Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

thx lyst !!! αυτό που είδα σαν 2η επιλογή νομίζω λες ...αν κατέβω και φέτος το βλέπω για Αύγουστο , έχω πολύ καιρό για να το ψάξω αλλά επειδή έχω μιά τρέλα στο να οργανώνω ταξίδια-διακοπές έκανα τη πρώτη έρευνα ! 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χρονια πολλα, ειδικα στους γέρους του θρεντ
Κωλόγερε για σένα οι ευχές; :think:

Οποιος μου βρεί ελεύθερο δωμάτιο στο CN μέχρι τον Απρίλη να μου τηλεφωνήσει... :idiot:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδες διαβαζω τα γραφομενα και με στεναχωρει το γεγονος πως αυτες οι σημαντικες πληροφοριες περι ξενοδοχειοων θα χαθουν μεσα στις αμετριτες σελιδες του θεματος. επειδη θα παω ταιλανδι την ανοιξη εχω ξεκινήσει απο τώρα να συλλεγω πληροφορίες. Αλλα μου φένεται πως με τόσες σελίδες περισσότερο μπερδεύομαι παρά ενημερώνομαι. Καποιος πρότεινε να ανοιχτεί ένα θέμα καθαρά για πληροφορίες. σκεφτείτε το.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
παιδες διαβαζω τα γραφομενα και με στεναχωρει το γεγονος πως αυτες οι σημαντικες πληροφοριες περι ξενοδοχειοων θα χαθουν μεσα στις αμετριτες σελιδες του θεματος. επειδη θα παω ταιλανδι την ανοιξη εχω ξεκινήσει απο τώρα να συλλεγω πληροφορίες. Αλλα μου φένεται πως με τόσες σελίδες περισσότερο μπερδεύομαι παρά ενημερώνομαι. Καποιος πρότεινε να ανοιχτεί ένα θέμα καθαρά για πληροφορίες. σκεφτείτε το.

Σωστός ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Για να μην μπερδευεσαι κανε ενα τιτλο στο pc με τιτλο thailand hotels στους σελιδοδεκτες και κανε εκει προσθηκη το καθε ξενοδοχειο που σε ενδιαφερει περισσοτερο..ετσι οταν ερθει η στιγμη θα ειναι ολα ετοιμα να τα εξερευνησεις και να συνγκρινεις.
Ετσι δεν χρειαζεται να ψαχνεις στις σελιδες με τις ωρες..

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Πολλες πληροφοριες (εκτος sex) και στο  thai.gr (στο forum)

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
στην αναζήτηση βάζεις για ολόκληρο τον μήνα;
όπως φαίνεται στις 1 και από 19 έως 22 δεν έχει δωμάτια, οπότε είναι φυσιολογικό να σου λέει ότι δε μπορεί να σε εξυπηρετήσει!
Εσύ θες δωμάτιο για 1 μήνα και αυτοί μέσα στο μήνα κάποιες ημέρες είναι πλήρης!  :headbang:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
το πρωτο κυμα αναχωρει αυριο αναμενοντας την μεγαλη στρατια. Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδια του φορουμ
Θα ειμαστε online

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπροστοφύλακες ευχές για καλό ταξίδι και γρήγορα τις πρώτες νίκες

Το δεύτερο κύμα-τσουνάμι θα αιφνιδιάσει τον προβλεπόμενο χρόνο
Νυν υπέρ πάντων ο αγών 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μπροστοφύλακες ευχές για καλό ταξίδι και γρήγορα τις πρώτες νίκες

Ουτε ισοπαλία δεν προκειται να πάρουν.Παίζουν μόνο για την τιμή των όπλων.....σαν την ομάδα σου :tooth:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φυσικά όλη η Ταϊλάνδη είναι κόκκινη :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    369,8 KB · Εμφανίσεις: 79

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
και είναι πολλοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 413.JPG
    413.JPG
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 52

Επισκέπτης
Αψογος στην περιγραφη σου στο αλλο θρεντ, και στα προτεινομενα για νεους και οχι μονο....
Αλλα την καφριλα εδω τι την θελεις????και ειδικα σε μας που ειμαστε και ΑΕΚακια και τραβαμε και το ζορι του υποβιβασμου????

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αψογος στην περιγραφη σου στο αλλο θρεντ, και στα προτεινομενα για νεους και οχι μονο....
Αλλα την καφριλα εδω τι την θελεις????και ειδικα σε μας που ειμαστε και ΑΕΚακια και τραβαμε και το ζορι του υποβιβασμου????
Eννοείται ότι κάνουμε πλάκα :referee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom