Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
2 μεινανε!!!!!καλη χρονια!!!!!

Καλά να περάσεις... Αν και είναι βέβαιο...

τυπε περιεργα σημαδια εχει η γκομενα..ελπιζω να προσεχες και να μην την πατησεις οπως ο λακηςκορπιο.

Και πρόσεξα και τα σημάδια ήταν οκ. Το μαύρο είναι ελιά και το άλλο μπλάβισμα..
Τι έπαθε ο λάκης?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εξακριβωμένο τώρα αυτό που λες; :think:
Για να το λεω... ;)
Βεβαια μη φανταστεις κανενα κλαμπ τεραστιο...Μια τρυπα ειναι...Αντε να χωραει 100 ατομα οταν φουλαρει...
Εχει το καλο ομως πως δεν εχει εισοδο...
Μπαινεις μεσα,ριχνεις μια ματια κι αν δε δεις κατι ενδιαφερον τη πουλευεις...
Η καθεσαι για μια μπυριτσα...
Συνηθως εχει τουλαχιστον 20-30 freelancers μεσα...Και επειδη ειναι μικρο μαγαζι,με μια ματια,σε ενα λεπτο σκαναρεις τη κινηση και τι παιζει...
Εχω φορτωσει μονο 1-2 φορες απο εκει γιατι συνηθως παω σε a go go,αλλα πολλες φορες ατομα της παρεας βρισκανε εκει καλο πραμα... ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τυπε περιεργα σημαδια εχει η γκομενα..ελπιζω να προσεχες και να μην την πατησεις οπως ο λακηςκορπιο.
ενταξη ρε φιλε....μαλλον ρουφηγματακια ειναι , εκει που τα εχει κιολας, δεν ειναι και πρωτο χερι το κοριτσι...εχει χιλιομετρακια - γρατσουνιες
οχι οτι δεν πρεπει να περνει μετρα ο φιλος.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ενταξη ρε φιλε....μαλλον ρουφηγματακια ειναι , εκει που τα εχει κιολας, δεν ειναι και πρωτο χερι το κοριτσι...εχει χιλιομετρακια - γρατσουνιες
οχι οτι δεν πρεπει να περνει μετρα ο φιλος.....

:think: Υπάρχει περίπτωση να βρεις κορίτσι πρώτο χέρι στην Πατάγια?

Απορία. Βιντεάκι πως ανεβάζω? Τις φώτο τις ανέβασα από το  αλλά ενώ έχει επιλογή να ανεβάσω βιντεάκι όταν το προσπαθώ μου βγάζει σφάλμα....

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Κατι δε κανεις σωστα.Εγω το δοκιμασα και ανεβηκε.Δοκιμασε και με αλλον browser

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:think: Υπάρχει περίπτωση να βρεις κορίτσι πρώτο χέρι στην Πατάγια?

Απορία. Βιντεάκι πως ανεβάζω? Τις φώτο τις ανέβασα από το  αλλά ενώ έχει επιλογή να ανεβάσω βιντεάκι όταν το προσπαθώ μου βγάζει σφάλμα....
ενοειτε πως οχι...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
Καλά να περάσεις... Αν και είναι βέβαιο...

Και πρόσεξα και τα σημάδια ήταν οκ. Το μαύρο είναι ελιά και το άλλο μπλάβισμα..
Τι έπαθε ο λάκης?
θα του βγηκε Ladyboy το κοριτσι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ξερει κανεις  αν το μηχανημα ηλεκτροσοκ που πουλανε Bangkok αν κανει δουλεια?
Πηραμε ενα περσι αλλα δεν το δοκιμασαμε καπου και το πουλησε μετα ο φιλος μου..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ξερει κανεις  αν το μηχανημα ηλεκτροσοκ που πουλανε Bangkok αν κανει δουλεια?
Πηραμε ενα περσι αλλα δεν το δοκιμασαμε καπου και το πουλησε μετα ο φιλος μου..
Τι το θες το μηχάνημα που κάνει ηλεκτροσόκ.... τώρα που θα πάω Βιετνάμ θες να σου φέρω ενα Καλάσνικοφ να κάνεις την δουλειά σου? Καθαρές δουλειές  :2funny: :2funny:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η Ταυλάνδη είναι σαν την γκόμενα που έχεις καψούρα μαζίτης αλλα δεν μπορείς να την δεις...
Σου λείπει, την σκέφτεσαι συνεχώς, θέλεις να πάρεις τηλέφωνο αλλά το ξανασκέφτεσαι (που να παρεις τηλ. ρε γμτ!)
Ούτε μια μαλακία να περάσει η ώρα, θέλεις να έρθει αυτήν να σου τον παίξει.

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο Λάκης μπορεί μπορεί κ να μη το έπαθε στη Ταυλάνδη.....
αλλά καλό θα είναι για ένα πολύ εξαιρετικό παιδί που απέχει από το σάιτ να μη μιλάμε!

θα συμφωνήσω απόλυτα γιά το  Bangkok Beat στο soi 7/1, (όταν είμαι βκκ περνάω απαραίτητα για μια μπυρίτσα από εκεί) ένα μικρό μπαράκι που τουλάχιστον βλέπεις εύκολα κ με ικανοποιητικό φωτισμό το στόχο σου, που μπορεί να είναι κ μια γυναίκα εκτός σεξ σκηνής!

κ αν πάρετε ταξί για climax δε το πληρώνουμε, παίρνει τη μίζα του από εκεί! (αλλά πολύ σκοτάδι)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
κ αν πάρετε ταξί για climax δε το πληρώνουμε, παίρνει τη μίζα του από εκεί! (αλλά πολύ σκοτάδι)
Οντως πολυ σκοταδι...Αλλα εχει πολυ πραμα μεσα...
Βεβαια λογω του σκοταδιου,παιζει να κανεις και κακη επιλογη... :headbang:
Οσον αφορα τη πληρωμη του ταξι,το ιδιο ισχυει ΚΑΙ για Ινσομνια...Οι ταξιτζηδες πληρωνονται αναλογα με τον αριθμο των ατομων που τους πηγαινουν...(παιρνουν ενα χαρτακι στην εισοδο και μετα πανε για εισπραξη.. ;))
Μαλιστα εχει συμβει το εξης ευτραπελο με το climax μια φορα...Ειμαστε μια παρεα 4 ατομα και φευγουμε απο Νανα για να παμε με τα ποδια.Μολις στριψαμε απο Σουκουμβιτ,ηταν μια αποσταση αλλα 200 μετρα μεχρι το Ambasador hotel που ειναι το climax (στο γκαραζ).Μας τη πεφτει λοιπον ενας ταριφας κορναροντας για να μπουμε μεσα και να μας κανει "delivery" αυτος στο κλαμπ για να παρει τη μιζα των 4 ατομων...
Κορναρε και ξανακορναρε...μας τα εκανε τσουρεκια...Ωσπου του λεω ΟΚ,αλλα θα μας δωσεις 100 μπατ ΕΣΥ για να μπουμε και να μας πας... :grin:
Και μας τα εδωσε!!!! :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τι το θες το μηχάνημα που κάνει ηλεκτροσόκ.... τώρα που θα πάω Βιετνάμ θες να σου φέρω ενα Καλάσνικοφ να κάνεις την δουλειά σου? Καθαρές δουλειές   :2funny: :2funny:
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak χαχααχαχ  ναι ρε αυτο που εχουν οι μπατσοι..απλα μου ζητανε κατι φιλοι σουβενιρ απο thai και με ζητησαν αυτο,για προστασια..αλλα επηδει πεταω μεσο και ντοχας μην εχουμε κανα προβλημα...Γερμανια παντως περασε περσι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
Απ οτι μου χουν πει παντως χωρις εμβολια 6 μηνες πριν δε πας εκει κατω. Εκτος κι αν πας για τουρισμο

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλά σου έχουν πει, χρειάζεται να γίνουν τα εμβόλια - Διφθερίτιδας,  Τετάνου,  Κοκκύτη, Πολιομυελίτιδας, Αιμόφιλου Ινφλουέντσας τύπου Β, Μηνιγγιτιδόκοκκου, Πνευμονιόκοκκου, Ηπατίτιδας Β, Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας, Ανεμευλογιάς, Γρίπης, Ηπατίτιδας Α, Φυματίωσης, Ιού ανθρώπινων θηλωμάτων (καρκίνου του τραχήλου της μήτρας)- ....ααααα κ ένα για καλαζάρ βέβαια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom