Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Γιαννάκη, χρονια πολλα για αυριο.  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
....κι ύστερα σας ενοχλούσαν οι ίαμβοι που γράφαμε με τον τον κ-γερο  :uglystupid:  ....... :headbang:.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Hard παω να συνεχισω το εργο σου σε 13 μερες  :knockinb: :fuck2: :fuck1: :pipa2: :bigdick:

Έτσι...  :rockon: :rockon:

SSSSSSSSSSS WRAIOS HARD!!!! GIA DIAMONH BANGKOK TI PROTIMAS PATPONG H NANA PLAZA????

Επειδή πήγα και στα τρία (νάνά, πατπόνγκ και σόι κάουμπόι) την επόμενη φορά θα ψάξω και πάλι χοτέλι επί της σούκxουμβιτ στην μέση περίπου της απόστασης νάνά και κάουμπόι. Έτσι είσαι 5-10 λεπτά περπάτημα και από τα δύο, ενώ παίρνεις το σκάιτρέιν και σε ένα δεκάλεπτο-τεταρτάκι είσαι πατπονγκ.
Λίγη υπομονή και θα αναφέρω όλες τις χρηστικές πληροφορίες και εντυπώσεις από τα χοτέλια που έμεινα μαζεμένες.. 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ολόκληρο το ταξίδι. Μόλις τελειώσω τα παλιά ποστ θα το αναφέρω ώστε αυτοί που τα έχουν διαβάζει να μην τα ξαναδιαβάζουν. Είπα να το κάνω έτσι, κυρίως γι αυτούς που είναι νέοι στο φόρουμ, ώστε να είναι μαζεμένη όλη η εμπειρία μου.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ολόκληρο το ταξίδι. Τα παλιά ποστ είναι με διαφορετική γραμματοσειρά. Είπα να το κάνω έτσι, κυρίως γι αυτούς που είναι νέοι στο φόρουμ, ώστε να είναι μαζεμένη όλη η εμπειρία μου.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.
Έφτασα γύρω στις 16:00 στο ξενοδοχείο στο ύψος του Terminal 21, κάνω μπανάκι να ξεβρομίσω και να ξεκουραστώ από το ταξίδι και την κάνω για μία πρώτη αναγνώριση της περιοχής. Ζέστη πολύ αλλά για μένα που είμαι από Κρήτη δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Παίρνω λοιπόν ρώτα προς ΝάΝά. Η Sukhumvit γεμάτη μασατζίδικα με τις μασατζούδες απέξω να σε καλούν ως σειρήνες για μασάααζζ, ζητιάνοι παντού όπως και ταξιτζήδες με μηχανάκια να σε πρήζουν να σε πάνε κάπου, κανονικούς ταξιτζήδες να σταματάνε στην μέση του δρόμου για να ψήσουν για κούρσα ή να σε πάνε σε κάποιο μασατζίδικο, παντού σκουπίδια και μία μυρωδιά στην ατμόσφαιρα που μοιάζει με καμένο λάδι και curry sauce μαζί (περίπου όπως μυρίζει το Manhattan αλλά ακόμα πιο έντονο για όσους γνωρίζουν). Τελικά αποφάσισα να πάω στον MBK για να κάνω τα ψώνια μου και να ξεμπλέκω με αυτά ώστε να είμαι free για να απολαύσω άνετα  την αμαρτία  … Παίρνω το Μετρό και φτάνω στο ΜΒΚ. Χάος το ΜΒΚ..  Όπως χάος στο μυαλό και τις αισθήσεις μου. Παντού υπέροχες γυναίκες υπέροχα και προκλητικά ντυμένες.. Όλα σχεδόν τα πρόσωπα χαμογελαστά.. Σοκ και δέος με διακατέχουν. Μία υπέροχη ζαλάδα με έχει κυριεύσει.. Αισθάνομαι ένα μούδιασμα στο κορμί μου.. Πηγαίνω σαν χαμένος. Λες και έχω πιεί 5 white widow το ένα πίσω απ το άλλο.  Δεν ξέρω τι να προκάνω. Περνάνε οι ώρες χωρίς να έχω ψωνίσει τπτ..  Ξαφνικά καταλαβαίνω ότι έχω κολλήσει και πρέπει να συνέλθω.. Το μόνο που αγόρασα τελικά από το ΜΒΚ ήταν μία κάρτα sim.
Η ώρα έχει πάει 10. Γυρίζω στο Hotel ντουζάκι και έξω πάλι. Ξεκινάω με foot massage σε ένα μαγαζάκι κοντά στο ξενοδοχείο.. Της λέω και μανικιούρ και πεντικιούρ. Εντάξει μου λέει.. Καλό massage αλλά όχι τόσο καλό όσο το περίμενα. Παίρνω πρέφα ότι δεν θα μου κάνει και μανικιούρ και πεντικιούρ και στραβώνω, παρόλο που μου έτριβε συχνά τα βυζιά της στα πόδια μου. Αποφασίζω ότι tip δεν θα τις δώσω της βλαμμένης  . Και όντος δεν της έδωσα, ενώ νωρίτερα που με είχε ρωτήσει από πού είμαι της είπα άραβας ώστε να βάλω ένα λιθαράκι να αποκτήσουν κακό όνομα .. 300 μπατ το κόστος του foot massage. Η ώρα πλέον 12 και η κούραση του ταξιδιού είχε αρχίσει και με κατέβαλε. Αποφάσισα ότι για πρώτη μέρα ήθελα μόνο τσιμπούκι.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Την ερωτεύτηκα αυτή την πόλη. Ώρα για ύπνο. Αύριο το ταξίδι συνεχίζεται…Ήρθε το αύριο. Αλλά όχι και τόσο νωρίς αφού όντας πτώμα δεν άκουσα καν το ξυπνητήρι που το είχα στις 10:00. Ξύπνησα γύρω στις 2 και βουρ για το ΜΒΚ μπας και ψωνίσω σήμερα. Φτάνω στο ΜΒΚ και στην είσοδο κάθομαι για ένα τσιγάρο. Γύρω γύρω από το ΜΒΚ σε ειδικά ταμπλό πάνω από 50 άτομα ζωγράφιζαν επί τόπου διάφορες σκηνές  από την ζωή στην Ταϋλάνδη ενώ παρέες από έφηβους να επιδίνονται σε street dancing. Μπαίνω στο ΜΒΚ και χάνομαι. Βγαίνω γύρω στις 7 έχοντας ψωνίσει ένα Diesel jean παντελόνι, ένα Versace και ένα diesel μπλουζάκια, μία Roddick βερμούδα και έξι μποξεράκια (Diesel, Armani, Ralph Lauren, Hugo Boss, G-Star και Björn Borg) για 2000 μπατ (με παζάρι μπόλικο) όλα μαζί. Γυρίζω hotel και μετά από ντουζ πάω σε ένα μασατζίδικο 100 μέτρα από το Ηotel. Πάλι foot massage ( 250 B αυτή την φορά) + μανικιούρ (100 B) + πεντικιούρ (100 B). Καθ όλη την διάρκεια γελούσε, με πείραζε κλπ και όταν τελείωνε το μασάζ μου πρότεινε oil massage(400 B). Το σκέφτηκα, με πονούσε και λίγο η μέση μου και της λέω οκ. Με πάει στα ενδότερα, πετσέτα ντουζ και στο μασαζοκρέβάτο. Γυμνός εννοείτε με μία πετσέτα για να καλύψει  τις ευαίσθητες περιοχές. Πολύ καλό μασάζ, με ανέστησε. Παντού. Οπότε με ρωτάει:  Θέλεις μασάζ και εδώ χαϊδεύοντας φευγαλέα τον πούτσο μου. Ναι τις λέω. Τότε μου πρότεινε να πάμε στο hotel  όχι μόνο για μασάζ αλλά για τα πάντα όλο το βράδυ αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Soi Cowboy. Της είπα όχι για το hotel. Οπότε μου έκανε μασάζ πούτσου μόνο(500 b η αμοιβή της την οποία δεν την παζάρεψα καθόλου). Τρομερή εμπειρία. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να έχω ένα τόσο έντονο οργασμό μόνο με τα χέρια της. Αφού τελείωσα με σκούπισε και συνέχισε άλλο ένα 20λεπτο το μασάζ. Μακράν η καλύτερη μου εμπειρία σε μασατζίδικο. Συνολική διάρκεια μασάζ  2,30 ώρες και κόστος 1350 B (250+400+500+100+100). Nam το όνομα της, που σημαίνει νερό όπως μου είπε. Ξανά ξενοδοχείο για μπάνιο και βουρ soi cowboy.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Η soi cowboy είναι μόλις 5 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο μου. Φτάνω εκεί αφού περνάω πάλι κάμποσα μπαράκια-κιόσκια και τις πεταλούδες της χώρας των ελεύθερων - και όχι μόνο, να μου προτείνουν να πετάξουν μαζί μου. Εγώ βράχος. Soi cowboy και μετά mixx,  αν έχω όρεξη. Φτάνω σε ένα δρόμο γεμάτο ζωή και αμαρτία. Στην μέση του δρόμου γεμάτο βρώμικα να γεμίζουν με γαργαλιστικά και ταυτόχρονα αηδιαστικά αρώματα την νύχτα. Θε μου που ήρθα. Θα σας γαμήσω όλους καριόληδες. Με καταστρέψατε.  Αρχίζω την περατζάδα μου στα gogo. Μπαίνω πρώτα στο Shark. Δεν μου άρεσε μία σερβιτόρα  φορούσε μάσκα. Πως στο διάολο θα έχει πελάτες έτσι? Μετά Baccara. Πολύ καλό με τρελά μουνάκια, όπως και το Rio Club. Μπαινω στο επόμενο και ξαφνικά μου την πέφτουν κάτι ψηλές μουνάρες και αρχίζουν να με χουφτώνουν κλπ. Κολλάω αλλά και ψυλλιάζομαι ταυτόχρονα και χουφτώνω μία στο μουνί. Αμ δε…  Βγαίνω έξω χαμογελώντας και υποσχόμενος ότι θα ξανάρθω και βλέπω το όνομα του μαγαζιού. Cockatoo, ladyboys gogo club.  Χαμογελάω και μπαίνω στο επόμενο. Midnite το όνομα του μία τρύπα όπου έπαιζε το More από Sisters of Mercy και μόλις δύο μουνάκια να χορεύουν στους στύλους. . Το ένα όμως απίστευτο μωρό. Κάθομαι και πίνω ένα Jack και στο πεντάλεπτο ξενερώνω αφού έβαλε το under my umbrella της Rihanna. Μετά έβαλε Nine Inch Nails. Aλλού γι αλλού η djσσα. Πάω να φύγω και κατεβαίνει το μωράκι από τον στύλο χαμογελώντας μου

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ξανακάθομαι αλλά το μωράκι πάει και κάθεται δίπλα σε ένα μεθυσμένο μεσόκοπο Αμερικανό και αρχίζει τα σφηνάκια μαζί του. Στο μεταξύ έχω παραγγείλει μία τσάνγκ οπότε λέω την πίνω και φεύγω. Αμ δε. Την κάνει ο Αμερικανός και κατευθείαν το μωράκι δίπλα μου. Να σε κεράσω ποτάκι της λέω? Όχι μου κάνει, ο βλάκας ο αμερικανός έχει πληρώσει όλα τα ποτά μου σήμερα και θα ξαναέρθει σε λίγο μου λέει. Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και θυμό. Αλλά αμέσως φεύγουν όταν με ρωτάει αν θέλω να πληρώσω το barfine και να πάμε στα δωμάτια που έχει πάνω. Πόσο της λέω. 400 το bf και 1500 το st για αυτήν και 450 το δωμάτιο. Σύνολο 2350. Με το παζάρι πήγε 2000. Ανεβαίνουμε. Πανέμορφη κοπελιά με υπέροχες puffy ρόγες το μικρό της στήθος όπως βέβαια και μία ουλή από γέννα. Τελικά τπτ το ιδιαίτερο στο κρεβάτι και με γκρίνια ότι αργώ. Με ξενερώνει πλήρως και της αλλάζω τα φώτα στο πήδημα για πάρα πολλή ώρα. Στο τέλος βγάζω την καπότα και πάω να χύσω στο στήθος της και μου λέει όχι στα μαλλιά. ΟΚ της λέω και ταυτόχρονα αλλάζω στόχο και την κάνω μουνί καπέλο πρόσωπο και μαλλιά…  Εκεί η γκόμενα τρελή ξενέρα και έγω να έχω γαμηθεί στα γέλια και να της λέω sorry…  Μου έλεγε για tip, της λέω μάθε πρώτα να γαμιέσαι και μετά ζήτα tip. Δεύτερο ξενέρωμα η γκόμενα. Εμένα πάλι να έχει φτιάξει εντελώς η διάθεση μου. Κατεβαίνουμε κάτω να φύγω αλλά το μαγαζί είχε κλείσει. Πάει να φέρει κάποιον να ξεκλειδώσει - τσατισμένη επειδή έχασε και τον Αμερικανό -και ενώ περίμενα  κάτι κατσαρίδες και άλλα ζωύφια που δεν κατάλαβα τι ήταν κάνανε βόλτα στο Μπαρ. Πολύ καλτ καταστάσεις… 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καύλα…Μπαίνω στο αμέσως επόμενο μαγαζί (δεν πρόσεξα όνομα ούτε μπαίνοντας ούτε βγαίνοντας – θα καταλάβετε γιατί) το οποίο δεν ήταν gogo αλλά liveάδικο. Έπαιζε μία ντόπια μπάντα ροκ μουσική και άραξα. Με βλέπει ο σερβιτόρος, μου κάνει νόημα με τον φακό και με καθίζει σε ένα πρώτο τραπεζάκι πίστα.. Μάλιστα κάπνιζαν και του ζήτησα τασάκι. Μου έφερε την τσάνγκ που παράγγειλα, ένα τασάκι και ένα ναργιλέ! Δεν τον είχα παραγγείλει αλλά δεν γαμιέται, γιατί όχι. 120 η τσάνγκ και 300 ο ναργιλές αλλά είχε και refill. Μοναχός καπνίζω τον ναργιλέ μου, πίνω την τσανγκ μου και καταχτυπιέμαι στους ρυθμούς της hard rock μουσικής ώσπου ένας τύπος δίπλα μου μου ζητάει άδεια να αφήσει το ποτό του στο τραπεζάκι μου. ΟΚ λέω και γνωριζόμαστε. Ο τύπος αμερικανός που μένει 1,5 χρόνια βκκ και δούλευε εκεί σε μία αμερικανικών συμφερόντων εταιρία. Παρέα του είναι ένας γιαπωνέζος και δύο μουνάκια.  Χαβαλές, χορός, γέλια, παίρνουμε παρτούζα όλοι τον ναργιλέ και περνάμε όλοι υπέροχα, εκτός του γιαπωνέζου. Κατά τις 5 με πλησιάζει ο γιαπωνέζος και μου προτείνει να τον πληρώσω να μου δώσει την κοπελιά που ήταν μαζί του. Στραβώνουν οι κοπελιές, στραβώνει ο αμερικανός, γίνεται ένας μικρός χαμός και την κάνουν. Εγώ είχα μείνει κάγκελο.. Οπότε λέω ας πιω την μπύρα και την κάνω, είχε σταματήσει και η μουσική, λέω ώρα για mixx η ΝάΝά. Μέχρι να φύγω ξαναέρχεται ο αμερικανός με την άλλη κοπέλα, μου ζητάνε συγγνώμη και μου είπαν ότι ο γιαπωνέζος είχε πληρώσει το  barfine της άλλης κοπέλας και επειδή ήταν εντελώς μεθυσμένος  πήγε να την πουλήσει σε μένα. Μένουμε οι τρεις μας, χαβαλέ και χορούς πάλι, ο αμερικανός την πέφτει σε κάτι μωράκια που ήταν δίπλα μόνα, κολλήσαμε και με αυτές και νασου χοροί όλοι μαζί και μετά από λίγο η κοπέλα που ήταν μαζί με τον αμερικανό αρχίζει να χορεύει κολλητά με μένα, αρχίζουν τα χουφτώματα εκατέρωθεν και  μου λέει θέλω νε πάμε στο ξενοδοχείο σου να κοιμηθούμε μαζί. Της λέω πρέπει να φύγω το πρωί αλλά αυτή μου λέει πως με θέλει οπότε με ψήνει. Φεύγουμε και στον δρόμο με ρωτάει πόσα θα μου δώσεις. Είναι σε μειονεκτική θέση στο παζάρι αφού αυτή ξεκίνησε οπότε της λέω 1000 με σκοπό να ανέβω μέχρι 1500 αν το ζητήσει. Μου λέει οκ.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Η κοπέλα απίστευτα όμορφη με υπέροχα φουσκωτά χείλια.  Πάμε στο δωμάτιο, αφού πήραμε κάτι φαγώσιμα απ την ρεσεψιόν και ανεβαίνουμε πάνω. Χαβαλές, μπανάκι μαζί όπου αυτή με κάνει μπάνιο, μετά στο κρεβάτι με ταΐζει τα μισά απότι πήρε από την ρεσεψιόν και ξαπλώνουμε γυμνοί. Θε μου που ήρθα? Και μέχρι να το σκεφτώ κοιμόταν. Της μιλάω, μου λέει βέλυ ντρανκ και την ξαναπαίρνει ο ύπνος αφού κουλουριάστηκε πάνω στο κορμί μου!  Ώρα έξι το πρωί. Μετά από λίγο σηκώνομαι και ξεκινάω να φτιάχνω τα πράγματα μου. Ξυπνάει και μου ζητάει να πάω στο κρεβάτι. Ξανακοιμάται πάλι πάνω μου. Με το που έφευγα την έβλεπα να με ψάχνει στον ύπνο της. Με το που τελείωσα το μάζεμα ξάπλωσα και αμέσως ξανακουλουριάστηκε πάνω μου. Ξυπνήσαμε κατά τις 10, μου ζήτησε συγνώμη μιλήσαμε λίγο και πήγε να φύγει, την σταμάτησα και  της έδωσα 200 Β για ταξί και την αποχαιρέτησα με ένα φιλί.

Δεν Θυμάμαι το όνομα της. Μου το είπε στο club αλλά δεν το κατάλαβα στην φασαρία και με όλα τα γεγονότα δεν την ξαναρώτησα το βράδυ. Το πρωί ντράπηκα να την ρωτήσω. Απίστευτο. Μια εμπειρία και  μία γυναίκα που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και δεν θα μπορώ να δώσω όνομα σε αυτό το υπέροχο πλάσμα. Μοιραστήκαμε μόνο την ζεστασιά των κορμιών μας και όχι τους χυμούς τους, αλλά αυτό ίσως και να κάνει αυτή την εμπειρία τόσο δυνατή και μαγική.

Έφυγα για Πατάγια…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φεύγω λοιπόν για Πατάγια. Στο λεωφορείο ενώ είχα καβατζάρει την τελευταία θέση για να κοιμηθώ λιγάκι μετά από την απίστευτη βραδιά τελικά αναγκάστηκα να σηκωθώ να κάτσω αλλού και περισσότερο περιορισμένος επειδή ένα ζευγάρι από την Ινδία που ήρθε τελευταία στιγμή άρχισε να με παρακαλεί να κάτσουν στην δική μου θέση και δίπλα αφού ήταν η μόνη δυάδα που είχε κενή θέση. Τι να κάνω, κάθομαι αλλού, με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκα κάνα τέταρτο. Φτάνω κατά τις 4 στο ξενοδοχείο. Δεν περνάει η κάρτα και ανακαλύπτω ότι έχω κάνει μαλακία και έχω πάρει την κάρτα που έχει λήξει και όχι την καινούργια που μου έχουν στείλει    . Πάω και αλλάζω και πληρώνω μετρητά. 39.80 άλλαξα. Μείον 270 ευρώ το μπάτζετ αλλά δεν γαμιέται, από τα 100 που υπολόγιζα την ημέρα χωρίς hotel θα γίνουν 75... Ξαπλώνω λιγάκι να χαλαρώσω, με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω σήμερα το πρωί στις 7.. Πάει μια μέρα. Το καλό είναι ότι δεν χάλασα μία οπότε κάλυψα ένα μέρος της χασούρας. Πάω Bic C, ψωνίζω διάφορα φαγητά κλπ και γυρίζω και ξεκινάω την ανταπόκριση.. Πάω για μπάνιο μετά, γλιστράω και έσπασα την βάση που μπαίνουν τα σαμπουάν κλπ. Πάλι καλά που δεν έσπασα κανένα πόδι. Τέλος πάντων φεύγω και πάω ποδαράτος προς Devil's Den. Αφού χάθηκα και έφαγα να γυρίζω κάνα τέταρτο γύρω γύρω από το DD το βρίσκω. Ώρα περίπου 10. Μόλις πέντε κοπέλες και μου προτείνει ο παπασάν (?έτσι λέγεται ο μασαζοσερίφης στα ταϊλανδέζικα?)να περάσω αύριο  . Δεν με πάει μία λέμε η Πατάγια  . Αλλά του λέω όχι, δείξε μου τις κοπέλες και βλέπουμε. Έρχονται 6 μωρά, δύο μου αρέσουν. Διαλέγω το ένα και αφήνω να διαλέξει αυτή την άλλη που επιτέλους η τύχη μου χαμογελάει αφού διάλεξε αυτή που μου άρεσε.. Αυτή που διάλεξα είναι η Lexi, δεν υπάρχει στο site, αυτή που διάλεξε η Lexi είναι η Gik που έχει φώτο στο site (). Κόλαση. Όντως είναι η φωλιά του διαβόλου. Κάναμε τα πάντα. Απλά μία παρατήρηση. Η Lexi γούσταρε να τον παίρνει μόνο από τον κώλο ενώ η Gik μόνο από το μουνί. Όπως μου εξήγησε η Lexi προτιμά τα μεγάλα εργαλεία να τα παίρνει από τον κώλο και όχι από το μουνί. Από το μουνί θέλει μόνο μικρά εργαλεία  . Τι να πει κανείς. Πάω πάσο. Η μία με έκανε μπάνιο, η άλλη με σκούπιζε. Τσιμπούκι ταυτόχρονα με γλύψιμο κωλοτρυπίδας και αρχιδιών και τις άφησα μέχρι να τελειώσω. Μετά κουβεντούλα και πολύ χαβαλέ, πέρασε πολύ ωραία ο ενδιάμεσος χρόνος. Είναι απίστευτο το πόσο άνετο σε κάνουν να νιώθεις οι Ταϊλανδέζες. Μετά δεύτερος γύρος όπου γάμησα πρώτα την Gik από το μουνί σε όλες τις στάσεις και μετά την Lexi από τον κώλο όπου  όταν ήταν στα τέσσερα έγλυφε το μουνί της Gik. Μετά η Gik την Lexi και εμένα κοκ. Κόλαση είπαμε... Το τέλος ήρθε πολύ έντονα και με άφησε ψόφιο. Πάλι η η μία με κάνει μπάνιο, η άλλη με σκουπίζει και την κάνω με αναπτερωμένο ηθικό. Κόστος 3600 + 180 μία Heineken. 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ώρα για αναγνωριστική στην ws. Στην ws μπήκα σε όλα τα gogo bars και την περπάτησα μέχρι τέλους. Τελικά κάθισα για μία μπύρα στο insomia και μετά την έκανα ποδαράτος μέσω της παραλιακής για το hotel. Κατ αρχάς θα διαφωνήσω με τον πιπίνο ότι οι γυναίκες στην Πατάγια είναι τόσο χάλια. Εντάξει, οι όμορφες είναι λιγότερες αλλά και πάλι υπάρχουν αστέρια και στα gogo αλλά και στο insomia όπως και στους δρόμους και το Big C που επισκέφτηκα. Αν στις δύο που βλέπεις σου αρέσει η μία δεν νομίζω να είναι κακό ποσοστό. Ειδικά με αυτά που βλέπουμε Ελλάδα. Lyst, έχεις απόλυτο δίκιο. Καλώς σας βρήκα... Επίσης η Πατάγια είναι άσχημη και κακά δομημένη, που όμως έχει τα πάντα που αφορούν τον σεξοτουρίστα μαζεμένα και σε μεγάλη ποσότητα.. Τέλος, πολύ παρακμή αλλά και καλτίλα στην παραλιακή... Τέλος πάντων. Ίδωμεν.      Μερικές παρατηρήσεις πριν τις ξεχάσω στον ορυμαγδό συναισθημάτων και παραστάσεων. Το όνομα της κοπελιάς από το Midnite ήταν Μimi (για γνώση και αποφυγή) και ετών 30 παρόλο που όταν μου το είπε έμεινα μαλάκας. Για 20-22 την έκανα το πολύ. Κανονικά δουλεύει στο rio αλλά εκείνη την μέρα έκανε το ρεπό της στο midnite. Η κοπελιά που συνάντησα μετά και θα μου μείνει αξέχαστη δούλευε στο Rio, ήταν gogo girl δλδ. Η ίδια μου πε ότι το midnite, sahara, rio και άλλα τρία (σύνολο 6) gogo's ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη.
Στην Πατάγια άλλαξε πρόσφατα ο Αστ/κός Δ/ντής και είναι πολύ ζόρικος. Οπότε όσοι σκεπτόσαστε τπτ περίεργες καταστάσεις με drugs, αφήσετε το καλύτερα αν δεν γουστάρετε να σας γαμήσουν όλοι οι Ταϊλανδέζοι όπως γίνεται στους Φάλλαγκς στις φυλακές.   
Αυτά για τώρα. Την κάνω για soi diana και oil massage 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Λοιπόν, κομμένο το άρλεκιν για λίγο και συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Devil’s Den και μία πρώτη γνωριμία με την ws..  Η επόμενη ημέρα πέρασε ήρεμα, ύπνο και ξεκούραση για το βράδυ. Βράδυ  κανονίζω με ένα παλικάρι που ταξιδεύαμε μαζί, και μου είχε δώσει το τηλ του να τον βρω όταν πάω. Νησιώτης και αυτός και 5 χρόνια δεν έχει κάνει χειμώνα. Βρισκόμαστε στο Mike Mall και ξεκινάμε με το μηχανάκι που του έχει δώσει το τιλάκ του. Champagne & office agogo’s που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο devil’s.  Όχι κάτι το ιδιαίτερο, ήπιαμε από μία μπύρα στο καθένα και την κάναμε. Draft, 60 baht το ποτήρι. Μετά περατζάδα από την soi hok (soi 6 δηλαδή ) όπου πάλι καλά που δεν μας ρίξαν από το μηχανάκι αφού μας τραβολογούσαν ενώ περνούσαμε  !!!  Δεν σταματήσαμε και φτάσαμε ws  όπου παρκάραμε σε κάποιο κάθετο soi για να μην πληρώσουμε parking. Πρώτη επίσκεψη στο angelwitch  agogo. Καλό με καλά μουνάκια που λίκνιζαν τα λιλιπούτεια σφικτά κορμάκια τους υπό την συνοδεία rock μουσικής όπως και αρκετό κόσμο μέσα. – Α, μία παρατήρηση εδώ:  Παρόλο που υποτίθεται ότι είναι high season δεν έχει πολύ κόσμο, ούτε στον δρόμο ούτε στα μαγαζιά, όπως δεν έχει και πολλούς φαλαγκ. Στα περισσότερα agogo που μπαίνω είναι σχεδόν, ή ακόμα και εντελώς, άδεια-. Μπυρίτσα, draft, νομίζω 80 baht σε αυτό αλλά δεν θυμάμαι.  Στην συνέχεια περνάμε κάποια απλά κοζάροντας μέσα (airport, baccara και άλλα δύο, δεν θυμάμαι). Το baccara το στάμπαρα για μετά αφού θα έφευγε το παλικάρι μιας και δεν μπορούσε να αργήσει πολύ. Είπαμε, έχει τίλακ και περίμενε σπίτι. Και μετά Spanky’s agogo..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Όλα τα λεφτά. Μπαίνουμε μέσα, ωραία και αρκετά κορίτσια να χορεύουν (19, τα μέτρησα  ) και άλλα τόσα και ακόμα  περισσότερα μέσα στο μαγαζί. Τρομερή διάθεση, ήρθαν τα κοριτσάκια, χουφτώναμε, γελάγαμε, μόλις ερχόταν η σερβιτόρα για ποτό στις κοπελιές εμείς όχι και μετά από λίγο την έκαναν τα κοριτσάκια. Αλλά τι show. Λεσβιακά πάνω στην σκηνή, δίπλα από εκεί που καθόμασταν ένας γυάλινος θάλαμος με ντουζιέρα και γκομενάκια να χορεύουν με τις σαπουνάδες και να παίζουν με το τηλέφωνο του μπάνιου και τα αποκορύφωμα ένα τρελό σκυλί του πολέμου να χορεύει και να μας παίρνει πρέφα ότι το κοιτάζουμε και αμέσως να ξεκινάει ένα σόου μόνο για μας.    Κόλαση.  Δεν μπορώ να περιγράψω το τι έκανε. Απλά αυτά που έκανε με κάναν να την καλέσω για ποτό και μετά να δώσω το μπαρφάιν και να την κάνουμε. Αμ δε. Η τύπισσα παντρεμένη με Ουκρανό, δεν έκανε μπαρφάιν μας είπε  , μόνο ποτά. Άσε μας βρε κοπέλα μου  . Ένα ποτάκι, χουφτώματα κλπ και bye. Και τότε από πάνω από την σκηνή (είχε κάτι σαν πατάρι στην οροφή και δοκούς να  παράλληλα με την σκηνή ) να είναι ένας τρελός φάλαγκ να αρχίζει να πετάει 20μπατα στον αέρα. Πανικός, στριγκλιές, φωνές, σπρωξιές, μάχες κανονικές μεταξύ των κοριτσιών για να πιάσουν όσα πιο πολλά μπορούσε η κάθε μία. Α, όλες στο μαγαζι έτσι? Και οι γκόμενες του staff κάνανε σαν τις τρελές. Γαμάτο show. Κάτσαμε κάμποση ώρα, τo παλικάρι έφυγε να πάει σπίτι, εγώ συνέχισα. Πήγα marine, insomia kai mixx. To insomia κορυφαίο, το mixx και το marine απλά οκ. Αλλά ο πανικός και η ωραία ατμόσφαιρα ανήκουν δικαιωματικά στο insomia. Μου την έπεσαν σε όλα, και ορισμένα τρελά μουνάκια, για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω ακόμα σηκώθηκα κατά τις 6 το πρωί και πήγα στο hotel  . Ναι, μόνος  ...     

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και ερχόμαστε στο Σάββατο. Ωιμέ. Σηκώνομαι απογευματάκι πλέον, και αρχίζω να φτιάχνω πρόγραμμα. Μασάζ πρώτα λέω και μετά θα φορτώσω ένα γκομενάκι  για lt να περάσω ωραία Κυριακή. Τελικά πήγα σε ένα που είναι πολύ κοντά στο soi Diana (προφέρεται ντά-ϊ-ανά), καμιά 50αριά μέτρα στο soi  που έχει το oasis agogo στην γωνία της μπουακάο. Το μαγαζάκι λέγετε too-gether και τελικά πήρα oil μασσαζ. 200 μπατ. Αλλά μου πρότειναν μασσάζ με δύο κοπελιές και happy ending. Το αγόρασα το πακέτο. Σύνολο 1000 μπατ, από 1300 αρχική τιμή. Οι κοπέλες οι Τee (Τεέ, όχι Τι) και Τa. 20χρονα και τα δύο. Ξεκινάνε. Γαμάτο μασάζ από τέσσερα χέρια  για κάνα μισάωρο και γυρίζω. Τα πετάει η Tee από πάνω και μου λέει eat me δίνοντας τις ρόγες τις. Η Τa αρχίζει την χειρομάλαξη.  Μικρή ρόγα η Tee, λέω στην Ta, I want to eat you. Με κοιτάει, κοιτάει την Tee, λέει κάτι και η Tee κλείνει το φως. Μου λέει me shy και μετά βγάζει την μπλούζα της!!!!! Αν είναι δυνατόν, τα να πω. Μου έκανε μια καταπληκτική χειρομάλαξη με αρχιδομασάζ αλλά ήταν ντροπαλή…  Καταπληκτικές ρόγες όμως. Τελείωσα μετά από κάμποση ώρα, μπανάκι όπου με έκανε η Tee και ανανεωμένος  πάω hotel να αλλάξω για να βάλω τα καλά μου για την βραδινή έξοδο. Σάββατο γαρ και με άγριες διαθέσεις. Τρομάρα μου. Στον δρόμο γνώρισα άλλους δύο έλληνες με τον ένα να έχει εστιατόριο και τον άλλο μαγαζί με αναμνηστικά στην pattaya night market. Παντρεμένοι και οι δύο με τάι κορίτσια, τα είπαμε λιγάκι και μου τόνισαν το γεγονός όχι πάνω από 1000 to lt. Πάω ξενοδοχείο, μπάνιο, αρώματα, ζελέδες και έξω. Πρώτη στάση baccara. Σταμπάρω ένα τρελό μωρό και κάθομαι. Μπυρίτσα αλλά το μωρό στην άλλη μεριά της μπάρας. Οκ. Κανένα πρόβλημα. Παιρνω την μπύρα, το τασάκι και  κάθομαι από κάτω της. Αυτή να κοιτάει το υπερπέραν, δέκα άλλες να μου χαμογελάν και να τους χαμογελάω. Κατεβαίνει από την μπάρα, αλλά πάει και κάθεται στο πιο σκοτεινό και έρημο μέρος του μαγαζιού. Κατάλαβα. Άστην. Δεν. Παίρνω πάλι την μπύρα και το τασάκι, αράζω σε ένα καναπέ μπροστά στην πίστα, απολαμβάνω το σόου, παίζω, χουφτώνω και χαμογελάω και μετά από μισή ωρίτσα σκάω μύτη insomnia
Εδώ τελειώνει η ιστορία ενός έλληνα σεξοτουρίστα στην Pattaya και αρχίζει η ιστορία της Meena. E ρε γλέντια…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φεύγω λοιπόν από το Baccara και σκάω μύτη insomnia. Παίρνω μία χάινεκεν και αρχίζω τις βόλτες. Περνάω και ένα τρελό μωρό μου χαμογελάει και του χαμογελάω. Κάθομαι και πίνω μία γουλιά και λέω θα το πλησιάσω. Ε ρε ελληνικά κολλήματα… Με το που πάω να το πλησιάσω φεύγει. Ξέχασα να γράψω ότι το μωρό είναι παρέα με ένα άλλοι μωρό. Το μωρό που στάμπαρα φοράει άσπρο κολλητό μπλουζάκι, 12ποντο τακούνι και ένα σορτάκι, τόσο χοτ που δεν πάει άλλο. Το μισό κωλομέρι έξω… Και τι κωλομέρι. Βγαλμένο από κάποιο leaflet της Victoria secret… Ρε τον μαλάκα λέω. Δεν το πλησίασα αλλά οκ. Θα ξεκολλήσω και θα βρω άλλο μωρό. Αμ δε. Συνεχίζω την βόλτα, να σου πάλι το μωράκι. Με κοιτάει, μου χαμογελάει και μου βγάζει την γλωσσίτσα έξω με τρόπο που μου έκανε το καυλί τούρμπο. Χαμογελάω, πλησιάζω και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω χορεύουμε παρέα με το υπέροχο κωλαράκι της να τρίβεται στον πούτσο μου.  Μόνο που δεν έχυσα… Η κολλητή της Να μας έχει αφήσει μόνους και μετά από ώρα ρωτάω όνομα. Meena μου λέει. Μάνος εγώ… Και συνεχίζουμε να χορεύουμε λες και ήμασταν ζευγάρι χρόνια. Αν και στην Ελλάδα αυτά δεν γίνονται.  Με πλησιάζουν κάτι τύποι, μου λένε κρητικός? Κόκκαλο εγώ. Κοντοχωριανοί βρεθήκαμε. Τα παιδιά οχτώ χρόνια έρχονται συνέχεια Πατάγια. Κουβεντιάζουμε, γελάμε και να μου λένε ότι έχω πάρει το μεγαλύτερο αλητάκι του μαγαζιού. Ω ναι. Αλήθεια λένε και θα καταλάβετε στην συνέχεια. Τέλος πάντων, να μην τα πολυγράφω, χουφτώνω, χουφτώνει, φιλιόμαστε  (αν και χωρίς γλώσσα- μετά έμαθα ότι έτσι φιλάν οι Ταϊλανδοί)  και η γκόμενα πάει να φύγει. Της λέω να έρθω να πάμε στο ξενοδοχείο μου μαζί? Κάνει μία γκριμάτσα και κουνάει το κεφάλι προς τα πάνω. Γιατί μωρή καριόλα όχι σκέφτομαι? Με έπαιξες και τώρα με αφήνεις στα κρύα του λουτρού? Ε ρε τι βλάκας είμαι. Η κίνηση του κεφαλιού προς τα πάνω πάει να πει ναι στα ταϊλανδέζικα. Ακριβώς το αντίθετο από εμάς. Ευτυχώς η καύλα μου δεν με άφησε να την αφήσω την κοπελιά.  Πάμε στο ξενοδοχείο. Το κορμί της τύπισσας είναι ναός και προσκυνάω. Κοιμόμαστε σφιχταγκαλιασμένοι. Θεέ μου. Είμαι ερωτευμένος…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Την άλλη μέρα μας ξυπνάνε ο χτύπημα της πόρτας του ρουμ σέρβις. Ξου λέω. Δεν μπαίνουν και μένουν σεντόνια κλπ χωρίς να αλλαχτούν. Κανένα πρόβλημα. Το μωρό τακτοποιεί τα πάντα. Ξανά προσκύνημα στο ναό του σώματος της και με παίρνει το φιλαράκι που γνώρισα στο αεροδρόμιο για να μου προτείνει φαγητό. Το λέω στην Μίνα, up to you λέει. Βγαίνουμε ζευγάρια και πάμε σε ένα all you can eat δίπλα στο κεντρικό  Big C της πατάγια. 200 μπατ το άτομο συν τα ποτά. Πολύ καλό φαί, τρώμε τον αγλέορα ενώ τα ψήνουμε εμείς  τα περισσότερα σε ένα ειδικό μαγειρικό σκεύος που είναι ψησταριά και τσικάλι μαζί. Εδώ μία παρατήρηση για τους ελληναράδες.  Μπορείς να φας του σκασμού και όσο θες, αλλά αν αφήσεις φαγητό, ότι περισσέψει ο πληρώνεις.  Η λογική είναι φάε όσο θέλεις, αλλά ρε μάγκα, αν δεν μπορείς να το φας τι το παίρνεις? Γιατί το στερείς από κάποιον άλλο? Πλήρωσε γι αυτό. Και έχουν απόλυτο δίκιο.  Μετά μπυρίτσα σε ένα beer bar εκεί κοντά. Atlantic λέγεται. Άσχετο. Αλήθεια ξέρετε πολλές γκόμενες στην Ελλάδα να πηγαίνουν μαζί σας σε κωλόμπαρα και να περνάτε τέλεια? Εγώ όχι. Τέλος πάντων. Το άλλο ζευγάρι φεύγει και λέω και εγώ να την κάνουμε για να πάω να δω το βάζελος γαύρος μέσω ίντερνετ. Το μωρό όμως θέλει κλαμπιγκ. Ναι λέω εγώ και γράφω τον βάζελο. Πρώτο ματς που χάνω από το 2003 όταν ήμουν ακόμα στα μέλια με την τέως σύζυγο. Πάμε σε ένα μπαράκι σε ένα σόι της ws στο οποίο μόνο ταυλανδοί είναι μέσα. Δεν ξέρω όνομα, όλα ταυλαδέζικα τα έγραφε. Εκεί είναι η γκόμενα που ήταν παρέα το προηγούμενο βράδυ. Είναι η αδερφή της τελικά. Το μωρό παραγγέλλει ένα μπουκάλι βότκα και το πληρώνει αυτή. Ναι. Καλά διαβάσατε. Αυτή πλήρωσε, όχι εγώ. Μένουμε δύο ώρες εκεί. Όλοι την ξέρουν και γινόμαστε όλοi μία παρέα. Στους γνωστούς της  είναι και ladyboys.Δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε.  Σφηνάκια, γέλιο, χορός, κέφι, εγώ να χορεύω με ladyboys και να αλληλοχουφτωνόμαστε,  μετά με την δικιά μου και μόνο που δεν γαμηθήκαμε live,  έκσταση. Το συγκεκριμένο μπαράκι απ ότι κατάλαβα είναι ένα τάι στέκι όπου πολλά φριλάνσερ  γκομενάκια ξεκινάνε από εκεί την βραδιά τους. ¨Ήμουν ο μόνος φαλάγκ εκεί μέσα και σε όλα τα τραπέζια έπαιζαν μπουκάλια. Πουθενά απλά ένα ποτό.  Στην συνέχεια insomia πάλι και μετά ξενοδοχείο. Προσκυνώ το σώμα σου θεέ μου…..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom