Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θελω γενικές πληροφορίες . πχ αν θέλει καποιος να μεινει κανα μηνα ποσο θα του βγει ( περίπου ) αν έχει να δεις πραματα , αν έχει νυκτερινη ζωη και τετοια .
κοιτα...ολη η νυχτερινη ζωη ειναι γυρω ή κοντα στο night bazaar,εχει καποια μπαρ εκει,υπαρχουν Freelance,και επισης παιχιδι γινεται και στα μασατζιδικα....οποτε καλο ειναι να μεινεις εκει κοντα αντε μεχρι τα ορια της old town,αλλα οχι μεσα στην Old town γιατι ειναι σχετικα μακρυα και θα πυξεις στους ναους...Εχει πολλα ξενοδοχεια γυρω και κοντα στο Ν.Β εγω μενω οποτε ανεβαινω  στο Amora.Τωρα εχει παρα πολλα να κανεις απο τουρ στα γυρω βουνα που περιλαμβανουν βολτες στα Rainforest βολτες και σοου με ελεφαντες,βολτες σε χωρια με θιβετιανους ξεχασμενους απο το χρονο...και πολλα αλλα που εχουν σχεση με ζωη στη φυση...κανοε καγιακ στα ποταμια τρεκινγκ κλπ
κοστος,ξενοδοχεια λιγο πιο ακριβα απο Πατταυα,δηλαδη γυρω στο χιλιαρικο βρισκεις μετρια ,εγω στο Αmora πληρωνω 1300-1500!!!φαγητο και πηδημα περιπου στα της Πατταυα...στο μηνα χοντρικα με 3-4 τουρ, και ολα μεσα,δηλαδη διαμονη, φαγητο, ποτα, Tilak υπολογισε περιπου 130.000 140.000Baht περιπου 3500 Ευρω

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κάποιος που πήγε στο Insomnia Bangkok ας μας κανει μια συγκρηση με αυτό της Παταγιας στο θέμα freelancers....ευχαρηστω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κάποιος που πήγε στο Insomnia Bangkok ας μας κανει μια συγκρηση με αυτό της Παταγιας στο θέμα freelancers....ευχαρηστω.
Εχει freelancers στο Insomnia της Bangkok,αλλα καμμια σχεση...
Με λιγα λογια,δεν ειναι σα της Pattaya που ολες σχεδον μεσα φορτωνονται...
Στο Insomnia της Μπανγκοκ,υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να πεσεις σε μια απλη κοπελα που βγηκε για να διασκεδασει,να χορεψει και να πιει ενα ποτακι με τη παρεα της...
Αν θες αποκλειστικα freelancer-αδικο στη Μπανγκοκ "τυπου Insomnia Pattaya",πηγαινε Climax... ;)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χρονιά κύριοι!
Καλά και επικοδομητικά ταξίδια να έχουμε και καλή ευκολία στις ζωές μας!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Καταρχην το Ιnsomnia της Bangkok ειναι μεγαλυτερο πιο ομορφο και φυσικα ανετο Club..
Μολις φταναμε στο κλαμπ οι πορτιεριδες ανοιγαν τις πορτες απο το ταξι και νιωθαμε λες και ειμασταν ο AKON η ο Ρουβας..Αψογη εξυπηρετηση επισης μεσα στο κλαμπ.
O ενας ταξιτζης μαλιστα μια μερα μας περιμενε στο parking εως το κλεισημο του μαγαζιου..
Τραβουσαμε καμερα ανετα δεν μας ελεγε κανεις τιποτα.
Εαν πηγαινες πριν τις 11 το βραδυ το μπουκαλι ηταν στα 15 ευρω μονο,δηλαδη 600 μπατ...μετα τις 11 κανονικη τιμη γυρω στα 2000 μπατ.

Οσο αφορα τα κοριτσια εβρισκες και ασπρουλες πολλες και μαυρουλες..
Φορτωνοντουσαν ευκολα το μεγαλυτερο ποσοστο μη σε πω και ολες,στην τιμη ομως δυσκολα εβρισκες με 1000 μπατ,2000 χιλιαρικα ηταν το στανταρ.
Ευκολα σε δεχοντουσαν στο τραπεζι τους εστω και μονο για παρεα..
Στην Πατταγια πιστευω συναντησα περρισοτερες snob γκομενες..
Αυτα απο δικη μου εμπηρεια εφοσον πηγα 6 φορες στο κλαμπ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!Με Πολλα Ταξιδια Στην Χωρα Των Θαυματων!!!!
και επισης

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μολις φταναμε στο κλαμπ οι πορτιεριδες ανοιγαν τις πορτες απο το ταξι και νιωθαμε λες και ειμασταν ο AKON η ο Ρουβας..Αψογη εξυπηρετηση επισης μεσα στο κλαμπ.

η ο Mr CAMAGRA!!  :sunglasses: :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny: τι κανει αραγε ο μεγιστανας-σκηνοθετης που θα αγοραζε την πατταγια με 600 γιουργια?
καλη χρονια!

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπορω να εχω μερικες πληροφοριες σχετικα με τα τηλεφωνα ? λειτουργουν, πρεπει λογικα, αυτα τωρα περι αλλης καρτας δεν τα εχω πολυ δει αν μπορει καποιος να μου λυση αυτην την απορια.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
μπορω να εχω μερικες πληροφοριες σχετικα με τα τηλεφωνα ? λειτουργουν, πρεπει λογικα, αυτα τωρα περι αλλης καρτας δεν τα εχω πολυ δει αν μπορει καποιος να μου λυση αυτην την απορια.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και πολλά ταξίδια.
Μιας και η πληροφορία που ζητάς εχει ρωτηθεί και απαντηθεί πολλές φορές θα σου περάσω απάντηση στο δίπλα θρεντ.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ κύριοι για τις πληροφορίες... νομιζω μια βολτα θα την κάνω απο εκεί όσο και απο το Climax. :thumbsup:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μην πολυσκας, σταματά στο πρωτο minimarket δώσε 150 με 200 Μπατ και βάλε μια κάρτα sim με δωρεάν μονάδες και είσαι κο μπλε....την κάρτα σου την ενεργοποιηθεί το μωρό στο ταμείο
Χρόνια πολλά σε όλους

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
μια που μιλατε για καρτες η περσινη μου ταυλανδεζικη καρτα ισχυει εαν περασει ενας χρονος η απενεργοποιειτε?
Roaming μονο μη κανετε την πατησατε οπως εγω στο πρωτο ταξιδι με λογαρισμο οσο ενα ticket 600ευρω και μιλουσα και λιγα λεπτα μονο.
Ποτε δεν εκλαψα λεφτα στην thai αλλα αυτο ηταν μαχαιρια το 2005..
Στο πρωτο μου ταξιδι το 2005 οταν πηγα δεν ηξερα τιποτα για την χωρα και δεν ειχα ακουσει ποτε τι γινεται εκει.
Απλα ενας φιλος με προτεινε να παμε εκει σαν εξωτικο ταξιδι και εγω συμφωνησα..ουτε αυτος ηξερε τιποτα.
Ηταν στο phuket φυσικα και πιστευω εαν δεν εχεις διαβασει εαν δεν εχεις ακουσει ποτε για αυτην την χωρα και πας ετσι ξαφνικα
απλα δεν υπαρχει..Πραγματικο ΣΟΚ!!!
Σεμπτεβριος ηταν patong beach σε ολη την παραλια μονο 2 ελληνες και κανεις αλλος, σκανε δυο μωρα παραλια αρχιζουν να μας χαιδευουν....
και μετα ηρθε το βραδυ..
πρωτη μερα αξεχαστη.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ευχαριστώ κύριοι για τις πληροφορίες... νομιζω μια βολτα θα την κάνω απο εκεί όσο και απο το Climax. :thumbsup:
Αν εισαι γυρω απο το Νανα,περνα και μια βολτα απο Bangkok Beat (πρωην Rainbow) στο soi 7/1...
Ειναι ενα μικρο κλαμπακι με live μουσικη που μεσα "παιζουν" και freelancers...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν εισαι γυρω απο το Νανα,περνα και μια βολτα απο Bangkok Beat (πρωην Rainbow) στο soi 7/1...
Ειναι ενα μικρο κλαμπακι με live μουσικη που μεσα "παιζουν" και freelancers...
Εξακριβωμένο τώρα αυτό που λες; :think:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Χρόνε που στέλνεις σήμερα,
την πρώτη σου αχτίδα,
κάθε σου μέρα της Ταϊλάνδης ανάμνηση,
κάθε σου λεπτό για την επιστροφή ελπίδα...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ελπίζω όλοι οι του φόρουμ να πάμε και φέτος στην χώρα του χαμόγελου... Εγώ πάντως ήδη ξεκίνησα να μαζεύω λεφτά. Και βέβαια δεν ξανακάνω την μαλακία να πάω μόνο για 2 εβδομάδες. Στην χειρότερη τρεις...

Υ.Γ. Χρωστάω τις τελευταίες μέρες και τις γενικές εντυπώσεις και πληροφορίες, ελπίζω να τις αναρτήσω μέσα στις επόμενες ημέρες.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
2vtbew1.jpg

15ot9qd.jpg

8y83eu.jpg

34fxldf.jpg

Meena

snake 13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
την πεμπτη παει  κανενας αλλος στην πατριδα με qatar?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom