Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
BUTERFLY ή ΘΑΝΑΤΟΣ αυτή είναι η μόνη λύση τουλάχιστον για μένα.......

BUTERFLY βέβαια,
θάνατος είναι να μη μπορείς να πας.
να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς lyst ...κ ταξιδεψέ μας!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Kαλησπέρα
Ημέρα 4η χθες και ότι και να πω είναι λίγο. AMUSING THAILAND
'Oπως λέει και το λαϊκό ρητό για τις γκόμενες πότε δεν χάνεις μια γκόμενα απλά αλλάζει η σειρά σου.
Εκείνη ήταν στην θέση της θεά όπως κάθε βράδυ και γω κέρδισα την ευκαιρία μου.
Μόνο που είχε ένα μικρό μυστικό. Πήγαινε πακέτο με την φίλη της επίσης μουνάρα με κορμί θάνατο.
Τα πάντα όλα η νύχτα, πανδαισία που λέει και ο Αλέφαντος. Απίστευτες γυναίκες (όχι Ισαανιωτάκια) με τρελή διάθεση πρώτα για καλή παρέα και μετά για κρεββάτι.
Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτή την βραδιά, μαζεύω τα κομμάτια μου θα προσπαθήσω να γράψω όταν επιστρέψω.Απόψε έχω ραντεβού πάλι μαζί τους. Ο Θεός βοηθος.

aand

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
mesa septemvriou prwtarhs solo traveler thailand  meta apo kairo  pou diavazw to forum . exw 14 meres kai skeftomai pws tha tis moirasw  metaksy bangkok

pattaya kai patong  :rockon:

ksekinhma me 3 meres bankog meta patong kai telos me pattaya einai oi pretes skepseis 

otidhpote plhroforia eidika gia patong tha htane xrhsimh mias kai gia bangkok kai pattaya ta pattaya addicts kai bangkok addicts einai xrysafi apo information.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
mesa septemvriou prwtarhs solo traveler thailand  meta apo kairo  pou diavazw to forum . exw 14 meres kai skeftomai pws tha tis moirasw  metaksy bangkok

pattaya kai patong  :rockon:

ksekinhma me 3 meres bankog meta patong kai telos me pattaya einai oi pretes skepseis 

otidhpote plhroforia eidika gia patong tha htane xrhsimh mias kai gia bangkok kai pattaya ta pattaya addicts kai bangkok addicts einai xrysafi apo information.
ειναι λιγες ακομα και αν πηγενες σε ενα μονο μερος

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
pipinomaniac ναι και εγω απο εκει πηγαινα για τον Νικο.
Η  Baya τωρα εγινε φαγαδικο,μικρο clubaki,Συμπαθητικο αλλα παντα κατι εβρισκες.
Σε βαζω μια φωτο απο safari disco patong 2005.
Hταν ανοιχτο μαγαζι αλλα εδω που βλεπεις ειναι το κλειστο.Απο καποια ωρα και μετα ξημερωματα ολους τους εβαζαν μεσα εδω σαν τα προβατα και η μουσικη να τα σπαει κανονικα ολα Τερμα.
Καλα για να σαφησουν οι γκομενες σε υσηχια εκει μεσα επρεπε να κρυφτεις σε καμια κολονα.
Ειληκρινα ηταν στιγμες που γινοταν πολυ ενοχλητικες,δεν τολμουσες να τις κοιταξεις στα ματια σαν βδελες κολουσαν.
Αλλα παρολο που ηταν παρακμη και βουρκος παλι εβρισκες κατι να λαμπει σαν τον χρυσο μες την λασπη.
2 φορες φορτωσα απο εκει.

Υ.Γ ΤΟ Στυλιστικο ντυσιμο ειναι απο το floating village αγορασμενο οταν πηγαμε στο Koh phang nga εκδρομη.Ειπαμε να πουλησουμε λιγο τρελα αλλα οι ταιλανδεζες μας κοροιδευαν.

Συνημμένα

• S3600845.JPG
    S3600845.JPG
    189,3 KB · Εμφανίσεις: 37

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
42,25 το baht σήμερα

Τρελανέ μας και άλλο  :dancing:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
48 ωρες ακομα ειναι πολλες ????  για να μην ζηλευετε σας ετοιμαζω ενα δωρακι ..ερχετε σε λιγακι ....

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
Όποιο καλό παλικάρι θα βρίσκεται στην Πατάγια μετά την Κυριακή και θα ήθελε να βρεθούμε, ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ...
Μετά τις 10.09 θα βρίσκομαι στη Μπαγκόγκ.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συναντιόμουν με κάποιον από τα θρυλικά μέλη του thread.

Συνημμένα

• CharlieBrown.jpg
    CharlieBrown.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 18

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όποιο καλό παλικάρι θα βρίσκεται στην Πατάγια μετά την Κυριακή και θα ήθελε να βρεθούμε, ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ...
Μετά τις 10.09 θα βρίσκομαι στη Μπαγκόγκ.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συναντιόμουν με κάποιον από τα θρυλικά μέλη του thread.

το ίδιο ισχύει και για `μενα απο Τρίτη 27/8 Παττάγια και 6/9 - 7/9 ΒΚΚ ....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπερίζω από την βροχερή Πατόνγκ.
Το γαμημένο αιρ κοντίσιον που αφήνω ανοικτό κάθε βράδυ με ξέσκισε.Κάθομαι στο κρεββάτι ανύμπορος και καταστρώνω τα σχέδια για τις επόμενες μέρες στην ΒΚΚ βλέποντας ένα μαλάκα Ταϊλανδό στην τηλεόραση να βάζει το κεφάλι του σε αλεύρι και να κακαρίζουν όλοι σαν κότες από τα γέλια.Μήπως ο Γιώργης ο Αυτιάς είναι καλύτερη λύση από αυτή την αηδία;;;;;
Ετσι και αλλιώς η σημερινή μέρα ήταν από τις χαμένες μιας και το μασσαζοκόριτσο έχει ρεπό και μου ήρθε από το πρωϊ. Η πρωινή κωλοφαρδία με το χθεσινό φορτωμένο μωρό να φεύγει στις 11.00 και11.03 να σκάει η άλλη με γλύτωσε από αρκετές ξεγυρισμένες μπάτσες.Το κορίτσι τρίβει όλη μέρα και ως εκ τούτου έχει βαρύ χέρι. Στα μόνα καλά της ημέρας το απίστευτο μασαζάκι που έχω κάθε τόσο.
Το χθεσινό πρόγραμμα έλεγε επανάληψη της προχθεσινής απίστευτης βραδιάς με το θεϊκό ντουετάκι. Αλλά εδώ είναι Ταϊλάνδη και ότι πρόγραμμα να κάνεις είναι για τα θηρία.
Τα μωρά έβαλαν εξαφανιζόλ και έτσι ξαναμπήκα στον αγώνα για την ανεύρεση βραδυνής παρέας.Και ενώ χαλαρός στο γωνιακό τραπεζάκι με το ποτάκι παρέα τσεκάριζα ότι πέρναγε τριγύρω ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο. Το κορίτσι του Ελληνα φυσιολάτρη, αυτή για την οποία δεν σήκωσε τα μάτια του όλοκληρο βράδυ εμφανίστηκε συνάμενη κουνάμενη. Απίστευτο !!!!! Τι γύρευε εκει; Αυτό το ταιριαστό ζευγάρι που όλοι ζηλέψαμε εκείνο το βράδυ δεν ήταν πια μαζί; Η καρδιά μου σφίχτηκε και στο μυαλό μου μπήκαν μαύρες σκέψεις. Μήπως ήταν απλά μια πεταλούδα της νύχτας; Μήπως δεν τον αγαπούσε αληθινά;  :S :S :S  Υπάρχει ή όχι τελικά αληθινή αγάπη; :jerking:
Ενας απίστευτος πάτος σε ένα απίστευτο καυλιάρικο ριγέ φορεματάκι που πέρασε μπροστά μου με έβγαλε από την απελπισία. Με τα σάλια να τρέχουν ακολούθησα διακριτικά να δω που θα κάτσει. Γέμισα το ποτήρι μου από το μπαρ και εφορμησα για να προλάβω.......  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.344
Πόντοι
12.756
Καλησπερίζω από την βροχερή Πατόνγκ.
Το γαμημένο αιρ κοντίσιον που αφήνω ανοικτό κάθε βράδυ με ξέσκισε.Κάθομαι στο κρεββάτι ανύμπορος και καταστρώνω τα σχέδια για τις επόμενες μέρες στην ΒΚΚ βλέποντας ένα μαλάκα Ταϊλανδό στην τηλεόραση να βάζει το κεφάλι του σε αλεύρι και να κακαρίζουν όλοι σαν κότες από τα γέλια.Μήπως ο Γιώργης ο Αυτιάς είναι καλύτερη λύση από αυτή την αηδία;;;;;
Ετσι και αλλιώς η σημερινή μέρα ήταν από τις χαμένες μιας και το μασσαζοκόριτσο έχει ρεπό και μου ήρθε από το πρωϊ. Η πρωινή κωλοφαρδία με το χθεσινό φορτωμένο μωρό να φεύγει στις 11.00 και11.03 να σκάει η άλλη με γλύτωσε από αρκετές ξεγυρισμένες μπάτσες.Το κορίτσι τρίβει όλη μέρα και ως εκ τούτου έχει βαρύ χέρι. Στα μόνα καλά της ημέρας το απίστευτο μασαζάκι που έχω κάθε τόσο.
Το χθεσινό πρόγραμμα έλεγε επανάληψη της προχθεσινής απίστευτης βραδιάς με το θεϊκό ντουετάκι. Αλλά εδώ είναι Ταϊλάνδη και ότι πρόγραμμα να κάνεις είναι για τα θηρία.
Τα μωρά έβαλαν εξαφανιζόλ και έτσι ξαναμπήκα στον αγώνα για την ανεύρεση βραδυνής παρέας.Και ενώ χαλαρός στο γωνιακό τραπεζάκι με το ποτάκι παρέα τσεκάριζα ότι πέρναγε τριγύρω ξαφνικά συνέβη το αδιανόητο. Το κορίτσι του Ελληνα φυσιολάτρη, αυτή για την οποία δεν σήκωσε τα μάτια του όλοκληρο βράδυ εμφανίστηκε συνάμενη κουνάμενη. Απίστευτο !!!!! Τι γύρευε εκει; Αυτό το ταιριαστό ζευγάρι που όλοι ζηλέψαμε εκείνο το βράδυ δεν ήταν πια μαζί; Η καρδιά μου σφίχτηκε και στο μυαλό μου μπήκαν μαύρες σκέψεις. Μήπως ήταν απλά μια πεταλούδα της νύχτας; Μήπως δεν τον αγαπούσε αληθινά;  :S :S :S  Υπάρχει ή όχι τελικά αληθινή αγάπη; :jerking:
Ενας απίστευτος πάτος σε ένα απίστευτο καυλιάρικο ριγέ φορεματάκι που πέρασε μπροστά μου με έβγαλε από την απελπισία. Με τα σάλια να τρέχουν ακολούθησα διακριτικά να δω που θα κάτσει. Γέμισα το ποτήρι μου από το μπαρ και εφορμησα για να προλάβω.......  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
ποιο 42.25?
42.44 λέμε!
Άντε και το 43 έρχεται.....

θαυμάστε ανηφόρα στο γράφημα του xe.com

Από τις λίγες ανηφόρες που "ανεβάζουν" τόσο ψηλά την ψυχολογία....

Συνημμένα

• Picture 3.jpg
    Picture 3.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 76
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ε τι ειναι πολλες? η αρκετες??
λιγες λιγες
αν και για πρωταρη ο.κ....
Αμα σου τυχει ταξιδι δεκατετραημερο μην πας, δεν αξιζει, μαλακια θα κανεις. Δεν θα προλαβεις να κανεις τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom