν εξαφανιζόλ και έτσι ξαναμπήκα στον αγώνα για την ανεύρεση βραδυνής παρέας.Και ενώ χαλαρός στο γωνιακό τραπεζάκι με το ποτάκι παρέα τσεκάριζα ότι πέρναγε τριγύρω ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο. Το κορίτσι του Ελληνα φυσιολάτρη, αυτή για την οποία δεν σήκωσε τα μάτια του όλοκληρο βράδυ εμφανίστηκε συνάμενη κουνάμενη. Απίστευτο !!!!! Τι γύρευε εκει; Αυτό το ταιριαστό ζευγάρι που όλοι ζηλέψαμε εκείνο το βράδυ δεν ήταν πια μαζί; Η καρδιά μου σφίχτηκε και στο μυαλό μου μπήκαν μαύρες σκέψεις. Μήπως ήταν απλά μια πεταλούδα της νύχτας; Μήπως δεν τον αγαπούσε αληθινά; :S :S :S Υπάρχει ή όχι τελικά αληθινή αγάπη;
Ενας απίστευτος πάτος σε ένα απίστευτο καυλιάρικο ριγέ φορεματάκι που πέρασε μπροστά μου με έβγαλε από την απελπισία. Με τα σάλια να τρέχουν ακολούθησα διακριτικά να δω που θα κάτσει. Γέμισα το ποτήρι μου από το μπαρ και εφορμησα για να προλάβω.......
Το γαμημένο αιρ κοντίσιον που αφήνω ανοικτό κάθε βράδυ με ξέσκισε.Κάθομαι στο κρεββάτι ανύμπορος και καταστρώνω τα σχέδια για τις επόμενες μέρες στην ΒΚΚ βλέποντας ένα μαλάκα Ταϊλανδό στην τηλεόραση να βάζει το κεφάλι του σε αλεύρι και να κακαρίζουν όλοι σαν κότες από τα γέλια.Μήπως ο Γιώργης ο Αυτιάς είναι καλύτερη λύση από αυτή την αηδία;;;;;
Ετσι και αλλιώς η σημερινή μέρα ήταν από τις χαμένες μιας και το μασσαζοκόριτσο έχει ρεπό και μου ήρθε από το πρωϊ. Η πρωινή κωλοφαρδία με το χθεσινό φορτωμένο μωρό να φεύγει στις 11.00 και11.03 να σκάει η άλλη με γλύτωσε από αρκετές ξεγυρισμένες μπάτσες.Το κορίτσι τρίβει όλη μέρα και ως εκ τούτου έχει βαρύ χέρι. Στα μόνα καλά της ημέρας το απίστευτο μασαζάκι που έχω κάθε τόσο.
Το χθεσινό πρόγραμμα έλεγε επανάληψη της προχθεσινής απίστευτης βραδιάς με το θεϊκό ντουετάκι. Αλλά εδώ είναι Ταϊλάνδη και ότι πρόγραμμα να κάνεις είναι για τα θηρία.
Τα μωρά έβαλαν εξαφανιζόλ και έτσι ξαναμπήκα στον αγώνα για την ανεύρεση βραδυνής παρέας.Και ενώ χαλαρός στο γωνιακό τραπεζάκι με το ποτάκι παρέα τσεκάριζα ότι πέρναγε τριγύρω ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο. Το κορίτσι του Ελληνα φυσιολάτρη, αυτή για την οποία δεν σήκωσε τα μάτια του όλοκληρο βράδυ εμφανίστηκε συνάμενη κουνάμενη. Απίστευτο !!!!! Τι γύρευε εκει; Αυτό το ταιριαστό ζευγάρι που όλοι ζηλέψαμε εκείνο το βράδυ δεν ήταν πια μαζί; Η καρδιά μου σφίχτηκε και στο μυαλό μου μπήκαν μαύρες σκέψεις. Μήπως ήταν απλά μια πεταλούδα της νύχτας; Μήπως δεν τον αγαπούσε αληθινά; :S :S :S Υπάρχει ή όχι τελικά αληθινή αγάπη;
Ενας απίστευτος πάτος σε ένα απίστευτο καυλιάρικο ριγέ φορεματάκι που πέρασε μπροστά μου με έβγαλε από την απελπισία. Με τα σάλια να τρέχουν ακολούθησα διακριτικά να δω που θα κάτσει. Γέμισα το ποτήρι μου από το μπαρ και εφορμησα για να προλάβω.......
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.344
- Πόντοι
- 12.756
Καλησπερίζω από την βροχερή Πατόνγκ.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
14 μερες λιγες? Σε τρελλανε το 42.25νομιζω.ειναι λιγες ακομα και αν πηγενες σε ενα μονο μερος
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
ποιο 42.25?
42.44 λέμε!
Άντε και το 43 έρχεται.....
θαυμάστε ανηφόρα στο γράφημα του xe.com
Από τις λίγες ανηφόρες που "ανεβάζουν" τόσο ψηλά την ψυχολογία....
1000 μπατ = 23,57 € !!!!!
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
41.85 μόλις άλλαξα .....
ε τι ειναι πολλες? η αρκετες??14 μερες λιγες? Σε τρελλανε το 42.25νομιζω.
λιγες λιγες
αν και για πρωταρη ο.κ....
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Αμα σου τυχει ταξιδι δεκατετραημερο μην πας, δεν αξιζει, μαλακια θα κανεις. Δεν θα προλαβεις να κανεις τιποτα.ε τι ειναι πολλες? η αρκετες??
λιγες λιγες
αν και για πρωταρη ο.κ....