Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
Εγω θα ελεγα οτι οσοι δεν μπορουν να κανουν σεξ με προφυλακτικο να μην πηγαινουν
Ταυλανδη. Και δεν παιζει καθολου το οτι το  κοριτσι το εχουμε μονιμο εκει και
και το ξερουμε καλα, και μολις ηρθε απο το Ισααν και ειμαστε οι πρωτοι.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.569
Πόντοι
1.106
καλά σου έχουν πει, χρειάζεται να γίνουν τα εμβόλια - Διφθερίτιδας,  Τετάνου,  Κοκκύτη, Πολιομυελίτιδας, Αιμόφιλου Ινφλουέντσας τύπου Β, Μηνιγγιτιδόκοκκου, Πνευμονιόκοκκου, Ηπατίτιδας Β, Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας, Ανεμευλογιάς, Γρίπης, Ηπατίτιδας Α, Φυματίωσης, Ιού ανθρώπινων θηλωμάτων (καρκίνου του τραχήλου της μήτρας)- ....ααααα κ ένα για καλαζάρ βέβαια!
γελα αλλα αμα δεις το ντοκυμαντερ για το μουσειο του AIDS που εχουνε εκει με ζωντανα εκθεματα θα σου κοπουν τα γελια

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγω θα ελεγα οτι οσοι δεν μπορουν να κανουν σεξ με προφυλακτικο να μην πηγαινουν
Ταυλανδη. Και δεν παιζει καθολου το οτι το  κοριτσι το εχουμε μονιμο εκει και
και το ξερουμε καλα, και μολις ηρθε απο το Ισααν και ειμαστε οι πρωτοι.

Βασικά όποιος δεν θέλει να κάνει σεξ με προφυλακτικό δεν πρέπει να πηγαίνει ούτε μέχρι την πλατεία Συντάγματος..  :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
καλά σου έχουν πει, χρειάζεται να γίνουν τα εμβόλια - Διφθερίτιδας,  Τετάνου,  Κοκκύτη, Πολιομυελίτιδας, Αιμόφιλου Ινφλουέντσας τύπου Β, Μηνιγγιτιδόκοκκου, Πνευμονιόκοκκου, Ηπατίτιδας Β, Ιλαράς, Ερυθράς, Παρωτίτιδας, Ανεμευλογιάς, Γρίπης, Ηπατίτιδας Α, Φυματίωσης, Ιού ανθρώπινων θηλωμάτων (καρκίνου του τραχήλου της μήτρας)- ....ααααα κ ένα για καλαζάρ βέβαια!
ξεχασες το αντιλυσσικο , αιμοροιδας , αντι-ελλεηνιδας , πάχυσαρκιας , κανε και μια κολωνοσκοπηση (για l/boys)....

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πλακα πλακα ομως τι πρεπει να προσεχει κανεις με τα ματσα μουτσα, δλδ εξηγουμε γλείφουμε κατω περιοχη η μια που θα το κανω και μια που θα μου πεσουν τα μουτρα? στομα γενικα οπουδηποτε αλλου? γιατι κατι πηρε το αυτακι μου.και κατι ακομα τα πραγματα ρουχα μαλακιες κλπ ειναι αυθεντικα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
Κοιτα, γενικα οι Ταυλανδεζες αφιερωνουν παρα πολυ ωρα για την καθαριοτητα
του σωματος τους. Μου εχει τυχει να περιμενω κοπελα σχεδον μιση ωρα για
να βγει απο το μπανιο, και κοντευε να με παρει ο υπνος. Τωρα ειναι φυσικο
οτι αν πας με κοπελα απο το Εντεν που κανει, ας πουμε γλυφοκωλι :kissass:,ειναι
φυσικο να εχεις αυξημενες πιθανοτητες για μολυνσεις. Ολα ειναι υποκειμενικα
και ο καθενας μας στα λογια να παρουσιαζεται ακρως συντηρητικος και πανω
στο σεξ να κανει τις μεγαλυτερες μαλακιες. Σε γενικες γραμμες εγω τουλαχιστον
τα τελευταια χρονια ΠΡΟΣΠΑΘΩ να μην γλυφω σωματικα υγρα -απο κλειτοριδα και
πανω και την υπολοιπη δουλεια την κανει το δακτυλο(παλιοτερα δεν ειμουν τοσο
συντηρητικος.) Οσο για γλωσσοφυλα δυστυχως δεν μπορω να αντισταθω στο πειρασμο

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Το Countdown της Μπανγκόκ, στην αλλαγή του χρόνου

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
.... Τωρα ειναι φυσικο οτι αν πας με κοπελα απο το Εντεν που κανει, ας πουμε γλυφοκωλι :kissass:,ειναι
φυσικο να εχεις αυξημενες πιθανοτητες για μολυνσεις.

Oι πιθανότητες μόλυνσης από την κοπέλα μειώνονται στο ελάχιστο αν τυγχάνει να γίνει το κορίτσι μας. :grin: :grin: :grin:
Τόσο μάλιστα που δεν χρειάζεται καν προφυλακτικό :jerking:

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
re gamw piga na klisw ksenodoxeio apo to agoda.com gia mia nyxta kai me xrewse 5 fores to poson panw xoris kan na gini h kratisi enw mou evgaze oti h karta san einai mplokarismeni apo tin trapeza eleos dld.... sry gia greeklish

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Bangkok
για body to body massage sto Natalie με 2000 μπατ 1.30 ώρα. Τα αλλα ηταν μαλακιες.
Επισης στο Natalie εχει καμια 50αρια κοριτσακια 20 χρονων, στιβαγμενα στην σειρα, περνας απο μπροστα τους, τα διαλεγεις και βουρ πανω στα δωματια. Οσο αντεχεις για 1.30 ωρα 2600 μπατ high season.
Απο Nana τα καλυτερα agogo ειναι τα Rainbow, με τιμες περιπου στα 3500 (bar fine, ποτα, short time) high season. Ακριβα αλλα τι να κανεις
κλαμπακια insomnia με διαφορα, με πιθανοτητα amateur και καλα στο 80% και τιμες για σφαλιαρες, 3000 μπατ και πανω long time.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Hard αυτη σε πηρα τα μυαλαααα!!! :rockon:

Oh yes...  Αλλά το πάνω κεφάλι επικράτησε... Λίγο υπομονή για την τελευταία ημέρα μου με την Meena όπως και για τις τελευταίες μέρες στην πόλη των αγγέλων (με annies massage μέσα) και θα καταλάβετε τι εννοώ. Διότι η καλύτερη είναι πάντα η επόμενη. Χρειάστηκε ένα διαζύγιο αλλά έπιασα το νόημα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο Λάκης μπορεί μπορεί κ να μη το έπαθε στη Ταυλάνδη.....
αλλά καλό θα είναι για ένα πολύ εξαιρετικό παιδί που απέχει από το σάιτ να μη μιλάμε!

θα συμφωνήσω απόλυτα γιά το  Bangkok Beat στο soi 7/1, (όταν είμαι βκκ περνάω απαραίτητα για μια μπυρίτσα από εκεί) ένα μικρό μπαράκι που τουλάχιστον βλέπεις εύκολα κ με ικανοποιητικό φωτισμό το στόχο σου, που μπορεί να είναι κ μια γυναίκα εκτός σεξ σκηνής!

κ αν πάρετε ταξί για climax δε το πληρώνουμε, παίρνει τη μίζα του από εκεί! (αλλά πολύ σκοτάδι)
Φιλε μου ο ιδιος ειχε βγει εδω και τα ειχε πει προς τιμην του,οτι το επαθε στην παταγια,για να προστατεψει και αλλους.Αν δεν το ειχε κανει δεν θα το συζηταγα καν.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Καμηλοπάρδαλεις εισβάλουν σε λεωφορείο στην Ταϊλάνδη

vaggelanos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Like
11
Πόντοι
0
Oh yes...  Αλλά το πάνω κεφάλι επικράτησε... Λίγο υπομονή για την τελευταία ημέρα μου με την Meena όπως και για τις τελευταίες μέρες στην πόλη των αγγέλων (με annies massage μέσα) και θα καταλάβετε τι εννοώ. Διότι η καλύτερη είναι πάντα η επόμενη. Χρειάστηκε ένα διαζύγιο αλλά έπιασα το νόημα....
SSSSSSSSSSS WRAIOS HARD!!!! GIA DIAMONH BANGKOK TI PROTIMAS PATPONG H NANA PLAZA????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom