Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
καλα να περασεις snake και ερχομαστε η αλλη φουρνια 19 του μηνος...θα τα πουμε κατω2 μεινανε!!!!!καλη χρονια!!!!!
θα τα σπασουμε ολα φετος
καλα να περασεις snake και ερχομαστε η αλλη φουρνια 19 του μηνος...θα τα πουμε κατω2 μεινανε!!!!!καλη χρονια!!!!!
2 μεινανε!!!!!καλη χρονια!!!!!
τυπε περιεργα σημαδια εχει η γκομενα..ελπιζω να προσεχες και να μην την πατησεις οπως ο λακηςκορπιο.
Για να το λεω... ;)Εξακριβωμένο τώρα αυτό που λες;
ενταξη ρε φιλε....μαλλον ρουφηγματακια ειναι , εκει που τα εχει κιολας, δεν ειναι και πρωτο χερι το κοριτσι...εχει χιλιομετρακια - γρατσουνιεςτυπε περιεργα σημαδια εχει η γκομενα..ελπιζω να προσεχες και να μην την πατησεις οπως ο λακηςκορπιο.
ενταξη ρε φιλε....μαλλον ρουφηγματακια ειναι , εκει που τα εχει κιολας, δεν ειναι και πρωτο χερι το κοριτσι...εχει χιλιομετρακια - γρατσουνιες
οχι οτι δεν πρεπει να περνει μετρα ο φιλος.....
ενοειτε πως οχι...Υπάρχει περίπτωση να βρεις κορίτσι πρώτο χέρι στην Πατάγια?
Απορία. Βιντεάκι πως ανεβάζω? Τις φώτο τις ανέβασα από το αλλά ενώ έχει επιλογή να ανεβάσω βιντεάκι όταν το προσπαθώ μου βγάζει σφάλμα....
θα του βγηκε Ladyboy το κοριτσιΚαλά να περάσεις... Αν και είναι βέβαιο...
Και πρόσεξα και τα σημάδια ήταν οκ. Το μαύρο είναι ελιά και το άλλο μπλάβισμα..
Τι έπαθε ο λάκης?
Τι το θες το μηχάνημα που κάνει ηλεκτροσόκ.... τώρα που θα πάω Βιετνάμ θες να σου φέρω ενα Καλάσνικοφ να κάνεις την δουλειά σου? Καθαρές δουλειέςξερει κανεις αν το μηχανημα ηλεκτροσοκ που πουλανε Bangkok αν κανει δουλεια?
Πηραμε ενα περσι αλλα δεν το δοκιμασαμε καπου και το πουλησε μετα ο φιλος μου..
Υπατητιδα ΒΚαλά να περάσεις... Αν και είναι βέβαιο...
Και πρόσεξα και τα σημάδια ήταν οκ. Το μαύρο είναι ελιά και το άλλο μπλάβισμα..
Τι έπαθε ο λάκης?
Υπατητιδα Β
Οντως πολυ σκοταδι...Αλλα εχει πολυ πραμα μεσα...κ αν πάρετε ταξί για climax δε το πληρώνουμε, παίρνει τη μίζα του από εκεί! (αλλά πολύ σκοτάδι)
:ak χαχααχαχ ναι ρε αυτο που εχουν οι μπατσοι..απλα μου ζητανε κατι φιλοι σουβενιρ απο thai και με ζητησαν αυτο,για προστασια..αλλα επηδει πεταω μεσο και ντοχας μην εχουμε κανα προβλημα...Γερμανια παντως περασε περσι.Τι το θες το μηχάνημα που κάνει ηλεκτροσόκ.... τώρα που θα πάω Βιετνάμ θες να σου φέρω ενα Καλάσνικοφ να κάνεις την δουλειά σου? Καθαρές δουλειές