Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για ελονοσια δεν χρειαζεται τπτ πιο πολλα κουνουπια εχει ελλαδα παρα εκει.
Λάθος σύντροφε.
Ελονοσία υπάρχει ακόμα και είναι υπαρκτός ο κίνδυνος ΜΟΝΟ όμως αν ταξιδεύεις στην περιοχή του Χρυσού Τριγώνου και στα Νότια κοντά στα σύνορα με Μαλαισία . οι  μεγάλες πόλεις είναι ΟΚ.
- LYST . Ωραίος. Θρύλος παντού !

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Λάθος σύντροφε.
Ελονοσία υπάρχει ακόμα και είναι υπαρκτός ο κίνδυνος ΜΟΝΟ όμως αν ταξιδεύεις στην περιοχή του Χρυσού Τριγώνου και στα Νότια κοντά στα σύνορα με Μαλαισία . οι  μεγάλες πόλεις είναι ΟΚ.
- LYST . Ωραίος. Θρύλος παντού !
Αυτο ενοειτε αλλα πανε πολλοι στο χρυσο τριγωνο?ολη η Ασια εχει αλλα στην ενδοχωρα..για παταγια ,πουκετ,μπανγκοκ  κανω λογο περισσοτερο...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
βιντεακι μου περσινο στο Insomnia club Bangkok...Μολις εκλεινε το μαγαζι...
Το ταυλανδεζακι(τσακαλακι) 23 χρονων στο βιντεο το γνωρισα bangkok και το περναμε μαζι μας παντου,μας βοηθησε πολυ
και μας  κανονιζε τα παζαρια με ταξι γενικα μας προσεχε και μας συμβουλευε τι να αποφευγουμε,δεν μασουσε τιποτα...εμεις απλα τα ποτακια της και την εισοδο  απο τα clubs...
Ενταξει την φιλοξενησαμε και λιγο...Μας περιμενει και φετος Knockin' Boots

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
και κατι απο 2007 Patong..που οσοι το αναγνωρισουν στο hotel του Μπαμπη...
Το μοντελακι δουλευε στο Aλεκο στο μπαρακι και λεγεται Pui τοτε 20-21 ετων τωρα γερασε...
Να ανεβουμε λιγο γιατι το κλιμα ειναι βαρυ σημερα...

Συνημμένα

• PLANET 20 293.jpg
    PLANET 20 293.jpg
    261,9 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Χρυση χρονια το 2007., ευχαριστουμε για τη φωτο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καμαρωστε πμ που μου εστειλε ο love you short time,
Γιαυτο λεμε και ξαναλέμε, στην ταιλανδη, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις τον πονηρό θα λάβεις δημόσια την απάντηση που σου πρέπει.
Το γεγονός ότι άνοιξες  ένα thread δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις την τσατσά του forum με "αστειάκια" και μπηχτές 3-4 λέξεων προς τους άλλους χρήστες.
Οσον αφορά το νεο thread που άνοιξε αφορά αυτούς που έχουν σκοπό να πάνε Ταϊλάνδη και δεν σε αφορά γιατι εσύ προφανώς δεν....
Συνέχισε λοιπόν να ζεις την ανάμνηση σου ήσυχα χωρίς να προσβάλεις τους άλλους γιατι από "εξυπνους" είμαστε χορτάτοι.

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ εν έχω να πω ΠΡΟΟ με κόκα σε βλέπω σαν την ΜΠΟΚΑ

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετισμούς σε ΟΛΟΥΣ από την χριστουγεννιάτικη παταγια εύχομαι  ΟΛΟΥΣ νέα χρονιά να ΣΣΑΣ βρει υγιείς και με νέα ταξίδια προς αυτό το υπέροχο σημείο του Πλανήτη . Η ουσια του φόρουμ είναι να κάνουμε χαβαλέ και να ΜαθΑίνουμε  κανένα νέο και κκαμμία πληροφορία για τα επερχόμενα ταξίδια μας !!!

Προο με παπαγια με βλέπω στην παταγία(ξανά κ ξανά κ ξανά)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Kατ'αρχην σε ευχαριστώ γιατι αυτό που ΄ξεκίνησα να σου στείλω δημόσια και στο έστειλα με πμ (από σεβασμό και μόνο στους υπόλοιπους που τρώνε απειρες ώρες  για να γράψουν πέντε πράγματα που θεωρούν σημαντκά)  το κάνεις μόνο σου.
Το αν γουστάρεις να αντιμετωπίζεις κάποιους με ειρώνεία σε μόνιμη βάση είναι δικαίωμα σου αλλά θα λαμβάνεις και την απάντηση που σου πρέπει έστω και σε πμ.

η απάντηση μου είναι ιδια με αυτό που έστειλες εσύ με ένα από τα πολλά "αστειάκια" σου πριν μερικούς μήνες στο παρακάτω:

Φίλε ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του. Καποιοι πήγανε στην Ταϋλάνδη και νομίσαν ότι ανακάλυψαν την Αμερική και κάποιοι άλοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους.
Θεωρώ ότι είναι ατυχές το αστειάκι σου και μένω προς το παρόν σ άυτό αλλα δεν έχω και κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε.
Φιλικά πάντα .....    

Μη μου πεις οτι εισαι και συ παρεξηγησιαρης,
Δεν θα το αντεξω.. :grin: :grin: :grin:

Οσον αφορά το μακρυά από τους Έλληνες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ειδικά αυτούς που κάνουν τους πονηρούς χωρίς να έχουν να πουνε τιποτα.....
Αυτά και περιμένω με αγωνία  :coffee: την απάντηση σου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Kαι για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι εννοώ σου παραθέτω μερικές μόνο από τις αναφορές σου που πρόχειρα βρήκα.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΟΥ

Παράθεση από: Love you sort time στις 03/02/12, 19:07

Εδώ  και 15 σελίδες  όμως πχ  ασχολούμαστε με τον αν θα πάει ο kamagra με 800 ευρώ να παντρευτεί.

Σε αυτες τις σελιδες ομως δοθηκαν τοσες πληροφοριες που σιγουρα καποιοι θα ελυσαν πολλες αποριες τους,
Εσυ που 4 χρονια διαβαζεις το φορουμ τι προσφερες στην ενημερωση των υπολοιπων?

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ

Ο love you sort time μαλλον θα χει καει απο κανα looooooong time.
Εξ ου και η εμπειρια γραφης...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ

Μη μου πεις οτι εισαι και συ παρεξηγησιαρης,
Δεν θα το αντεξω..

ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΧΧΧΧΧΧΧ, εχεις μανια να τα παιρνεις ολα προσωπικα.

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Προσωπικά απευθύνθηκες (εφόσον έστειλες παράθεση με ποστ μου) άρα προσωπικά σου απάντησα.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ

Ωχ!  Θα ανοιξεις και συ αλλο θρεντ

Εδώ και ένα χρόνο που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ σε κανένα δεν απευθύνθηκα με αυτόν τον τρόπο και αν το έκανα έγινε άθελα μου και ζητάω συγνώμη έστω και καθυστερημένα.Κανένας δεν σε εμποδίζει να καλημερίζεσαι και καληνυχτίζεσαι με όποιον γουστάρεις (άλλωστε δήμόσιο είναι το forum και όλοι χωράμε)γιατί αυτό μόνο κάνεις τα τελευταία χρόνια αλλά εκείνο που με ενοχλεί πραγματικά είναι να αντιμετωπίζεις κάποιους από τους υπόλοιπους με "εξυπνακίστικες" ατακες των τριών λέξεων υποτιμώντας τουλάχιστον την νοημοσύνη τους.
Αυτά τα λίγα από μένα και από σεβασμό προς τους άλλους σταματάω το θέμα από την μεριά μου εδώ περιμένοντας φυσικά την θέση σου.

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και κατι απο 2007 Patong..που οσοι το αναγνωρισουν στο hotel του Μπαμπη...
Το μοντελακι δουλευε στο Aλεκο στο μπαρακι και λεγεται Pui τοτε 20-21 ετων τωρα γερασε...
Να ανεβουμε λιγο γιατι το κλιμα ειναι βαρυ σημερα...

Ααααχχχχ.... τι μας θυμίζεις ρε man...  :sunglasses:

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετισμούς σε ΟΛΟΥΣ από την χριστουγεννιάτικη παταγια εύχομαι  ΟΛΟΥΣ νέα χρονιά να ΣΣΑΣ βρει υγιείς και με νέα ταξίδια προς αυτό το υπέροχο σημείο του Πλανήτη . Η ουσια του φόρουμ είναι να κάνουμε χαβαλέ και να ΜαθΑίνουμε  κανένα νέο και κκαμμία πληροφορία για τα επερχόμενα ταξίδια μας !!!

Μην ξεχάσεις να βγεις να πεις τα κά(υ)λαντα μεθαύριο...  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ το να πειραζουμε καλοπιστα ο ενας τον αλλον δεν ειναι αφορμη για παρεξηγηση.
Γινεται παντα σε πλαισια φιλικα και κοσμια, μιας και θεωρουμαστε παρεα εστω και εαν δεν γνωριζομαστε ολοι προσωπικα.
Αφηστε και καμμια μυγα να κατσει στο σπαθι σας, γελαστε λιγο για τι πλεον σπανια μας δινεται η ευκαιρεια εστω και για ενα χαμογελο.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και μακαρι τα ονειρα του κεθενος να γινουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Απο εναν υπερηλικα του φορουμ  :woldman:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36

Βαλε καμια φωτο χριστουγγενιατικη με gogo βασιληνες...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τιποτα για chiang mai ξέρουμε ?

ευχαριστω .

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Αυτά τα λίγα από μένα και από σεβασμό προς τους άλλους σταματάω το θέμα από την μεριά μου εδώ περιμένοντας φυσικά την θέση σου.

[/quote]
προς θεού μη πέσει στη παγίδα να απαντήσει ο Κώστας...
ο lost.... γνωστός κ ως άρλεκιν.... δε θέλει απάντηση αλλά ....επιβεβαίωση!!! ότι είναι μέλος εδώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom